Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Me se tohle teda vubec nelibi, ale co nadelam, ty nase vysledky jsou katastrofa tak to vede ke spekulacim. Getzlaf hraje letos priserne, zeby mu nesedelo to kapitanske C? Ryan s Perrym taky zadna slava, ale ja bych je nemenil, pac by to bylo urcite za nejaky balik hrac+draft nebo neco podobneho a to temer vzdy stoji za vylizrit
Jsou i vyjimky, jako win-win me treba napada Nieuwendyk-Iginla. Nerad bych jeste videl odchazet Sbisu s Fowlerem, zbytek zkousnu. Selanne beztak nikam nepujde, no a pokud by preci jen chtel zkusit vyhrat jeste jeden SC tak at klidne zkusi stesti
Navic ma nase trojka rozumne kontrakty, coz se o jinych hracich v top lajnach rici neda. Pokud ale je nektery z hracu u nas nespokojen a potrebuje zmenu nenadelame nic, jen se musi nas GM pokusit vytriskat z trejdu co nejvic a jeden z dvojice Ryan - Getzlaf musi zustat, 1.centre proste potrebujeme
Predkrm nedelniho opravdoveho Souboje Titanu naplnuje zatim me predstavy ( po 2 tretinach )
1.tretina: NUDA, vylouceni 0-0, tycky 1-2
2.tretina: az do vylouceni Jurciny NUDA, po jeho navratu Blakeovu strelu dorazi pohotove Ryan 1-0. Hiller
1-1, pak maji svou 1.PP i hoste, jedinou strelu vyrazi Beauchemin mimo. Nejlepsi nas hrac zatim Koivu, jedine finska lajna zatim dokazala aspon neco malo vymyslet.
3.tretina: Konecne se drobet probira 1.lajna, bohuzel Tavares na Okposa 1-2, NYI PP - Hiller, Lydman
, Parenteau
Perry vydrel puk pro Ryana a ten v oslabeni ukazkovym blafakem vyrovnava 2-2, po dalsich 2 vyloucenich (4 on 4) skoruje po pekne individualni akci Getzlaf 3-2, pote nahozeni Hagmana Nabokov vyrazi primo pred sebe kde ciha Selanne a posila puk mezi jeho nohy 4-2 ( gol cislo 650
). 2 1/2minutova power-play hostu uz k nicemu nevede.
1.tretina: NUDA, vylouceni 0-0, tycky 1-2
2.tretina: az do vylouceni Jurciny NUDA, po jeho navratu Blakeovu strelu dorazi pohotove Ryan 1-0. Hiller
3.tretina: Konecne se drobet probira 1.lajna, bohuzel Tavares na Okposa 1-2, NYI PP - Hiller, Lydman
jeste bych dodal ze jsem si pripadal jako by se hralo na Long Islandu, takhle poloprazdnou halu u nas nepamatuju, ale neni se co divit pri tech nasich vykonech.
Kdyz se chce tak to jde... ve 3.tretine nase 1.lajna zapla na vyssi obratky a hoste byli nahrani. Kdyby tak hrala kazdy zapas aspon 2 tretiny tak no problem
Co nasim vychazelo cely zapas bylo buly, Getzlaf ale hlavne Koivu na nem kralovali.
Blake si pripsal vubec prvni asistenci v sezone.
Kdyz se chce tak to jde... ve 3.tretine nase 1.lajna zapla na vyssi obratky a hoste byli nahrani. Kdyby tak hrala kazdy zapas aspon 2 tretiny tak no problem
Co nasim vychazelo cely zapas bylo buly, Getzlaf ale hlavne Koivu na nem kralovali.
Blake si pripsal vubec prvni asistenci v sezone.
po zapase dvoch tragedov treba povedat, ze fakt na tom nie sme najhorsie v nhl. konecne padli aspon goly...aj ked je pravda, ze tie z hokejok Columbusu boli...no stastne, dat zo 4 golov 2 spoza brany, to kto to kedy videl
ale Selanneho gol po Hagmanovej nahravke moze byt highlight reel, to co predviedol hagman bola nadhera
Tak ti Selly odpoviem na tvoju otázku. Koivu sa dočkal vo svojej kariére len druhého hattricku v NHL.
Viď.
„Je to hlavně nahrávač, takže třetího hattricku v kariéře už se asi nedočká.“
Teemu Selänne vysvětluje, proč místo střely do prázdné brány ještě nahrál Saku Koivuovi. Ten gólem zkompletoval teprve druhý hattrick své šestnáctileté kariéry v NHL.
Viď.
„Je to hlavně nahrávač, takže třetího hattricku v kariéře už se asi nedočká.“
Teemu Selänne vysvětluje, proč místo střely do prázdné brány ještě nahrál Saku Koivuovi. Ten gólem zkompletoval teprve druhý hattrick své šestnáctileté kariéry v NHL.
Zebychom se konecne rozjizdeli
Ztrata je porad obrovska a neverim ze budeme podobne vykony predvadet az do konce sezony a ikdyz uz jsem drive psal ze rezignuju sance ac nepatrna stale zije. Mozna kdyby Murray nevyhazoval Carlyleho, ale rovnou pohrozil trejdy ledy by se hnuly drive
Na druhou stranu Boudreau hodne zapracoval na discipline muzstva a na vysledcich je to samozrejme znat. Nakopl nas ten zapas s Islanders, tam se ve 3.tretine probrala 1.lajna a ac to bodove neni stale na 100% tak herni projev je naprosto rozdilny
Kdyz se k tomu prida po zraneni vracejici se Blake, ktery naskocil do 3.lajny a pozdvihl tak produktivitu nasi bottom 6 je to parada. Posledni 2 zapasy snad nebudou vyjimkou, to si pak nasi ostrostrelci muzou dachnout.
Dnes jsem mel konecne moznost vychutnat si cely zapas se zaznamu a jsem naprosto spokojen. Vyborny vykon, nasazeni a ta produktivita
Na druhou stranu nas v 1.tretine zachranila 2x tyc, navic co tam jednou provedl Sbisa
Brookbank taky vyhazoval puk mirici do prazdne brany, ta objetavost byla mrte znat. Hiller pridal par key saves a vysledek je pro Yotes az moc kruty. Smithovy cisla 15 z 21 jsou strasidelna, ale on za to chudak nemohl, max. tak pri tom poslednim Perryho golu vypadal odevdzdane. V prvnich 25ti minutach musel celit 3 najezdum a se vsemi si poradil. Dnes jsme ho holt nezkouseli rozchytat lehkyma strelama, ale rovnou tvrde do nej. Napr. ten 4.gol, to byl klasicky tic-tac-toe
Tak ted jste me chlapci navnadili a vlili do me jeste nejakou nadeji tak me prosim nezklamte a makejte jako v poslednich zapasech :modlenie:
Dnes jsem mel konecne moznost vychutnat si cely zapas se zaznamu a jsem naprosto spokojen. Vyborny vykon, nasazeni a ta produktivita
Tak ted jste me chlapci navnadili a vlili do me jeste nejakou nadeji tak me prosim nezklamte a makejte jako v poslednich zapasech :modlenie:
Vcera to byl poctivy kanadsky hokej, jedna basen
Beauchemin to je zvire, zblokoval snad 10 strel a posledni dobou se stava bekem cislo 1. Vypada to ze jednomu z dvojice Lubo-Lydman udelame jeste letos papa. Prvni tretina byla vyrovnana s poskrovnem golovych sanci, v te druhe to byl jednoznacne nas zapas kdy si Sens ani nepipli, ale v te teti jsme ubrali nohu z playnu a ani se nesnazili utocit. Samozrejme jsme za to pykali po chybe Brookbanka a do konce zapasu se modlili at uz gol nepadne. Hiller byl dnes vyborny :klobuk_dole: Getzlaf vynikajici hlavne na buly, celkove prvni lajna makalo na doraz z cehoz padl i prvni gol zapasu. Dnes nemam moc co vytykat, zapas jsem si paradne uzil.
jeste doplnim ze jsme podlouzili smlouvu s F.Beaucheminem
3 roky/10,5M coz si myslim je vyborna cena za hrace Franckova kalibru
jeste doplnim ze jsme podlouzili smlouvu s F.Beaucheminem
Tak co hosi..ako sa vam pozdava Bruce? Pozeram, ze poslednu dobu to celkom jede.
Osobne mi chyba, nebol dokonaly, ale myslim, ze to spojenie fungovalo..asi sme skor mali vymenit GM.
No ale v kazdom pripade vam fandim. Bruce je carodej, vobec by ma neprekvapilo keby ste poslednym zapasom urvali PO, uz raz sa mu to podarilo
Osobne mi chyba, nebol dokonaly, ale myslim, ze to spojenie fungovalo..asi sme skor mali vymenit GM.
No ale v kazdom pripade vam fandim. Bruce je carodej, vobec by ma neprekvapilo keby ste poslednym zapasom urvali PO, uz raz sa mu to podarilo
Ked mam pravdu povedat aj mne xyba,Huntera som stale nejako nestravil..... no nemyslis si,ze ten vztah Bruce - Ovie bol uz riadne nastrbeny ? Zmena musela prist a niekto musel odist.A Ovie to by bolo velke susto pre McPheeho.XruC píše:Tak co hosi..ako sa vam pozdava Bruce? Pozeram, ze poslednu dobu to celkom jede.
Drzim palce Ducks ,nex vas Bruce dovedie do PO,tak ako nas 2007-08.Vtedy mal na to ale podstatne viac casu.
Tezko muzu posoudit jak moc to nakopl prave Bruce ( viz muj prispevek vyse ) a nakolik Maurrayho trejdove vyhruzky
Zatim ale slapeme, ikdyz ta nocni vyhra byla hodne stastna, ale co uz pocita se. Bodovou ztratu na jsme stahli na polovic takze sance urcite stale zije
Ale to musim z kazdych 10ti zapasu vyhrat minimalne 7 a jeste k tomu uhrat nejakou plichtu pac na zapade nam nikdo zadarmo nic neda
Mozna tak brOilers nebo te potrhane kabaty...
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF