Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

W streak :respect: :rocker:
potiahnut ho co najdlhsie ! zo 7. miesta sa sice stale nepodarilo odlepit, ale celo je na dohlad a hlavne na dostrel :povzbudzovanie: :box:
:guns: podmee teda strielat :D
takto sa mi to paci :wave:
Parada dnes to vyzera opet na vitazstvo a uz by sme sa mali delit o druhe miesto :good:
Vten spravny cas prichazdzaju konecne dobre vysledky.Ale este mame predsebou 5 kôl keby sa nam podari aspon v 2-3 dnoch bodovat naplno tak verim tomu ze by ztochto zapasoveho kola mohol byt docela dobry vysledok a ktomu sme sa zasa trapili v uvode kola...
no na prvu trojku stracame uz len 3 body, ked neprehrame do konca kola tak myslim ze vysledok sa dostavi :jn:
zislo by sa aj trosku stesticka co sa rozpisu tyka, keby aspon nasi superi nevyhravali s podpriemernymi vykonmi ako isti nemenovani anjeli dnes... :jn:
petrik píše:zislo by sa aj trosku stesticka co sa rozpisu tyka, keby aspon nasi superi nevyhravali s podpriemernymi vykonmi ako isti nemenovani anjeli dnes... :jn:
:hahano: my sme pre vas superi, ale vy ste pre nas len statistikou :frajer2:
arecek, arecek, si sa za tie roky nenaucil pokore, ved vas ta statistika uz nie raz porazila a sutaz snad vyhrala viac krat ako nejaki anjeli :fucker2:
parada :jupi: najma pipo dnes :klobuk:

a na tych anjelov tiez musi dojst ved to uz nieje normalne aby vyhravali taketo zapasy :scare:
to uz ani normalne nie je kolko maju ti modri amateri stastia... radsej ani nejdem pocitat o kolko bodov viac sme uz v tomto kole natipovali, lebo by ma asi drblo :slap:

ciel pre poslednych 5 dni tohto kola - je mi jedno na akom mieste skoncime, ale nech je to vyssie ako BA :box:

phillipo dnes :good:
poslednych par dni nas s janikom velmi pekne aj s minnesotom doplnaju :yes:
spravna rivalita :bitka3: :box: :lol:
citim tu nejaku nevrazivost voci nasmu timu :hmm:
a cudujes sa ked tie vase vyhry oznacujete za dobre takticky zvladnuty zapas :?: :x :D
hosi ten jeden zapas co ste nevykryli by ste este mohli ucinit napravu aby nas to nemrzelo :roll: (je tam len jediny taky) :D
janik píše:hosi ten jeden zapas co ste nevykryli by ste este mohli ucinit napravu aby nas to nemrzelo :roll: (je tam len jediny taky) :D
kaslat nan, nech sa deje co sa ma :giggle:
dnes prehra ale keby som nechal floridu a vancuver na 2 ako som mal tak by sme to uhrali :slap: nabuduce sa uz radsej nebudem pokusat vykryt len vase tipy :bee:
janik píše:dnes prehra ale keby som nechal floridu a vancuver na 2 ako som mal tak by sme to uhrali :slap: nabuduce sa uz radsej nebudem pokusat vykryt len vase tipy :bee:
this :yes:
nie je bezpodmienecne nutne aby sme ako tim mali na kazdy zapas silou+mocou pokryte vsetky mozne vysledky :neviem: nerob si zbytocne nasilie a tipuj tak ako veris ze zapasy dopadnu bez ohladu na to ako mame natipovane my ostatni... pri dnoch s viac ako 3-4 zapasmi ziadna "taktika" dobry celkovy vyledok aj tak nezaruci
vcera blba prehra, dnes nam slusny vykon nestacil, pomerne vela tiperov chytilo vsetky zapasy no nam sa to nikomu nepodarilo zial :-( o to viac ma ten vcerajsok stve :x
tak co k tomu dodat - na konci kola nam forma celkom odisla :hroza: posledne dni podavame katastrofalne vykony a o vitazstvach nemozeme ani len snivat... asi sme sa premotivovali :D :slap:
bude z toho dalsie priemerne umiestnenie okolo 6. miesta, na postup do PO by sme aspon v jednom z poslednych 2 kol mali bezpodmienecne skoncit v top 3
za biedne vykony v poslednych dnoch sme si jeden facepalm vysluzili aj od veducej nasho fanklubu, hlavnej roztlieskavacky a kluboveho maskota v jednej osobe:

Obrázek

:D
:paperbag: :popi: :hiding: to je tou mojou chorobou asi hned sa to podpisalo pod vykony
tesite sa na odvetu? :cinka:
myslím si, že pečené holuby sú bez šance, nemusia ani na zápas nastúpit
tak som rad ze nie som jediny komu sa silne reci vratia ako bumerang aby z neho urobili kktka... :hehe:

koniec dobry vsetko dobre? :eek2:

kolo sme zakoncili povinnou vyhrou nad jednym z tych slabsich timov opacnej konferencie. mali chlapci smolu ze dnes sme si uz naozaj ziadnu charitu v podobe rozdavania bodov dovolit nemohli, aj ked by ich opat tak ako v prvom zapase potrebovali ako sol :neviem:

aj v tomto kole by sme si teda mali zopakovat solo 5. miesto, kedze nasi priami superi master gremlins aj red devils by svoje zapasy mali prehrat. je to opat taky priemer, mohlo to skoncit lepsie ale na druhej strane aj horsie... plati to co som pisal vcera, na postup do PO potrebujeme aspon v jednom z poslednych 2 kol skoncit v top 3
tak podme na to hned v tomto tretom :povzbudzovanie:
no vsetko zacalo tou prehrou ktoru som sposobil v podstate ja ked som vecer este zmenil dva tipy, ktore nas stali vitazstvo, snad sa to zlomi dnesnym slusnym vykonom a dalsie kolo kde su zase len tabulky nam musi vyjst, nerad by som potom trpol v podslednom kole :?
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS