Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dnes je na programe zápas NJ : VAN a dost sa teším na súboj Brodeur-Luongo. Posledný vzájomný zápas lepšie vyšiel diablom, po 11 minutách bolo prakticky "hotovo" - 0:3. Nakoniec to ešte kosatky upravili na konečných 3:5. Ovela radšej ale spomínam na zápas zo sezony 07/08 kde Vancouver vyhral 5:0.
Nič to nezmení na tom, že jednotkou v bráne Kanady bude Brodeur :D
Ale bude to dobry duel.
zápass to bude podle mě hodně kvalitní a hodně sledovany právě z duvodu střetnutí Martyho a Luonga.... očekávám výhru :clap:
Ano dobry zapas , skoda ze ho neuvidim. Vancouver je iba zdanlivo pozadu, podobne ako ditroit.
Osobne si tento zápas taktiež pozriem a verím v výhru Devils. Ikeď Sedinovci môžu prekvapiť. :roll:
Steven píše:Ikeď Sedinovci môžu prekvapiť.
Se.. kto? :eek2:
No predsa Henrik Sedin a Daniel Sedin :roll:
begbeee píše:
sestry sedinove ktore vam nakopu prdel a napravia GA stat. To vies to nebude ako s vychodnymi timami.
begbeee píše:
HA tak po prvej tretine už hádam budeš vedieť... Sedinovci dominovali a v rozpetí 6 minút sa postarali o 3 goly. Skore otvoril Burrows, ktorý tečoval Danielov nahodený puk. Další a svoj 1. v sezone pridal bombardák Salo a už na 3:0 zvyšoval, po zlom prestriedaní domácich, presnou strelou Daniel Sedin. 4 minuty pred koncom tretiny ale znížil Bergfors a na rozdiel jedného golu upravil Zajac golom 6 sekúnd pred koncom tretiny, ten gol do šatne nám určite nepomohol... :-(
Po prvej 20 minútovke to nevyzerá na súboj 2 olympijských brankárov..
Ešte doplním štatistiky 1. útoku: Henrik 0+3, Daniel 1+1 a Burrows 1+1.

Luongo po prvej tretine zatiahol roletu a další gol v zápase už nepustil. :thumbsup:
Vancouver ešte pridal 2 goly, najskôr Edler potrestal dalšie zlé striedanie diablov a na konečných 5:2 upravil po ukážkovom prečíslení 2 na 1 Hansen.
Kosatky tak odštartovali trip cenným víťazstvom a prerušili NJ 6 zápasovú víťaznú sériu na domácom lade.
Další zápas hráme už dnes v noci vo Philadelphii, tam by som bol spokojný aj s bodom.
No tak mi to nevyšlo, no :D
No zápas som síce nevidel ale výhru Canucks som určite nečakal. 2-5 a starý známy Sedinovci opäť hviezdili :good: . Tak čo už vieš kto sú to? :smile03:
tak trochu nevydareny zapas...neda sa vyhravat furt..ale co citam ze nevydarene striedania..s tym treba daco robit!! mame snad najviac vyluceni za prilis mnoho hracov na lade a v noci zas co som si precital sme boli 4-5 krat prichyteny ze pri striedani ich mame preventivne na lade menej :D dostat kvoli tomu 2 goly :x vracaju sa nam pomaly zraneni hraci,treba sa pripravit na tampu a hlavne na suboj titanov s detroitom :box:
Detroit by sme mali urobiť ako nič.
Pečené krídelká strieľajú každý zápas ako z dela, ale veľmi im to nepadá. Pri našej obrane a Martym by sme to mali ustáť a nejaké góly im nasúkať, Osgood nič moc. Z tohoto duelu očakávam 2 body.

Už sa vrátil Niedermayer a Pandolfo, ale ten nehral. Žarkov stále v teame, dostáva okolo 12-14 min na zápas, tentokrát mal -1, 1 strelu a 2 min.

„Budu se muset podívat, jestli mi Steve Yzerman neposlal SMSku.“
Brankář Vancouveru Roberto Luongo byl zvědavý, jaký dojem zanechal po výhře nad Martinem Brodeurem u manažera kanadského olympijského týmu.
Aááá ku*va... :D

BRODEUROVI: Olympijský příběh nekončí

Kód: Vybrat vše

Na posvátné domácí půdě ve Vancouveru bude mít Martin Brodeur obrovskou šanci zakončit svou reprezentační kariéru stylově, s druhou zlatou olympijskou medailí na krku. Jeho otci by tím určitě vynahradil dvojité italské zklamání z let 1956 a 2006. Podle letošních výkonů to vypadá, že Marty navíc pojede na ZOH ve výborné formě. A také jako gólman, který odchytal v NHL nejvíce minut, vyhrál nejvíc zápasů, udržel (velmi pravděpodobně) nejvíce čistých kont, vyhrál třikrát Stanley Cup, jednou World Cup a olympiádu a získal nespočet individuálních cen NHL.
„Budu se muset podívat, jestli mi Steve Yzerman neposlal SMSku.“
no tak Luongo je asi trochu na hrušce když tohle prohlásil :wink: no však mu brzo spadne řemínek
jinak souhlasím s dunime nemůžeme vyhrávat pořád
škoda nevyužitých šancí Parise mohl dotlačit puk do brány ale chybělo štěstí
Niedermayer už hrál (dobrá zpráva) na farmu odcestoval myslím Sestito
Ten priamy duel nehovorí nič, iba to bola možnosť pre Yzyho vidieť všetko pokope. Pri súčasných výkonoch kanadských brankárov (Luongo, Mason) Brodeur jasná MUST BE voľba. Nemám strachy. :frajer2:
mne sa nenormálne pozdáva ten Burrows, to je pán hráč. :good: Veľmi som ho chcel do svojej zostavy v KD, čo mi nevyšlo... :?
Brodeur získal americké občianstvo.
Pandolfo a Oduya sa s Tampou a Detroitom späť.
jj begbee dneska se budu dívat na zápass i když zítra ráno musim vstavat na sraz na náš zápass ale tak musim se podívat konečně na náš zápass už sem dlouho žádný neviděl :-(
jsem zvědavy kdo uvolni Johnymu místo ... Fraser???nevíš nic bližšího??
Pandolfo se vráti na ukor Pikacha myslím
Bergfors to parádne zabil! Žarkov to vybojoval v rohu a Bergfors to napálil Nyttimakakamimu či ako sa ten číňaň volá... :good:
Takáto spolupráca sa mi ľúbi! Mladé pušky, hneď sa cítim veselšie ako po spolupráci Báááby Holík a Brenden Shanahan :D

A myslím, že hoci o najlepších kapitánoch sa hovorí v súvislosti s Iginlom, Chárom a tak... Langenbrunnera k nim smelo môžeme zaradiť. Jednoznačne TOP 5 kapitán v lige !
:-( na zápass jsem nevstal sakra štve mě to...
Langenbrunner určitě jednoznačně mezi top 5 Captainy v NHL patří!!! má vůdčí schopnosti je to lídr týmu ... na některých českých stránkách o Devils jsem četl názory že Eliáš by měl být jednoznačně kapitán. Tomu názoru jsem se jenom usmál. Eliáš je borec ale nemá takové vůdčí schopnosti jako JAMIE!! Jamie je taková naše duše týmu
jinak my se tu smějeme jak Rolston neumi střílet golfem a on to ten haluzák zase dneska trefil :D :D
Fraser je slušný řízek...s Malonem si pohral :clap:
O moc si nepřišel, moc dobře jste nehráli, první dvě třetiny jsme byli mírně lepší. Resp. jste se vůbec nikam nehrnuli a trpělivě čekali, až vám nabídneme šance. To se samozřejmě stalo a dopadlo to, jak dopadlo. Dali jste dva góly a pak ste zase zalezli a čekali. A zase ste se dočkali v poslední minutě. V takový čas tam může propadnout cokoliv....ale hrát doma takovou zakempenou taktiku moc sympatické nebylo. Jak málo stačí k výhře...
mountaine: já tě chápu co myslíš...taky někdy nadávám když se dívám na naše zápasy když hrajeme klasickou past ve středním pásmu tak se na to nedá dívat ale co můžu říkat když vyhráváme a nedostáváme moc golu :D
Ja osobne sa radšej pozerám keď naši futbalisti, hokejisti alebo Devils vyhrávajú, ako sa dívať na nádherhú hru a prehrať veľa zápasov.
Tým som povedal všetko.
Tak samozřejmě, pokud to funguje a na ten druhý tým to stačí, není důvod to měnit že. Aspoň se chlapi nemusí po zápase sprchovat.
(Na krásnou hru se dívám na Arsenal a tam právě ty výsledky nejsou :-( )
Jacques Lemaire o Andy Greenovi Byl to bezpochyby náš nejlepší hráč.Mám v něho velkou důvěru, je na vrcholu své hry, sezonu začal trochu pomaleji, ale teď je našim nejlepším obráncem.
naprostý souhlass Green se u náss vypracoval na jednoho z klíčových beků :thumbsup:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS