Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Takže reklama hráčov Hawks na nejaké sezónne tikety:

A toto video ste už videli? :thumbsup: Tiež je dosť zaujímavé ako sa smejú. Vidieť, že Patrick má už potom na Jonathana dosť nervy :lol2: . Už toho mali obaja dosť :wink:
Steven píše:Takže reklama hráčov Hawks na nejaké sezónne tikety:

A toto video ste už videli? :thumbsup: Tiež je dosť zaujímavé ako sa smejú. Vidieť, že Patrick má už potom na Jonathana dosť nervy :lol2: . Už toho mali obaja dosť :wink:
:lol2: aspon mali srandu
BLACKHAWKS 2:4 CANES
41 SOG 24 SOG

Zapas mohol skoncit uplne inak aj 5:0 pre Hawks no vela sanci sme nevyuzili a alebo Ward to chytil :taptap:
blackhawks88 píše:BLACKHAWKS 2:4 CANES
41 SOG 24 SOG

Zapas mohol skoncit uplne inak aj 5:0 pre Hawks no vela sanci sme nevyuzili a alebo Ward to chytil :taptap:
Zápas jednoznačne rozhodli brankári ...
To nic,Ward naozaj dobre zachytal a my sme nemali juice,na tripe sme ziskali 10 zo 16 bodov,plan bol vyhrat aspon polovicu,prekrocili sme plan a hraci si zasluzia potlesk :wawe:
Este 2 hodiny pred zapasom bol lad pokryty doskami,lebo sa tam hral basketbal,puky odskakovali,tazke si bolo dobre nahrat a neuznali nam aj jeden gol,ktory mal platit,ale rozhodca sa upiskol,mohlo to skoncit aj inac,ale to sa stava :wink: .Huet dostal 3 goly po tecoch,co nemal sancu.
Dave Bolland SA VRATIL DO ZOSTAVY!!!!!

Takto trenovali na dnesnom treningu.

Brouwer--Toews--Kane

Sharp--Bolland--Hossa

Versteeg--Madden--Byfuglien

Eager--Fraser--Kopecky
:wawe: :wawe: :wawe: :yahoo: :oslava: :biglol:
Konecne mame centra do druhej lajny a Sharp moze konecne strielat goly na kridle,kde je jeho miesto,kua ,ale som stastny :D
KOnecne, sa Dave vrátil... Som zvedavy, kde skonci A. Ladd, ked sa vráti a kto pojde von zo zostavy...
Takze Bolland bude dnes centrovat stvrtu lajnu Eager,Bolland,Kopecky...Fraser dnes bude sediet,mal chytat Niemi,ale sa neciti dobre,takze v branke Huet..
Tak dnes to konečne vyšlo! Vo februári sa Jastrabom celkom darilo odstreľovať mi tikety, no do tretice všetko dobre! :good: Žeby to bolo tým brankárom ?! ... tomu Huetovi skutočne nedôverujem!
No poslednu dobu to bolo dost slabe dufam ze budeme aktivnejsi a vyhravat uz vsetky zapasy ..

inak Cepi tam nieco pisal a tom ze Chicago ma zaujem o dvojicu brankarov z Nashvillu no ja zom za
tak gratulujem páni, dnes ste nám to vrátili, znova zápas kde vyhral šťastnejší a o jediný gól. Škoda toho záveru, mohli sme to troška zdramatizovať, ale čo už. Niemi chytal neskutočne dnes... :good:
ivan23 píše:tak gratulujem páni, dnes ste nám to vrátili, znova zápas kde vyhral šťastnejší a o jediný gól. Škoda toho záveru, mohli sme to troška zdramatizovať, ale čo už. Niemi chytal neskutočne dnes... :good:
Tak Niemi sa v tomto zápase fakt vyznamenal 34 striel čo je parádny počin :thumbsup: . Výhra potešila pretože prišla až po troch zápasoch keďže sme postupne podľahli Caroline, Blues a Phoenixu. Táto výhra prišla práve vhod pretože na prvé miesto už strácame štyri body čo je dosť veľa. Ale nevadí :wawe:

Prihrávka Kane na Toewsa perfektná taktiež prihrávka Toewsa na Sharpa pri prvom góle. V budúcom zápase sa stretneme z Dallasom takže verím v plný bodový zisk! :box:
A je to tu Barker(3.1 mil) bol trejdovany do Minnesoty za Johnssona (4.8 mil) a prvy draft pick z 2009 obrancu Nick Leddy,Johnssn je po tejto sezone UFA..
Barker hral v poslednej dobe ako matoha,zbavili sme sa jeho platu,uz len dufat,ze Johnsson zapadne do teamu ako veteran,lebo ani v Minnesote sa mu moc nedarilo,je mi luto Barkera,ale je to dosledok neskoro poslanych zmluv a potom sme ho preplatili a teraz bojujeme o kazdy dollar pod stropom,prajem mu nech sa mu v Minnesote dari,ale nie proti nam :!:

V Minn dostane urcite viac casu na lade a moze dalej rozvijat svoj talent,aj ked pravdu povediac ,dost prilezitosti mal aj u nas a nejak sa toho nechytil,skor naopak,upadal a s tym sa kratil aj jeho cas na lade.

Po Wisniewskom odchadza dalsi hrdina Hawks :hroza: :bye2: :bye2: :bye2:

Obrázek
:D
Obrázek

Skoda ze tam nie su aj bitky v zapasoch so STL :)
Hossa otazny na dnesny zapas?? len aby to nebolo concussion :!: :hroza:
Kane včera v prvej formácií s Parise a Šťastným - skvelý KOLOTOČ! :clap:
Popradcan: To video je fakt veľmi dobre prepracované krásne momenty to :thumbsup: , ten zápas som videl aj naživo takže. Veľkým potešením premňa bolo konečne aspoň troška nahliadnuť do zákulisia nášho tímu. Šatňu máme fakt peknú no :smile03:

MaJes: Aj tento zápas som pozeral a Patrik tam mal na začiatku myslím dva veľké šance ale Hiller mu to pochytal. Bolo vidieť, že ešte niesu tak dobre zohraný ale verím, že v dnešnom zápase proti Nórsku sa už Kane presadí :wawe:
Majes: jojo máš recht!! nehorazný kolotoč :) až se spolu trochu více sehrajou to bude smrtící lajna :clap:
Obrázek

U jastrabov to vyzerá na kompletnú medailovú zbierku! :clap: :wawe: :yahoo:
jj,len v zapase Slovensko-Canada tam budeme mat 5 hracov :D .Prajem medajlu vsetkym hracom Hawks :good:
Obrázek

Tak Slováci bez medaily :plac: :ee: :( škoda, veľká škoda... Ten Majo Hossa je asi skutočne odsúdený na neúspech :hroza:

Teraz zlato prajem mladému teamu USA - poprosím Miracle on ice po 30 rokoch! :good:
Dnes mame lahodku vecera Vancouver Canucks...................................... :clap:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG