Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Selly8 píše:Vy bando ubozaku, kurwa drat jednou na vas clovek vsadi a ho*no!!! To je jak manu, furt vyhravate dokud na vas nevsadim.,. takze v ramci ferovosti... radsi bez komentare..... c........!!!! nazdar

EDIT: v ramci solidarity mi posilejte penizky at vsazim na vas.... jinak skoncite ve srac*ach... OVERENO!!!!
hej borče nepiš mi tu že jsme banda ubožáků :) banda ubožáků je o třídu lepší manšaft než Any takže asi tak
proti Floridě nikdy nesázím je to nevyzpytatelný tým . Já už tedka sázím jenom na střelce ... dám za 20 korun 3-4 střelce a litr je v kapse raz za čass :)
dneska náss čeká zápass s Philly..... musíme je konečně porazit !! tedka je vhodná příležitost protože mají menší krizi takže v 1 budíček .... LETS GO DEVILS :clap: :clap:
begbeee je mi to uplne jasne :D
martine, psal jsem ber t o s rezervou, v noci to byly emoce jak krava, nasrany jsem byl jak dabel kdyz nachyta Sidny crosbyho prevleceneho za andela uklizet v pekle + ten zapas DET-ANA :bitka3: Podle vcerejsiho vykonu by nemel do play-off jit ani jeden tym, ale je mi jasne ze RW to njak uhrajou narozdil od nas. A ubozaci je letos pro Ducks slabe slovo :D Jelikoz tu ale chodi i deti a ten tym mam proste hodne dlouho rad tak si nadavam na ne jen doma u kompu! :)
A navic nadavat tu Ducks nema cenu, zato u Devils aspon rozproudim diskuzi :) Jak uz jsem psal, neberte me tak vazne s temi prispevky, begbeee to pochopil a pockejte co bude az mi tiket posere Pittsburgh :D Na Anaheim vsazet nema cenu, teda na jejich vyhru. Vcera jsem zkusil dat plichtu 4:4 jen tak za dvacku a ac se golmani moc snazili, tak strelci je nejak nevyslyseli.
Sorry za spamik, to jen tak na vysvetlenou pri mych dalsich prispevcich :)
seloš v poho :) jasne že když si vsadiš a někdo ti produpe lístek tak si mrsky no ale takove nadavky :D no je to jedno už
v noci to byly emoce jak krava, nasrany jsem byl jak dabel kdyz nachyta Sidny crosbyho prevleceneho za andela uklizet v pekle :D :D dobře ty
:cool: zatial vedieme po prvej tretine uz 3:0 nad flyers..1. gol bergfors z pp ked tam cela obrana supera stala jak kuzelky, druhy gol ten isty hrac tiez v pp po dorazke a treti gol tam svihom bombou uplne ze zaklincoval elias :D dufam ze nepolavime a nalozime im kolko to len pojde...

edit: hmmm,tak v druhej tretine si tímy vymenili ulohy..tentoraz flyers bili nas..o gol sme si koledovali az sme ho aj dostali a pak este mohol carter znizit na rozdiel golu...krasne vidiet rozdiel v kvalitach golmanov ale aj v hre obran..sice philla nas tlacila,bolo tam par zavarov z ktorych vzdy daco moze padnut,ale ciste sance az na ten carterov najazd nemali..zato v poslednej minute, prepadli a najazd 2na 1 necakane skvelo vyriesil rolston a nacasovanou a presnou prihravkou nasiel eliasa ktory to v pohode upratal do prazdnej brany a vyuzil viac menej nasu jedinu sancu v 2.tretine :)

3tr..nuda uz sa len dohravalo..sice flyers zas zacali tlakom..ale vdaka vyluceniam ich to rychlo preslo..
konecne sme nad nimi vyhrali a elias strelil svoj 300ty gol :clap:
dunime ano je to tak jak píšeš.... první třetina byla asi nejpohlednější hrál se rychlý hokej .... první Bergforsův gol byl nádherný stejně jako Patrikova střela z kruhů
co se týče druhého Patrikova golu tak tam to náhherně udělal Rolston ( včera výborný) . Já už jsem čekal že to vybombí golfem a hele on nahral přesně na hokejku :D
šlo vidět že Patrik už je ve staré formě na kterou jsme u něj zvyklí včera hrál skvěle
Myslím že tohle utkání jsem zvládli na jedničku tak jen tak dále borci :clap:
V prvom rade považujem za dôležité povedať, že je dobré, že sme rozbili práve Phillu s týmto súperom máme stále problémy.
AD 2)
No a nech mi niekto nehovorí, že Bergfors nie je horúci kandidát na Caldera... Pod iným trénerom ako je J.L. by mal isto už o 5-6 bodov viac. :good:
AD 3) Eliáš je tristovkár.
AD 4) skvelý článok: Andy Green - najlepší bek DEVILS
begbeee píše:V prvom rade považujem za dôležité povedať, že je dobré, že sme rozbili práve Phillu s týmto súperom máme stále problémy.
AD 2)
No a nech mi niekto nehovorí, že Bergfors nie je horúci kandidát na Caldera... Pod iným trénerom ako je J.L. by mal isto už o 5-6 bodov viac. :good:
AD 3) Eliáš je tristovkár.
AD 4) skvelý článok: Andy Green - najlepší bek DEVILS
nekde jsem cetl novacky sezony a bergforse patri myslim mezi top 6. favoritem zustava Tavarez, pak myslim Varlamov a Del Zotto nebo tak nejak. zkusim se na to podivat a kdyz to najdu tam sem dam link. Jinak je skvele ze hrajeme tak dobre a jen sem zvedavej kam pujde Clarkie se Zubrusem az se uzdravi. na fireice nekdo navrhoval toto
Parise-Zajac-Bergfors
Rolston-Elias-Zharkov
Pandolfo-Niedermeyer-Langenbrunner( Checking Line)
McAmmond/Pikkachu-Zubrus-Clarkson

Healthy Scratches: Andrew Peters; Rod Pelley
a musim rict ze se mi to libi ale pravdepodobnejsi scenar je ze Zharkov a Palley budou odeslani do Lowelu
no tak aby hral Clarkson ve 4 brázdě to je trochu moc ne :D
myslím že ideální bude toto
Parise-Zajíc-Bergfors
Clarkson-Zubrus-Eliáš
Rolston-Niedermayer-Langenbrunner
Pandolfo.....4 si nedovolim troufnout protže nevím kdo bude poslán do Lowellu
Martin #27 píše:no tak aby hral Clarkson ve 4 brázdě to je trochu moc ne :D
Parise-Zajíc-Bergfors
Clarkson-Zubrus-Eliáš
tak podle me by byla chyba kdyby se Zubrus vratil do prvnich dvou lajn. v soucasnoti hrajou velmi dobre a je to Elias kdo dostava z Rolstona to nejlepsi co v nem je. kdybych si mel typnout tak by to bylo spis
Parise - Zajac - Bergfors/Langs
Rolston - Elias - Clarkson
Niedermayer - Zubrus - Berg/Langs
Pandolfo - McAmond - Pikkachu
megaton píše:
Martin #27 píše:no tak aby hral Clarkson ve 4 brázdě to je trochu moc ne :D
Parise-Zajíc-Bergfors
Clarkson-Zubrus-Eliáš
tak podle me by byla chyba kdyby se Zubrus vratil do prvnich dvou lajn. v soucasnoti hrajou velmi dobre a je to Elias kdo dostava z Rolstona to nejlepsi co v nem je. kdybych si mel typnout tak by to bylo spis
Parise - Zajac - Bergfors/Langs
Rolston - Elias - Clarkson
Niedermayer - Zubrus - Berg/Langs
Pandolfo - McAmond - Pikkachu
jo asi máš pravdu Rolston ted hraje fakt dobře s Eliášem
Tak dneska doma proti Habs na které umíme tak snad vyhrajem i dneska.
Škoda že se v Prudential Center nepředstaví Gio
Jsme odpočatí tak vzhůru na Habs :clap:
Chcel som sa s tým odfotiť aj ja, ale načo :frajer2:
begbeee píše:Chcel som sa s tým odfotiť aj ja, ale načo :frajer2:
pekna sin slavy.

jinak jelikoz jsem nemusel na dnesek vstavat, tak jsem koukal na hokej s habs a musim rict ze i presto ze jsem vyhrali, hokej to byl hroznej. vsechno spatny a vsichni spatny a jediny pozitivum je ze i presto jak spatne jsme hrali tak jsme dokazali vyhrat a dostat jen jeden gol, coz svedci o dobre obrane hre. taky se mi libilo jak se bucelo na Gomeze jen kdyz se k puku jen priblizil. tyjo co si kdo myslel kdyz mu nabizeli 7 a vic milionu na rok. ten ma tak na 50 bodu rocne. snad nejpreplacenejsi hrac v NHL. ze ho vzali rags jeste chapu, ale ze si ho vzal montreal s takovou smlouvou???
Tak tak megatone, je hezke, ze si ten mizerny hokej takhle priznal. Jako ja jsem se taky rozhodl, ze se na vas jako na rivala podivam, ale pak jsem toho litoval. Popritom jsem se alespon obcas po ocku zasmal na New Yorku Rangers :lol2: :lol2: Vase presilovky tragicke, hrajete 5 na 3 vice jak minutu a ani nevystrelite na branu, ze serie 5-ti presilovek na vase konto dosahnete akorat toho, ze Montreal vam da gol v oslabeni. Jedine pozitivum pro me ze zapasu byla vase spolehliva obrana a to, ze byl zapas alespon vyrovnany a bylo do konce o co hrat. Jinak se na to koukat nedalo... Ale mate 2 body a opet jste o krucek pred nami...
Atlantik píše:Bla bla bla... Ale mate 2 body a opet jste o krucek pred nami...
A to stačí.
begbeee píše:
Atlantik píše:Bla bla bla... Ale mate 2 body a opet jste o krucek pred nami...
A to stačí.
No tak tobe asi jo... Jinak dik za dalsi hodnotny nazor, begbeee :D . Ja fandim Pittsburghu predevsim pro atraktivni ofenzivni styl od doby Maria Lemieuxe. Ale jestli si spokojeny s takovymi usmudlanymi vyhrami nad podprumernym a trapicim se tymem tak ti to vymlouvat nebudu. Kdyby tam proti vam byl neprijemnejsi souper, tak asi jdete z ledu se zklonenyma hlavama. Boj o prvenstvi v divizi bude ale jeste velmi zajimavy... Jinak jeste uvedu veci na pravou miru... Krome toho, ze jste nas divizni souper nemam proti vam temer nic. Libi se mi vase organizacni koncepce... Ale ted pochopitelne chci, aby jste nejake ty body poztraceli :yes:
Netvrdim, že stačí, že sme pred vami. Stačí, že vyhrávame.
21. a 30. sa pozrieme zblízka na váš útočný štýl. Už sa neviem dočkať.

A asi nebudem ďaleko od pravdy keď poviem, že je súčasť Lemairovej taktiky, aby si všetci mysleli ako podpriemerne hráme a trápime sa.

PS: Každý môj príspevok musí mať výpovednú hodnotu profesionálneho hokejového analytika? Ja som len obyčajný fanúšik :frajer2:
begbeee píše:Netvrdim, že stačí, že sme pred vami. Stačí, že vyhrávame.
21. a 30. sa pozrieme zblízka na váš útočný štýl. Už sa neviem dočkať.

A asi nebudem ďaleko od pravdy keď poviem, že je súčasť Lemairovej taktiky, aby si všetci mysleli ako podpriemerne hráme a trápime sa.

PS: Každý môj príspevok musí mať výpovednú hodnotu profesionálneho hokejového analytika? Ja som len obyčajný fanúšik :frajer2:
:D klameme telem. ale na druhou stranu se musi rict, ze s kvalitou soupere roste i kvalita vykonu, predchozi zapasy co jsme vyhraly byly zcela zaslouzene a soupere sme prehravali. ono jako neletavci taky nehrajou nijakej hura hokej. pokud vedou tak se taky umej pekne stahnout a branit, ale jelikoz proste dostavaji vic golu, tak jich musej taky vic dat pokud chtej vyhravat, ze. to je stare moudro. dat o gol vic nez souper :D ale jelikoz nemame zapotrebi se honit za individualnima statistikama (nikdo nikomu nevnucuje noveho Gretzkyho) tak proste davame min golu. tot vse.
ale no taak... je pravda ze momentalne to tam parisemu ani zajacovi nepada..a tie presilovky su otras.. stale je ale dobre ze aj napriek tomu zapasy v ktorych sa nedari dokazeme vyhrat..a nehrame skaredo,proste to obcas tak vynde(zapasy s tampou,tiez s ducks,teraz s montrealom)co pittsburgu sa nestava ze obcas hra skaredo a zle? staci si spomenut na nas prvy vzajomny zapas v sezone kde ste boli rozneseny na kopitach-absolutne neskodný... prispevok megatona :good:
Tak ja nevim, ja jsem hodnotil hlavne konkretni zapas s MTL, ktery byl velmi slaby z obou stran a nebyt neskutecneho zkratu Priceho, tak by jste meli asi problem dat gol. Urcite to z vasi strany nebyl maximalni vykon. Jinak souhlas s tim, ze ani my nehrajeme vylozene jen ofenzivne, ale na takovou nudu si prece jen nepamatuju.
No a k nasim vzajemnym zapasum, ten prvni jsem nevidel, ale asi jsme si moc neskrtli. Byl to ale zacatek sezony. Druhy zapas jsme hrali, kdyz jsme meli krizi a 9 zranenych hracu, presto to bylo vyrovnane utkani jen se spatnym koncem pro nas... Takze uvidime ted, kdyz jsme v plne sile a v dobre forme...
megatone jak si napsal že s kvalitou soupeře roste kvalita výkonu s tím bych i souhlasil...proti Flyers jak jsme hráli tak jmse na ně vletěli první periodu a šlo vidět že kluci jdou na krev a chcou vyhrát a taky ta třetina rozhodla o celem zápasu jelikož sme pak Flyers k ničemu nepustili
Proti Pens to bude podle mě pěkný hokej z našim vítězstvím :D
jinak už mě tu unavují furt ty kecy že hrajeme hnusný hokej apod....tak hrajem no a co!!! máme body?? tak co tu furt každý píše jak hrajem hnusný hokej
já si myslím že možná náš styl je pro klasického hokejové fandu někdy nudný to ano ale slyšel jsem i názor že pro hokejové odborníky je defenzivní styl možná ještě hezčí než ofenzivní.... já osobně náš styl bych neměnil a já jsem divák který si při zápase všímá každého hráče kde se zrvona pohybuje apod...a musím říct že ta naše hra je opravdu skvěle organizovaná a mě osobně se na to dívá pěkně
takze: lemaire si dnes rano zavolal rolstona..aby mu vysvetlil 2 nepremenene sance v presilovke 5na 3 ked ani netrafil branu (nevidel som to takze nevem jak to bolo) lemaire v skratke povedal ze jeho tvrda strela je jeho najvacsi prinos pre tím ale musi ju trenovat aby v tom bol naozaj dobry..ze co viac chce..2 take sance a on netrafi ani branu..ze je mu jedno ci zmeni hokejku korcule bla bla,nestara sa..len ze tie puky proste musi dostat do brany :D
Lemaire na tréningu skúšal nejaké nové lajny, aby sa Zach strelecky chytil (ale podľa vyjadrenia nie je nespokojný s jeho hrou, akurát že to tam nepadá. Team aj tak vyhráva a Zach body zbiera ďalej.)

Parise - Nieds - Zharkov
Rolston - Zajac - Langenbrunner
Pandolfo - Elias - Bergfors
Pelley - McAmmond - Pikachu

Uvidíme čo to spraví, prvá lajna sa mi mimoriadne pozdáva, dve rýchle krídla s dobrým defenzívnym centrom... Uvidíme.

//: Takže zápas s Ottawou - jasná páka. Kvapky od Lemaira keď si zavolal Rolstona na koberček zabrali, dal gól. Zach ani Travis ale aj tak bez bodu.
Tak je to nahovno, keď to nejde dvom z našich TOP 3 útočníkov. Tak ma napadlo, že teamu zrejme chýba Clarkson, trocha by to bolo pritvrdiť.
Pan Brodeur, gratulujem! :poklona2: :taptap:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG