Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF » pon úno 08, 2016 10:17 am píše:Nevim, nezdalo se mi v sezone, ze by mel vylozene problem s rychlosti.. Kdyz chce, dokaze velmi slusne zrychlit.. Mozna to bude spis rychlost mozkova..
Myslim ze tak to bylo i od finche mysleno. Ze Gudas nestiha tempo protoze to nestiha hlavne hlavou.
Obrázek
Ještě bych měl jeden postřeh k nedávno probíraném Gudasovi. Mám pocit, že jeho herní tempo (možná i to myšlenkové) polevilo poté, co se vrátil po suspendaci za Zibanejada... Nedávno byl i dost zaražený po zákroku na hráče Habs.
Dnes chyta Mase a Andersen
Nejsvětlejším okamžikem zápasu s Kačery byla Bellova fotbalová fineska! Jinak jdu blejt velebnosti! :grc:
Ani nevím proč :neviem: ale chci to napsat ... Medvedev úplně zbytečný podpis, naopak jsme mohli podepsat Guse za mega, kterej vždy když dostal prostor, tak zahrál skvěle.
Laughton, Read out of the lineup for Umberger and Weal. Medvedev still sitting. Wtf..
Blbost. Nechápu posazení Laughtona. Read poslední zápasy nehrál vůbec špatně, ten měl sedět dříve.

Jsem rád za Weala ale Umberger :slap:
Jinak slavíme 50tou sezónu v NHL ... a tak se můžeme těšit na slavnostní logo 50th century, třetí sadu dresů, zápas legend vs. Pens a kniha výročí

malé odhalení dresu :giggle: s logem na levo

Obrázek
Hamburger gol vy neverici Tomasove :)
Hamburger není důležitej ...
Mnohem důležitější je Ghostovo vyrovnání Renbergova rekordu a taky to, že se Cousins po pár zápase na aklimatizaci začíná víc a víc prosazovat a to i bodově. Kluk roste zápas od zápasu a momentálně bych vůbec neměl problém s tím poslat Laughtona do LHV a těm dvěma prohodit pozice, Cousins by snad dostával víc IT než Laughton.
A jeste jste zapomneli dodat, ze to Gudas pekne po*ral...
Laughton by na farmu musel přes waiver už. Takže to nehrozí. :neviem:
Rono » pát úno 12, 2016 9:42 am píše:Laughton by na farmu musel přes waiver už. Takže to nehrozí. :neviem:
Fakt? Jakto? :-o
Normalne pravidla ligy....

Nechat ho v Acku bola chyba, mal hrat v AHL top minuty, zabili sme si ho....

A snad si teraz haks nebude mysliet, ze to z hambaca spadlo a teraz sa zobudi...
To je po nejakym urcitym poctu zapasu ne? Jsem ale myslel ze k tomu ma jeste daleko, sakra...to je blby no, protoze je videt ze Cousins, minimalne ted, jasne lepsi a asi i zkusenejsi ...
Jen doplním - je mu 21, takže 3 roky od smlouvy je waiver exempt na 80 zápasů.
Cousinův first ... skvělá práce.

Obrázek

Obrázek
Ještě ke Gudasovi .... vyžívám se ve tvrdé hře ale to, co v té rychlosti dělá Gudas, jak hituje to je prostě hnus.
Gudas je totalny ko*ot, jeho treba uz nejak riesit, skor nez niekoho zmrzaci totalne.
Wilson je jednotka :good:
..... :kajo:

V tyhle momenty mi chybí v týmu Scott a myslím to vážně. Jedno nemehlo navíc v týmu klidně strpím za tu cenu :box:
FLYERS FAN píše:Wilson je jednotka :good:

Co s tym ma spolocne Wilson?
Uprac si vo vlastnom dvore a potom niekoho nazvvaj ko*otom :wink:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES