Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

debil píše:philadelphia musi dnes bodovat aby bola stvrta. Picburg ma o jednu vyhru viac. Inak dobra seria to bude.
no musi,musí chcela ale nebodovala. :smile03:
Tak o domácí prostředí jsme přišli :( . Ještě nás o něj připravili takoví trotli jako Avery a Dubinsky :bitka3: . A navíc se ukázalo, že nemáme jistotu v bráně. Neříkám, že za prohru může Biron, ale on nechytil nic navíc. Prostě proti Pens musí být náš útok lepší než jejich, protože na naše brankáře spoléhat nemůžeme.
dejf píše:Tak o domácí prostředí jsme přišli :( . Ještě nás o něj připravili takoví trotli jako Avery a Dubinsky :bitka3: . A navíc se ukázalo, že nemáme jistotu v bráně. Neříkám, že za prohru může Biron, ale on nechytil nic navíc. Prostě proti Pens musí být náš útok lepší než jejich, protože na naše brankáře spoléhat nemůžeme.
Nestraš prosím Tě,snad se Biron vyhecuje a zachytá v životní formě,ale jinak máš pravdu,že v noci se moc neukázal.
Ale celkově mě dost nasrali,protože ten zápas měli vyhrát a ztratit takto hloupě výhodu domácího ledu,může mít zásadní význam na průběh celé série!
Věřím ale,že Tučnáci dostanou za ušiska i takhle!! :cinka: :box:
Už sa teším na naše zápasy, určite prinesú veľa hokeja, gólov, brankárskych zákrokov a určite aj bitiek :) . Verím, že Vás porazíme 4:2 na zápasy :cinka: :yahoo: .

GO PENS GO !!!
Hej to bude dobre Cote, Carcilo vs Godard. Fandim Ericovi to je jasne.
Tak jak jsem se na PO v podání PHILLY neskutečně těšil, tak mi chlapci v našem posledním zápase, navíc doma, pěkně nasrali do huby........ :thumbsdown: :thumbsdown: !!!! O tom že získáme ten 1 jediný kýžený bodík pro to abychom začínali v 1. kole PO doma jsem nepochyboval a hle, prosereme to v poslední tř., ten samý bodík nám schází k tomu abychom měli těch fantastických 100 b a zase sra*ky v kýblu........ :verysad: :verysad: !!!! Nechápu proč Rangers nasadili Krále Henrika když jim absolutně o nic nešlo, jasně, je to derby, ale toto již bylo o sra*kách a klidně se mohl zranit.
Sakra, takto začínáme venku a tím pádem si na tu partičku vedou simulantem kříženým s provokatérem a ruským zběhem již zase tak moc nevěřím - musíme tam bezpodmínečně vyhrát 1 z těch dvou jejich domácích zápasů jinak PHILLY letos končí v 1. kole a to by pro mě bylo neskutečně zklamání, ještě větší než-li nepostup Dallásku do PO, protože tento tým má na to hrát fin SC, o tom jsem přesvědčený........ !!!!
No to su motaci..takto stratit vyhodu domaceho prostredia. Nakopat ich do g..i :bitka3:
- tento moment (zapas) moze byt v konecnom dosledku rozhodujuci..
No,podle mě to bylo takhle naplánováno,lepší jet domů po dvou zápase za stavu 1:1,anebo 2:0 pro Flyers jako jít do Pitsburghu za stavu 1:1 kdyby náhodou...Sid si už trénuje stěžování u rozhodčích,Cote bude asi mimo,takže nějaké bijácké orgie se nečekají :D
gogo píše:No,podle mě to bylo takhle naplánováno,lepší jet domů po dvou zápase za stavu 1:1,anebo 2:0 pro Flyers jako jít do Pitsburghu za stavu 1:1 kdyby náhodou...Sid si už trénuje stěžování u rozhodčích,Cote bude asi mimo,takže nějaké bijácké orgie se nečekají :D
:skodoradostny: :thumbsup2:
Ani mě tak neštve že ti naši mamlasi prohráli,jako ten gól při vlastní přesilovce,Philla mohla být prvním týmem bez inkasované branky při vlastní přesilovce za celou sezonu v historii NHL.V posledním zápase to poserkal demen* Dubi :-O :bac:
Tak podle všech informací to vypadá že v červenci přivítáme ve PHILLY nového člena brankářské dvojice, Ray Emery je jistě kvalitní gólman, uvidíme jak zapadne do týmu. Kéž by táhnul Biron, ale spíše počítám že odejde Niitty.............. :thumbsdown: :thumbsdown: !!!!

Všichni MÁSELNÍCI budou vždycky stejní - táhni Birone a přibal si na cestu tu malou krpatou Ludru........ !!!!
Come on ENGLAND píše:Tak podle všech informací to vypadá že v červenci přivítáme ve PHILLY nového člena brankářské dvojice, Ray Emery je jistě kvalitní gólman, uvidíme jak zapadne do týmu. Kéž by táhnul Biron, ale spíše počítám že odejde Niitty.............. :thumbsdown: :thumbsdown: !!!!

Všichni MÁSELNÍCI budou vždycky stejní - táhni Birone a přibal si na cestu tu malou krpatou Ludru........ !!!!
Ludra je Biere?
Správně Mt :yes: :yes: . Dle nějakých informací by se nám ho mohlo podařit v létě vytrejdovat, ale s tím jeho platem a když skoro celou minulou sezónu promarodil nevím nevím :? :? . Gólmanská dvojice Emery-Niitty by se mi hodně líbila, ale asi to tak nedopadne, kdyby místo Brierea přišel třeba Jay Bou tak by to bylo dokonalé...... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Obrázek
ObrázekObrázek
No a vypadá to že by nemuselo zůstat jen u podpisu s Emerym, protože Holmy se prý zajímá o Roberta Esche, tedy skvělého gómana který u nás před výlukou působil a chytal skvěle, letos chytal v KHL a na MS byl také skvělý - brankářskou dvojici Esche-Emery bych si dokázal nádherně představit, Birona bych kopl do prdele a Niittyho výhodně vytrejdoval - kéž by to takto dopadlo........ :yahoo: :yahoo: !!!!
Come on ENGLAND píše:No a vypadá to že by nemuselo zůstat jen u podpisu s Emerym, protože Holmy se prý zajímá o Roberta Esche, tedy skvělého gómana který u nás před výlukou působil a chytal skvěle, letos chytal v KHL a na MS byl také skvělý - brankářskou dvojici Esche-Emery bych si dokázal nádherně představit, Birona bych kopl do prdele a Niittyho výhodně vytrejdoval - kéž by to takto dopadlo........ :yahoo: :yahoo: !!!!
Nitty je UFA, takže by ste veľmi nevymieňali, iba ak by ste ho najrpv podpísali, prípadne naň vymenili práva. Ja by som ho rada videla v Columbuse, dvojka Mason - Nitty by bola výborná. :good:

P.S. Ale s tou briadkou vypadá Ray krajšie. :D
ako Philly to myslis vazne..?!..Emery / Esche..?!.. :eek2: pre mna bola a je 2jka Biron vs. Niittyy jednou z NAJ brankarskych dvojic :yes: Emery je moc labilny a tak trochen psycho :12: a ak prave on ma byt tou Flyers 1tkou :doh: Niitty ma bez debatky na post 1tky a Martin ten je jasny, podla mna hotovy brankar a ak aj on Philku nahodou opusti tak pa Philka :coucou: a tim, ktory ziska Niittyho, ci Martina tak :serus:
No Cepi je moc hezké že na papíře vypadá dvojice Biron-Niittymaki skvěle, ale dvě poslední sezóny a zejména výkony říkají něco jiného :thumbsdown: :thumbsdown: . Biron je dle mého názoru naprosto průměrný gólman, který sice občas chytá fantasticky, ale jindy zase dělá neskutečné kiksy, není na něj zkrátka spoleh. Předváděl to celou letošní část a zejména pak v PO, fakt nechci aby tento gólman za Philly dále chytal a jsem moc rád že se díky svým přehnaným nárokům s Holmym zatím nedokáže dohodnout, snad to tak zůstane :yes: :yes: . Co se týče Niittyho, tak to je naopak skvělý gólman, ale nemá moc zkušeností a hlavně jeho zdraví je také nic moc, každopádně nyní když jsme podepsali Emeryho (s tím počítám na pozici 2), tak by případné podepsání Niittyho znamenalo jeho post 1 a bojím se aby to nedopadlo jako letos u Av´s s Budajem. Naopak Roberta Esche já osobně považuji za jednoho z nej gólmanů současnosti, nechápu že nechytá NHL, asi musí v Petrohradu dostávat neskutečné prachy že ho tam přetáhli, zkušeností má spousty, zná prostředí a organizaci Philly a hlavně to on nás dotáhl k největšímu úspěchu posledních let (fin konference 04), to loňské nepočítám, to byl úlet a shoda náhod. Zkrátka uměl bych si moc dobře představit brankářskou dvojici Esche§-Emery, případně Niittymäky-Emery, ale jak říkám, s tím Niittym na pozici 1 by to byl docela risk. Ale možná to nakonec dopadne všechno jinak, s současnosti je jistý jen Ray, to si myslím že je min. 2 jako víno :thumbsup: :thumbsup: !!!!

To Mt - jasně s tím Niittym, nepočítám že je Holmy na hlavu a nechtěl by z jeho odchodu vytřískat co nejvíce pro organizaci Philly....... :wink: !!!!
Come on ENGLAND píše:No Cepi je moc hezké že na papíře vypadá dvojice Biron-Niittymaki skvěle, ale dvě poslední sezóny a zejména výkony říkají něco jiného :thumbsdown: :thumbsdown: . Biron je dle mého názoru naprosto průměrný gólman, který sice občas chytá fantasticky, ale jindy zase dělá neskutečné kiksy, není na něj zkrátka spoleh. Předváděl to celou letošní část a zejména pak v PO, fakt nechci aby tento gólman za Philly dále chytal a jsem moc rád že se díky svým přehnaným nárokům s Holmym zatím nedokáže dohodnout, snad to tak zůstane :yes: :yes: . Co se týče Niittyho, tak to je naopak skvělý gólman, ale nemá moc zkušeností a hlavně jeho zdraví je také nic moc, každopádně nyní když jsme podepsali Emeryho (s tím počítám na pozici 2), tak by případné podepsání Niittyho znamenalo jeho post 1 a bojím se aby to nedopadlo jako letos u Av´s s Budajem. Naopak Roberta Esche já osobně považuji za jednoho z nej gólmanů současnosti, nechápu že nechytá NHL, asi musí v Petrohradu dostávat neskutečné prachy že ho tam přetáhli, zkušeností má spousty, zná prostředí a organizaci Philly a hlavně to on nás dotáhl k největšímu úspěchu posledních let (fin konference 04), to loňské nepočítám, to byl úlet a shoda náhod. Zkrátka uměl bych si moc dobře představit brankářskou dvojici Esche§-Emery, případně Niittymäky-Emery, ale jak říkám, s tím Niittym na pozici 1 by to byl docela risk. Ale možná to nakonec dopadne všechno jinak, s současnosti je jistý jen Ray, to si myslím že je min. 2 jako víno :thumbsup: :thumbsup: !!!!

To Mt - jasně s tím Niittym, nepočítám že je Holmy na hlavu a nechtěl by z jeho odchodu vytřískat co nejvíce pro organizaci Philly....... :wink: !!!!
Ono to záleží aj na Nittym. :D
Tak je to jisté - Derian Hatcher končí svojí báječnou kariéru, zraněné koleno mu již nedovolí v budoucnu hrát hokej na vrcholové úrovni. To je sice smutná zpráva, protože tohoto tvrdého a nekompromisního beka jsem měl jako hráče strašně rád, ale skvělou novinkou je to, že i nadále zůstane členem organizace Philly a měl by zastávat post ředitele pro hráčský rozvoj....... :yahoo: :yahoo: !!!!
:!: Kukkonen podpísal dvojročnú zmluvu s Omskom :!:

:arrow: Aj Kukkonen prestúpil do Avangardu Omsk
Hmm..tak Philla "vyhrala" Prongera..a zas to nebolo az take drahe..
To chci vidět jak se vypořádaj se stropem Lupul+Luca 5mil Pronger 6.25 a pořád nemáme brankáře
Holmgrene, dvakrát první kolo draftu za jednoho hráče na jeden rok, ses pomátl :bitka3:
povodne hlasili len jedno prve kole..toto je uz trochu viac,ale Pronger je ten typ hraca, co do Philly neskutocne zapasuje a az zozenu schopneho brankara, tak sa moze ist na SC
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS