Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
RED DEVILS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
chorchikovia, dnes o 18:00 startujeme do 3.kola, ktore bude mat systemovu podobu 1.kola..
ciel je jasny, obsadit jednu z bodovanych priecok :frajer2: v 1.kole sme sa tam dostali za 5 min. 12, tak hadam sa historia opakovat nebude a budeme si bodmi isty, ako v nedavno skoncenom kole
hadam ma mackovia dnes nesklamu a nastartujeme sa spolocne s nimi na vitaznej tipovacej vlnke
ciel je jasny, obsadit jednu z bodovanych priecok :frajer2: v 1.kole sme sa tam dostali za 5 min. 12, tak hadam sa historia opakovat nebude a budeme si bodmi isty, ako v nedavno skoncenom kole
hadam ma mackovia dnes nesklamu a nastartujeme sa spolocne s nimi na vitaznej tipovacej vlnke
T.Kopecky píše:ako som isiel dnes zo zapasu pozeram co za nova vlajka veje
fuu, dnes môj velice dôlezity bodovaci vykon, ktory nas drzi hore a co je este dôlezitejsie, poriesili sme nejaky ten naskok nad konkurenciou..vcera som nad zapasmi absolutne nespekuloval, neriesil som to, ze dlho nepadali remizky, ale to, ze sa stretli podla mna max. vyrovnane 2jice a tie ma nesklamali..skoda len ze TT po mne opakoval
dnes by to malo byt nic moc priemernych 15 bodov, ale niektore vysledky boli ponekud na hlavu, tak snad to nebude nejaky extra prepad...skoda, ze som na poslednu chvilu zmenil EDM-FLA z 2jky na 1tku a ty leci, ak veris svojim tak poriadne!
no nic, snad sa nam podari take jedno fajne kolecko, aby sme mali v zavere klud a pohodu
17.12 konci 3.kolo t.j. 20 tipovacich dni, cize 6-7? do konca neviem nechce sa mi pozerat uz spätnedebil píše:kolko kol je dokonca?
inak tu je vsetko pekne rozpisane -) http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=32&t=3267
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé