Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jinak, sazmorejme, kdyby Ghostovi v OT ta strela sedla jako vzdy a nesla po zemi, tak by se :queen: jen otocil..
:wub: ... škoda né plnýho počtu bodů, kterej podle hry měl být! :yes:

Obrázek
Spíš škoda, že to nenechal pod sebe na Hamburgera. Myslím, že viděl, že to bylo brejk na min. 3-on-1. :giggle: Ale to už by byl moc přechcanej, škoda, moc nechybělo.

Obrázek
Obrázek
:box: :wub:

Dnes Neuvy proti Mrázičovi, imo. Musí být min. bodík, nejlépe dva.

Jinak, zdá se, že deka z Rags z nás už spadla! 5 z 6 možných bodů letos proti nim! Jak neznámej pocit. Pokud dnes to za dva body zvládneme, udržíme si 90% úspěšnost z posledních pěti duelů. :pray:
Jinak kdyz sem hazis Gif Ghosta tak musim rict ze ten chlapik je na tom atleticky naprosto skvele.I kdyz se mu obcas nepovede rozehrat tak tam vzdcky nejak skoci a udela rozstep s hvezdici a puk nejak vypichne.Fakt skvelej obrance na puku vlastne i bez nej.

Pohodova mi prisla Prvni i druha lajna.Simmer ,Giroux a Voracek mi prijdou ze si docela vyhovujou.

Simmer je strelec/Bojovnik a dobre tecuje a bojuje ve skrumazi.
Giroux je klasickej playmaker s dobrou strelou i prihravkou.
Voracek ma sice slabsi strelu (chtelo by to zlepsit) ale herne je to blazen co vybojuje kazdej puk a navic ho musi diky pohybu kazdej obrance nesnaset k tomu ma genialni prihravku.A rekl bych ze u Voracka je docela jedne jestli LW nebo RW protoze on stejne vzdycky krouzi v pasmu.

Pomerne dost pohodova je i druha lajna.
Schenn - pusobi tam jako strelec a hrac pred branu-mohlo by byt lepsi ale oka
Raffl - Hraje tam celkem slusne a to hlavne bojovani puku a neskutecna doternost v napadani.
Couts - je takova klidna sila , kdyz se chce dokaze prihrat,vystrelit a nebo vybojovat puk- ale nejlepsi je v predvidani hry a herni inteligenci.

Aspon pokud jsem dobre videl posledni sestaveni utoku :) kdyz tak me opravte.

V obrane se mi nejvic libil Ghost- rychly , sikovny s velmi dobrou strelou co dokaze soupere zaskocit.
Gudas - Ja toho chlapa zeru :) je to v zasade normalni spolehlivy obrance do 3 paru nebo do 2 jako defenzivni stit.Ale vzhledem k penezum hraje solidni hokej :) a toho bych bral tak na 5 let za 2 mega :) to by bylo hezky :)

Akorat trosku Medvedev tam mel obcas par divnych kroku , ale nerekl bych pruseru.Kazdopadne on je reseni jedny sezony.

Celkove mi prijde ze hra je ted na o dost jiny urovni nez treba v 10 zapasu sezony.Do dalsi sezony jestli se nasadi jeden nebo z novych obrancu tak to vidim hodne solidne.
Proti RW jsme to zvládli za dva body! Byl to výborný zápas, velký respekt si zaslouží Neuvirth i Mrázek! :klobuk:
plusy: Neuvirth, Voráček, Giroux
minusy: naše přesilovka, rozhodčí
JKL píše:
:hroza:
Snad tu nechceš tvrdit, že pískali fair? :roll:
Uplně upřímně řeknu - ne, nemám pocit, že by vás zebry vysloveně řízly, tak to prostě v té lize chodí... Ty gólové situace byly poměrně citlivě rozhodnuty, akceptuju skutečnost, že s tím nemusí někdo souhlasit, hlavně z opačného tábora, protože to tak dneska vyšlo.
JKL píše:Uplně upřímně řeknu - ne, nemám pocit, že by vás zebry vysloveně řízly, tak to prostě v té lize chodí... Ty gólové situace byly poměrně citlivě rozhodnuty, akceptuju skutečnost, že s tím nemusí někdo souhlasit, hlavně z opačného tábora, protože to tak dneska vyšlo.
Naopak! (Ne)gólová situace na konci zápasu byla rozhodnuta velmi necitlivě a hlavně špatně!!! :spank:
Viděl jsem jen sestřih, ale nemůžeme chtít dva body v regularu když nedáme víc jak minutu gol z PP 5on 3, to je prostě patetický už. Nicméně podle toho jedinýho záběru v highlightech mi přišlo že ten gol v poslední vteřině měl platit, ale říkám, viděl jsem jen jeden záběr, večer se na to musím podívat důkladněji...
Nicméně Mrázek je unreal a je v prdeli, že bude terorizovat zrovna naši konferenci, fakt famozní golman a kdyby nebyl v DRW tak mu fandím ještě i mnoho víc, Neuvirth byl taky zase skvělej, na nájezdy jsem nevěřil, ale povedlo se a dva body jsou super.
Philly(p) » 18 led 2016, 08:19 píše:
JKL píše:Uplně upřímně řeknu - ne, nemám pocit, že by vás zebry vysloveně řízly, tak to prostě v té lize chodí... Ty gólové situace byly poměrně citlivě rozhodnuty, akceptuju skutečnost, že s tím nemusí někdo souhlasit, hlavně z opačného tábora, protože to tak dneska vyšlo.
Naopak! (Ne)gólová situace na konci zápasu byla rozhodnuta velmi necitlivě a hlavně špatně!!! :spank:
A to už konkrétně proč?
Doufam, ze nas tohle ukradeny ROW, nebude na konci mrzet..
JKL píše:A to už konkrétně proč?
podle pravidel sice neplati gol, pri "interference" hrace s golmanem. Ale je tam taky receno, ze musi byt vyvolano hracem..
initiated by an attacking Player with the goalkeeper
Tady byl ale kontakt vyvolan jen diky tomu, ze se Mrazek nacpal Simmondsovi, ktery byl dostatecne daleko od brankoviste, na prdel.. I kdyz ano, i Simmonds byl v pohybu, ale skakal nahoru a to dokonce castecne smerem od brany..
Kdyz se na to koukam znova a znova, skoro to vypada, jako by si Mrazek pro ten kontakt sel, i kdyz mi to nedava smysl, tak si myslim, ze to tak nebylo.
V kazdem pripade, nicmene, neni absolutne mozny ho za to vyloucit. Pro to nenalezam zadne vysvetleni
Ano, s tím souhlasím, Mrázek si pro to šel, poměrně zkušeně se prostě nacpal na Simmondse. Kdyby se Simmonds nesnažil vyskočit tak vysoko, tak by na něm Mrázek byl max nalepený, nebo by se musel teatrálně vyvrátit a call by to nebyl / byl by neoprávněný. Takhle ho ale prostě trefil, na tom není moc zas co okecat. Těch směšných Holmstromových interference sem viděl desítky, už mi to žíly netrhá...
AndyF » 18 led 2016, 09:10 píše:Doufam, ze nas tohle ukradeny ROW, nebude na konci mrzet..
Ne, proč by mělo? Jestli se máte dostat v metropolitní nahoru, tak jich budete potřebovat víc a k tomu ještě nějaké navíc, wc budou tradičně nabité.
JKL » 18 led 2016, 09:43 píše:
AndyF » 18 led 2016, 09:10 píše:Doufam, ze nas tohle ukradeny ROW, nebude na konci mrzet..
Ne, proč by mělo? Jestli se máte dostat v metropolitní nahoru, tak jich budete potřebovat víc a k tomu ještě nějaké navíc, wc budou tradičně nabité.
Prave proto, ze je budem potrebovat a vcera jsme díky refs o jedno prisli.
Ja vam to PO prajem. Velmi sympaticky sa prezentujete, pozeral som zapas s NYR, kde ste ich tretiu tr a OT neskutocne drtili a aj tak ste skoncili "iba" s bodom. Skoda ze vas zarezava, ze hrate v metre
Tak tento mesic hrajeme este spolu, tak byste nas mohli nechat vyhrat. :moj:

Jinak z vikendu jsme potrebovali min. 3 body a ty mame. Horsi je to, ze ted musime bodovat s TOR a pak porazit Pens.

Proto v utery bych nasadil Neuvyho a na PIT Masona, kterej s nimi uz par zapasu neprohral.
Rono píše:Tak tento mesic hrajeme este spolu, tak byste nas mohli nechat vyhrat. :moj:

Jinak z vikendu jsme potrebovali min. 3 body a ty mame. Horsi je to, ze ted musime bodovat s TOR a pak porazit Pens.

Proto v utery bych nasadil Neuvyho a na PIT Masona, kterej s nimi uz par zapasu neprohral.
V lednu zatím máme tuším 5-1-1 a další tři až čtyři body proti TOR a PIT by se sakra hodily... :pray:
Rono píše: Získané body týmů od 2. prosince :arrow: Obrázek
No tyvole, to sem myslel, ze jsme na tom lip a ta Carolina tam uplne bije do oci.. :sok:
Kdybych odečetl ten posranej trip po Kalifornii, tak bychom to měli ze 30ti bodů hned 23, což je nádhera.

Celkově to je od 2. prosince 23 bodů za 18 zápasů, tedy z 36 bodů možných. Což je i tak furt slušný a toto % by nám mělo stačit na play-off.
Point pace standings after tonight:

#1: Washington: .789% (129 point pace)
#2: Florida: .633% (104 point pace)
#3: Detroit: .600% (98 point pace)
#4: Islanders: .600% (98 point pace)
#5: Rangers: .589% (97 point pace)
#6: Boston: .580% (95 point pace)
#7: Tampa Bay: .578% (95 point pace)
#8: Philadelphia: .558% (92 point pace)
#9: Pittsburgh: .557% (91 point pace)
#10: Montreal: .543% (89 point pace)
#11: New Jersey: .533% (87 point pace)
#12: Ottawa: .533% (87 point pace)
#13: Carolina: .511% (84 point pace)
#14: Toronto: .453% (74 point pace)
#15: Buffalo: .444% (73 point pace)
#16: Columbus: .413% (68 point pace)
Co se týče Canes, ti mají odehráno taky snad nejvíc zápasů, ty už mezi týmy, jenž budou bojovat o wild card, nepočítám. A za chvíli snad u nich budou i Devils, tam stačej další dvě, tři prohry v dalších třech, čtyřech zápasech a budou taky OUT, imo.
NJD a Carolina pujdou dolu , aspoň odhadem.Rangers taky nevidim jako jistotu vzhledem k jejich hre.Pens ještě pujdou nahoru.
No bude to zapeklity, serete mne :scare: Tak nebo tak, je nutno predbehnout jeden ze dvou New Yorku.
Atlantik píše:No bude to zapeklity, serete mne :scare: Tak nebo tak, je nutno predbehnout jeden ze dvou New Yorku.
A já čekal, kdy se nám tu vyjádříš k Vinnymu. :-/ Resp. v topicu Kings. :oops:

Jinak souhlas, sundat jeden z NY celků by to chtělo. Dobrý je, že my jak s Rags, tak i Isles máme pozitivní bilanci. Takže teď záleží i na vás. Pokud teda s nima ještě něco hrajete.
Atlantik píše:No bude to zapeklity, serete mne :scare: Tak nebo tak, je nutno predbehnout jeden ze dvou New Yorku.
No jestli te to potesi, taky nas serete.. :neviem:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA