Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rono píše:Doufat jsem mohl/můžu, ne? :neviem: Od 16/17 už vsak musime, jak napsal finč.
No nevim.. "Musime" je prilis silny vyraz. Provorov by mel pomoct a ten sesmolenej capspace snad nejak vyuzijete aspon na jednu akvizici (UFA.. takze preplacenou), ale vas nejvetsi problem vidim v utoku. Bude to na hrane a cekam urcity zlepseni, ale zas budete muset jit pred nekoho z WSH, NYR, PIT, NYI.. Tady se otevira i problem, ktery by se mel dlouhodobe resit.. neni prece normalni aby na Zapade hralo o 8 mist playoffs 14 teamu a na Vychode 16. To pak to s takovou bude tezky furt a to i pro nas.
Prostě letos to na to PO není, za poslední 3 zápasy, to muselo dojít i Phillipovi .... Jako většina jsme to zde psali. Další rok to bude o něčem jiném ...
Ja budu optimista do posledni matematicky chvile! Teda mozna do predposledni...
Ja nebudem ani jedno, necham sa prekvapit a budem sa tesit z kazdeho dobreho zapasu....
Navyse mi to pripada jak keby som to jinxoval. Vzdy ked si myslim, ze sme sra*ky a boj o PO nehrozi, tak sa zahadne dostaneme takmer o chlp na dostrel. Nasledne uz aj zacnem verit a hned je to v prdeli.
Dokonca som Ronovo pisal na fb, ze uz aj ja dokonca zacinam verit v PO a v ten moment zacala seria prehier :hroza:
Esem píše:Prostě letos to na to PO není, za poslední 3 zápasy, to muselo dojít i Phillipovi .... Jako většina jsme to zde psali. Další rok to bude o něčem jiném ...
Jsem laděný spíše optimisticky, navíc po podařené první půlce ledna a zápasové rezervě nad soupeři jsem věřil v boj o p-o. Už jsem tu psal, že leden je rozhodující, k zachování reálné šance mělo stačit cca 16 bodů z 24 možných. Máme odehraných 10 zápasů, vypadá to 5-4-1. Alespoň k 15-ti bodům bychom museli dát zítra WSH (moc to nepředpokládám) a dohrávku s Isles (snad konečně za dva body v regularu...).
Atlantik » úte led 26, 2016 1:01 pm píše:
Rono píše:Doufat jsem mohl/můžu, ne? :neviem: Od 16/17 už vsak musime, jak napsal finč.
No nevim.. "Musime" je prilis silny vyraz. Provorov by mel pomoct a ten sesmolenej capspace snad nejak vyuzijete aspon na jednu akvizici (UFA.. takze preplacenou), ale vas nejvetsi problem vidim v utoku. Bude to na hrane a cekam urcity zlepseni, ale zas budete muset jit pred nekoho z WSH, NYR, PIT, NYI.. Tady se otevira i problem, ktery by se mel dlouhodobe resit.. neni prece normalni aby na Zapade hralo o 8 mist playoffs 14 teamu a na Vychode 16. To pak to s takovou bude tezky furt a to i pro nas.
Tak NYR uz pujdou jen dolu, neverim tomu ze maji jeste sanci na cup, tu propasli v poslednich dvou letech, problem budou spis tymy ktery ted prochazeli prestavbou, nahoru pujdou sabres i devils. Bude to boj kazdej rok no.
Logan píše:nahoru pujdou sabres i devils
My uz nahore jsme, teda alespon nad vami, teda zatim :ninja:
No na play off to asi bohužel nebude ale tym se zase zbavil par cernejch pasazeru a hned to vypada vice optimisticky do budoucna.Verim ze pristi rok uz by ten boj o play off mohl byt realny :)
megaton » úte led 26, 2016 2:36 pm píše:
Logan píše:nahoru pujdou sabres i devils
My uz nahore jsme, teda alespon nad vami, teda zatim :ninja:
To jo, ale to momentalne neni moc meritko. Ja myslel jako na celo divize/konference, a ne nad nas....
Andy, ten druhej gól by Mase měl :bee:
The Flyers are 1-6-1 without Sean Couturier in the lineup this season. Missing you, Coots.
Gagner IN, Weal OUT. Neuvy in net.

Dnes si vsaďte majland na Caps.
Kuba Voráček!!! :poklona: :wub:
Philly(p) píše:Kuba Voráček!!! :poklona: :wub:
Preplacenej
AndyF píše:
Preplacenej
Už i ty! :-D
Philly(p) píše:
AndyF píše:
Preplacenej
Už i ty! :-D
:hroza:
Rono píše:
The Flyers are 1-6-1 without Sean Couturier in the lineup this season. Missing you, Coots.
Gagner IN, Weal OUT. Neuvy in net.

Dnes si vsaďte majland na Caps.
Jinx attempt successful. Sranda ako často to funguje.
Andy, nedělej si ze mě prd*lku! :giggle: Po té třízápasové bídě to dneska (Flyers konečně!) vidím na menší oslavu :wine: a pak hromadu spánku do foroty. :sleep:
Philly(p) píše:Andy, nedělej si ze mě prd*lku!
Na to si zvykni, ja jsem tady nejvetsi prdelka.. :andy:
Tak gratulujem hosi. Inak dalo sa to tak trochu cakat, nam tie zapasi po dlhom volne tuto sezonu vôbec nejdu, navyse dnes islo vsetko proti nam. Ovca si obnovil zranenie pri odhrnani snehu :hroza: Johanson sa zranil v prvej tr a Holtby nemal vôbec svoj den.

Ale este jedna vec..co vy robite, ze Vas posledne zapasi tak tlacia zebry? Osobne sa stazovat zatial nemozem, zebry piskaju viac-menej ako maju, ale dnes to bolo..no :slap: Hl ten laket Whitneyho na Orlova a Neuviho dealey of the game nas stal asi vyhru. Ale nevadi, my nahrate mame a Vam to PO stejne prajem.
Tak jsem se zas kouknul na rozpis unoru.. :-/
za 15 dni mame 9 zapasu, nikdy vic jak den volna a 2x B2B z toho hned Rangers Capitals vikend s cestovanim :hroza:
XruC » čtv led 28, 2016 9:29 am píše:Ale este jedna vec..co vy robite, ze Vas posledne zapasi tak tlacia zebry?
Nic nedelaj, co by delali.. ale kdyz uz je rec o tech prdelich.. tak svet se asi v prdel obraci :giggle:
XruC píše:ten laket Whitneyho na Orlova a Neuviho dealey of the game nas stal asi vyhru. Ale nevadi, my nahrate mame a Vam to PO stejne prajem.
Loket jsem nevidel (asi 1. tetina, to jsem spal), ale Oveckin mel jit ven za interference, takze by nebylo ani hakovani ani delay (kterej byl na hrane a mozna se dal vykoukat z opakovacky)..
A to vubec nemluvim o tom, ze Caps nabehli na ten novej "system", kdy prakticky kazdej zakrok je na hrane hakovani a vedi, ze za vsechno ven nepujdou, takze se jim to v konecnym dusledku vyplati.
Ale jinak Caps ukazali svou kvalitu a popravde myslim, ze kdyby opravdu potrabovali vyhrat, tak to ve 3. tretine uhrajou..
AndyF » 28 led 2016, 08:33 píše:Tak jsem se zas kouknul na rozpis unoru.. :-/
za 15 dni mame 9 zapasu, nikdy vic jak den volna a 2x B2B z toho hned Rangers Capitals vikend s cestovanim :hroza:
To tak mají v podstatě všichni, dohání se asg volno, Wings 8 zápasů v jedenácti dnech, 2x b2b na NYI, kde jsou oba zápasy odpolední (akorát tam teda máme 5 zápasů v řadě doma)
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS