Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no ty vogo to bol masakeeer :cool: hehe, DD by som porazil aj sam :cool: :cool: kopi + leci taktiez excelentny vykon :good:
:evil: tie srsne maju ale stesticko, 2x po sebe vyhrali o 1 bod...ako ich jazda je tiez brutalna, ale dôlezite je, ze im dychame na osten :cinka: najblizsi zapas bude inak vyhecovany a v pripade nasho vitazstva 10!!! v poradi :doh: :D by to bolo viac ako zaujimave..dnes v noci preto drzime silne palecky drakom z DD..kazdopadne, s 2.miestom, ktore nam uz nik nevezme, vyslovujem maximalnu spokojnost :thumbsup: :thumbsup:
gratulec :yes: to tedy byla nakládačka... :samovrazda:
ta jak pozeram tie tabulky tak som sa musel zasmiat
1. v hodnoteni Umelcov ale zoroven jeden z najlepsich v Chorches a len tesne som za bodovanou 25. u jednotlivcov :D
T.Kopecky píše:ta jak pozeram tie tabulky tak som sa musel zasmiat
1. v hodnoteni Umelcov ale zoroven jeden z najlepsich v Chorches a len tesne som za bodovanou 25. u jednotlivcov :D
No hej tých umelcov viem dosť dobre aj ja :cool: Inak pekne vám to tam padá v poslednom čase,úctihodné výkony,možno ešte dobehnete aj Michala a jeho Hornets,držím paste..
9 zapasova spanila jazda timu Chorche´s nenechala chladnou Frederiku F., ktora 4 rovnako polozenymi otazkami vyspovedala clenov momentalne mimoriadne uspesneho timu

:?: 9 vitazstiev v rade, zblaznili ste sa :D
:?: Urcite hrejivy pocit, zapisat sa takymto rekordnym spôsobom do kroniky KTL, ktory v buducnosti bude tazko prekonatelny
:?: padnu Vam 2 dni oddychu vhod, ked sa Vas tim takto famozne rozbehol a myslite si, ze je este realne zosadit z tronu sebavedome srsne a ich execntrickeho GM?
:?: Akym spôsobom stravite 2 dni volna?

Mitch

:arrow: Podobne ako v hokeji, serie sa deju. sustredujem sa skor na dlhodobu vyrovnanost vykonov.
:arrow: Je to hlavne zabavne takto vyhravat.
:arrow: Realne urcite ano. Ale bude potrebne aj trochu stastia.
:arrow: Okrem ineho sledovanim hokeja.

kopi

:arrow: 9. vitazstiev v rade je pekne a kazde ma svoju cenu a velmi tesi, motivuje a zaroven zavezuje k dalsim dobrym vysledkom. Je to parada dari sa celemu timu dufajme ze to tak pojde dalej.
:arrow: No dufam ze ho nikto neprokona dost dlho jedine ak my :D ....
:arrow: Preco nie navise sebavedome srsne nemam rad a ich GM by som rad spravil takyto "Vianocny darcek" :D :lol3:
:arrow: ...hm.....asi oddychom a mensiou oslavou tohto rekordu

leci

:arrow: Je to super, důkaz toho jak silný tým máme..
:arrow: Věřím, že jej v blízké dob nikdo nepřekoná, snad jen by jsme jej ještě mohli vylepšit...
:arrow: Věřím že jo, já jejich tým moc nemusím a myslím, že s naší momentální formou by to nemusel být až tak velký problém. Ať si jejich GM myslí co chce...
:arrow: Konečně si užiju, ale kopi se nemusí bát, Angelina to nebude :D

GM

:arrow: Obrázek
cepi píše:s 2.miestom, ktore nam uz nik nevezme, vyslovujem maximalnu spokojnost :thumbsup: :thumbsup:
je to tak, potvrdene, ale urcite mame o co hrat, aj ked sa srsne stali zasluzene vitazom nasej konferencie, pokusime sa ich zdolat a hlavne, natiahnut nasu vitaznu jazdu na cisle 10

inak som rad, ze sme takto v klidu, pri pohlade na timy pod nami :doh: tak tam je to inak huste :roll: :cool:
po 2 dnovej tipovacej odmlke (prisla vhod pri tych vysledkoch :eek2: pokracujeme snad v nasej spanilej jazde a zaokruhlime nas pocet triumfov v poradi na c.10..par kôl dozadu to vyzeralo tak, ze suboj CH - KH bude vyvrochlenim 2.kola v ramci Eagles konf; no kedze KH si uz v predstihu a zasluzene zaistili 1.miesto, suboj malicko postrada naboj...aj ked, nas musi motivovat mnou hore spomenute a situaciu nam znacne ulahcit BANovo oslabeny tim KH, ktoreho 2 clenovia pre nepristojnosti budu mimo provozu..takze pani, zahrat takticky a 2 ciferne ciselko je jasne :frajer2:
tak dufam ze sa to podari boli by sme uz asi navzdy zapisany v analoch KTL :D
jj 10 je uz ista, sice ju dosiahneme ako dosiahneme, ale historia sa pytat nebude :) no a zaverecne kolecko BF lahôdka :eat: bolo by spatne, ak by nas zastavili na cisle 10, predsa len, 11 je sympatickejsia :cool:
..vsade navôkol ticho, jedine baffyka pocut ako sa v utrobach stadiona Chorche´s :modlenie: za vitazstvo..v tom vsak necakane prichadza upratovacka a vyhana baffyka razne zo stadiona :o "toto ne kostol synku!, marste von!"

:?: noci...dokaze sa baffyk po nedokonceni svojho :modlenie: koncentrovat na zapas :?:
thak rozhodne dnes chceme vyhrat po 11 :clap:dufam ze sa podari
T.Kopecky píše:thak rozhodne dnes chceme vyhrat po 11 :clap:dufam ze sa podari
Obrázek CH 7:4 BF Obrázek

pani, viac k 11 kolovemu zaveru 2.kola nemam co dodat.. :frajer2:

dodam len, ze v zaverecnom zapase sa o domace vitaztsvo postaral cepi s 5 golmi, pricom mitch na zapase absentoval..GM ho pustil nafotit "akty" do panskeho plavkoveho casopisu :D baffyk, 2 tohtosezonne vzaj. zapasy 2 vyhry CH, nechcete si nas vyziadat ako sparingpartnera na trenovanie? :lol2: :wink:

SA - CH

uz ma to nebavi dookola to iste, ze po 12x..?.. :cool: :) pani je to jasne, ak zvitazime v zaverecnom kole, tiumf v Eagles konferencii je nas :juchu:
:respect: :poklona2: Dnes jsi nás cepiku porazil sám,nedá se nic dělat,tohle kolo nám bohužel nevychází.
Sérii výher máte moc hezkou :good: ,počkejme si ale na další kola a uvidíme,kdo se bude smát nakonec. :wink: :lol2: :razzi:
heh tak dnes som to tipol 0 vsetky zapasi tak uvidim co z toho bude dufam ze body ktore nam pomozu k 12 vyhre :)
snad to vyjde a ta 12 výhra padne...chci skončit první :)
leci píše:snad to vyjde a ta 12 výhra v rade padne...chci skončit první :)
:oslava: Obrázek SA 21 - 24 CH Obrázek :oslava:
ale so šťastím páni, nebyť slabšej chvílky v Detroite (dať 1 gól je dosť nezvyčajné) a pre mňa nečakanej prehry Bostonu, tak to mohlo byť inak, ale to je keby...
takto gratulujem, vyhrať môže len jeden, nás môže táto prehra mrzieť, kvôli nej sme padli aj v konferencii, aj v divízii, čo už. :(
gratulacia, to sa niekomu len tazko podari zopakovat :thumbsup:

ale dal som si trochu namahy s nejakymi prepoctami:

pocas poslednych 15. dni tohto kola (15.-29. den) ked ste tahali svoju famoznu snuru ste ziskali spolu 217 bodov (pri bodovani klasickym systemom). stacilo vam to na 12 vitazstiev v rade cize 36 bodov do tabulky
my sme za to iste obdobie natipovali 200 klasickych bodov cize o cca 8% menej ako vy. stacilo nam to na zisk 16 bodov do tabulky za spominane obdobie, cize o viac ako 55% menej ako vy.

a len tak mimochodom - v tych spominanych 15. dnoch ked ste tahali vasu famoznu snuru by sme vas boli vo vzajomnom suboji 7x porazili, 8x by ste vyhrali vy.
poslednych 5 dni sme ziskali ako team vzdy viac bodov ako vy, napriek tomu ste vy zapisali 9 bodov za 3 vitazstva (1x sa vramci KTL nehrali zapasy, 1x ste mali volno) my sme z 3 zapasov 1x prehrali, 1x prehrali po predlzeni a 1x remizovali - spolu 2 body.

ako vravim - tych 12 vitazstiev v rade je tazko uveritelnych a este tazsie zopakovatelnych a ja vam k nim blahozelam :poklona2: (ako samozrejme aj k vitazstvu v tomto kole :thumbsup: ), ale stale si trvam na tom (a tie prepocty ma v tom len utvrdili) ze system bodovania v tomto kole je podla mna prilis neobjektivny a vysledok nevyjadruje to ktory team ako dobre tipoval :-P
ivan23 píše:ale so šťastím páni, nebyť slabšej chvílky v Detroite (dať 1 gól je dosť nezvyčajné) a pre mňa nečakanej prehry Bostonu, tak to mohlo byť inak, ale to je keby...
takto gratulujem, vyhrať môže len jeden, nás môže táto prehra mrzieť, kvôli nej sme padli aj v konferencii, aj v divízii, čo už. :(
to ako ze sme spravne tipli je stastie? Naopak je som cakal vyhru montrealu, chce to sledovat detroit ktory tento rok nie je az tak dominujuci ako minuly.
to je vec pohľadu, bral som aj to zranenie brankára, ale forma MTL je otras, naopak Detroit má predsa len menej kolísavé výkony a hlavne forma niektorých hráčov je v pohode, vrátane Hossu, ktorý sa rozstrieľal, čiže preto tá moja reakcia, a nepovedz že výhra MTL nie je šťastná, ich výkony najmä vonku sú bieda. Ale pogratuloval som, či nie..? Hádam ešte smiem vyjadriť svoj názor...
ale predsa nikto ti ani naznakom nezakazuje vyjadrit nazor. naopak nazory su velmi vitane.
potom je všetko v poriadku, mne ostáva iba veriť, že to v 3 kole bude o kúsok lepšie a samozrejme sa teším na ďalšie vzájomné súboje
1. Velmi potesujuca 12.vyhra po sebe
2. Ak by som dnes tipoval normalne a nie X tak mam 6 bodov cize som spravil dobre a to ma vysvihlo na poslednu bodovanu priecku 2.kola :D
vdaka pani :thumbsup: naozaj pochybujem, ze sa podari takyto kusok niekomu zopakovat :roll: samozrejme, vsetci dobre vieme ako to dopadlo s KH, ktori nam k tejto jazde, resp. 1.priecke pomohli; uspokojilo ma uz 2 miesto, ale slo mi pak o tu seriu. uz po 6 som mal dost, nieto ze to este o dalsiu 6 navysime :roll:
Ivan -) pohodka, ja som na Boston vsadil 0 a to som pritom spekuloval o 1tke..ale tu sa o mne vie, ze len vo vynimocnych pripadoch davam proti mackom :) 3:2 a vela nechybalo a padla by 0..sance na vyrovanie boli..podobne som uvazoval o 0 na Tampu + San Jose..moje + Mitchove body vsak v konecnom uctovani zaistili nase vitazstvo a ukoncenie nasej spanilej jazdy :cinka:
petrik -) jednoduche vysvetlenie na Tvoj dotaz..my sme pripravovali taktiku v zavislosti od supera..proste, niekedy sme zvolili taktiku, taku vyckavaciu a "uderili" sme ked to bolo potreba a niekedy sme na supera vybehli a zmietli z ladovej plochy ako napr. proti DD..proste hrali sme len tolko kolko sme potrebovali :-P a nesli za kazdu cenu lamat rekordy vo vyske skore.. :wink: chapisto? :frajer2: samozrejme, vdaka za gratulaciu :thumbsup:
Chlapi, boli ste famozny toto 2 kolo, a ta seria je taktiez nadherna po tom ako Vam nevyslo 1 kolo, je toto obrovsky posun vpred. Cize gratulacia od Derryla :good:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE