Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Do čtverky jako takový nepůjde, i když dle TOI to tak bude vypadat. Respektive "Hakstol's love line" nikdy Dave nerozdělí, imho půjde místo Umbergera nebo Laughtona.

Ghost má ve středu nastoupit.

Snad někdo zabije Rinalda za ten head-hit na Coutse.
Esem píše:Voras lítá nahoru dolů to se mi na něm vždy líbilo ale ta střelba je hodně špatná ale už se bodově chytá.
Weal, co jsem četl by měl nastoupit proti Bruins, tak jsem na něj hodně zvědavý ale imo asi do čtverky půjde :/
Asi jste viděli už na fb nebo někde ale pobavilo :giggle:
Mně se právě ten Vorasův styl taky líbí! Hraje třeba úplně jinak než Krejčí. Ovšem, co je spojuje, je ta parádní nahrávka!!! :slintac:

Snad si sedne Umberger a Weal bude opravdu hrát...

Viděl jsem to live a moc mě to pobavilo. Ještě měl tomu pruhovanýmu dát hokejkou na :butt:
Rono píše:Do čtverky jako takový nepůjde, i když dle TOI to tak bude vypadat. Respektive "Hakstol's love line" nikdy Dave nerozdělí, imho půjde místo Umbergera nebo Laughtona.

Ghost má ve středu nastoupit.

Snad někdo zabije Rinalda za ten head-hit na Coutse.
S tím Rinaldem... proti Sens nehrál, tak ti nevím. Každopádně Gudas se případně postará... :box:
Snad teda místo Umbergera :pray: nevím proč ale mám takový tušení z praxe, že to bude nakonec ještě mega steal a obrovská posila do našeho útoku :lol: :petrik:
Esem píše:Snad teda místo Umbergera :pray: nevím proč ale mám takový tušení z praxe, že to bude nakonec ještě mega steal a obrovská posila do našeho útoku :lol: :petrik:
Asi bych s tím tušením "mega steal" počkal alespoň do prvního zápasu... :wink:
Esem píše:Snad teda místo Umbergera :pray: nevím proč ale mám takový tušení z praxe, že to bude nakonec ještě mega steal a obrovská posila do našeho útoku :lol: :petrik:
Ako to Weala myslíš z LA, či? Len aby neskončil tak jak náš AHL MVP od LA O'Neill - na farme :-D Tiež sme od najlepšieho strelca AHL a MVP celej sezóny sľubovali viac ako nakoniec (ne)ukázal. Ešte, že sme zaňho nič nedali...
Ano z LA, tam nedostal moc prostoru .. Co jsem viděl videa, tak rychlost, střela, stickhanding, samo, že podle tohohle nejde soudit ale třeba se chytne. Jen si to pěkně zapamatujte :lol2:
You could in a way I suppose... but it would be incredibly time consuming! Unless you were a coding wizard.

You would have to go through every player he spent time against and look at their average GF/60 when on ice, then what they get with Couturier on ice, and calculate how many points that equates to in the minutes played.

So for example Couturier in his career vs Crosby, Tavares, Malkin & Ovechkin at 5v5:

Crosby vs Couturier 2011-present: 1.20 GF/60
Crosby vs everyone else in NHL 2011-present: 3.49 GF/60

Tavares vs Couturier 2011-present: 1.03 GF/60
Tavares vs everyone else in NHL 2011-present: 2.86 GF/60

Malkin vs Couturier 2011-present: 2.16 GF/60
Malkin vs everyone else in NHL 2011-present: 3.14 GF/60

Ovechkin vs Couturier 2011-present: 1.60 GF/60
Ovechkin vs everyone else in NHL 2011-present: 2.53 GF/60

And then calculate by how many minutes vs each one of them:

Crosby (99:49): 2 team goals for while against Couturier. 5.81 would be normal in that time.
Tavares (174:42): 3 team goals for while against Couturier. 8.32 would be normal in that time.
Malkin (83:09): 3 team goals for while against Couturier. 4.35 would be normal in that time.
Ovechkin (112:42 TO): 3 team goals for while against Couturier. 4.75 would be normal in that time.

Couturier has allowed 11 goals in his career against those guys.

5.81 + 8.32 + 4.35 + 4.75 =

23.23 would be normal for them combined in that time against anyone else.

So 12.23 goals in his time with those 4 players on ice has he effectively 'suppressed' in his regular season career so far. In 470:22 TOI. So he more than halves these four players scoring...

But ofc he also plays tougher minutes than the average player as well... and it is hard to work out perfectly as there would be players who are on ice at same time on opponents etc.
Wow. Už nepochybuju o tom, jestli si zaslouží ty orachy, co bude brát. Zaslouží! A pokud k tomu bude dělat +55 bodů, bude to HUGE steal. :pray:
Couts když makne na ofenzive , což v poslední době má formu jak hrom.Tak si myslím že může být velmi slušnej druhej center.I když jeho hlavni doménou bude poctivá hra dozadu, nikdy to asi nebude ofenzivní démon.
To zní jak kdyby na defenzivní doméně bylo něco špatně? :eek2: Nepotřebujem od něj 80 bodů, když na to máme jinýho centra. Skvěle se doplňujou.
Obrázek
Ghost udělá ještě velký věci :yes:

Ghost se ségrou

Obrázek
Aktuální foto sestry. :dup:
dejf píše:Aktuální foto sestry. :dup:
To radsi nechtej, protoze by ses okamzite zabouch. Akorat je prave zasnoubena..

Vypada zhruba nejak takhle:

Obrázek
Ale co, budu ku*va..

Obrázek
Zklamání, nemá tak velké oči jako na obrázku výše.

Kdo ji draftnul?
JKL píše: Kdo ji draftnul?
Christopher Robin Couto
Pff, co to ma na sobe za dres? On jako nebyl odmalicka flyer jo? Tim hodne klesnul :-D
Ale segru ma peknou no :-)
Jak jsem řekl, pokud Ghost u nás odehraje min. 12-13 sezón, věřím, že bude best franchise Dman goal-scorer. A určitě bych se nebránil tomu, kdybychom teď zaznamenali nějakou tu éru plnou úspěchů, včetně :cup:. Na papíře na to talent máme. :pray:
AndyF píše:Ale co, budu ku*va..

Obrázek
Andy, je moc pěkná :queen: , ale ty máš větší charisma! :king:
AndyF píše:
dejf píše:Aktuální foto sestry. :dup:
To radsi nechtej, protoze by ses okamzite zabouch. Akorat je prave zasnoubena..

Vypada zhruba nejak takhle:

Obrázek
AndyF píše:Ale co, budu ku*va..

Obrázek
Paradna podobnost Andy :thumbsup:
Podla mna tu kreslenu postavicku kreslil clovek od Disneyho podla nej :klobuk: :-D
MinonkySK píše:Podla mna tu kreslenu postavicku kreslil clovek od Disneyho podla nej
No ja spis myslim, ze tyhle mlady buchty se ted cesou podle filmu, ale whatever...
Philly(p) píše:Andy, je moc pěkná , ale ty máš větší charisma!
Ty uz si i nasel, jak vypadam?? :hmm:
AndyF píše:
MinonkySK píše:Podla mna tu kreslenu postavicku kreslil clovek od Disneyho podla nej
No ja spis myslim, ze tyhle mlady buchty se ted cesou podle filmu, ale whatever...
Philly(p) píše:Andy, je moc pěkná , ale ty máš větší charisma!
Ty uz si i nasel, jak vypadam?? :hmm:
Srovnával jsem tvoji profilovku s tou blondýnkou vedle a vyšlo mi to, jak píšu... :frajer2:
Philly(p) píše: Srovnával jsem tvoji profilovku s tou blondýnkou vedle a vyšlo mi to, jak píšu... :frajer2:
Tak to ti prozradim 3 sladke tajemstvi ;-)

1. Nejsem Kral :psst:
2. Moje profilovka nejsem ja :wink2:
3. A da se tu najit i moje fotka :jn:
Rono píše:A určitě bych se nebránil tomu, kdybychom teď zaznamenali nějakou tu éru plnou úspěchů, včetně . Na papíře na to talent máme.
To má už XXX let i Edmonton a je jim to k ho*nu.
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA