Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak o domácí prostředí jsme přišli
. Ještě nás o něj připravili takoví trotli jako Avery a Dubinsky
. A navíc se ukázalo, že nemáme jistotu v bráně. Neříkám, že za prohru může Biron, ale on nechytil nic navíc. Prostě proti Pens musí být náš útok lepší než jejich, protože na naše brankáře spoléhat nemůžeme.
Nestraš prosím Tě,snad se Biron vyhecuje a zachytá v životní formě,ale jinak máš pravdu,že v noci se moc neukázal.dejf píše:Tak o domácí prostředí jsme přišli. Ještě nás o něj připravili takoví trotli jako Avery a Dubinsky
. A navíc se ukázalo, že nemáme jistotu v bráně. Neříkám, že za prohru může Biron, ale on nechytil nic navíc. Prostě proti Pens musí být náš útok lepší než jejich, protože na naše brankáře spoléhat nemůžeme.
Ale celkově mě dost nasrali,protože ten zápas měli vyhrát a ztratit takto hloupě výhodu domácího ledu,může mít zásadní význam na průběh celé série!
Věřím ale,že Tučnáci dostanou za ušiska i takhle!!
Tak jak jsem se na PO v podání PHILLY neskutečně těšil, tak mi chlapci v našem posledním zápase, navíc doma, pěkně nasrali do huby........
!!!! O tom že získáme ten 1 jediný kýžený bodík pro to abychom začínali v 1. kole PO doma jsem nepochyboval a hle, prosereme to v poslední tř., ten samý bodík nám schází k tomu abychom měli těch fantastických 100 b a zase sra*ky v kýblu........
!!!! Nechápu proč Rangers nasadili Krále Henrika když jim absolutně o nic nešlo, jasně, je to derby, ale toto již bylo o sra*kách a klidně se mohl zranit.
Sakra, takto začínáme venku a tím pádem si na tu partičku vedou simulantem kříženým s provokatérem a ruským zběhem již zase tak moc nevěřím - musíme tam bezpodmínečně vyhrát 1 z těch dvou jejich domácích zápasů jinak PHILLY letos končí v 1. kole a to by pro mě bylo neskutečně zklamání, ještě větší než-li nepostup Dallásku do PO, protože tento tým má na to hrát fin SC, o tom jsem přesvědčený........ !!!!
Sakra, takto začínáme venku a tím pádem si na tu partičku vedou simulantem kříženým s provokatérem a ruským zběhem již zase tak moc nevěřím - musíme tam bezpodmínečně vyhrát 1 z těch dvou jejich domácích zápasů jinak PHILLY letos končí v 1. kole a to by pro mě bylo neskutečně zklamání, ještě větší než-li nepostup Dallásku do PO, protože tento tým má na to hrát fin SC, o tom jsem přesvědčený........ !!!!
Tak podle všech informací to vypadá že v červenci přivítáme ve PHILLY nového člena brankářské dvojice, Ray Emery je jistě kvalitní gólman, uvidíme jak zapadne do týmu. Kéž by táhnul Biron, ale spíše počítám že odejde Niitty..............
!!!!
Všichni MÁSELNÍCI budou vždycky stejní - táhni Birone a přibal si na cestu tu malou krpatou Ludru........ !!!!
Všichni MÁSELNÍCI budou vždycky stejní - táhni Birone a přibal si na cestu tu malou krpatou Ludru........ !!!!
Ludra je Biere?Come on ENGLAND píše:Tak podle všech informací to vypadá že v červenci přivítáme ve PHILLY nového člena brankářské dvojice, Ray Emery je jistě kvalitní gólman, uvidíme jak zapadne do týmu. Kéž by táhnul Biron, ale spíše počítám že odejde Niitty..............![]()
!!!!
Správně Mt
. Dle nějakých informací by se nám ho mohlo podařit v létě vytrejdovat, ale s tím jeho platem a když skoro celou minulou sezónu promarodil nevím nevím
. Gólmanská dvojice Emery-Niitty by se mi hodně líbila, ale asi to tak nedopadne, kdyby místo Brierea přišel třeba Jay Bou tak by to bylo dokonalé......
!!!!
No a vypadá to že by nemuselo zůstat jen u podpisu s Emerym, protože Holmy se prý zajímá o Roberta Esche, tedy skvělého gómana který u nás před výlukou působil a chytal skvěle, letos chytal v KHL a na MS byl také skvělý - brankářskou dvojici Esche-Emery bych si dokázal nádherně představit, Birona bych kopl do prdele a Niittyho výhodně vytrejdoval - kéž by to takto dopadlo........
!!!!
Nitty je UFA, takže by ste veľmi nevymieňali, iba ak by ste ho najrpv podpísali, prípadne naň vymenili práva. Ja by som ho rada videla v Columbuse, dvojka Mason - Nitty by bola výborná.Come on ENGLAND píše:No a vypadá to že by nemuselo zůstat jen u podpisu s Emerym, protože Holmy se prý zajímá o Roberta Esche, tedy skvělého gómana který u nás před výlukou působil a chytal skvěle, letos chytal v KHL a na MS byl také skvělý - brankářskou dvojici Esche-Emery bych si dokázal nádherně představit, Birona bych kopl do prdele a Niittyho výhodně vytrejdoval - kéž by to takto dopadlo........![]()
!!!!
P.S. Ale s tou briadkou vypadá Ray krajšie.
ako Philly to myslis vazne..?!..Emery / Esche..?!..
pre mna bola a je 2jka Biron vs. Niittyy jednou z NAJ brankarskych dvojic
Emery je moc labilny a tak trochen psycho :12: a ak prave on ma byt tou Flyers 1tkou
Niitty ma bez debatky na post 1tky a Martin ten je jasny, podla mna hotovy brankar a ak aj on Philku nahodou opusti tak pa Philka :coucou: a tim, ktory ziska Niittyho, ci Martina tak
No Cepi je moc hezké že na papíře vypadá dvojice Biron-Niittymaki skvěle, ale dvě poslední sezóny a zejména výkony říkají něco jiného
. Biron je dle mého názoru naprosto průměrný gólman, který sice občas chytá fantasticky, ale jindy zase dělá neskutečné kiksy, není na něj zkrátka spoleh. Předváděl to celou letošní část a zejména pak v PO, fakt nechci aby tento gólman za Philly dále chytal a jsem moc rád že se díky svým přehnaným nárokům s Holmym zatím nedokáže dohodnout, snad to tak zůstane
. Co se týče Niittyho, tak to je naopak skvělý gólman, ale nemá moc zkušeností a hlavně jeho zdraví je také nic moc, každopádně nyní když jsme podepsali Emeryho (s tím počítám na pozici 2), tak by případné podepsání Niittyho znamenalo jeho post 1 a bojím se aby to nedopadlo jako letos u Av´s s Budajem. Naopak Roberta Esche já osobně považuji za jednoho z nej gólmanů současnosti, nechápu že nechytá NHL, asi musí v Petrohradu dostávat neskutečné prachy že ho tam přetáhli, zkušeností má spousty, zná prostředí a organizaci Philly a hlavně to on nás dotáhl k největšímu úspěchu posledních let (fin konference 04), to loňské nepočítám, to byl úlet a shoda náhod. Zkrátka uměl bych si moc dobře představit brankářskou dvojici Esche§-Emery, případně Niittymäky-Emery, ale jak říkám, s tím Niittym na pozici 1 by to byl docela risk. Ale možná to nakonec dopadne všechno jinak, s současnosti je jistý jen Ray, to si myslím že je min. 2 jako víno
!!!!
To Mt - jasně s tím Niittym, nepočítám že je Holmy na hlavu a nechtěl by z jeho odchodu vytřískat co nejvíce pro organizaci Philly.......
!!!!
To Mt - jasně s tím Niittym, nepočítám že je Holmy na hlavu a nechtěl by z jeho odchodu vytřískat co nejvíce pro organizaci Philly.......
Ono to záleží aj na Nittym.Come on ENGLAND píše:No Cepi je moc hezké že na papíře vypadá dvojice Biron-Niittymaki skvěle, ale dvě poslední sezóny a zejména výkony říkají něco jiného![]()
. Biron je dle mého názoru naprosto průměrný gólman, který sice občas chytá fantasticky, ale jindy zase dělá neskutečné kiksy, není na něj zkrátka spoleh. Předváděl to celou letošní část a zejména pak v PO, fakt nechci aby tento gólman za Philly dále chytal a jsem moc rád že se díky svým přehnaným nárokům s Holmym zatím nedokáže dohodnout, snad to tak zůstane
![]()
. Co se týče Niittyho, tak to je naopak skvělý gólman, ale nemá moc zkušeností a hlavně jeho zdraví je také nic moc, každopádně nyní když jsme podepsali Emeryho (s tím počítám na pozici 2), tak by případné podepsání Niittyho znamenalo jeho post 1 a bojím se aby to nedopadlo jako letos u Av´s s Budajem. Naopak Roberta Esche já osobně považuji za jednoho z nej gólmanů současnosti, nechápu že nechytá NHL, asi musí v Petrohradu dostávat neskutečné prachy že ho tam přetáhli, zkušeností má spousty, zná prostředí a organizaci Philly a hlavně to on nás dotáhl k největšímu úspěchu posledních let (fin konference 04), to loňské nepočítám, to byl úlet a shoda náhod. Zkrátka uměl bych si moc dobře představit brankářskou dvojici Esche§-Emery, případně Niittymäky-Emery, ale jak říkám, s tím Niittym na pozici 1 by to byl docela risk. Ale možná to nakonec dopadne všechno jinak, s současnosti je jistý jen Ray, to si myslím že je min. 2 jako víno
![]()
!!!!
To Mt - jasně s tím Niittym, nepočítám že je Holmy na hlavu a nechtěl by z jeho odchodu vytřískat co nejvíce pro organizaci Philly.......!!!!
Tak je to jisté - Derian Hatcher končí svojí báječnou kariéru, zraněné koleno mu již nedovolí v budoucnu hrát hokej na vrcholové úrovni. To je sice smutná zpráva, protože tohoto tvrdého a nekompromisního beka jsem měl jako hráče strašně rád, ale skvělou novinkou je to, že i nadále zůstane členem organizace Philly a měl by zastávat post ředitele pro hráčský rozvoj.......
!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé