Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak trip se bohužel nevydařil. Ghostovi to nesedlo, Giroux nemá k sobě vhodná křídla a přesilovky/oslabení jsou jedna velká hrůza! Alespoň, že Voras hraje velmi slušně, včera náš nejlepší hráč.
Těžký leden musí být v kladných číslech, jinak je v podstatě po play-off ambicích. Včera první porážka z 12-ti lednových zápasů, je potřeba to urychleně otočit! Dal bych větší prostor Neuvymu, definitivně bych vrátil Vorase do první brázdy a nějaká ta série (třeba jako u Cats) musí přijít... :yes:
Ni, tak podle isaaca vcera borci trenovali(opet) v novych lajnach, hakstol sazi vse na jednu kartu
93-28-17
12-14-10
76-78-25
20-21-24

Osobne bych dal do ty druhy lqjny nalevo gagnera a dumpnul umbergera, a prohodil 3. a 4.lajnu no, ale i takhle to bude zajimavy, hlavne prvni dve lajny

A jinak WJC nam myslim docela jasne ukazuje kdo je jak pripraven, Provorov pokud nepolevi je pro me lock do acka, naopak Sanheim urcite dostane nejakej cas v AHL si myslim a Lindblom se asi ukaze az v campu, ale pokud pujde do statu tak podle me taky zacne na farme, takovy leier je podle me na jeho urovni a je zvyklej na NO styl.
Chyta Neuvirth.
Logan píše:Ni, tak podle isaaca vcera borci trenovali(opet) v novych lajnach, hakstol sazi vse na jednu kartu
93-28-17
12-14-10
76-78-25
20-21-24

Osobne bych dal do ty druhy lqjny nalevo gagnera a dumpnul umbergera, a prohodil 3. a 4.lajnu no, ale i takhle to bude zajimavy, hlavne prvni dve lajny

A jinak WJC nam myslim docela jasne ukazuje kdo je jak pripraven, Provorov pokud nepolevi je pro me lock do acka, naopak Sanheim urcite dostane nejakej cas v AHL si myslim a Lindblom se asi ukaze az v campu, ale pokud pujde do statu tak podle me taky zacne na farme, takovy leier je podle me na jeho urovni a je zvyklej na NO styl.
První lajna už takto hrála snad polovinu mače proti LA. A je to fakt risk a věřím tomu jen krátkodobě.
Gagnera bych taky radši viděl nahoře a na centru, Umberger je úplně mimo!

Hlavně si myslím, že by měl dostat šanci Straka. Vloni ve třech zápasech v áčku nezklamal, letos už 17 fíků v AHL. Nevím na co se čeká...
To vidim tak, ze to budeme mat zase tak max jednu lajnu co bude fungovat...
Finch182 píše:To vidim tak, ze to budeme mat zase tak max jednu lajnu co bude fungovat...
Dneska je potřeba vyhrát, jinak spadneme do sr*ček! Pokud dneska první lajna výrazně nezaboduje a pokud nepůjdou přesilovky, tak to bude asi špatný...
Nějak mám tušení, že dneska to bude o 7 a více gólech...
MDV sedi.. Tankujem.. :samovrazda:
Chlapci, vy se v tom vyznáte lépe. Řekněte mi, jestli máme šanci momentálně získat nějakého fakt kvalitního křídelníka. Pokud ano, kdy by to mohlo proběhnout, kdo by to mohl být a za koho?
Philly(p) píše:Chlapci, vy se v tom vyznáte lépe. Řekněte mi, jestli máme šanci momentálně získat nějakého fakt kvalitního křídelníka. Pokud ano, kdy by to mohlo proběhnout, kdo by to mohl být a za koho?
Kvalitniho kridelnika potrebujem uz nekolik sezon.. Svyho casu se zdalo, ze by to mohl byt JVR, ale proste to nevychazelo, tak se s nim pokusili zalatat D. A to taky nevyslo.
Pak byla nadeje, ze se podepise Ryan, az mu vyprsi smlouva, ale ten radsi podepsal u Sens..
V soucasnosti uz to neni realny jinak, nez sehnat nekoho mladyho vymenou za D prospecta a to jeste kdovi jestli..
Takze muzem cekat na nejakej draft, Konecny a doufat.
Philly(p) píše:Chlapci, vy se v tom vyznáte lépe. Řekněte mi, jestli máme šanci momentálně získat nějakého fakt kvalitního křídelníka. Pokud ano, kdy by to mohlo proběhnout, kdo by to mohl být a za koho?
No este sa mozme modlit za toho drouina v trejde inak nevidim nic realne.
Aby sme ziskali dobreho wingera, tak musime mat co ponuknut a my toho okrem nasich mladych bekov moc nemame a tam si myslim ze okrem Morina su vsetci nedotknutelni
Čekal jsem, kdo to napíše až Logan ... Provovor ten jeho přehled to je bomba, taky ho už vidím další rok v áčku.... Sanheim trošku zklamání, to jsem čekal víc ale uvidíme...

Co se týče pětek poskládaných, tam mě mrzí zase Laughs čtvrtá brázda minimální ice-time :thumbsdown: ... to křídlo strašně hoří, Drouin by byl libovej ... ale to není moc reálný. Letos to PO už teda taky nevidím. Každopádně bojovat budeme :klobuk:
Tak sanheim na to poriadne ani nedostal priestor a cela kanada hrala slabo. Vo whl je sanheim najlepsi bek :neviem:
Nez sa zranil tak co sa tyka bodov medzi obrancami bol on a potom dlho nic

U Laughtona neviem ci je to pripad ze ho proste na kridlo dat nechce alebo co, ale toto je riadny nezmysel co s nim robi...
Já vím, že moc šance nedostal a upřednstňovali jiné beky, nicméně kdyby na to měl tak by ten prostor asi dostal, že? Já neříkám, že na NHL nemá nebo tak, jen si myslím, že na začátku určitě dostane nějakej čas v AHL jako třeba Ghost, kdežto Ivan už je podle mě NHL ready ....
Jinak křídlo, podle mě jsme měli velkou šanci získat Skinnera, ale to okno se už asi uzavřelo, možná by nebylo d věci zkusit nějaký trejd pro Hoffmana, kterej byl loni u arbitráže a moc spokojeně nevypadal a Ottawa ho bude muset podepsat znovu, a to by bylo možná lepší jak Ryan. :)
Ten Provorov je v klíčových situacích fakt neskutečnej..
A kdybychom draftovali Patrika Laineho k Girouxovi na křídlo tak bych se taky nezlobil.. :)
To by se na nás jednou lotýnka musela usmát a tomu moc nevěřím ... Kdokoliv z těch finů by byl skvělej, ať už Puljujarvi nebo laine, to by byla naprostá pecka ... no se klidně může stát že nakonec jeden z nich bude jedničkou místo Matthewse ...
Logan píše:no se klidně může stát že nakonec jeden z nich bude jedničkou místo Matthewse ...
To zas neblbni, msj mozu trochu zamiesat poradim ale nie nejak extra, stale je to kratky turnaj...
Hmm zapas jsem nevidel ale výhra nad silným Montrealem je velice prijemna :) Navíc Ghost první hvezda :)
Anger píše:Hmm zapas jsem nevidel ale výhra nad silným Montrealem je velice prijemna :) Navíc Ghost první hvezda :)
Montreal byl slaboučký! První gól trochu podcenil Neuvirth, druhý vznikl výjimečným tlakem necelé dvě minuty po přesilovce Habs, třetí při tlaku v power play chvilku po hře 6 na 4 (Neuvirth neměl beton před brankovou čarou).
Všechny útoky zahrály dobře, druhý obzvlášť. Hodně jsme šli do brány, Ghostovi to zase konečně sedlo a výhra je naprosto zasloužená! :clap:
Philly(p) píše:První gól trochu podcenil Neuvirth,
Prvni gol byla tecovana strela. S tou nemohl delat absolutne nic.
AndyF píše:
Philly(p) píše:První gól trochu podcenil Neuvirth,
Prvni gol byla tecovana strela. S tou nemohl delat absolutne nic.
Žádné teče jsem si nevšiml, ale budiž... Dva body jsou doma, leden zatím 1 W vs. 1 L. Teď přijdou další dva těžké zápasy, tak snad zaboduje i ta naše nová úderná první lajna (proti Habs měli chlapci dostatek šancí)...
AndyF píše:Chyta Neuvirth
chytal mase

MDZho v pressboxe si sikovne vymazal.

Dedek odkial cerpas, z blesku? :D

Inak do polky zapasu som sa nestacil divit, nejak 22:7 na strely..... A tie Ghostove bomby milujem....
Finch182 píše:
AndyF píše:Chyta Neuvirth
chytal mase

MDZho v pressboxe si sikovne vymazal.

Dedek odkial cerpas, z blesku? :D

Inak do polky zapasu som sa nestacil divit, nejak 22:7 na strely..... A tie Ghostove bomby milujem....
Co to meles??

Edit:
Uz chapu...

MDZ nechapu ani ted..
Philly(p) píše:Žádné teče jsem si nevšiml, ale budiž... Dva body jsou doma, leden zatím 1 W vs. 1 L. Teď přijdou další dva těžké zápasy, tak snad zaboduje i ta naše nová úderná první lajna (proti Habs měli chlapci dostatek šancí)...
Tečovaný to bylo určitě, gól je připsaný Galchenyukovi, který byl před bránou. Jinak máš pravdu, že až na pár krátkých úseků, kdy jsme dokázali zatlačit a připravit si šance, jste byli lepším týmem a ta výhra je tak zasloužená. Nakonec ale mohlo být srovnáno pár vteřin před koncem, jak Neuvirth nahodil puk do Paciorettyho a měl to pak jen tak tak...
Dedek moja chyba, pisal si MDV a ja uz som videl MDZ :D
Ten mase bol este spred zapasu so sjs
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS