Nehraj to jen na body. Teubert je obránce, který umí hitovat a i podpořit útok, je všestraný a proto bude dobrý. Takovej J. Petry umí jen útočit a občas se nestíhá vracet (netvrdím, že se nezlepší)arek píše:no Omark veru urcite nikdy nebude elitny strelec alebo nahravac, ale na bodove zisky okolo 50 bodov maGetzo5 píše:Omark je špecifický hráč. Techniku má, ale na skórovanie ju nevyužíva tak často nakoľko k bráne sa jemu podobní hráči radšej nepribližujú...passer je ale excelentný. Ja myslím, že pokiaľ zlepší gólovú produkciu na 10-15 a asistencie na 25-30, bude to akurát. Vo vašom tíme sa beztak nedajú čakať bodové zázraky.
Btw. Kedy sa môžem tešiť na Marinčin-Teubert?ja by som bol rad, keby sa do prveho timu presadil Anton Lander, to by sa mohla vytvorit svedska lajna Paajarvi - Lander - Omark a verim, ze by im to slapalo
![]()
Marincin je nas najvacsi talent hned po znamej trojke MP, JE a TH. Vo WHL mu to ide skutocne vyborne a v kempe by mohol prekvapit. To by bol senAle Teubert neviem neviem, zas az taky talent to podla analyz nie je, rozhodne tam mame sikovnejsich, ako napr. Alex Plante alebo Jeff Petry.
Ked uz sme pri talentoch tak upozornujem aj na Milana Kytnara (hra na farme AHL), v 58 zapasoch ma 7+10 a v +/- 0, pricom vela hracov je v minuse. Nie je to utocny typ, skor taky miso handzus. Na to, ze hra prvu sezonu v AHL ma dobre cisla.
Dnes v brane Dubnyk, skoda ze nedostal opat sancu gerber. Hemmer zase zraneny...renney sa vyjadril, ze na 2-3 tyzdne. Fuck, mali sme ho radsej vymenit
Horc bude hrat s Hallom a Eberlem.
Ten Lander, četl jsem, že od příští sezóny se připravuje vyrazit za moře, takže, spíš to bude zprvu AHL. Leda by Cogliano šel pryč a Bruleho jsme poslali na onen svět
Jinak, Kytnára zrovna nepreferuji. Jestli so dobře pamatuji, tak jako deff. útočník by měl mít dobrou úspěšnost vhazování, a to on nemá ne?.. Ale je mladý, se může zlepšit. :frajer2: