Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Na to ze mate nejlepsiho managera, kouce, brankare, top kapitana, nejlepsi mladiky a zabijacke bitkare tak bych cekal ze SC budete vyhravat kazdy rok a ne jako loni balit kufry s Cannes ktere PIT vypraskal 4-0 na zapasy. Letos tipuju ac jste suverene nejlepsi tym v NHL ze v 2.kole letite kamaradi
Nie každý nás musí mať rád.
Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie :smile03:
Preju vam aby jste se smali jako loni :cool: :lol:
hmm.diky :) 1.,2. kolo Po je vzdy lepsie ako mat uz po zakladnej casti dovču na plazi.. trebars v kalifornii..ze mame jedneho z naj manazerov a naj brankara nie je pochyb..o ostatnom ehm pomlcim ale neviem kto vobec pisal ze sme vo vsetkom naj. vidim to len v tvojom prispevku :D a pravidelne vyhravat SC nedokaze v dnesnej nhl nikto..Prepac nam ze sa tu tesime z toho ze nas tím vyhrava..nie vsetci maju tu moznost :frajer2:

a inak k tej pasci..pekny hokej ako minuly rok ani zdaleka nehrame..ale hlavne ze sme schopní vyhravat pravidelne zapasy(bodaj by sme teda nadavali).. co tento rok sledujem nase zapasy tak som urcite videl ovela viac krajsich zapasov ako tych horsich..posledny zapas s tampou som nevidel ale oba predtym hej.. a druhy v poradi (mari sa mi za 2:1sn) bol najskaredsi co som tuto sezonu videl. pricinenim oboch tímov a pasca s tym nemala ziadny suvis :D
a druhy v poradi (mari sa mi za 2:1sn) bol najskaredsi co som tuto sezonu videl. pricinenim oboch tímov a pasca s tym nemala ziadny suvis :D[/quote]

tak nudný zápass jako ten jsem v NHL ještě asi neviděl
Martin #27 píše:a druhy v poradi (mari sa mi za 2:1sn) bol najskaredsi co som tuto sezonu videl. pricinenim oboch tímov a pasca s tym nemala ziadny suvis :D
tak nudný zápass jako ten jsem v NHL ještě asi neviděl[/quote]

musi se nechat ze zapasy s tampou jsou vyjimecne nudne a to i presto ze vyhravame. je mi lito fanousku tampy protoze kdyz tampa neni schopna porazit devils (skoro AHL tym) kterej hral opravdu spatne tak myslim ze na play off si budou muset pockat dalsi rok (az se Vinny probere) jinak dnes buffalo a nevim proc mam pocit ze to pro nas nedopadne dobre, na buffalo proste neumime a kdyz jsem se dival naposledy tak nas savle prefikly jak maslo. no snad se mylim ale kdybych vsazel tak bych dneska dal urcite jednicku. jo a do lowelu byl poslan Halischuck a myslim ze ho bude nasledovat Corrente. je jasny ze pak to bude zharkov s navratem Zubiho nebo Clarksona ale kdo bude dalsi? asi PLLL a nebo Peters nebo Pelley
jj opravdu zápasy s Tampou jsou nudné..postrádají náboj je to utahané, hra nemá spád nevím čím to je že zrovna s Tampou :D
proti Buffalo to bude moc těžké ale věřím ve výhru .. hodně bude záležet na Martym si myslím dneska
megaton píše:
Martin #27 píše:musi se nechat ze zapasy s tampou jsou vyjimecne nudne a to i presto ze vyhravame. je mi lito fanousku tampy protoze kdyz tampa neni schopna porazit devils (skoro AHL tym) kterej hral opravdu spatne tak myslim ze na play off si budou muset pockat dalsi rok (az se Vinny probere)
:) zajímavé,většinou zde chválíte Brodeura,Lemairea a spol,že patří mezi špičku ligy a najednou jste ''skoro'' AHL tým :) Osobně bych považoval za velký úspěch,kdybychom vás na vašem ledě porazili.V pátek k tomu moc nechybělo,nakonec však rozhodli vaše zkušenosti.Pokud to přirovnání k AHL týmu mělo souviset s vaší marodkou,pak chápu,nicméně jste již ukázali,že máte velmi propracovaný systém i hráče,kteří dokáží nahradit i klíčové beky jako Martin či Oduya.Jinak zatím se Tampa drží na 8.příčce,takže bych nás ještě neodepisoval :wink: musíme se ale zlepšit,nehrajeme moc dobře.Uvidíme v lednu,v únoru,kdy se bude krájet chleba ... no nic,přeji vám hodně štěstí do dalších bojů a doufám,že se s Tampou letos už moc nepotkáte ! :D
kisine ano souvisí to s naší marodkou a osobně musím říct že jsem nečekal že se hráči za AHL takhle zapracují.... co si budem povídat určitě je to i kvalitní práce Lemaira
navíc je dobré vědět že když se zraní hráč tak můžeme sáhnout po adekvátní náhradě
co se týče Tampy tak já osobně Tampě fandím !! a myslím si že letoss se tam to PO může udělat! .... ale ten Lecavalier a hlavně Tanguay se musí konečně probrat! golmany máte celkem kvalitní si myslím ... obrana taky není nejhorší chce to jen aby se někteří střelci zvedli a podle mě by PO nemělo být nedosažitelné
#103 / A JE TO DOMA ! :clap: :cert:
Obrázek

Kua ten Žarkov mi robí radosť, znova bodoval a Bergfors rozhodne minimálne ALL_ROOKIE team by mal spraviť. A nomináciu na Calder by zaslúžil tiež.
Parise a Zajac vedú celú NHL v +/- :oslava:
kisin píše:zajímavé,většinou zde chválíte Brodeura,Lemairea a spol,že patří mezi špičku ligy a najednou jste ''skoro'' AHL tým :) Osobně bych považoval za velký úspěch,kdybychom vás na vašem ledě porazili.V pátek k tomu moc nechybělo,nakonec však rozhodli vaše zkušenosti.Pokud to přirovnání k AHL týmu mělo souviset s vaší marodkou,pak chápu,nicméně jste již ukázali,že máte velmi propracovaný systém i hráče,kteří dokáží nahradit i klíčové beky jako Martin či Oduya.Jinak zatím se Tampa drží na 8.příčce,takže bych nás ještě neodepisoval :wink: musíme se ale zlepšit,nehrajeme moc dobře.Uvidíme v lednu,v únoru,kdy se bude krájet chleba ... no nic,přeji vám hodně štěstí do dalších bojů a doufám,že se s Tampou letos už moc nepotkáte ! :D
Ten AHL súvisí s maródkou samozrejme.
Že Lemaire (uznávaný tréner), Lamoriello (člen siene slávy ako manažér), Brodeur, Parise (jeden z najlepších útočníkov), Zajac (top defensive forward), Langenbrunner (určite príkladný kapitán), Martin (podceňovaný ale top obranca ligy), Bergfors (momentálne 2. najproduktívnejší nováčik) patria ku špičke ligy - o tom snáď nechceš pochybovať.

K tým vypadnutiam v playoff. Isteže to sere aj mňa, ale - a tu je ten veľký rozdiel - náš team patrí rok čo rok k TOP TEAMOM ligy a každý rok sa s nami počíta a ver mi že žiadny team si nepraje Devils ako súpera v PO.

Devils mi prinášajú rok čo rok radosť z účasti v PO, kde vždy patria k teamom "ktoré na to majú" a to bez nejakých trapných medziobdobí "prestavby". Keď sa pozriem na iné organizácie a ich fanúšikov úplne chápem, že ich ten úspech serie. A čím viac vás to serie tým väčšiu radosť z toho mám :fucker:
velmi rad se mylim, obvzlase co se me predpovedi prohry tyce :D jinak mou narazku na AHL jste pochopili dobre, chran Lou abych pochyboval o nasi kvalite. jinak je radost videt ze prava kridla mame konecne tak silna jako leva a mame i dostatek kvalitnich hracu kteri jsou schopni zahrat na centru. nevim skoro bych s takovouhle hloubkou v tymu ocekaval nejaky trejd ktery nas posili bud v obrane (Kaberle, Phenauf, Bieksa) nebo na stredu utoku (Sharp, J.Staal) mlady mame kvalitni a snad muzemem postradat jednoho z mladiku a draft. no uvidime. na druhou stranu tady asi plati porekadlo "neopravuj co neni rozbity"
J. Staal je typ hráča ktorého by som zo zvyšných 29 teamov videl u nás najradšej. :cry:
Devils mi prinášajú rok čo rok radosť z účasti v PO, kde vždy patria k teamom "ktoré na to majú" a to bez nejakých trapných medziobdobí "prestavby". Keď sa pozriem na iné organizácie a ich fanúšikov úplne chápem, že ich ten úspech serie. A čím viac vás to serie tým väčšiu radosť z toho mám :fucker:[/quote]

:biglol: napsal si to tak jak to je ale dobře si to zformuloval :D:D

Marty dneska 0.... smekám před ním :frajer2: letoss to je fakt jízda pánové co tady napsal dunim a begbee s tim nejde nesouhlasit a letoss opravdu ani trochu nemám strach že v PO nedojdem daleko a ještě jednou se omlouvám za všechny výroky které jsem častoval na adresu Lemaira když byl u náss jmenován :)
podívejte se na Wild kde jsou tedka....je pravda že Lemair tam měl dobrý tým a neudělal nikdy nějaký extra výsledek ale ted se ukazuje že z toho týmu vydal maximum co v něm bylo ( zkrátka ten chlapík opravdu ví jak to v hokeji chodí :thumbsup: )
:good: :good: :good:

Obrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Jako hosi ja vam to preju, dobre vedena organizace se musi ocenit jen jsem se chytil slovickareni :D Gratuluju Martymy k te 103. nule a je mi jasne ze do vanoc bude dalsi :) Zase ze bych M.B. nejak miloval to tedy ne, mam ho rad asi jak Roye, ale kvalita se musi ocenit.

PS: dunine ci jak se pises, pristi narazky prosim do topicu Ducks, at to nemusim hledat tady :smile03:
veru dobre sa pozera na tabulku :good:
dunime: máš recht :)
dneska pro mě očekávaná výhra nad Canes :clap:
Andy Green mě opravdu udivuje letoss opravdu hraje výborně a to že o něm říká Lemair že to je náss nejlepší bek tak na tom něco bude.... dneska se blýskl 2 goly ( první jeho gol byla krásná střela švihem z kruhu Ward neměl nárok :good: ) ke konci zápasu měl šanci i na hattrick ale nespadlo mu to tam. Doufám že bude v takových výkonech pokračovat i dále :)
Mark Fraser se do týmu zapracoval a podává stabilní výkony ( první gol který jsem dostali měl smůlu že mu ta střela šla od nohy a Marty nemohl už zareagovat ale i to se stane )
jinak nedíval jsem se na statistiky ale přijde mi že se Zach střelecky trápí momentálně.... jde vidět že v zápasech je aktviní střílí ale nepadá mu to tam....podle mě je to otazka jednoho goly a zase se chytne
tak pojdme dále DEVILS :)
Čo sledujem tak boduje pravidelne. Zatiaľ má 29 mačov a 15 gólov, čo by znamenalo slušných obligátnych 40 gólikov.
Nuž 5O-ku pod Lemairom asi atakovať nebude :-P
(čo je IMO škoda, lebo tú ešte v našom teame nepokoril nikto nikdy :| )
taky myslim ze hraje velmi dobre. ma naslapnuto k 90ti bodum coz je vic nez slusne. ale co je potesujici, ze utocnici si s navratem Niedermayera a Pandolfa rozdelili cas na lede a uz to neni ze by tri odehrali dvacet a vic minut a zbytek sotva dvanact. fraser hraje opravdu az prekvapive dobre a skoro bych rekl ze s navratem Martina by mel jit z kola ven Mottau ale to asi ne kdyz je skoro druhej nejvytezovanejsi.
mozem s vami jedine suhlasit..greene je zatial maly zazrak,netusim co sa mu v lete porobilo ale som za to rad :D ako minule spominal begbeee tak pri sucastnej forme by sa mohol pozriet aj na OH..parise hra furt dobre trochu mu to tam nepada ale to sa spravi..skor trosku ubral zajac(nie ze hra zle :) proste len uz nehra to co na zaciatku sezony) s tymi obrancami netusim co lemaire vymysli..moznosti ma viac nez dost nech sa rozhodne..ja by som tiez posadil mottaua..z hladiska zmluvy aj perspektivy u devils.. a tiez ma tesi pandolfo..zas mame spat lajnu co si v obrane dokaze poradit s kymkolvek..mari sa mi ze hral dokonca o 3 min viac ako parise :-O

tak oprava:co som si precital tak greene ani bergfors nemozu ist na oh aj keby ich chceli,pretoze neboli na povodnom zozname a teda neabsolvovali dopingovu kontrolu..aspon tak som to pochopil..
Okolo Vianoc nás čaká parádna sérka:
Pens, Washington, Atlanta, Pens, Chicago...
Kúúrňa či sa teším na tých Pens, jak ich rozbijeme na sra*ky aj s tým ich pl(sr)ačkom... :bac:
Vy bando ubozaku, kurwa drat jednou na vas clovek vsadi a ho*no!!! To je jak manu, furt vyhravate dokud na vas nevsadim.,. takze v ramci ferovosti... radsi bez komentare..... c........!!!! nazdar

EDIT: v ramci solidarity mi posilejte penizky at vsazim na vas.... jinak skoncite ve srac*ach... OVERENO!!!!
PS: Berte me s rezervou... ale stejne jsem kur.a nasrany! :bitka3:
Stáva sa .. ja som na začiatku sezóny chytil šnúru Pens, že z posledných osem zápasov iba jeden prehrali. Hádaj na ktorý jeden som to vsadil? :D
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS