Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Budúcu sezónu budú Flames patriť k favoritom :yes:. Bouwmeester s Phaneufom v jednej lajne :smile03: (tipujem, že takých 40 gólov strelia :povzbudzovanie:).
kanter píše::yes:. Bouwmeester s Phaneufom v jednej lajne :smile03:
No dúfam, že okrem kľúčových presiloviek sa veľmi stretávať v jednej lajne nebudú. :smile03:
McGrattan je riadny psycho bitkar, vratil sa prave z drogoveho liecenia. To bude na severozapade veselo. derek boogard bude mat noveho "kamosa".
Někde jsem četl, že McGrattan vystřídá Andreho Roye, takže s ním už se asi nepočítá.
debil píše:McGrattan je riadny psycho bitkar, vratil sa prave z drogoveho liecenia. To bude na severozapade veselo. derek boogard bude mat noveho "kamosa".
s Derekom to vyzera skor tak, ze je na odchode :-( moc si uz asi nezahra vo Wild
Wilde, my Vám pošlem do Minnesoty Artyukhina jestli chcete :D 15 bodů zvládne :thumbsup:
WildCelt píše:
debil píše:McGrattan je riadny psycho bitkar, vratil sa prave z drogoveho liecenia. To bude na severozapade veselo. derek boogard bude mat noveho "kamosa".
s Derekom to vyzera skor tak, ze je na odchode :-( moc si uz asi nezahra vo Wild
ale ved ma zmluvu este na jednu sezonu. a zahrat si nikdy moc nezahral, aj ked pod novym manazerom by to mohlo byt este menej, v picburgu bitkarov do hry moc nepustali. ale zas severozapadna divizia nie je vychod.
painkiller píše:Wilde, my Vám pošlem do Minnesoty Artyukhina jestli chcete :D 15 bodů zvládne :thumbsup:
ja toho atrhyukina vobec nepoznam.
debil píše:
painkiller píše:Wilde, my Vám pošlem do Minnesoty Artyukhina jestli chcete :D 15 bodů zvládne :thumbsup:
ja toho atrhyukina vobec nepoznam.
Takovej 2 metrovej Rus, minulou sezonu hrál v Rusku :D btw, vubec bych se nebránil Royova návratu do Tampy :)
Novou posilou Flames bude Nigel Dawes :arrow: http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=284809 :!:
toto je zbieranie spacov, treda hracov co boli volakedy dobri v juniorke, najlepsie v zapadnej kanade, ale teraz v nhl nemaju vela priestoru a bodov. S cielom ze za velmi lacny peniaz bud z nich nic nebude alebo niektory vyskoci a zacne naplnat svoj volakedajsi potencial.
No já jsem na Dawese docela zvědav - není to zrovna moje krevní skupina, ale když byl u Rangers tak se mu některé zápasy vyloženě povedli, navíc s ním nyní Flames podepsali smlouvu za velice slušný peníz !!!!
Samozrejme, verit tomu ze calagry skoncilo s trejdami moze iba blazon. Wayne Primeau C ide do toronta a v igelitke nesie so sebou druhe kolo draftu. Z toronta na zapad ide mlady svedsky obranca Anton Stralman (Anton, Anton,.....) a nejaky Stuart, ktory vobec netusim co je zac.

Takze teraz mame 9 obrancov co mozu hrat NHL co je dobre lebo jednemu sa nebude darit tak pojde druhy. Ci je ale ten trejd dobry to uz nie som si isty.

Phaneuf
Bo
Regehr
Sarich
Giordano
Pardy
Pelech
Kronwall
Stralman
debil: jak si to myslel s tím Stralmanem?? podle mě je to výborný obránce...mám ho v oblibě
Martin #27 píše:debil: jak si to myslel s tím Stralmanem?? podle mě je to výborný obránce...mám ho v oblibě
Myslel som to takto: http://www.youtube.com/watch?v=RRe3gLoE0wU :)
:D aha tak to pak jo :D
no neviem nemam dobry pocit z buducej sezony :?: a hlavne utok nevypada dobre strata cammaleriho a skuseneho a celkom slusne hrajucemu bertuzzimu bude dost citelna no neviem neviem :cry: no obrana celkovo vypada dost slusne a kipper je tiez spolahlivy takze uvidime no :yes:
Nemyslim si, cammalleri napriektomu ze dal dost bodov nie je klucovy hrac co sa tyka vyhier. jeho goly sa nahradia. naopak vela ocakavam od noveho trenera, ktory by mal zlepsit celkovu defenzivnu hru pri udrzani sucasnej ofenzivy.

A pekne videjko s nasimi kamaratmi z vancouveru:

lets go oilers:
Prvy obrazok tretich dresov. A to co sme chceli sa splnilo. Su to tie najkrajsie historicke dresy, ktore sa mne velmi pacia. Tesim sa ako budu vypadat hokejisti v plnom zbroji.
Obrázek
dobreee. Pred rokom sme sa my vratili k starym (resp. vynovenym) modro-oranzovym, teraz aj vy, ked k tomu pridame pekne dresy vancouvru a minnesoty, tak na severozapade su najkrajsie dresy :cool: :good: len to colorado :doh: :razzi:
vypadaj dobře :thumbsup:

ted už máme na každém dresu jinou barvu "C"
domácí-černé
venkovní-červené
a ted na 3.dresu-bílé :)
A v novych dresoch zaciname hned prvy zapas s vancouverom :clap: . super, uz sa velmi tesim. predpokladam ze cerveny bude aj spodok.

Thursday, October 1st versus Vancouver Canucks
Tuesday, October 6th versus Montreal Canadiens
Saturday, January 2nd versus Toronto Maple Leafs
Saturday, January 30th versus Edmonton Oilers
Tuesday, February 9th versus Ottawa Senators
moc pohladne dresy :yes: taka vyrazna orange_cervenkasta, to bude poriadne palit :)
Obrázek

:lol: Tak tohle nema chybu....nemyslim to ve zlem :-)
Theo Fleury do kempu Flames :cool:
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE