Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ten chuligán ušatej se ještě nerozhodl :| Nejvíc se se ted mluví o Tampě a Minnesotě, a já pěvně doufám
že prvně zmíněný tým bude jeho novým působištěm :thumbsup: Takže že by šel do Pittsburghu, je minimální
šance. Doufám že se v nejbližších dnech rozhodne, to už ale patří do topicu Tampy Bay :D
painkiller píše:Ten chuligán ušatej se ještě nerozhodl :| Nejvíc se se ted mluví o Tampě a Minnesotě, a já pěvně doufám
že prvně zmíněný tým bude jeho novým působištěm :thumbsup: Takže že by šel do Pittsburghu, je minimální
šance. Doufám že se v nejbližších dnech rozhodne, to už ale patří do topicu Tampy Bay :D
Tak s tým Pittsburghom si to snáď rozmyslí :D
získali jte Martina Škoulu ... podle mě celkem podprůměrného beka tak snad u váss bude v A týmu :D
Martin #27 píše:získali jte Martina Škoulu ... podle mě celkem podprůměrného beka tak snad u váss bude v A týmu :D
V Pittsburghu s kazdy bek stava z podprumerneho vybornym!

Ted si muze soupere trochu podrzet, tam se na to tak nehledi.. Viz. Orpik, nebo Gill.... :-P
Podľa mňa Pens potrebovali slušného defenzívneho obrancu do tretej obrannej formácie za nizky plat a túto požiadavku Škoula spĺňa. Neuspel v dvoch kempoch (u nás najmä preto, lebo potrebujeme ofenzívneho obrancu a tým Martin nie je, pritom defenzívnych máme dosť a všetci sú kvalitnejší ako on).
Pit nam stiahol z waiver listu Chrisa Bourqa..a to mal hrat zajtra proti Det :bitka3:
Eric Godard vyhra na body nad Brashierom. :thumbsup:
Tak Crosby by mal trošku pridať ak sa nechce pozerať Alexandrovi (2+1) celú sezónu na chrbát..
begbeee píše:Tak Crosby by mal trošku pridať ak sa nechce pozerať Alexandrovi (2+1) celú sezónu na chrbát..
Veľmi zaujímavé,lebo jediné po čom túži je mať viac bodov ako Alex.Na to sa môže vykašľať,hlavne,že dal gól a tučniaci vyhrali :clap:
Begbeee, víš že si strašně protiřečíš? Lonskou sezony, když měl jeden čas Crosby víc bodů než Ovečkin, tak si řikal, že na bodech nezáleží atp. Ted zase mluvíš opačně. Vydařil se mu 1 zápas, do konce sezony zbývá 81 zápasů, za to dobu se může třeba zranit a udělat sotva 20 bodů...
Dobře že Pens vyhráli :yahoo: Dnes nás čekají Islanders. LET'S GO PENS :!:
PainKiller píše:Begbeee, víš že si strašně protiřečíš? Lonskou sezony, když měl jeden čas Crosby víc bodů než Ovečkin, tak si řikal, že na bodech nezáleží atp. Ted zase mluvíš opačně. Vydařil se mu 1 zápas, do konce sezony zbývá 81 zápasů, za to dobu se může třeba zranit a udělat sotva 20 bodů...
Dobře že Pens vyhráli :yahoo: Dnes nás čekají Islanders. LET'S GO PENS :!:
Presne tak,už sa teším na dnešný zápas.Inak Begbeee ak mám povedať pravdu,je mi úplne jedno o koľko bodov viac či menej bude mať Alex,Sid je aj tak lepší :-P A hlavné je aby doviedol tím k víťazstvu :)
Tak tučniaci no nakoniec zvládli :clap: Chvalabohu :)
No ako s Phoenixom? Vyhráte?
Tak dnes s Coyotes je to takovy zapas, ktery by se mel vyhravat. Zatim jsme vydreli dve vyhry s nebezpecnymi newyorskymi soupermi, tak snad tenhle start jeste podporime dnes v noci. Zatim se trochu trapi Malkin, prece jenom Dupuis na kridle, to neni buhvico. Zraneny Talbot dost chybi. Zato Sid hral zatim s velkou chuti, sama paradicka, pirueta, 2 dulezite goly, promeneny najezd a 2-krat 1.hvezda zapasu.
Tak sa k***a snažte dnes idú na vás veľké peniaze :twisted:
neboj pens to (dufam) vyhraju :D . vyrazne tam chyba talbot ale ten start by sme este mohli zvladnut aj bez neho
To co tam dnes predvadeji ty sv*ne pruhovane, to je narez...Vylouceni 2-6 a ted nam jeste neuznaji gol a vylouci Cookea. Seru na to...Hnus
Ja som to síce nevidela,ale ten výsledok je nejaký čudný :? do kelu :x
Atlantiku zvykej si, Pens to doteď neznali, ale jako obhájci titulu-každý po nich půjde. Alespoň víš jak se cítili loni všichni fanoušsi ostatních týmů když hráli s Pens
To musí být pro fans Pens velký nezvyk nemít vydatnou podporu mužů v pruhovaném, to potom přijdou i dobře odpískané zápasy, jako hnus.
Atlantik píše:To co tam dnes predvadeji ty sv*ne pruhovane, to je narez...Vylouceni 2-6 a ted nam jeste neuznaji gol a vylouci Cookea. Seru na to...Hnus
Tak ja ked som si pozrel rano vysledky na hokej.sk, tak som sa zacal strasne smiat a hovoril som si, ze dnes museli mat rozhodcovia fakt slaby den..je to na p.cu pocit..co? :smile03:
Takhle hosi, nechci se jen vymlouvat, takze za prve musim cestne priznat, ze jsme stejne nic predvedli a za takovy vykon je prohra zaslouzena. Nicmene, kdyz zacnete zapas tak, ze mate na domacim lede z prvnich 12 minut hry 8 v oslabeni a pak celkem 11 2-minutovych trestu a jeste k tomu vam neuznaji regulerni gol kvuli nejakemu fiktivnimu faulu, tak se do tempa opravdu dostava tezko. Souper samozrejme vyuzil 2 presilovky a zavrel to. Hokej byl pak dost o nicem. Zatim jsme v kazdem zapase vyrazne vice vylucovani nez souper, s Rangers doma 5-3, na Long Islande 8-5 a ted s Phoenixem 11-7. Ale zatim v podstate o nic nejde, vice me mrzi skutecnost, ze Malkin je zcela nulovy, dokonce kazi spoustu akci a je i vylucovany. Jediny kdo me potesil byl golman Brent Johnson, ktery nas alespon drzel ve hre.
v klidu Atlantik..teraz vas vylucuju, aby vas v PO mohli zase podrzat. Tiez niesu blbi..takze Pitt buduci finalista SC :yahoo: :clap: :|
ty tresty byly v prvních 15 minutách ne 12, Sid s Malkinem jen osekávali soupeře místo tvoření hry, Kojoti hráli 6 plných přesilovek, Pen 3, takže jednoznačné podcenění soupeře bez touhy po vítězství

uvidíme dneska ve Phille :lol3: :groupwave: :groupwave: :groupwave:
xruc přesně :) v PO mi bylo blbě z toho jak sudí pořád pomáhali Pens ani jsem se pak na jejich zápasy ani nedíval :thumbsdown:
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES