Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:slap: zas prehra, som pocital apson s remizkou na zaciatok
v trojici .. a PO :?: uz ma to fakt nebavi :thumbsdown:
no takze takto, uvidim ako sa rozhodne este komisia ale bud jak bud od polovice tohto kola v FA koncim, ocakaval som od tohto posobenia podstatne viac najma co sa tyka komunikacie a stability tipovania no necitim sa natolko clenom aby som za kazdu cenu sa snazil bojovat o PO ked kmenovy hraci taku potrebu nemaju, dnesny den bol posledna kvapka ked sme opat natipovali traja minimalne prve dva zapasy :thumbsdown:
tak janik sa nakoniec predsa len stahuje do IC :ahoj: vdaka za poctivu tipersku robotu pocas tych troch kol, good luck v PO :serus:
sezonu teda dotipujeme s navratilcom Ohlundom. zial optimalnu formu nevieme najst uz peknych par tyzdnov, takze aj posledne sance na PO sa rychlo rozplyvaju. viac ako zo slabych vykonov som vsak sklamany slabym pristupom - najma nenatipovanim nacas. tym si pod sebou sami podpilujeme konar a s takymto pristupom si postupit do PO ani nezasluzime.
nova sezona je este daleko, ale vazne uvazujem o tom ze treba vykrocit novym smerom a zostava Falcons pre novu sezonu bude mozno vyzerat vyrazne inak :hmm:
ja dakujem Ohlundovi, ze tym, ze siel do IC, pomohol obnovit tento tim, velmi spokojny som bol hlavne s pristupom, mam pocit, ze ani raz sa mu nestalo, ze by nestihol natipovat a nebolo potrebne ani ziadne pripominanie, je radost mat v time takychto tiperov, ktori to beru trosku vaznejsie, je to sice len tipovacka, ale tipujeme predsa len v timoch, takze ak to niekto flaka, dost to znechucuje inym :thumbsup: zial nedarilo sa mu, vie to aj on sam a rozhodol som sa pre zmenu, ktora som dufal, ze prospeje obom, timu aj jemu, len skoda, ze sa to zvrhlo tak ako sa to zvrhlo, viem, ze chcel zmenu prostredia, no ta mu moc neprospela a bolo to dost velke trapenie, myslel som, ze by ho mohol navrat spat ku Falcons, kotri to maju dost nahnute namotivovat, moc casu do konca ZC uz nie je, tak ale este skuste zabojovat...
este zabojujte. Na 3. miesto je to len 6-bodova strata.
momentalne nase tipovanie pripomina hru colorada - ani pozerat sa na to neda, ani vysledky sa nedostavuju :slap: ani len na zly rozpis nemozeme nadavat, kedze povacsinou koncime s jednym z najmensich bodovych ziskov vramci jednotlivych dni. by musel prist obrat snad o 540 stupnov aby sme este o to PO realne zabojovali... nie je to nemozne, ale zatial tomu nic nenasvedcuje :neviem: neostava nam ine len skusat a skusat
:kajo: :ciga:
Tato vyhra ma proti zdecimovanym ptakom ani tak nebavila :neviem:
kajo píše:Tato vyhra ma proti zdecimovanym ptakom ani tak nebavila :neviem:
zápas nebol o zábave, ale na získaní sebavedomia po smolnej OT lose proti sledge futbalistom, a to bolo splnené.

tak sa treba našim sparingpartnerom poďakovať za tri ľahké body :ciga:
Ja budem akceptovat akekolvek rozhodnutie nasho GM ci skoncim uz tuto sezonu alebo nabuducu je to nanom.A s mojimi doterajsimi vysledkami pocas sezony je to biedne otom niet pochýb.Timovo upadame prakticky rok co rok i ked prakticky vzdy to bolo aspon to PO.Ale vtejto skratenej sezone podavame priemerne az podpriemerne vykony takze necudo ze sa nachadzame tam kde sme.Zrejme to predsa len bude potrebovat neaký zasah do zostavy tímu ak konecne nezacneme bodovat na zachovanie sancí nato PO kde vpodstate môze kazdy vyradit kazdeho.
Minnesota :sok: :poklona2: :good:
diky :) posledne 2dni sa mi trocha zadarilo ale necakam ze by som pokracoval vtomto trende.Aspon to 3.miesto v konferenci nie je daleko ale pochybujem ze by sa nam to podarilo ked predchadzajuce 3.kola sme zlyhali :-( .Dneska v trojici natipovane ale nastastie súper bol v "oslabení" tiez.Nasledujuce 2 zapasy hrame proti tabulkovym susedom Steelers a Spiders ktorý sa v tomto kole tiez trochu trápia takze tu sa uvidi ci môzme este zabojovat o vyssie priecky :hmm:
LOL, na carolinu mame vsetci styria X :scare:
petrik píše:LOL, na carolinu mame vsetci styria X :scare:
... a keby bola padla tak by sme boli aj vyhrali ...
nove logo?

Přílohy

petrik píše: zial optimalnu formu nevieme najst uz peknych par tyzdnov, takze aj posledne sance na PO sa rychlo rozplyvaju. viac ako zo slabych vykonov som vsak sklamany slabym pristupom - najma nenatipovanim nacas. tym si pod sebou sami podpilujeme konar a s takymto pristupom si postupit do PO ani nezasluzime.
nova sezona je este daleko, ale vazne uvazujem o tom ze treba vykrocit novym smerom a zostava Falcons pre novu sezonu bude mozno vyzerat vyrazne inak :hmm:
no to pripomína obohratú platnu,dnes opäť len v 3 a pritom šanca hoci i malá stále žije. :-(

No asi prišiel čas na zmenu,nech sa rozhodneš akokolvek verím,že urobíš to najlepšie pre svôj tím aby sa táto sezona už neopakovala a mal opäť tím kde to chalanov bude baviť a dajú si na takéto zbytočné straty pozor.. :)
Ja to petrikovi znovu ulahčím, toto je pre mňa asi posledná sezona, ale nie len v KTL ale aj yahoo a tu na HF všeobecne :-/
Ohlund píše:Ja to petrikovi znovu ulahčím, toto je pre mňa asi posledná sezona, ale nie len v KTL ale aj yahoo a tu na HF všeobecne :-/
no tak ja to ulahčím len sám sebe,kedže som GM,ale asi sme dvaja ,teda až na to yahoo, to som nikdy nehral.Ale dúfam,že časom sa sem vrátime, lebo je tu vela šikovných a pohodových chalanov ktorý nám budú chýbať,ukáže čas ako bude,nerobme predčasné vyhlásenia uvidíme kam a na ako dlho nás vietor zaveje. :neviem: :wink2:
hej, pockajte, tak aj ja idem :D
a kam to ideme? :D
tak do konca mame 9 hracich dni.
na 2. miesto stracame 7 bodov, co sice nie je vela, problem je ale v tom kolko timov by sme potrebovali predbehnut - prilis vela. bodova strata je skreslujuca, body vo vzajomnych zapasoch budu zakonite ziskavat aj timy pred nami...

na zaklade toho by som povedal ze na sancu na umiestnenie v top3 (a zachovanie akych-takych PO nadeji) by sme z poslednych 9 dni potrebovali vyhrat minimalne 7... uff, no mame co robit
stale zijeme :!: :povzbudzovanie:
nemame to sice vo vlastnych rukach, ale ak dokazeme posledne 2 zapasy vyhrat, malicku sancu na PO by sme mohli mat...
takze situacia je takato:
v tabulke ZC stracame 4 body na RD, Hrochov, a Pavukov, 5b na BA a 6 na Gremlinov. predbehnut potrebujeme minimalne 2 z tychto timov, pricom tie-breakery pri rovnosti bodov na konci ZC by hovorili v nas neprospech (horsi priemer umiestneni v jednotlivych kolach ZC)
BA, Gremlini aj Pavuci su v tabulke pred nami, ak by sme aj niekoho z nich dobehli ci predbehli, na predbehnutie v tabulke ZC to stacit nebude. zostavaju teda RD a Hrochy - na tieto 2 timy musime v tomto kole ziskat do tabulky ZC minimalne 5 bodov.
RD a Hrochy su aktualne na 7. resp. 8. mieste, cize by brali 4 resp. 5 bodov. z toho vyplyva ze ak ich chceme v tabulke ZC predbehnut, potrebujeme aby oni svoje miesta nevylepsili a zaroven my musime skoncit minimalne na 3. mieste (10 bodov)

je to aspon teoreticky mozne? pozrime na rozpis zapasov poslednych 2 dni:

my samozrejme potrebujeme 2 vyhry. dnes proti Pavukom mame jedinecnu moznost ich v tabulke bodovo dotiahnut, zajtra hrame este proti suverennym lidrom BA (mohli by sa uz trochu setrit na PO :jn: )

RD hraju s BA a prave hrochmi. ti maju okrem toho zapas s IC.
z tychto zapasov nam "staci" aby RD nenahrali tolko bodov aby mohli v tabulke niekoho predbehnut. teda idealne aby nenahrali viac ako 3b, ale mozno by im nepomohlo ani 6

a co timy pred nami? zo stvorice AM, IC, MG a SP potrebujeme predbehnut resp. dobehnut minimalne troch. to znamena ze nesmu ziskat viac ako 3 body
AM hraju s MG a medzikonferencny duel s F4F. najma v nom by nam do kariet zahrala ich prehra. s MG mozu aj vyhrat (aby ich nemohli dobehnut RD)
IC hraju s hrochmi a MG. najviac by nam vyhovovala vyhra hrochov
MG hraju s AM a IC - potrebujeme bilanciu 1W-1L
SP hraju s nami a CP - cize iste minimalne 3 body

takze nasa sanca na postup zavisi od nasledujucich 2 dnesnych vysledkov:

falcons porazia SP
hrochy porazia IC

ak by to takto dopadlo, bez ohladu na ostatne vysledky by sme zajtra boli prinajhorsom na delenom tretom mieste a mali by sme situaciu uz vo svojich rukach - zajtra by uz stacilo "len" porazit BA a to vytuzene tretie miesto v tomto kole (pravdepodobne delene, ale to je jedno) by sme mali mat v suchu.
sancu nam davaju aj ine kombinacie vysledkov - napr. ak IC vyhraju s hrochmi ale potom prehraju s MG a podobne

:pray:
Dneska mi opet motyka vystrelila ked som netrafil jedine MIN k plnemu bodovemu zisku :v: .Sice stale si drzime sance na Play off,ale velke sance tomu nedavam... Za klucovy zapas rovno povazovat nasledujuci zapas proti Spiders na ktorych sa potrebujeme nutne dotiahnut a nemozme si dovolit aby nam odkocili definitivne a tym by sme stratili veskere nadeje na PO.V poslednych 6zapasoch sme dobre nacasovali formu kedze sme 5vyhrali a jeden az po predlzeni prehra a furt zatiahol tím niekto iný.
Ale najtazsia skuska je prednami.Bol by som rad keby si drzime nadeje ASPON do posledneho kola zakladnej casti a bolo by to ocosi jednoduchsie spozorovat ake vysledky i z inych zapasov by sme potrebovali... Ale vtom poslednom dni by to bol opravdu najtazsi krok(ak by sme vyhrali nad Spiders) kedze by sme hrali zatial proti suverenným BA :nervozny:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS