Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Parada dnes to vyzera opet na vitazstvo a uz by sme sa mali delit o druhe miesto
Vten spravny cas prichazdzaju konecne dobre vysledky.Ale este mame predsebou 5 kôl keby sa nam podari aspon v 2-3 dnoch bodovat naplno tak verim tomu ze by ztochto zapasoveho kola mohol byt docela dobry vysledok a ktomu sme sa zasa trapili v uvode kola...
Vten spravny cas prichazdzaju konecne dobre vysledky.Ale este mame predsebou 5 kôl keby sa nam podari aspon v 2-3 dnoch bodovat naplno tak verim tomu ze by ztochto zapasoveho kola mohol byt docela dobry vysledok a ktomu sme sa zasa trapili v uvode kola...
to uz ani normalne nie je kolko maju ti modri amateri stastia... radsej ani nejdem pocitat o kolko bodov viac sme uz v tomto kole natipovali, lebo by ma asi drblo 
ciel pre poslednych 5 dni tohto kola - je mi jedno na akom mieste skoncime, ale nech je to vyssie ako BA
phillipo dnes
poslednych par dni nas s janikom velmi pekne aj s minnesotom doplnaju
ciel pre poslednych 5 dni tohto kola - je mi jedno na akom mieste skoncime, ale nech je to vyssie ako BA
phillipo dnes
poslednych par dni nas s janikom velmi pekne aj s minnesotom doplnaju
thisjanik píše:dnes prehra ale keby som nechal floridu a vancuver na 2 ako som mal tak by sme to uhralinabuduce sa uz radsej nebudem pokusat vykryt len vase tipy
nie je bezpodmienecne nutne aby sme ako tim mali na kazdy zapas silou+mocou pokryte vsetky mozne vysledky
tak co k tomu dodat - na konci kola nam forma celkom odisla
posledne dni podavame katastrofalne vykony a o vitazstvach nemozeme ani len snivat... asi sme sa premotivovali

bude z toho dalsie priemerne umiestnenie okolo 6. miesta, na postup do PO by sme aspon v jednom z poslednych 2 kol mali bezpodmienecne skoncit v top 3
bude z toho dalsie priemerne umiestnenie okolo 6. miesta, na postup do PO by sme aspon v jednom z poslednych 2 kol mali bezpodmienecne skoncit v top 3
tak som rad ze nie som jediny komu sa silne reci vratia ako bumerang aby z neho urobili kktka... 
koniec dobry vsetko dobre?
kolo sme zakoncili povinnou vyhrou nad jednym z tych slabsich timov opacnej konferencie. mali chlapci smolu ze dnes sme si uz naozaj ziadnu charitu v podobe rozdavania bodov dovolit nemohli, aj ked by ich opat tak ako v prvom zapase potrebovali ako sol
aj v tomto kole by sme si teda mali zopakovat solo 5. miesto, kedze nasi priami superi master gremlins aj red devils by svoje zapasy mali prehrat. je to opat taky priemer, mohlo to skoncit lepsie ale na druhej strane aj horsie... plati to co som pisal vcera, na postup do PO potrebujeme aspon v jednom z poslednych 2 kol skoncit v top 3
tak podme na to hned v tomto tretom
koniec dobry vsetko dobre?
kolo sme zakoncili povinnou vyhrou nad jednym z tych slabsich timov opacnej konferencie. mali chlapci smolu ze dnes sme si uz naozaj ziadnu charitu v podobe rozdavania bodov dovolit nemohli, aj ked by ich opat tak ako v prvom zapase potrebovali ako sol
aj v tomto kole by sme si teda mali zopakovat solo 5. miesto, kedze nasi priami superi master gremlins aj red devils by svoje zapasy mali prehrat. je to opat taky priemer, mohlo to skoncit lepsie ale na druhej strane aj horsie... plati to co som pisal vcera, na postup do PO potrebujeme aspon v jednom z poslednych 2 kol skoncit v top 3
tak podme na to hned v tomto tretom
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

to je tou mojou chorobou asi hned sa to podpisalo pod vykony