zaplna sa to rychlejsie, ako som si myslelLukas33 píše: 1 - Popradcan (Poprad Blackhawks®)
2 - Azizek (Fort Worth Guardians)
3 - Lukas33 (Winnipeg Knights)
4 - Joe S.
5 - kajo (Philadelphia Lions)
6 - ThrasherFan (Augusta Thrashers)
7 - arek (Alberta Oilers)
8 - Skorpion (Boston Bears)
9 - petrik (Anchorage Eagles)
10 - cepi (Cepi Bruins)
11 - dejf
12 - Selly (SF PartyCrashers)
13 - Dawe4
14 - Antonor (Chicago Destroyers)
15 - Mide (San Jose Jackals)
16 - Ohlund
17 - PainKiller
18 - Steven
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
No tak Yahoo sem hrál už minulej rok a celkem mě to chytlo... ale chápu, že přednost budou dostávat hráči z minulých ročníků (kor když už zbývaj jenom dvě místa)... takže jenom pro případ, že se vám to nezaplní, klidně si to střihnu taky.... kámošům s kterejma jsem to hrál minulej rok chybý konkurenceschopnost
... ale jak se říká, někdy dva roky na farmě nejsou pro vývoj nováčka špatný (Turris by mohl vyprávět) :klobuk_dole:
1 - Popradcan (Poprad Blackhawks®)
4 - Joe S.
10 - cepi (Cepi Bruins)
11 - dejf
13 - Dawe4
16 - Ohlund (Vancouver Magpies)
17 - PainKiller (Thunder Bay Predators)
18 - Steven (Chicago Villans)
19 - Redy (Denver Blizzard)
20 - Wanic ??? Alebo mám to miest podržať niekomu z minulej sezóny? Zostávajú Kanter, Yzy, Bruinsfan, kisin, mitch a Kiko. Mám pocit, že naozaj aktívny z nich bol až do konca iba Kiko. Ale on nechodí na HF, takže neviem či má záujem. :ja_neviem:
EDIT:
http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/sports ... y-114.html" onclick="window.open(this.href);return false;
4 - Joe S.
10 - cepi (Cepi Bruins)
11 - dejf
13 - Dawe4
20 - Wanic ??? Alebo mám to miest podržať niekomu z minulej sezóny? Zostávajú Kanter, Yzy, Bruinsfan, kisin, mitch a Kiko. Mám pocit, že naozaj aktívny z nich bol až do konca iba Kiko. Ale on nechodí na HF, takže neviem či má záujem. :ja_neviem:
EDIT:
Hlavný rozdiel je v tom, že si môžeš nechať nejakých hráčov do ďalšej sezóny. Malo by sa to dať nastaviť rôzne. Buď si každí nechá koľko hráčov chce, alebo sa určia napríklad 3 pre každého alebo si ich necháš na úkor postavenia na drafte. Ak som to správne pochopil, tak by sa to dalo použiť už teraz, že by sme si nechali hráčov z minulej sezóny. Je treba ručne nastaviť kto bude kedy draftovať a hráča kt. si chceš nechať na pevno nastaviť na konkrétnu pozíciu na drafte, aby si ho dostal. Aspoň tak som to pochopil, ešte na to pozriem večer.arek píše:a na com je zalozena ta keeper league?
first come basis. Wanic to stihol, tak by som nechal jeho (moj nazor).Lukas33 píše:20 - Wanic ??? Alebo mám to miest podržať niekomu z minulej sezóny? Zostávajú Kanter, Yzy, Bruinsfan, kisin, mitch a Kiko. Mám pocit, že naozaj aktívny z nich bol až do konca iba Kiko. Ale on nechodí na HF, takže neviem či má záujem. :ja_neviem:
keeper league by som teraz neriesil, az v tej dalsej sezone. Koncorocne trejdy by tym padom vyzerali dost inak.
Wanic -
Lukas33 píše:1 - Popradcan (Poprad Blackhawks®)
4 - Joe S.
10 - cepi (Big Bad Bruins)
11 - dejf
13 - Dawe4 (Columbus Storm)
20 - Wanic
https://edit.yahoo.com/forgotroot?done= ... r=&intl=usSteven píše:Ako zistim svoje meno a heslo ?![]()
Tam postupně vyber:
1. I forgot my Yahoo! ID
2. I forgot my password
Na password totiž potřebuješ svoje ID. Hlavně musíš vědět, jakej byl tvuj alternativní mail při zakládání
Liga je obnovená. Hráčom z minulej sezóny by mala prísť na mail pozvánka.
Pre nováčikov - ID je 7464, heslo je http://www.hokejforum.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Nastavenia sú z minulej sezóny, samozrejme sa dajú zmeniť. Termín draftu je tiež len taký provizórny, ešte sa dohodneme.
Pre nováčikov - ID je 7464, heslo je http://www.hokejforum.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Nastavenia sú z minulej sezóny, samozrejme sa dajú zmeniť. Termín draftu je tiež len taký provizórny, ešte sa dohodneme.
že by som niečo pototo.PainKiller píše:Tak nějak se nemůžu přihlásit
yahoo píše:There was a problem. There is not room in this league if all teams from last year return. To join, get the commissioner to increase the maximum number of teams, or remove teams that will not be returning. (Error #638)
EDIT: Malo by to ísť teraz.
Zaregistruješ sa TU. Potom join league, ID a heslo ligy je v príspevku vyššie. Viac zatiaľ nemusíš robiť nič. Potom ti to vysvetlíme, alebo si prejdi tento topic.dejf píše:Počkejte lidi, nejdřív mi musí někdo polopatě vysvětlit, co mám vůbec dělat.
A mohli by jste začít s tím, kde se mám přihlásit.
dejf - vyberas si hracov, ktori potom "za teba" v jednotl. zapasoch nahanaju body....hravas zapasove kola proti jednotlivym userom, ktore trvaju pocas 1 tyzdna....ako GM svojho timu si svojich hracov vyberas pocas live draftu (ten sa este urci) ak sa ho nebudes môct z nejakych pricin zucastnit, system bude vyberat za teba, tzv. nahodny vyber
supiska vyzera nasledovne
Left Winger (LW) 3
Right Winger (RW) 3
Forward (F) 2
Defenseman (D) 6
Utility (Util) 1
Goalie (G) 3
Injured Reserve (IR) 1
Bench (BN) 4
k poctu hracov :
- maximalny pocet je vzdy 25
- pozicia Utility znamena, ze hraca mozno pouzit hocakeho okrem brankara
- IR – ked sa ti zrani hviezda, das ju na Injury Reserve a mozes zobrat na cas nejakeho ineho volneho hraca (z waiver listny)
- ak ti nejaky hrac nebude po chuti, môzes ho vyhodit (nasledne siahnut po nejakom volnom hracovi z waiver list) al. sa pokusit o vymenu medzi GM(samozrejme, ziadne komedialne pokusy, na nechutne vyzerajuce trejdy si posvieti komisia)
Ake statistiky sa budu pocitat.
Forwards / Defensemen
tu sa este viedla diskusia co zaradit, skrtnut
o Wins
o Goals Against
o Goals Against Average
o Saves
o Save Percentage
o Shutouts
na toto som este natrafil, GS, tak neviem, vyjadrite sa: - Mnimum Games Played 2 – Ide o to, kolkokrat musia nastupit brankari pocas tyzdna, aby sa im pocitali statistiky. 2 znamena, ze napriklad z troch brankarov moze jeden oodohrat 2 zapasy a budu sa pocitat jeho statistiky. Ak z 3 sa vyskytne iba 1 nasadenie do zapasu, statistiky sa nepocitaju a vo vsetkych brankarskych dany tim prehrava.
som si nakoniec este editoval nazov - Big Bad Bruins
Center (C) 3C, C, C, LW, LW, LW, RW, RW, RW, F, F, D, D, D, D, D, D, Util, Util, G, G, G, BN, BN, BN, BN, IR
Left Winger (LW) 3
Right Winger (RW) 3
Forward (F) 2
Defenseman (D) 6
Utility (Util) 1
Goalie (G) 3
Injured Reserve (IR) 1
Bench (BN) 4
k poctu hracov :
- maximalny pocet je vzdy 25
- pozicia Utility znamena, ze hraca mozno pouzit hocakeho okrem brankara
- IR – ked sa ti zrani hviezda, das ju na Injury Reserve a mozes zobrat na cas nejakeho ineho volneho hraca (z waiver listny)
- ak ti nejaky hrac nebude po chuti, môzes ho vyhodit (nasledne siahnut po nejakom volnom hracovi z waiver list) al. sa pokusit o vymenu medzi GM(samozrejme, ziadne komedialne pokusy, na nechutne vyzerajuce trejdy si posvieti komisia)
Ake statistiky sa budu pocitat.
Forwards / Defensemen
GoaltendersG / A / P / +/- / PPP - presilovkove body / SHP - oslabovkove body / GWG . vitazny / SOG - strely na brankara / FW - vyhrate buly / HIT / BLK
to sme riesili myGS / W / GAA / SV / SA / SV% / SHO
tu sa este viedla diskusia co zaradit, skrtnut
o Wins
o Goals Against
o Goals Against Average
o Saves
o Save Percentage
o Shutouts
na toto som este natrafil, GS, tak neviem, vyjadrite sa: - Mnimum Games Played 2 – Ide o to, kolkokrat musia nastupit brankari pocas tyzdna, aby sa im pocitali statistiky. 2 znamena, ze napriklad z troch brankarov moze jeden oodohrat 2 zapasy a budu sa pocitat jeho statistiky. Ak z 3 sa vyskytne iba 1 nasadenie do zapasu, statistiky sa nepocitaju a vo vsetkych brankarskych dany tim prehrava.
som si nakoniec este editoval nazov - Big Bad Bruins
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé