Nevim jestli má na to jak říká hrát do 50ky ale kdo víAnger píše:http://novy.nhl.cz/florida-stoji-o-jagr ... ou/5005115
Co na to rikas ? Ja myslim ze Jardovi Florida docela bodne.Mladej talentovanej tym kde nejvic vyuzije to co se po nem chce a dostane dost casu.Rekl bych ze u jemu vyhovuje kdyz okolo sebe ma partu mladiku ktery to odmakaj a on jim pak rozda puky a ukaze jim jak ji za vyhrou.
Kdyby podepsal na dva roky me by to nevadilo a rekl bych ze uplne tragedii nebude hrat ani za ty dva roky.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FLORIDA PANTHERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Určitě bych rád Jardu podepsal. Ale on na víc jak rok nepodepisuje. Samozřejmě, nikdo (ani on sám) neví, jak dlouho ještě bude jeho tělo zvládat tu zátěž. 2 roky je zbytečný hazard pro obě strany. Jinak souhlasím, role mentora mu sedí. S Barkovem a Huberdeauem si sedli dobře. jen bych rád, kdyby dával více gólů. Letos mu to tam né a né padat.
Nedá se nic dělat. Je třeba uznat, že tým prostě na to PO nemá. Letos ještě ne. Na druhou stranu, tato sezóna byla něčím vyjímečná! Mnoho zápasů jsme i se silnými soupeři dotáhli až do prodloužení. Ve spoustě zápasů jsme ztratili cenný bod po nájezdech. A na mnoho zápasů jsme přišli o několik klíčových hráčů (Mitchell, Kulikov,Bjugstad, Luongo..). Sezónu už teď hodnotím kladně. Spousta kluků se letos dokázala adaptovat na úroveň NHL (Ekblad). Spousta udělala i krůček kupředu a zavřela hubu kritikům (Huberdeau) a někteří v závěru dokázali, že i když máte v sezóně krizi, stále je tu možnost makat a dosáhnout svých kvalit (Barkov). Samostatnou kapitolou pak je Pirri, který se musel mnohokrát poprat s nepřízní osudu (přehlížení, vysedávání na tribuně, podřadné úkoly v mužstvu..). Jsou tu však také zklamání. A málo jich není (Gudbranson, Campbell, Kulikov, Bolland, Jokinen). Přes léto nás čeká spousta práce. Musíme zapracovat na důležitých aspektech hry jako jsou PP, PK, FO .. Budoucnost je světlá a ať už ti kluci budou hrát tady nebo v Seattlu, popřípadě Las Vegas, pokud budou i nadále makat aspoň takto, tak ten úspěch přijde. No teď dohrát těch pár zbývajících zápasů, udolat pár soupeřů, nabrat zkušenosti a sebevědomí a v příští sezóně snad zase o krůček (ten krůček znamená PO) výše.
Dobře jsi to shrnul, důležité tam je to slovo ještě, zatím ten tým na PO nemá, ale pokud Tallon půjde v nastolené cestě a vyhne se v budoucnu kiksům jako Bolland, tak ten tým úspěch udělat může.
Letos Jágrova (
) Florida na PO nemá, ale je super sledovat, jak ten tým s jeho příchodem ožil. On sám pokaždé, co měl puk v našem pásmu, tak to smrdělo průšvihem. Barkov a Hubi se s ním skvěle sžili a hned hrají úplně jiný hokej. Pirri byl skvělý a očividně jsme se na něj zaměřil, neb sotva co dostal puk do střelecké pozice, tak ho blokovaly dvě hokejky. Těch 17 branek v 22 posledních zápasech rozhodně náhoda není
Už příští rok byste mohli trvaleji okupovat příčky pro PO, dokud bude Jágr (podpis je myslím hotová věc) a hlavně Lou ve formě. Blbé, že vás brzdí nýmandi Bolland a Jokinen a hlavně dost nevyrovnaná obrana, Kulikov je fakt děsný. Když byste něco z toho garbage vytrejdovali a přivedli něco solidního obrany a do útoku (podle toho jak do dopadne s UFA hráči), tak bych Vám na příští rok věřil.
Letos Jágrova (
Už příští rok byste mohli trvaleji okupovat příčky pro PO, dokud bude Jágr (podpis je myslím hotová věc) a hlavně Lou ve formě. Blbé, že vás brzdí nýmandi Bolland a Jokinen a hlavně dost nevyrovnaná obrana, Kulikov je fakt děsný. Když byste něco z toho garbage vytrejdovali a přivedli něco solidního obrany a do útoku (podle toho jak do dopadne s UFA hráči), tak bych Vám na příští rok věřil.
Tak nakonec jsme vydřeli výhru nad Otawou 4:2. Jarda zaslouží absolutorium. Vyhrál nám to on. Naše ztráta je ale stále 4 body Boston totiz to zvladl s Carolinou. Ja jako ostatni Floridafans neodsuzuji naše šance na PO. Hraje myslim 5 doma zatimco Boston 4 venku, to by mohl byt jeden z duvodu zvysujici naše šance. Pak to ze hrajem ještě dvakrát s Bostonem tam se prostě rozhodne jestli máme na PO. Nevzdávejme to Floriďané Jarda nás do PO dotáhne!!!!!
Noc milníků.. Great zápas! Skvělej výkon!
Jaromír Jágr se dotáhl na Rona Francise a chybějí mu 2 body na 1800 bodů v nejvyšší soutěži.
Roberto Luongo a jeho 400té vítězství! Neskutečné, gratuluji!
Jinak senzační zápas. Nebýt zápasu s Torontem, kde jsme senzačně obrátili stav utkání v poslední třetině, řeknu nejlepší zápas sezóny. Pirri další gól, příští sezónu jsem na něj nesmírně zvědav! Pamatuji, jak jsem po jeho příchodu říkal, co to je za AHLera, no chlapec ve druhé půlce sezóny rozjel velkou show a ani Ovečkin by se za taková čísla nestyděl (střelecká). Huberdea další body a letos náš nejlepší útočník (Bjugstad mě zklamal jak hrom..). 51 bodů nové osobní maximum a kdyby jsme přivedli Jardu dřív, bůhví, kde by se byl zastavil. Navíc si poslední zápasy dělá na ledě co chce. Barkov.. další takové. Dneska s pukem doslova čaroval. Snad poprvé v jeho kariéře (NHL) jsem viděl, že by si na kluzišti hrál. Připomenul mi jméno Pavel Dacjuk v plné kráse. Dnes po hodně dlouhé době chválím i Gudbransona. Zase ten starej dobrej Erik z první poloviny sezóny. Beast. Dneska nedal ani centimetr ledu zadarmo. Trocheck za ani ne minutu dvě branky, taky super. Samozřejmě, pochvala pro celý tým. Bez debat. Škoda jen, že OTT a BOS také vyhráli.
Jaromír Jágr se dotáhl na Rona Francise a chybějí mu 2 body na 1800 bodů v nejvyšší soutěži.
Roberto Luongo a jeho 400té vítězství! Neskutečné, gratuluji!
Jinak senzační zápas. Nebýt zápasu s Torontem, kde jsme senzačně obrátili stav utkání v poslední třetině, řeknu nejlepší zápas sezóny. Pirri další gól, příští sezónu jsem na něj nesmírně zvědav! Pamatuji, jak jsem po jeho příchodu říkal, co to je za AHLera, no chlapec ve druhé půlce sezóny rozjel velkou show a ani Ovečkin by se za taková čísla nestyděl (střelecká). Huberdea další body a letos náš nejlepší útočník (Bjugstad mě zklamal jak hrom..). 51 bodů nové osobní maximum a kdyby jsme přivedli Jardu dřív, bůhví, kde by se byl zastavil. Navíc si poslední zápasy dělá na ledě co chce. Barkov.. další takové. Dneska s pukem doslova čaroval. Snad poprvé v jeho kariéře (NHL) jsem viděl, že by si na kluzišti hrál. Připomenul mi jméno Pavel Dacjuk v plné kráse. Dnes po hodně dlouhé době chválím i Gudbransona. Zase ten starej dobrej Erik z první poloviny sezóny. Beast. Dneska nedal ani centimetr ledu zadarmo. Trocheck za ani ne minutu dvě branky, taky super. Samozřejmě, pochvala pro celý tým. Bez debat. Škoda jen, že OTT a BOS také vyhráli.
Ja se priznam ze jsem byl kolem Floridy pred zacatkem opravdu hodne skepticky a necekal jsem od ni nic.Ovsem Luongo dal tymu opravdu solidni brankarskou jednicku , Ekblad budouci hvezdu obrany a vubec lidra.S prichodem Jagra se zvedli i hraci ktery jsem predtim absolutne neregistroval a ted musim rict ze po tech hubenych letech Floride preju uspech do budoucna ale muj nazor je ten ze ekonomicky a vubec divacky je tam riziko stehovani porad ve vzduchu ale vidim to trochu pozitivneji
Tak a PO je pasé. Postaral se o to senzační Bishop. o i tak, zápas se nám povedl. Především první lajna (Huby-Sasha-Džegr) motala tu Stamkosovu a vytvořila si množství šancí. Pirri dnes zahrál taky dobře. I když, neustále se snažil najít přihrávkou spoluhráče aby mu přibila asistence (asi jej nasrali redaktoři z nhl.cz s tím nesmyslným článkem..). No gól se nám nakonec vsítit nepodařilo. Ale do zápasu jsme vstoupili s 200% nasazením. Nevadí. Letos jsme ukázali, že o to PO můžeme bojovat do posledních zápasů. Příští rok uděláme zase krůček výše a prolomíme to.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem