Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

neis píše:Selly to fakt myslíš vážně??
Samo ze jsem to myslel ironicky, ten lenochod je i zadarmo drahy :D Vzdyt uz jsem vyse psal ze nejlepsi vymena by byla takova, ktera by vubec neprobehla :wink:
Už jsem se lekl :lol: Jako Semin je nestkutečný talent a má obrovský potenciál, v tomhle mu Ryan nešlape ani na paty, ale všechno ostatní ho degraraduje na hodnotu "nechci ani zadarmo". A taky by v Anaheimu jistě neprodloužil... Všichni ti supertalentovaní Zherdevové a Semini jsou zhoubou pro své kluby...
No tak ako sme v zapase proti PHI mohli vidiet, prvy zapas s novym trenerom predsa neskoncil moc uspesne, PHI nas prestrielala 22:47 a nebyt Hillera v tomto zapase tak by sme neziskali ani ten jeden bod. Co je ale Getzlafovi stale tak to neviem, v predlzeni sa ako kapitan timu necha vylucit / navyse nesportove spravanie, no maam dost.

Keby sme sa PHI vedeli aspon strelecky vyrovnat, urcite by to bol nas zapas, pretoze ako sledujem ich brankarov tak v poslednej dobe nic moc ( nechcel som tym nikoho urazit ) :) kazdopadne ani Hiller tuto sezonu nepodava extra vykony ale za tento zapas mu mozeme podakovat.

Dufam ze dalsi zapas uz bude patrit cely nam ako proti MTL.

GO DUCKS
Skod toho zapasu dneska, opakovala se situace s Chicagem s tim rozdilem ze jsme aspon bodovali. prvni pulka zapasu parada, to sand meli Flyers jen 1 nebo 2 golovky, obetavost nasich hracu byla prikladna. Pak jsme ale prestali hrat a hoste nas prejeli jak parnivalec. neco se uz musi delat s tou nasi nedisciplinovasti, to je des :hroza: A korunu tomu nasadi nas kapitan ktery ke dvou minutam za faul v prodlouzeni vyfasuje jeste dalsi dve :slap: To uz je kurwa na pokutu. Ono pak se to letcum v prodlouzeni hraje, michaji nas tam v pasmu 2 a pul minuty a ten gol logicky prijit musel. Pristi zapas se musi makat cely zapas :!:
Opat dalsia prehra, takto to chlapci urcite do PO nepojde :nono: Ani si naposledy nepamatam kedy sme my mali viac striel ako nas super, aj ked dolezite su goly ale to ze nas skoro vzdy super prestriela ( tak ako tomu bolo aj v zapase proti MIN ) svedci o slabej agresivite, slabom napadany, proste nevyuzivame celych 60 min, asi najhlavnejsi problem v poslednej dobe. Prva tretina, zaicatok bol nas, ale co ten gol do satne ? :sok: v druhej tretine sme zasa prestali korculovat aspon co som podla HL videl a super vyrovnal. 3 gol bol podla mna Hillerov, ale zasa v poslednej dobe nanho ide velmi vela striel co svedci o jeho spoluhracoch a o tom ako sa snazia blokovat strely a ako mizerne na tom je nasa obrana v spolupraci s utokom. Ja neviem, ale ked budu stale len prehry, nedavam tomu vela casu a dojde aj mozno k spominanej vymene nasho Rayna :(

PS: a PO stale ale isto uteka od nas cim dalej az ho zachvilu nebudeme vobec vidiet.
kuva Selly, čo to s vami chlape je..? to že ste mi oddrbali kopec bodov v KTL (furt verím že sa to zlomí), to viem v pohode predýchať, ale pohľad na vaše výsledky, tak to je už káva. :thumbsdown: Ani zmena trénera nezabrala, vyzerá to dosť zúfalo...
Ja sa pýtam to isté, pred sezónou som mal Ducks zaradených medzi tímy, ktoré by si mali postrážiť postup do PO. V bráne Hiller v najlepších rokoch, vzadu Višňa, Fowler či Beauchemin. 1.útok totál elitný doplnený Sellänem či Koivuom. Ducks si musia rozmyslieť, čo vlastne chcú. Bojovať o PO alebo nechať to tak (čo by bolo ešte priskoro). Ja verím, že Ducks sa zobudia, čo najskôr :scare: Uvidíme, keď sa vráti Višňa. Ak sa to ani po jeho návrate nezlepší, tak tipujem, že vymenia Bobbyho. :ja_neviem:
Jeden štatistický maník pred sezónou úpadok Ducks predpovedal na základe rôznych ukazovateľov z predchádzajúceho ročníka. Zatiaľ mu to vychádza. :hmm: Ja som ich v tipoch mal myslím ako 8th seed, zatiaľ to vyzerá, že nebudú ani to. Času je ale dosť. Nejaká zmena by možno šikla.
No panove je to des a hruza, ani na zaznamy uz me nebavi se divat. Posledni dobou mame slusne starty do zapasu, ale pak to jeste dokazem prosrat :hroza: Hra jako takova neni spatna ( tedy vetsinou ) ale co my dokazeme spalit to je neuveritelne. Hiller pousti vic soft golu nez driv, to bez debat, ale na nej bych ty prohry nehazel. Driv jsme hrali odzadu, rychly a fyzicky hokej a to nam myslim sedelo nejlip, ten tym na tom je proste staveny. V lonske sezone se zacalo hrat ofenzivne, na pokoukani pekne, ale sami vite jak to dopadlo v plejof, navic kdyz jsme hrali bez Hillera. No a ted mi prijde ze hrajem neco mezi s tim ze spalujeme sance a v obrane jsme strasne naivni a delame skolacke chyby. Bude to neska v derby boj, ale pokud by mela byt 1 sezona bez plejof tak se z toho nezblaznim :)
Tak gratulacia k velkemu vitazstvu, velmi dolezita vyhra, navyse proti silnym Kings :good:
Brucove metody asi zacali fungovat http://www.youtube.com/watch?v=cLp_Jb5OJAs" onclick="window.open(this.href);return false; :wink:
tak len tak dalej hosi :!:
:yahoo: no konecne vyhra v riadnom hracom case, v praci som rano sledoval poslednych 7 min aa dalo sa nato celkom pozerat, ostatne veci som si mrkol z HL. Tesi ma nasa hra z 1.tretiny , ciastocne aj z druhej ale kazdopadne zasa 2:0 vyhra a dvojgolovy naskok sme pocas druhej tretiny uplne stratili, diky bohu za pohotoveho Ryana. (plus ten pocet striel v
3. tretine 23:8 prospech supera , je otras, diky Hillerko )Ale s tym, ze vyhravame nad supermi 2:0 ci 3:0 a pod. a potom to stratime , musime neco urobit..Ten Selanne to je proste pan, ten prehlad, ta rychlost a cit pre hru je nieco neskutocne v jeho veku.. Ked mu zdravicko vydrzi tak by mohol tahat aj do 45 :hop:

Dufam, ze vitazstvo nad Kings nam nakopne nejaku tu snuru vyhier. A co sa tyka nasho noveho trenera, budem spokojny az po viac vyhratych dueloch :)
mna zacina frustrovat to ako vsetky lucky bounces su proti ducks. chvalabohu, stasticko prialo v poslednej minute pri tom ryanovom pichnuti do hovna a bol z toho gol.
Ale zeto trvalo hymlhergot :D Jedna vlastovka jaro nedela, pokud chceme pomyslet realne na plejof tak takovou snurku musime minimalne zopakovat, jen s tim rozdilem ze viteznou :jn: Akorat na zacatek jet zrovna do St.Loius :ja_neviem: Ti ted hrajou vyborne, ale vyhrat se da vsude...
Zpatky na lossing streak... Bruce provedl celkem zmeny v sestave, Koivu healthy scratch WTF :!: Na nasem webu jsem se o nejakem zraneni nebo jinem duvodu proc nehraje nedozvedel, netvituju ani nectu nejake spekulativni stranky tak jsem z toho drobet zmaten. Ze by to bylo za vykony? V tom pripade by pro mel byl prvni na rade Getzlaf, pac ten hraje tak na 20% toho co ma. Mam Ryana rad a doufam ze zustane naporad u nas, ale musi se ku*va zlepsit a to se nevyresi posazenim Koiva ci trejdem Ryana :doh: :nono: Cerstve povolany Palmieri hral v 1.lajne s Getzlafem a Perrym, Selly-Congs-Ryan, Beleskey se propadl z prvni do ctvrte formace s Maceunarem a Parrosem. Chyta Ellis a rozhodne podova velmi dobry vykon :thumbsup: Ovsem ta nase hra je znovu spatna, gol na 2-1 dostaneme v presilovce po total zbytecnem faulu McMillanna :hroza: chlapec oplacel tvrdy, ale cisty zakrokem pichnutim hokejkou :slap:
to oslabenie, v ktorom sme dostali gol, ktory nebol uznany kvoli kopnutiu - to bolo hrozne, ziaden oslabovkovy vzorec, getzlaf sa tam premava jak mu pride, ja to nechapem normalne...goly co sme dali ciste stastne hovadinky, ale to je malo kua.
Koivu je pre mna so Selannem najvacsi srdciar v time, nechapem ako ho mohli posadit :/
Selly8 píše:Zpatky na lossing streak... Bruce provedl celkem zmeny v sestave, Koivu healthy scratch WTF :!: Na nasem webu jsem se o nejakem zraneni nebo jinem duvodu proc nehraje nedozvedel, netvituju ani nectu nejake spekulativni stranky tak jsem z toho drobet zmaten.
No tak si precti aspon recapy
Koivu se zranil ve 2.tretine v zapase s Blues. A do 3. uz nenastoupil.
Lower body injury...
Mel jsem zato ze kdyz je healthy scratch ze zranen neni :ja_neviem: Tak snad to alespon znamena ze se jedna jen o par denni pauzu :) jeste bych dodal k zapasu ze pote co jsem si zanadaval v FT tak sudi me asi slyseli a neuznali Preds 2 goly :lol2: Ten prvni podle me jasne neregulerni, ale u toho druheho uz bych si tak jisty nebyl. Kuuua nevim proc hrajem tak zle, ze by nam az tak chybel napriklad Marchand v bottom lines, protoze to byl neuveritelny dric a srdcar famozni na SH a FO :poklona2: Blues treba angazovali Arnotta a ten odvadi podobne skvele vykony, ti nasi mladasove by si z nich meli vzit priklad :)
je neuveritelne, co vsetko dokaze getzlaf nedat..kazdopadne, visna je spat, pelley sa predviedol golom, hagman bol dvakrat na spravnom mieste, palmieri dal svoj prvy v tejto sezone, konecne vyhra.
Getzlaf letos netrefi snad ani vrata od stodoly, snad dostane na vanoce pod stromecek strelecke stesti a od noveho roku to rozpali jako cely mancaft... Jinak mazec ti strelci dneska :good:
Selly8 píše:Getzlaf letos netrefi snad ani vrata od stodoly, snad dostane na vanoce pod stromecek strelecke stesti a od noveho roku to rozpali jako cely mancaft... Jinak mazec ti strelci dneska :good:
:| :? Ja ho nespoznávam, kde je stará dobrá 15-tka ? RYAN, WAKE UP !!!!
PELLEY :wave: Doufám že se mu bude u vás dařit. Je to bojovník do 4th s ním budete spokojeni
tak to bol paradny golfovy save, visna :D
No to byl zase vykon :slap: :hroza: :sok: Bezkrevny a trapny okoreneny skolackyma chybama :bitka3: Pri prvnim golu Mayerse by me strasne zajimalo co tam Hiller delal, presouva se k tyci, napul cesty se zastavi a pak si puk ktery by jinak prosel skrz brankoviste do bezpeci srazi vyrazeckou do brany, thanks Jonas :good: Pri druhem si Visna neuvedomi ze nehraje za narodak a namaze Hossovi, ktery nazdarbuch vystreli a svete div se je to gol :roll: Je jasne ze takove 2 ( nevim jak je co nejpresneji popsat ) goly pak tym, ktery je ve srac*ach uplne demoralizuji a je po zapase. Kdyz dali Hawks v pulce zapasu 3.gol, ktery se resil videem sel jsem spat nebot o jeho uznani jsem nepochyboval a stav 3-0 v soucasne forme proste neotocime. Jo kdybysme vedli 3-0 tak to je jina :jn: Ted se divam na strelce a oni ho neuznali :sok: Chicagu to ani tak zrejme nevadilo a nakonec pohodlna vyhra 4-1. Jestrabi se taky nijak neukazali, celkove hokej slabota, ale na nas to stacilo. Jestli chceme uspet tak budto nesmime dostavat tak smesne goly anebo makat a predvadet vykony hodne tohoto tymu, nejlepe ale oboji. Po te ostude ani nemam moc chuti na dnesni zapas ve Winnipegu...

wtf lol :lol2:
Getzo5 píše:wtf lol :lol2 :
nase dnesne HF FB Photo of the Day :)
Obrázek
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE