Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jsem zvedavej, kdy nasadi Neuvyho.
Jinak se radsi nekoukejte na lednovej rozpis.. Jediny pozitivum je, ze je celkem pravidelnej.
AndyF píše:Jsem zvedavej, kdy nasadi Neuvyho.
Jinak se radsi nekoukejte na lednovej rozpis.. Jediny pozitivum je, ze je celkem pravidelnej.
Odhaduji, že nastoupí proti Sharks... Přeci jen už nějakou dobu sedí a Mase dostal posledně 4 kousky.
S tím lednem bych to tak tragicky neviděl, 8 z 12 zápasů vyhrajeme!
Taky si myslím že bude chytat už proti SJ, na trade to nevypadá vzhledem k tomu že montreal získal z edmontonu Scrivense.

Jinak co jsem se zatím díval na zápasy kanady na tak si řikám jakej byl Konecny z tý 24. pozice steal. Sice ho nestavěj na přesilovky ale herně mi přijde mezi nejlepšíma.
Philly(p) píše:
AndyF píše:Jsem zvedavej, kdy nasadi Neuvyho.
Odhaduji, že nastoupí proti Sharks... Přeci jen už nějakou dobu sedí a Mase dostal posledně 4 kousky.
Z těch 4 kousků nemohl za ani jeden. Držel když jeli sami. Ale asi Neuvy nastoupí.
Právě proti silným umíme :petrik:
Esem píše:Z těch 4 kousků nemohl za ani jeden.
No tak jak ho casto branim, tak ten viteznej 3. dostat teda nemel a sam to i rekl..
To ani nevím, že řekl ale ještě přes Lukeho toho moc neviděl ...
Esem píše:To ani nevím, že řekl ale ještě přes Lukeho toho moc neviděl ...
Mason told the attending media after the game that it was a shot that should routinely have been stopped, and was not.
Gagner na waiveru.
tomasinho píše:Gagner na waiveru.
Logicka volba..
AndyF píše:
Logicka volba..
Jsem zvědavý, jestli si jej někdo vybere...
tomasinho » úte pro 29, 2015 6:33 pm píše:Gagner na waiveru.
Hmm , jak já byl naivní když jsem myslel že by se mohl chytnout....
Co 16-ti gólový Straka z AHL... Myslíte, že letos dostane šanci ukázat se v prvním mužstvu?
Hextall rekl, ze chce pockat, jak bude reagovat na to, az mu góly přestanou padat. Navic asi ted byl problem s povolavanim kvuli stropu.
Sanci imho dostane.
Philly(p) píše:
AndyF píše:
Logicka volba..
Jsem zvědavý, jestli si jej někdo vybere...
On zahrá aj RW však? V tom prípade by som to skúsil.
A my by sme boli radi :lol2: kazdopadne keby hral u nas aspon to co v minulorocnej slabej arizone tak ako ok, ale k nam ked dojde hrac tak bud sa mu zazracne ozivi kariera alebo u nas hraje daleko horsie.
On zas tak spatne nehral.. Ale proste na nej v aktualni sestave neni misto..
Fakticky ho ze sestavy vyradilo zraneni..
Mimochodem, za vsechno muze ten zasran Lecavalier..
Uz mu jinak rikat nebudu..
Porad me ale stve ze gagner nedostal snad ani jedno stridani s girouxem, ja porad verim ze by tam na kridle nebyl spatnej, klidne ted misto raffla a toho do trojky misto hambace, ale proste ne no ...
No gagner odjakživa zahrál nejlépe na centru. Že s ním každej vy*ebával a házel jej na křídla mu moc nepomohlo. Pravdou ale je, že trošku nechápu, proč se jej Arizona zbavila. U nich hrál velmi dobře a na tu bídu body sbíral. Navíc, 26 let je 26 a to nejlepší by měl před sebou. U vás i díky přetlaku na centru prostě příliš šancí neměl. Což mě mrzí. No snad si jej někdo stáhne.
No snad si jej někdo stáhne...
Snad ne. jeste to tak aby nekdo pomahal Philadelphii zbavovat se tech lemplu s negativni hodnotou. Btw rikal jsem to hned jak se stal Flyerem, to jen nekteri tu chteli verit tomu ze se chytne. Hraci jako Gagner v soucasnosti maj uplatneni jen vyjimecne.

Mne jen mrzi, ze my nevyuzivame radikalni reseni tohodle typu, nebo aspon cestu levnych trejdu.. Philadelphia to aspon identifikuje a resi..
Gagner dle očekávání prošel bez povšimnutí.
Roster Update: F Sam Gagner has been loaned to the @LVPhantoms & D Mark Streit has been activated from IR
V bráně dnes bych dal šanci zase Neuvymu, zaslouží si, ale zatím nic official.
Voráček se blíží k metě 400 kanadských bodů v NHL. Tuším, že mu chybí čtyři... Tak proti Sharks ty čtyři plus dva za vítězství týmu a hned se mi bude lépe silvestrovsky snídat. :oslava:
Chyta Neuvirth
Jeden zku*venej trip po Kalifornii a jsme zase v pi*i.
Neubranit jednu presilovku je ubohe a :refs: su ubohejsi este viac. Teda ani Thornton nemal od nich daleko :hmm:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS