Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ja myslim, ze mal na mysli skor BA :D
WildCelt píše:ja myslim, ze mal na mysli skor BA :D
:rocker: :rocker: :rocker:

nahoda je blbec, lenze vzdy ten isty blbec nam pomaha dostat sa pred FB po poslednom dni v kazdom kole :hufi: (teda okrem jedneho zatial :lol2: )
dnes to vyslo, teda mne osobne nie,ale timu nastastie hej... na dnes som natipoval same 1, uvidime ako to vyda, domaci sa mi zdali byt jasnymi favoritmi
myslel som rozne timy medik.
inak dnes opat solidny vykon ako som vravel staci podavat taketo vykony stale a mame sancu ziskat vysoke umiestnenie kedze kolisava forma sprevadza kazdy z timov. a uvod si vsetci dobre pamatame a vieme na co tento tim ma 8)
dnes :thumbsdown:
musime zabojovat lebo kazdy bod je dolezity
parada excelent. opat sme sa dotiahli na body. dnes by sa nam uz mohlo aj trosku zaexcelovat ak panboh da :modlenie:
Matejko píše:
janik píše:panboh
Co s tym ma ten vymysleny ujo?
ten si moze robit co chce, ale anjeli su s nami a ti su v presile :lol: :lol: :lol:
dobry vykon, no nie najlepsi takze sa nemozme prilis radovat. no vela ludi bralo tuto noc za rozhodujucu no ja povazujem skor dnesnu noc za zlomovu a dufam, ze v nej nesklameme GO GO GO FireBirds :smutok:
Přesně tak janik dnes důležité tipování které ještě může promíchat pořadí v tabulce.Věřím,že se k nám štěstíčko přikloní a trefíme to někdo co nejlépe!

!!! GO FireBirds GO !!!
ja davam 2, exo je to na tebe ale ak chceme zabojovat treba riskovat :eek2:
Zkusim X :idea: Při každém tipováni sleduji vaše tipy a snažím se to odlišit.Jedeme jako tým,takže trochu taktizování neuškodí.
Bohužel jsem velmi zklamán výsledkem posledního kola o to víc,že jsem byl nejhorším hráčem týmu dle zisku bodů.Budu se snažit zatipovat v příštím kole o hodně lépe.
Např.tady se my daří o něco lépe a tak se trochu pochlubím 8) uplynulí týden jsem tam vyhrál tipovačku NHL.http://www.hokejportal.sk/index.php?sub ... %FA%9Da%9E
gratulujem, hadam budeme oslavovat aj na konci nasej sezony ;)
tak toto kolo dopadlo lepsie ako posledne co je tiez pozitivum, ziskali sme dalsie body do celkovej tabulky a myslim ze PO nam uz neujde. ale otazkou je ci ste vy spokojny s nasim umiestnenim. lebo ok ako priemerny tim mozme takto odtipovat kazde kolo ale chceme to? budeme spokojny s tymto umiestnenim? ja si myslim ze kazdy si dokaze najst odpoved u seba a tak zacneme aj pracovat, 6 kolo treba urobit viac aj ked je to dost o stasti no ak chceme pomyslat na vacsi uspech v PO musime nabrat formu tak sledovat zapasy, tabulky a podobne kto na co dava pozor ale hlavne tipovat tipovat tipovat co sa vaic menej zatial dari bez vacsich restov a to ma tesi.
nase terajsie minilogo. neviem aky nanho mate nazor, zial tiez nieje moc rozlisitelne v tom fore tak neviem ci tam dame to nase original logo co mame aj v banneroch v podstate alebo to FB co sme mali teraz alebo nechame toto ci najdeme nieco nove co by na tom aj vyniklo. co vy na to?

Přílohy

aj ked nie som Vasim clenom, logo je pekne :)
dik cepi, len mne ide o to male logo pri teme co je na HF, nase oficialne logo sa nemeni to je nemenne. ostatne su len za nejakym ucelom alebo doplnkove. a ani toto moc nieeje vyrazne tam kde chcem cize je na nic :(
mato: tak o tom som ani nevedel tak to bude party :D ale tak este popracuj a bude to este lepsie ;) inak v piatok mam dovcu 8) :D
ak budeme pokracovat v takom tempe,v akom sme zacali toto kolo, tak to bude krasa :)
zaciatok sa nam vydaril aj naposledy len to treba aj udrzat ;) ale perfektny vykon dnes excelent :clap: a aj canes pekna bodova porcia :good:
Tak pro začátek celkem dobrý.Hlavně,že jsme rozsekali ty modré andělíčky :D :yahoo: :yahoo:

Nové logo je super !!!! :rocker: :rocker: :rocker:

!!! GO FireBirds GO !!!
tak po rychlom prepocitani nasich tipov to vidim nasledovne :
excelent 8b
canesman 5b
Matejko 6b
janik 4b

FireBirds 14b co by nemuselo byt zle, uvidimne vykony zvysku timov

edit: tak dopadlo to o jeden bod menej ako som napocital ja ale vysledok aj tak vyborny. super exo a matejko. pekne sa striedame zatial.
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG