Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

aspon s troma bodmi nie som sam :D ale ten naskok z poslednych dni vas zachrani
hej, nemohli sme predsa valit od zaciatku do konca :frajer2: ... newa, stale mame historicku sancu na vyhru v kole :thumbsup:
presne tak, mozme dokazat co sa timu FB este nepodarilo a o to musime bojovat zo vsetkych sil.

Joe: no hej nie si sam, GM timov nemali moc dobru noc ale my to napravime ;)
ja si uz musim vyberat perie z papulky, uz vas dobiehame :D

Obrázek
:lol: ja nemozem :haha: :hufi: ze tweete :D ach jaj wild ty si blazon :D ale nezabudaj ze sme v klietke a ak si pamatam tak babka mala aj psa co vam nalozil aby ste nas nechali na pokoji :P
Obrázek

my si vzdy poradime :D ziadna klietka, ziadny pes :lol:
no pokial si tu cast pamatam tak ti tie chodule psik zosekal a bolo zle :lol:
ale v KTL ziadny dogs zatial nie su, tak my cats sa nemusime nicoho bat :P
heh no tak mame aspon nazov pre novy tim :D
ale pokial to budu tito dvaja, stale sa nemusime nicoho bat :lol:

Obrázek

dal by som si hotdog, idem kuknut ci nemame parky :D az chute som si tu spravil, idem radsej prec, aj tak som uz dost offtopic :oops:
este ze som dojedol polievku inak by som tiez mal chut na hot dog :D alebo nieco ine jedle :lol:
Díky za aktualizovaný baner tet už jsem kompletní Firebirdsák :D Doufám,že se mi v tipování více zadaří,aby jsem týmu pomohl udržet skvělé první místo. :cool:
jasne exo ;) ono je to moja tvorba tak to tak aj vyzera ale je tam nick a to je hlavne :)
inak dnes opat slusny vykon, aspon taketo nam treba na udrzanie tejto pozicie. teraz nas opat caka prijemna porcia zapasov tak dufam ze sa nam opat zadari.

canes- pochvala za dnesny vykon.
inak pomerne vyrovnany vykon celeho timu bol tuto noc takze spokojnost.
tak dnes sme to pekne posr.li :( na moj vykon len jedno :thumbsdown: :thumbsdown: :bitka3:
sorry to som pekne pokaslal. dnes by sme mohli ale opat zabrat poriadne GO GO GO FireBirds
Nic se neděje janik makáme dál jako tým!!! :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: V tom je naše síla a to musíme využít!!!
canesman a Matejko bojují jak lvi což velmi oceňuji !!! Občasné výpadky nás veterány nemůžou rozhodit!!!!

!!! GO !!! FIRE BIRDS !!! GO !!!

:fan: :fan: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :fan: :fan:
dbes sice vyrovnany vykon celeho timu no zial iba priemerny vysledok, musime popracovat lebo uz sme len druhy a aj to len s minimalnym ak sa to da tak povedat "naskokom" bojujeme :box:
ale sa mi paci,ze aspon tu to konecne zije a hned to vidno aj na vysledkoch :cool:
ja tiez dako casu na velke rozpisovanie nemam, ale ked je,tak tu aspon odpisem :) ...a bodovo to je tragedia teda tento rok.... nechapem,ako je mozne,ze tim,co ma polku tiperov v 7. desiatke, je celkovo tak vysoko
Matejko píše:Uz su pred nami dve partie zelenych slizounov. S tym treba nieco robit :frajer2:
postrielat, rozsekat a upalit :wink:
s dnesnym vykonom som spokojny aj ked sme stratili aj druhu poziciu no co je dolezitejsie tak sme stiahli stratu na prve miesto a celkovo sme boli 3. najlepsi tim noci. dnes pred mensou pauzou by bolo fajn poriadne zabodovat a opat sa dostat do vedenia nech sa nam lepsie oddychuje. tak do toho :cinka:
Tak dneska pro nás jednoznačně :thumbsdown2: Obrázekčerná noc v NHL.
exo,nebyt teba,je este horsie
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES