Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no nezostava nic ine len dufat ze nastavajuca prestavka nam pomoze, je to ale poucenie do buducna aby sme tak rozbehnute kolo nepremrhali za par dni. nic to zatial je to stale len zbieranie formy na PO do ktoreho sa verim dostaneme takze nieje tak zle a netreba byt nervozny.
exo dnes solidny vykon, inak sme zabrali biedne a oproti 36 bodom RD je to ubohe, uvidime co nam prinesie oddych a nasledujuce dni kola. :)
tak hosi a dnes poriadne zaberme. oddychnuty sme dost tak musime opat ist nadoraz lebo pred prestavkou sme to pekne posr. li. GO GO GO FireBirds :box: :box:
zase to nebolo dnes nic moc... sme upadli do nejakej letargie....ale ako bajny vtak, musime povstat z popola :cinka: 8)
no tie majstrovske vykony maju este cas, ale musime drzat aspon ten standart a dostat sa pred EI a IC
Ty vole,dneska nálož :skodoradostny: Obrázek

Jen tak dál a můžem tipovat jednou za týden :frajer: Ať žije Joe !!
mna osobne dnes dostali 2 veci, tych 118 bodov a potom tato tabulka... som este nevidel tak vyrovnanu :thumbsup:
Fire Birds
janik - 8 - 63 b - 30,29%
Matejko - 6 - 50 b - 24,04%
canesman - 11 - 70 b - 33,65%
excelent - 6 - 45 b - 21,63%
no co, tak sa stane, pomylil som sa :lol3: :lol3: :lol3:
nj ale dost srandy, zatial podavame slusne vykony no zial stale tomu nieco chyba, mozno ta joeova chyba by nam mohla priniest stastie a naznacit kam maju smerovat nase vysledky :P
Chtěl jsem jen dodat pro Joe S.,že to beru jako srandu nic ve zlém.Velmi si vážím jeho činnosti při vyhodnocení a je my jasné,že občas se chybička vloudí.
K mému tipování v kterém jsem poslední v týmu jen trochu výmluvy - zkoušel jsem remízy bohužel to nevyšlo :oops: ale oceňuji vás ostatní!Týmově nám to šlape parádně tak jen trochu toho štěstíčka by jsme potřebovali.

!!! GO FireBirds GO !!!
dnes taky rozpacity pocit mam, opat priemerny vykon no teraz sme poskocili pred EI a stratili sme u nas len na IC. tak do toho a bojujme este viac :box:
exo : v pohode, keby som ti neveril tak nie si v FB. pomerne slusne sa nam dari tak sa netreba stresovat a pokojne obcas vyskusat aj nejake zvlastne tipy ;)
Tak jsme se opět posunuli o něco výš v tabulce. :clap:
Dokonce jsme se dostali před zmrzlé cats :beee:
Dneska All stars tak janik držim ti palce a vyhraj to!! :cool:
dnes opat vyrovnany vykon celeho timu, to sa mi paci. a aj nase vykony drzime na vysokej urovni tak dufam ze to tak dotiahneme az do konca. ;)

exo: dik budem sa snazit ale obavam sa aby som nebol nakoniec ta lama all stars game :D
janik,vela stastia,dobre reprezentuj
tak dufam ze ste si oddychli tiperi moji a dnes opat predvedieme vykon na urovni :) GO GO GO FireBirds :clap:
tak full zasah. pekne exo a matejko :wink: trosku riskantna taktika ale vysla, no ked z 3-0 bolo 3-3 tak mi nebolo vsetko jedno :D
akoze....to ste mali riadne stastie :shock: :thumbsup:
norvic píše:akoze....to ste mali riadne stastie :shock: :thumbsup:
ano stastie, ale cela NHL je o stasti, ked z 3-0 vyzeralo ze bude x a nokoniec to skonci 3-5 tak kto to moze vediet? to sa da len tipnut
No jo nikdo z nás neměl tipnutou X,ale naštěstí nebyla.Takticky jsme to moc nezahráli,ale vyšlo to zahráli jsme na max!
no taktika je fajn ale kto neriskuje nevyhra ;) takze ja proti tomu nic nemam. uvidime dnes ako zatipujeme, taketo dni sa zdaju byt nezaujimave ale mozu vela napovedat do zaveru kola. ak by sme poriadne zabrali tak este mozme pomyslat aj na lepsie postavenie tak bojujme. :clap:
dnes priemerny vykon ale mohlo to dopadnut aj horsie, uvidime dnes ked nas caka opat bohata zapasova nadielka a dufam ze bohata bude aj nadielka bodov :)
Tak opět nic moc.Výsledky Rangers a Bostonu mě tedy vážně překvapily.NHL je opravdu stále velmi vyrovnaná a tipovat je opravdu loterie.Přesto věřím,že se nám tento týden povede dobrý výsledek a zaberem jak se patří !!!

!!! GO FireBirds GO !!!
no BA a IC zabrali paradne, no treba to brat aj s ineho pohladu, stratu na 1. miesto mame uz len 8b a ak budeme podavat stale vyrovnane vykony na vysokej urovni tak sa mozme dostat vyssie ako timy co zaberu raz za dlhsi cas aj ked vyraznejsie.
janik tim si mal na mysli nas? :? :shock:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES