Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak hned od zaciatku ma rozhodcovia nevyviedli z presvedcenia ze Pit je najdolezitejsi tym na svete..hned na zaciatku 4 min presilovka, pricom ja som videl, ze ta hokejka patrila hracovi Pens, aby sa nemalilo, tak za tym vylucili Schultza..nech to maju Pens okorenene 2 min. vyhodou 5 na 3 a ked sme sa uz vymenili z toho tlaku a mohli sme realne skorovat Crosby podrazil jedneho z nasich, ale samozrejme to v tu dobu nikto nevidel. Pens su pre mna najvacsi tragedi ligy, niekedy mam pocit ze existuje Pit a zvysok ligy, ze existuje Crosby a za nim zvysok ligy..su to skratka tragedi ligy, co sa bez pomoci rozhodcov nikam neposunu.
Je pravda, ze Brashear nemel byt vyloucen, byla to hokejka Godarda, ale bylo to tezke posoudit i z opakovaneho zaberu, tohle se proste stava. Crosbymu se tam pak prominul faul, ale Xruc, to ze nas tlaci soustavne sudi snad nemyslis vazne. V teto sezone tam bylo nekolik utkani, kde byl opak pravdou. Pak jste i vy meli 5 na 3. Jinak hokej je to velmi zajimavy, hodne sanci na obou stranach a je pro me zahadou, ze padla jen jedna branka. Malkin ji oslavil, jako kdyby rozhodl 7.serii playoffs.
Pozri..boli sme vyluceni na 4 min. za faul, ktory sme nespravili..dalej ked mal Bredley moznos zasunu do prazdnej bol faulovany Crosbym..a to nemozes popret, ze to nebolo podrazenie. Ukazovali to aspon 10x a aj komentatori sa cudovali. Keby boli vylucili Crosbyho, tak by ste nedali gol..fakt si myslis, ze vas rozhodcovia netlacia? Dost nespravodlive pre Washington
Mozna tam trosku neceho bude ale vetsinou to tak je ze hvezdy maji u rozhodcich primourene ociXruC píše:Pozri..boli sme vyluceni na 4 min. za faul, ktory sme nespravili..dalej ked mal Bredley moznos zasunu do prazdnej bol faulovany Crosbym..a to nemozes popret, ze to nebolo podrazenie. Ukazovali to aspon 10x a aj komentatori sa cudovali. Keby boli vylucili Crosbyho, tak by ste nedali gol..fakt si myslis, ze vas rozhodcovia netlacia?
Ano, dnes poskodili vas, to nepopiram. U Brasheara to byla smula, Crosby vyloucen mel byt, to ano. Ale tohle neni obecny jav v teto sezone. Vubec nemam pocit, ze by nas pravidelne tlacili, vubec ne. Jinak 2-2, bude to jeste hodne tezky ukol. Pokud tohle zvladneme, mohla by krize byt zapomenuta. PHI a WSH jsou nasi souperi, kde je nejvetsi rivalita. Pokud prohrajeme, bude to dalsi tvrdy uder. A co ted reknes na vylouceni Cookea??? Uz se to trosku kompenzuje, dalsi presilovka 5 na 3 pro Caps.
A nemal byt vyluceny? Ci Crosbyho sa nemoze nikto dotknut? Crosby bol pri puku, tak ho Alex hitoval, keby mal Ovca puk, bolo by to s Cookom v poriadku, ale to ako si vysliapol na ovcu bolo na 2 min. K tomu ci vas tlacia al. nie, vacsina ludi mozno aj tu na fore je toho nazoru, ze Pens su tlaceni a hl. Crosbymu prechadzaju veci, co by inym nepresli..Atlantik píše:Ano, dnes poskodili vas, to nepopiram. U Brasheara to byla smula, Crosby vyloucen mel byt, to ano. Ale tohle neni obecny jav v teto sezone. Vubec nemam pocit, ze by nas pravidelne tlacili, vubec ne. Jinak 2-2, bude to jeste hodne tezky ukol. Pokud tohle zvladneme, mohla by krize byt zapomenuta. PHI a WSH jsou nasi souperi, kde je nejvetsi rivalita. Pokud prohrajeme, bude to dalsi tvrdy uder. A co ted reknes na vylouceni Cookea???
Hit Alexa byl cisty, ale Cooke neudelal dohromady nic. Bylo to prisne vylouceni. Nechci tady resit rozhodci, kazdy ma na ne hodne subjektivni nazor. Proste jenom tvrdim, ze nas ani nahodou nikam netlaci, a to jsem videl temer kazdy nas zapas. Je to jen tvuj pocit, kdyz mas tuhle myslenku vsugerovanou, tak se kazdy maly naznak promeni na jeji velke potvrzeni. Kolikrat jsem i ja v teto sezone posilal rozhodcich do horkych pekel, ale delaji proste chyby na obou stranach, vzdy to tak bylo i bude. Dalsi priklad: predcasne preruseni hry, kdy Theo nemel puk pod kontrolou pri sanci Jeffreyho.
Uz je tech vylouceni na nasi strane az prilis...To uz jsme nemohli ustat. Zaujaty mozna jsem, ale snazim se, pokud se to da byt alespon trosku objektivni. Tvrdim jenom, ze nas sudi nikam netlaci. Pokud ti nestaci jako dukaz ani 3 presilovky 5 na 3 dnes pro vas, tak vazne nevim. Ale ted Whitney 3-3, skvely dramaticky zapas. Dalsi oslabeni, vyloucen Sykora. Ten hraje spatny zapas. A je to 3-4, prilis mnoho sanci pro Capitals v utoku. Vlastenec Whitney 3-5...a je to v prdeli. Takhle nedisciplinovane a spatne v obrane se neda hrat. Mala omluva je, ze jsme prisli o Scuderiho a hrajeme s 5-timi obranci, to je v tak tezkem utkani urcite hendikep. Ale obrana katastrofa... Zaslouzene, prvni formace WSH slape neskutecne.
jeste se zrani Crosby...v presilovkovem souboji se Steckelem. Pokud by Sykora trefil prazdnou branku, nemuselo by se to stat, traged. Je to jeste horsi, nez spatne.
Gratulace Washingtonu, mate skvely tym, muzete dosahnout neco jako my v minule sezone. Hodne talentu, podobny tym. Bohuzel my v teto sezone jsme o level niz. Chce to nejak uhrat playoffs, posilit a pockat na Gonchara, ale nevim nevim...
jeste se zrani Crosby...v presilovkovem souboji se Steckelem. Pokud by Sykora trefil prazdnou branku, nemuselo by se to stat, traged. Je to jeste horsi, nez spatne.
Gratulace Washingtonu, mate skvely tym, muzete dosahnout neco jako my v minule sezone. Hodne talentu, podobny tym. Bohuzel my v teto sezone jsme o level niz. Chce to nejak uhrat playoffs, posilit a pockat na Gonchara, ale nevim nevim...
GO CAPS GO!!!
Super výhra nad Pittsburgom a ešte k tomu na ich ľade.Ja chodím do školy,tak som nepozeral LIVE,ale pozrel som si highlity.Z tých som usúdil,že to bol pekný zápas,vyrovnaný,ale nakoniec sme to pretrhli a vyhrali.Ovechkin 2 góly - super.Miro Šatan sa proti nám presadil + raz asistoval - držím mu palce.Theooo asi zachytal jeden zo svojích lepších zápasov? - aspoň z highlitov sa to tak zdá...
Presadil sa aj Alex Semin,ktorý hrá veľmi dobre,aj proti Habs hral parádne.Podľa mňa je s Ovechkinom najlepším hráčom v našom klube.
Tak v sobotu s medvedíkmi - už sa teším,to budem určite sledovaaať
Super výhra nad Pittsburgom a ešte k tomu na ich ľade.Ja chodím do školy,tak som nepozeral LIVE,ale pozrel som si highlity.Z tých som usúdil,že to bol pekný zápas,vyrovnaný,ale nakoniec sme to pretrhli a vyhrali.Ovechkin 2 góly - super.Miro Šatan sa proti nám presadil + raz asistoval - držím mu palce.Theooo asi zachytal jeden zo svojích lepších zápasov? - aspoň z highlitov sa to tak zdá...
Presadil sa aj Alex Semin,ktorý hrá veľmi dobre,aj proti Habs hral parádne.Podľa mňa je s Ovechkinom najlepším hráčom v našom klube.
Tak v sobotu s medvedíkmi - už sa teším,to budem určite sledovaaať

Samozrejme očakávaným víťazom sa stal Alexander Ovečkin z Washingtonu, slovenských fanúšikov určite poteší druhá priečka kapitána Bostonu Zdena Cháru. Tretia pozícia patrí centrovi Anaheimu Ryanovi Getzlafovi. Za povšimnutie určite stojí fakt, že do desiatky sa dostali aj štyria obrancovia, hoci medzi prvými desiatimi hráčmi v rozdávaní tvrdých úderov je len jediný - obranca Pittsburgu Brooks Orpik, ktorý však v rebríčku Johna Grigga nefiguruje.
Tak zatial velmi pekny zapas, sa mi trochu aj zda, ze sme boli lepsi, hl. na zaciatku, ale stav 0:0. Co ma ale naozaj tesi, ze chalani zacali hrat vyborne do tela a hned je to vidiet
Takto by mali hrat kazdy zapas + by som bol rad, keby GM casom priviedol nejaku "tvrdsiu" posilu.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
:frajer2: