Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hlavne,že tučniaci vyhrali :clap: len škoda,že Sidovi sa nedarí :cry:
však se začne, nemusí dávat v každém zápase dvě branky, taky na každého někdy přijde útlum, možná si to šetří na PO :D
gogo píše:však se začne, nemusí dávat v každém zápase dvě branky, taky na každého někdy přijde útlum, možná si to šetří na PO :D
gogo tak tenhle příspěvek bych od tebe teda nečekal :good:
gogo píše:však se začne, nemusí dávat v každém zápase dvě branky, taky na každého někdy přijde útlum, možná si to šetří na PO :D
Tak to by som nečakala ani ja,ďakujem :) bolo to milé
já proti Sidovi nemám v podstatě nic, ty věci co mě vadily :D už pomalu odplouvají hokejovou řekou, nestojí už po každém odpískání u rozhodčích a nevykládá, osekává jako každý jiný normální hokejista když je frustrován :lol:, začíná prostě "normálnět" i když je pořád stejně dobrý. Takže proč ne
gogo píše:já proti Sidovi nemám v podstatě nic, ty věci co mě vadily :D už pomalu odplouvají hokejovou řekou, nestojí už po každém odpískání u rozhodčích a nevykládá, osekává jako každý jiný normální hokejista když je frustrován :lol:, začíná prostě "normálnět" i když je pořád stejně dobrý. Takže proč ne
To som rada :) ,nebolo by zlé,keby ubudlo z počtu ľudí,s ktorými sa hádam :D
Super tučniaci vyhrali :clap: Ešte aj dva góly Sida som videla naživo :clap:
Tak nase jizda pokracuje. Dnes v Ottawe to byl dost tezky zapas, skore 4-1 neodpovida pomeru sil, ale Fleury byl proste uzasny. Taky jsme meli stesti na odrazene puky po kterych jsme dali prvni dva goly a treti jde na konto golmana Sens. Ale na to se nikdo ptat nebude, je to proste nase 4.vyhra venku ve 4.zapase. Nase 3.formace Cooke-Staal-Kennedy pokracuje ve skvelych vykonech, dnes zaridila 3 goly. Tihle kluci jsou skvele sehrani, vyborne jim to slo v celem lonskem playoffs. Pittsburgh uz davno neni jen o Crosbym a Malkinovi, ti dnes bohuzel nebodovali.
jj, dneska to potáhli "náhradníci", třeba u Caps je to o jednom útoku, v tomhle ohledu můžou být Tučňáci v klidu, když nepotáhnou hvězdy, najde se někdo jiný
To som rada,mrzí ma,že sa im veľmi nedarí,ale som rada,že aj ostatným to ide.Super,že vyhrali :wink: :)
Kurňa, tak Bukvice mě zatím nemile překvapují, čekal jsem po zisku SC nějakou tu kocovinku, ale dle výsledků a z osobního sledování jejich 2 zápasů musím uznat že nic takového se nedostavilo (beru tým jako celek,nikoli jednotlivce), zase mě letos budou nasírat a zlobit Philly hodně dlouho :frajer2: !!!!
ENGLAND-The3LIONS píše:Kurňa, tak Bukvice mě zatím nemile překvapují, čekal jsem po zisku SC nějakou tu kocovinku, ale dle výsledků a z osobního sledování jejich 2 zápasů musím uznat že nic takového se nedostavilo (beru tým jako celek,nikoli jednotlivce), zase mě letos budou nasírat a zlobit Philly hodně dlouho :frajer2: !!!!
Bylsma style je Bylsma style :D . Proste jen hrajeme svoji hru, bez ohledu na to, jestli hrajeme doma ci venku, playoffs nebo jen uvod zakladni casti. Navic mame i pomerne vyvazeny tym, a to je jeste rezerva v Crosbym(4 goly jsou OK, ale jen 1 asistence...) a Malkinovi. Uvidime, co dnes v Caroline.
Tak dalsi vyhra venku, celkove jiz 5. v poradi. V Caroline to bylo az na najezdy, ale myslim ze zbytecne. Vetsinu zapasu jsme kontrolovali a byli jsme lepsi, proto je vitezstvi zaslouzene, Canes muzou byt ted radi za vydreny bod. Malkin 1+1, Mike Rupp dal nadherny premierovy gol, Crosby sice opet nebodoval, ale hral tentokrat vyborne, vytvarel neskutecne sance sobe i spoluhracum, ale Ward fakt caroval. V najezdech se Sid ale suverenne blafakem prosadil, je jen otazkou casu, kdy zacne i vic bodovat. Pak to bylo drama a rozhodl to az v 6. serii najezdu Kunitz a korunoval svuj dobry vykon. Fleury taky klasicky podrzel. Kazdopadne start do sezony mame excelentni, na to ze hrajeme vsechno venku je bilance jeste hodnotnejsi. Je videt, ze mame obrovske sebevedomi a musi se s Pittsburghem i v teto sezone vazne pocitat.
Super,ďalšia výhra :clap:
Atlantik píše:... Kazdopadne start do sezony mame excelentni, na to ze hrajeme vsechno venku je bilance jeste hodnotnejsi. Je videt, ze mame obrovske sebevedomi a musi se s Pittsburghem i v teto sezone vazne pocitat...
Uhravaj to sami, nebo jako vzdycky v presilovkach??
AndyF píše:
Atlantik píše:Kazdopadne start do sezony mame excelentni, na to ze hrajeme vsechno venku je bilance jeste hodnotnejsi. Je videt, ze mame obrovske sebevedomi a musi se s Pittsburghem i v teto sezone vazne pocitat...
Uhravaj to sami, nebo jako vzdycky v presilovkach?? :haha3:
:hufi: Tak to ti vyšlo... :good:

Mal by som si ísť pozrieť nejaké štatistiky... :hmm:
právě že bez přesilovek, o to snad cennější :D
begbeee píše:
AndyF píše:
Atlantik píše:Kazdopadne start do sezony mame excelentni, na to ze hrajeme vsechno venku je bilance jeste hodnotnejsi. Je videt, ze mame obrovske sebevedomi a musi se s Pittsburghem i v teto sezone vazne pocitat...
Uhravaj to sami, nebo jako vzdycky v presilovkach?? :haha3:
:hufi: Tak to ti vyšlo... :good:

Mal by som si ísť pozrieť nejaké štatistiky... :hmm:
No fakt je, ze ja je videl letos 2x

Cely zapas s Flyers (promenena presilovka v prvni minute z klasickyho "falulu") a konec s Islanders (vyrovnani po neodpiskanem braneni Bironovi v brankovisti).

Ale ja jsem zaujatej a spis rejpu. (to by se nemelo, ale v pripade Penguins si nemuzu pomoct :wink: )

Editovano: Dobra je to zavist, priznavam, ale sezona je dlouha a OH pauza hodne zamicha...
gogo píše:právě že bez přesilovek, o to snad cennější :D
Ja te nepoznavam!!

Musime do nich tepat! Jinak by to nebyla zadna sranda...

Jejich ukol je zase psat, jaky sme prasata.. :bitka3: :razzi:
gogo prosel velkou promenou, zacal nas respektovat. To si cenim. Jinak pomoc rozhodcich zatim neprichazi a ani ji nepotrebujeme. Tak to ma byt...
No gogo,klobúk dole :thumbsup:
:lol3: to spíše Pens prošli proměnou, ale to se dalo očekávat, že když vyhrají SC, každý na ně nahlíží jinak a nic jim už nedaruje, pokud se jim i tak daří, není co řešit. Jasně že se občas nějaká perlička rozhodčích najde, ale to je více-méně u každého týmu. Pak na ně nahlížím jako na každého jiného soupeře Flyers a jiných oblíbenců :oslava:

Andy, však přijde PO, tam se pak na všechno nahlíží jinak, i faul od nás se musí pískat na druhé straně...takže dopředu se omlouvám, i když je to ještě hodně daleko :lol:
Tak dnes s Tampou vyhra 4-1. Byl to takovy pohodovy zapas, stacilo nam i takovych cca.80 procent nasazeni...
V teto sezone zatim prehravame soupere celkem v pohode a to je dobre. Ale premyslel jsem v cem jeste spociva nas uspech. A je to hlavne vyborna hra obrany. Pripada mi to, ze jsme v obrane a na postu golmana stejne silni jak v ofenzive. Dnes Gonch 2 goly, skvele hrajici Letang, ktery mi pripomina stylem Briana Leetche, paradni brusleni, rozehravka, technika, pruniky. Ale kdo me fakt prekvapuje je Alex Goligoski, na novacka parada a velmi velmi spolehlivy je i Jay McKee. Kdyz se k tomu pridaji tradicne opory Orpik s Eatonem, kteri hraji vicemene svuj standard a samozrejme skvely Fleury, tak je jasne, ze obrana je nasi dost silnou strankou. Uz to totiz neni ten vylozene ofenzivni Pittsburgh, zadny hura system ale nas tym je pomerne vyvazeny na vsech postech. Snad s vyjimkou Dupuise, na misto ktereho se ale vrati Talbot. Takze, parada hosi a jen tak dale!!!
80%? Nepřeháněj, já bych to viděl tak na 50% :lol2:
Jediné co vás může mrzet je náš jediný gól, takové štastně zklepnutí ze vzduchu přes dva hráče ještě....jinak to mohla být pro Fleuryho jedna z nejlehčích nul kariéry, žádný pořádný zákrok. Znechucení z naší strany....
Jste oba vedle , já bych to viděl tak na 30 % :wink: nebýt Nittymakiho , tak jedeme domů s desítkou.S tými jako Pens se nemáme vůbec šanci měřit,nemáme žádnej systém,chybí nám kvalita ... a trenér :verysad:
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS