Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

petrik píše:tak som rad ze nie som jediny komu sa silne reci vratia ako bumerang aby z neho urobili kktka... :hehe:
toto nezostane bez odozvy :petrik:
vstup do tretieho kola slusny, tak makame hosi, toto kolo moze byt pre nas klucove :!: :box:
Petrík :klobuk: parádny výkon dnes
dnes paradny vykon a opat sme sa dotiahli na spicu ale musime makat dalej :cinka:
z tolkych zapasov mat 0 :slap: aspon pipo celkom slusne, ale tie vysledky.... :eek2:
janik píše:z tolkych zapasov mat 0 :slap: aspon pipo celkom slusne, ale tie vysledky.... :eek2:
pipo je na take vysledky expert :giggle:
ale na to ako vela remiz vo vseobecnosti davame, sme z tych vecernych troch nic moc netrafili :P nevadi, zatial je to celkom solidne, len nepolavit a nejako to miesto v top3 urvat!
druhy den za sebou to vyzera na shootout :slap: aspon ze petrik ma paradnu formu a pridal sa aj pipo :thumbsup: aj ked nechapem odkial tolko tiperov nabralo zatial po troch zapasoch plny zasah :sok:
no padame tou tabulkou pekne dole :thumbsdown: aspon petrikovi sa dari ale my ostatni musime zabrat :!:
veru zase je to zatial blede, ale do konca kola je este dost zapasov na to aby sme to mohli zvratit, takze makame.

vyhlasujem pre zvysok tohto kola novu taktiku - tipovanie bez taktiky! jednoducho vsetci natipujte tak ako si myslite ze zapasy skoncia a nestarajte sa o to ako natipoval zvysok timu - aj keby to znamenalo ze vsetci budeme mat rovnake/podobne tipy. bude to take male hop alebo trop.
:slap: to sme to dnes dobacovali :eek2:
nedari sa nedari? :yahoo:
arecku aby ti este nesklaplo, takze psst :wink:
PO bez Falcons? No vyzera to tak, ze by to mohlo byt...
:petrik: urobi prevrat
hlavne by mali vsetci sa snazit pravidelne tipovat ale moralka pokulhava :roll:
kajo píše:PO bez Falcons? No vyzera to tak, ze by to mohlo byt...
:petrik: urobi prevrat
petrik uz stratil vplyv...
co k tomu dodat - nas sobotny vykon splnal aj prisne umelecke parametre :slap:
dalsie nezvladnute kolo a neviem neviem ci vobec budeme mat v tom stvrtom kole postup este vo vlastnych rukach (ci by nam vobec aj vitazstvo stacilo)...

takto neuspesne sa vyvijajucu sezonu v timovej historii nepamatame. z toho je jasne ze predsezonna personalna zmena Ohlunda za janika timu neprospela, takze o maly zazrak a postup do PO sa v poslednom kole budeme snazit opat v starej dobrej osvedcenej zostave - z IC sa vracia marnotratny syn Ohlund :tada: , opacnym smerom putuje janik.

janikovi za odvedene vykony dakujeme, najma v prvych dvoch kolach bol tahunom timu, ale kedze od novej sezony by v time tak ci tak nezostal, jeho vymena bola v momentalnej situacii pre nas najlepsim moznym riesenim. pre do PO istym krokom smerujuci tim IC bude urcite cennou posilou. :serus: :ahoj:
dik som rad ze som si mohol skusit tipovanie v FA ale najma mala timova komunikacia mi trosku vadila, vykony nech hodnoti GM, ja som spravil co som mohol ci to bolo dostacujuce neviem, no snad sa vam to PO este podari, ja som neodolal ponuke od IC Wilda ked dal dokopy dvoch z troch mojich kolegov z FB takze som odmietnut nemohol, tie dva dni este skusme maly zazrak i ked len jeden den z toho je nejaky slusny pocet zapasov no aspon to 5. miesto by este bolo fajn
janik píše:najma mala timova komunikacia mi trosku vadila
tak toto bola vramci tohto timu asi najkomunikativnejsia sezona v historii - vdaka tebe :D my sme vzdy radsej za nas nechavali hovorit vysledky :D
A tentokrat ste nechali na janika vsetko :hehe:
to zas boli vysledky :slap: chcel som sa rozluci s lepsim vykonom :thumbsdown: ale nejak nevyslo, ta sa tu majte a zabojujte este o to PO, bude to narocne ale nie nemozne :!:
na tomto kole som nasiel jedine pozitivum - ze sa uz skoncilo :slap:
petrik píše:na tomto kole som nasiel jedine pozitivum - ze sa uz skoncilo :slap:
asi tak,ja môžem povedať to isté,niečo strašne bolo toto kolo,výsledky najviac vychádzali,ked ich človek tahal z klobúka. :thumbsdown:
tak som to skusil prepocitat - pred poslednym kolom mame v tabulke ZC 18b a sme na 9. mieste pred nami su tri 22b timy, dalsi s 23 resp. 24b...

pripadne prve meisto v stvrtom kole by nam PO zabezpecilo takmer naisto (ak len nebude privela rovnakych umiestneni a tym padom vela timov s vela bodmi) a solidne sance by nam davalo aj pripadne druhe miesto... nizsie umiestnenia v poslednom kole uz posuvaju nase sance do viac a viac teoretickych rovin.
v najextremnejsom pripade by sa do PO mohlo dat postupit so ziskom 25b (ak by dva z tych 22b timov skoncili na poslednych 2 miestach a pripisali len 1 resp. 2 body) - cize v takomto pripade by sa dalo postupit s umiestnenim na piatom mieste v poslednom kole. horsi vysledok nedava uz ani teoreticke sance.

tak - vieme na com sme, podme konecne prestat robit znacke Falcons hanbu :box: stale to mame vo vlastnych rukach

PS - toto zapasove kolo uz v dnoch s mensim poctom NHL zapasov opat treba trosku prihliadat aj na tipy timovych kolegov... ale to vam snad uz hovorit netreba
tak Ohlundov navrat sa nakoniec nekona a janik to s nami dobacuje az do konca. podme na to :petrik:
myslim ze do 2. miesta to musime dat :frajer2:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG