Vyniká najmä technikou a prehľadom, podľa mnohých na ľade pripomína Petra Forsberga. Ževraj v poslednej dobe na mladíka pomerne slušne pribral a tak to zatiaľ vyzerá, že v zostave Blues na novú sezónu naozaj chýbať nebude a my v EÚ sme asi jediní, kto bol jeho menom v predpokladanej zostave zaskočený.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak po prvom dni Pro-Orientation kempu sa v najlepšom svetle ukázal mladý Lars Eller.
Vyniká najmä technikou a prehľadom, podľa mnohých na ľade pripomína Petra Forsberga. Ževraj v poslednej dobe na mladíka pomerne slušne pribral a tak to zatiaľ vyzerá, že v zostave Blues na novú sezónu naozaj chýbať nebude a my v EÚ sme asi jediní, kto bol jeho menom v predpokladanej zostave zaskočený.
veľmi zaujímavý článok na našej stránke, rozhovor s p. Jarmo Kekalainenom, v Blues asistent GM a riaditeľ pre "amateur scouting" Veľmi zdravé a rozumné myšlienky ma tento pán. Ostatne výsledky jeho práce v poslednom období hovoria za všetko.
Odporúčam, stojí to za prečítanie
http://blues.nhl.com/team/app/?service= ... eid=442506
Odporúčam, stojí to za prečítanie
http://blues.nhl.com/team/app/?service= ... eid=442506
to ani nie je, ale predpokladám, že bude viac na farme, ako v prvom tíme. Jedine, že by sa zasa viac hráčov obrany zranilo, by dostal šancu. Momentálne to máme v obrane pekne husté a tak by sme nemali dostávať v sezóne veľa gólov. Samozrejme počítam aj so skvelými výkonmi Chrisa Masona, ktorý nás v tejto sezóne veľa-krát skvele podržalBluesfan píše:Wagner podpísal ročný kontrakt a zarobí okolo 575 000. Mne sa to celkom pozdáva Steven sa mi nezdal byť až taký strašný.
tak žeby nakoniec mal byť tou očakávanou hviezdou Deny Heatley..? Rozhodnúť sa musí do štvrtka, tak to som nesmierne zvedavý či z toho niečo bude. A ak áno, čo za neho naši ponúkajú..?
http://www.nhlpro.cz/clanek/15230-heatl ... do-floridy
"Kdo má tedy o Heatleyho zájem? Samozřejmě je to stále Edmonton, ale i Rangers, kteří nabízejí Michala Rozsívala. V posledních dnech se hovoří, že největším kandidátem jsou Blues, nabízejí nejvíce
, ale trejd chtějí dokončit nejpozději ve čtvrtek. Až za nimi jsou další nabídky od Los Angeles a Calgary, které Ottawa zvažuje."
http://www.nhlpro.cz/clanek/15230-heatl ... do-floridy
"Kdo má tedy o Heatleyho zájem? Samozřejmě je to stále Edmonton, ale i Rangers, kteří nabízejí Michala Rozsívala. V posledních dnech se hovoří, že největším kandidátem jsou Blues, nabízejí nejvíce
Tak toto by bol šok. Inak neviem či mi uveríte ale táto myšlienka ma v posledních dňoch často napádala. Hráča ako Heatley by som samozrejme uvítal no neviem si predstaviť, že by nám niekto z našich TOP hráčov odišiel. A že si za Dannyho vypýtajú nejakú protihodnotu. Sám som zvedavý ako sa to celé vyvinie. Ak by však prišiel určite nás zabolí aj odchod niektorého z našich favoritov ako napr. Boyes
. No nepredbiehajme, nechajme sa prekvapiť.
Ak by išiel Boyes možno by sa to oplatilo obom stranám. Určite by mi to však bolo ľúto pretože to je jedna z vecí na ktorú sa teším. Spolupráca Boyes-Kariya. Ale najviac by ma mrzelo ak by odišiel Backes pretože to je možno najkomplexnejší hráč Blues. No a o tom, že by sme pustili aj niekoho z našich mladíkov radšej ani nehovorím.
:coucou:
Heatley?
Určite je to dobrý hráč a mal by čo do tímu priniesť, ale ja osobne ... :beee: Nechcem ho. A už vôbec nie za cenu odchodu Boyesieho a tobôž nie Backesa.
Aj keď je pravda, že Boyes by možno bol nahraditeľný Berglundom, nechcem o tom ani počuť a Backes ani nahraditeľný nieje.
Na fóre Blues som dokonca čítal špekulácie o Sourayovi v Blues = blbosť.
Taktiež predpoklady, že Manny skončí v DET alebo CHI. Podľa mňa dosť možné.
Také CHI ktoré tento rok pôjde podľa predpokladov veľmi vysoko, by som mu doprial.
Taktiež už máme na nete rozpis zápasov na sezónu. Začíname vo Švédsku dvojzápasom s DET a potom doma s ATL a LAK.
Inak ako prázdniny?
Heatley?
Určite je to dobrý hráč a mal by čo do tímu priniesť, ale ja osobne ... :beee: Nechcem ho. A už vôbec nie za cenu odchodu Boyesieho a tobôž nie Backesa.
Aj keď je pravda, že Boyes by možno bol nahraditeľný Berglundom, nechcem o tom ani počuť a Backes ani nahraditeľný nieje.
Na fóre Blues som dokonca čítal špekulácie o Sourayovi v Blues = blbosť.
Taktiež predpoklady, že Manny skončí v DET alebo CHI. Podľa mňa dosť možné.
Taktiež už máme na nete rozpis zápasov na sezónu. Začíname vo Švédsku dvojzápasom s DET a potom doma s ATL a LAK.
Inak ako prázdniny?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé