Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dave Tippett vyhral Jack Adams Award za najlepšieho trénera!

A Shane Doan vyhral King Clancy Memorial Trophy za humanitu a hráčske kvality...

Som spokojný, no aj zároveň sklamaný. Tajne som dúfal, že Bryzgalov by mohol vyhrať Vezina Trophy. Snáď nabudúce. :)
No Tippet i Doaner si to zaslouží ... bylo by pro mě překvapením, kdyby to nevyhráli....

Bryzgalov x Miller... tady to pro mě bylo 50:50... nakonec vyhrál Ryan... so be it.... Bryzymu jsem to přál... ale tak snad ho to hecne a příští rok odchytá ještě lepší sezónu.... tu Vezinu by si určitě zasloužil....

Co se Ekmana-Larssona tyče... ukáže až kemp, jestli bude mít na to dostat se do základní sestavy... Jestli bude hrát dobře, tak by se pro něj určitě místo našlo... jenom tak nějak doufam, že nebude 7. bek.. protože nevim jestli by pro něj bylo ideální, aby nastupoval dejme tomu jenom každej 4. zápas... místo toho aby mohl hrát plný minuty ve švédsku... no zatim podle mě brzo hodnotit... po kempu se uvidí.... co se mýho odhadu týče, tak ho už příští rok uvidíme ve 3. obrané dvojici Yots, nejspíš s Aucoinem (což by mimochodem asi znamenalo definitivní end pro Lepista, který by se tím posunul na pozici 7. beka :cry: )...
Wolski resigned !! :yahoo:

2 roky, 7.6 mil (3.3 mil na sezónu)

:wawe: :wawe: :wawe: :wawe:
Ty vole! :D :clap: :biglol:

Nemám slov. Tak treba predĺžiť so Stempniakom!
A centra by som vyskúšal buď Turrisa, alebo by som priniesol posilu. Najlepší by bol Sharp o ktorom Maloney aj veľa krát hovoril. Mojím snom je Stamkos, ale to je nerálne. Sharp, come on!
Mno nepamatuju si, že by někdy Maloney mluvil o Sharpovi... To se o něm spíš asi mluvilo na našem fóru.. protože tam spekulací o Patrickovi bylo dost....

Sharpa bych bral... ale nevim jestli je to possible ... Maloney je známí tím, že si dává načas než uzavře nějakou smlouvu (minulý léto to taky dlouho kouskoval) - což je na jednu stranu supr (1. pro nás fanoušky, že máme nějakou novinku celkem každý týden, 2. že de vidět, že si na každé smlouvě dává záležet), ale 1. červenec se blíží a stále je ještě dost otazníků....

Zbyněk Michálek
Derek Morris

Sami Lepisto

Matthew Lombardi
Lee Stempniak

Martin Hanzal
Daniel Winnik

• UFA
  • RFA
Prvých troch útočníkov podpíše. To mi ver!
A ak by niekoho z tej trojice nepodpísal, dlho by som mal kameň na srdci. Musí, musí!
Prvých troch útočníkov podpíše. To mi ver!
A ak by niekoho z tej trojice nepodpísal, dlho by som mal kameň na srdci. Musí, musí!
:thumbsup: hope so....
Wanic píše:2 roky, 7.6 mil (3.3 mil na sezónu)
3.8 teda :oops:
Wanic píše:
fu - no celkom dost podla mna pre wolskiho... talentovany je dost, o tom zadna, ale stabilita vykonnosti mu odjakziva chybala... nam s nim uz dosla trpezlivost, mozno u vas tu stabilnu vykonnost konecne dosiahne a v tom pripade to bude dobry podpis...
petrik píše:
Wanic píše:
fu - no celkom dost podla mna pre wolskiho... talentovany je dost, o tom zadna, ale stabilita vykonnosti mu odjakziva chybala... nam s nim uz dosla trpezlivost, mozno u vas tu stabilnu vykonnost konecne dosiahne a v tom pripade to bude dobry podpis...
Veru dosiahne. Maloney vie, do čoho ide. A u Tippetta, alebo presnejšie vo Phoenixe sa zatiaľ každý za poslednú dobu chytil.. Začalo to od príchodu Upshalla s Lombardim. A teraz to fičká ďalej.. Vrbata, Prucha, Stempniak a potom začal bodovať aj Wolski, ako našiel správne miesto v zostave.
Som draftom priam šokovaný..

Úprimne, ak mám povedať, tak som trochu sklamaný. Dúfal som, že posilníme útočné rady. Ten obranca môže byť kvalitný, už som o ňom počul, ale fakt by som prijal útočníka.
Brankár Visentin je pre mňa veľmi dobrá voľba a s tým som spokojný. Ale s voľbou obrancu nie. Chcel som útočníka.. Kvalitného.
Mno, tak Gormley byl tipovanej jako celková 4. draftu.... můžem bejt rádi, že na nás zbyl... myslim, že kdyby byl k dispozici ještě Fowler, šel by GMDM po něm... nicméně já jsem vcelku spokojenej...

Teď máme další 3 nadějný mladíky do obrany....
Ekman-Larsson, Goncharov a Gormley + už hrající Yandle, Lepisto

to je do budoucna pro obranu obrovská porce talentu... :good:

Gormley příští rok odehraje celkem jistě ještě v QMJHL (Quebec major junior hockey league)....

Golmanská situace
Co se našich mladých golmanů týče (tak když nepočítam tandem Montoya - Tordjman chytající na farmě v AHL - oba 25).. tak se nám klubou Joel Gistedt (21) - jež chytá stabilně v ECHL (v Las Vegas).. dále pak Brett Benett (22), Scott Darling (21), Michael Lee (19) a teď i Mark Visentin (všichni ještě chytaj v univerzitních ligách... právě mezi těmito golmany se vybere pro Gistedta dvojka pro příští sezónu - pokud nikdo nebude splňovat požadavky, tak je samozřejmě možný, že to nakonec bude někdo úplně jinej a tihle kluci zůstanou na svých školách dokud nebudou připraveni)

Celkově vzato golmany pro A tým máme zajištěný... Bryzy u nás bude ještě dlouho doufam... dvojka je u nás Jason, pokud kvalitu mít nebude... myslim, že ho může Montoya s přehledem nahradit...

A pokud Montoya bude vytáhnutej do A týmu (někdy v budoucnu)... měli bysme mít 3 golmany, jež se poperou o post dvojky v AHL za Tordjmanam ... Gistedt, Lee a Visentin... s tím, že stále budeme mít dva mladý golmany jež budou růst v Las Vegas.... s ostatníma golmanama moc nepočítam, že by se mohli prosadit...

takže já jsem naprosto spokojenej, že se zvýšila konkurence našich mladíků na tom nejdůležitějšim postu.... a myslim, že tenhle pick tak trochu předpokládá (nebo alespoň pojišťuje), že Montoya v blízké budoucnosti ten A tým udělá....
No tak na draftu se nám povedlo získat tři 18leté mladíky... Philip Lane (RW), Oscar Lindberg (C) a Louis Dominque (G) ... tak doufejme, že tito hráči jednou alespoň zkvalitní naší farmu v San Antoriu... Kdybych řekl A tým, asi bych po nich chtěl moc... ale člověk nikdy neví....

S našima UFA to nevypadá vůbec dobře
- Zbyněk Michálek, Matthew Lombardi, Lee Stempniak, Derek Morris
"I would say I was a lot more optimistic a month ago than I am now," said Maloney. "And yet, it's not without hope. We're still going to grind it out this week to see ... we're looking for the blue-plate family special. I think all the players we have want to stay, it's just, at what discount? We can't pay market [value]. That's what it comes down to and they know it, they accept it. So is there a way to structure something that both sides can live with? Honestly, right now, I'm not sure."
Jednoduchý překlad:
"Musím říct, že ještě před měsícem jsem byl mnohem optimističtější než jsem teď", řekl maloney. Ale i přesto to ještě neni beznadějné. Stále doufáme, že se nám to podaří vyřešit... Myslim, že všichni hráči co jsou u nás tu také chtějí zůstat ... je to jenom o tom zlevnit.... Nemůžeme jim dát tolik, kolik by získali na trhu volných hráčů.... To je celý problém a oni to ví.... chápou to.... Takže, je něco jako nějaká smírná cesta? Něco, s čím budou moct žít obě strany? .... Upřímě, právě teď si nejsem jistý"

:cry: :cry: co k tomu dodat... Zetko ve Phoenixu dá se říct vyrůstal... Lombo se pořádně ukázal až tady v Arizoně... Stempniak teprve tady našel svojí potenci, kterou oplýval dříve.... a takhle se chtěj svýmu dresu odvděčit... whoever will be gone... fuck you.... :fucker: alespoň bude na severoamerických kluzištích zase o pár hráčů víc, kterým budu přát upádek kariéry... :hroza: :hroza: Coyotes forever..
:hroza: :hroza: :scare: :hroza:

Toto je smutné. A práve pri týchto hráčoch som si bol najistejší, že zostanú tu. Myslím si, že ak odídu, tak nebudú hrať v inom tíme na takých pozíciach ako u nás a už nie tak, ako u nás..
Došli do tímu, kde sa chytili najlepšie ako sa len dalo a myslím si, že ani Lombardi, ani Stempniak to moc nečakali.
Lee by mal byť rád, že je rád. Nikde inde by takú šancu moc nedostal..
Michálek, to ma šokuje. Hlavne preto, že je našim odchovancom a myslel som si, že bude mať chuť naďalej tu zostať.
A Morris... Ten urobí vážnu chybu ak odíde. Ktovie, kto o neho vôbec stojí..

A ja sa ešte pýtam, za čo a koľko požaduje Stempniak toľko, čo požaduje? Za to, že mu dal dáky klub šancu chytiť sa? Inde by mohol byť v rovnakej sračke, ako bol v Toronte... :hroza:
A Morris to isté. Starý keket.
Krátký komentář k draftu (by GM Don Maloney):
“We’re thrilled... He should be on the Canadian national junior team, he’s a good leader and he’s played in the Memorial Cup, so he’s 'found money'… It’s just the year of the Coyote, what can you say?
Snad nemusim překládat... dále řekl, že byl až překvapen, že na Coyotes Gormley zbyl a je přesvědčen, že jednou bude hrát NHL... jediná otázka je kdy...

so be it... it's just the year of the Coyote....

:good:

Nokelainen a Vandermeer na waivers listině
U Vandermeera to úplně chápu... jeho platu se potřebujem zbavit 2.3 ... co se Nokelainena týče, tak doufám, že organizaci neopustí... Nejratši bych byl, kdyby hrál na farmě... aby byl připravenej kdykoliv naskočit jako první náhrada do 4. řady....

Co se našich UFA týče, tak díky (minimálně) vyplacení Vandermeera se nám snad uvolní trochu více prostoru pod platovým stropem a budem moct podepsat alespoň někoho z té čtveřice... následující dny budou plné očekávání.... Hodim sem ještě jednu větu od našeho posvátného GMDM:

:!: :!: But we’re still not going to give up hope until 11:59 on June 30. :!: :!:

Maloney je prostě charakter....
Winnik :cry: :cry:
yzy19 píše:Winnik :cry: :cry:
nevyzeras stastny ze ste ho trejdli... takze je to pre nas dobry kauf? :)
nic moc o nom neviem, ale postavu ma slusnu a do 4. prip. 3. utoku sa mi zda byt v pohodicke...
petrik píše:
yzy19 píše:Winnik :cry: :cry:
nevyzeras stastny ze ste ho trejdli... takze je to pre nas dobry kauf? :)
nic moc o nom neviem, ale postavu ma slusnu a do 4. prip. 3. utoku sa mi zda byt v pohodicke...
Veľmi dobrý hráč, čo sa týka skutočnosti, ale aj počítačovej hry...
Nadpriemerný hráč do 4. lajny. Pre vás veľmi dobrý kauf. Mal som ho moc rád. Možno nie tak rád, ako Wanic, ale je to silný pracant. Hrá fakt skvelo...
Len mne sa zdá, že sa nám rozpadáva "miracle on ice" káder.. :cry: :cry:
Mno, mě se líbil Winnik hodně.... za jeho celý 3 sezóny co u nás hrál.... Když byl ještě ve dvojci s Wellerem .. tak ty dva neměli chybu ;))

Uměl bránit oslabení... byl nejlepší z útočníků ve statistice zblokovaných střel tuhle sezónu... a spolehlivý 4th liner... Bohužel tvrdost se u něj vytrácela v průběhu sezóny a korunoval to v play off... kde měl podle mě na víc.... čekala se od něj tvrdost, ale 90 % osobních soubojů do kterých se dostal tak prohrál...

Jak jsem říkal asi před měsícem, naše 4. řada potřebuje obměnit.... a i když jsem doufal, že to zvládnem i s tim, že Winnika udržíme.... tohle bude asi nejlepší řešení... podle mě celkově Phoenix potřebuje přidat víc tvrdosti do naší checking line.. a proto pro Winnika prostě neni místo....

Myslim, že trade pomůže oboum stranám... Winnik dostane novou motivaci.... a hlavně... podle mýho názoru to prostě neni hráč do 4. lajny... podle mě by to byl ideální hráč spíš do 3. lajny... kdyby k němu byly dobrý spoluhráči... on by oddřel tu obranou část za tu lajnu... ale jak říkam.. to by si musel hodně sednout se spoluhráči....

Nicméně mu přeju hodně štěstí v Coloradu... Přeju mu, aby tu 3. lajnu udělal a třeba si vydělal i lepší prachy než měl tady ;)) .... Byl to jeden z mých nejoblíbenějších hráčů Yots... nechal na ledě vždy vše.... Thank you Dany....
http://coyotes.nhl.com/club/page.htm?id=58772

Môžete sa pýtať Maloneyho, prípadne mu poradiť, koho kúpiť a pod.
Tak letmo som to prebehol..
Maloney sa vyjadruje aj k mladíkom a to dosť pozitívne. Schlemko je ževraj pripravený do NHL...
No tak tohle bylo supr :clap: :clap: fanoušci se zeptali na skoro všechno co jsem chtěl od Maloneyho vědět.... Maloney navíc slíbil, že takovýhle otázek a odpovědí bude víc v průběhu léta i celé příští sezóny :thumbsup:

:wawe:

takže postupně:
  • Winnik chtěl zvýšit plat.... Maloney řekl, že máme v týmu víc hráčů, jež ho dokáží nahradit i za menší peníze... zmínil možnost Picarda, Tikhonova a nevyloučil ani posilu z řad UFA :arrow: :good:
  • Martin Hanzal a Sami Lepisto dostali kvalifikační nabídky... u Hanzala to bylo očekávané... se Samim se naštěstí v budoucnu také počítá... trochu jsem se toho bál ale opět :arrow: :good:
  • Žádná změna v brankovišti se konat nebude... Bryzgalov - LaBarbera v A týmu... na farmě Montoya, přitom jako dvojka se k němu už letos možná dostane někdo z našich mladíků.... :arrow: :good:
  • Jestli tým nedokáže podepsat Lombardiho... je možný, že Wolski zkusí hrát pozici centra.... :arrow: :?:
  • Jak si psal yzy.. se Schlemkem se počítá jako s připraveným hráčem na NHL (víc jak 3. obraná to ale určitě nebude)... Larsson a Goncharov se musí ukázat v kempu... naopak Gomrley do A týmu příští sezónu určitě nepůjde... :arrow: :good:
  • Kurt Sauer nejspíš vynechá i přístí sezónu... jeho zranění se prý vůbec nezměnilo :arrow: :thumbsdown:
  • Pro příští sezónu jsme definitvně Phoenix Coyotes... do budoucna už je ale odsouhlasenej název Arizona Coyotes.... takže možná poslední šance vyhrát SC pro Phoenix ;)))
  • Co se týče posilování týmu... nejratši by Maloney pouze udržel hráče jež tu jsou.. kdyby, ale někdo odešel, samozřejmě přijde na řadu trh volných hráčů
  • Vstupenek pro novou sezónu už se prodalo mnohem víc, než za posledních pár lét dohromady :lol3: .. a pak že hokej v poušti nemá budoucnost ...

I want to thank you for your questions, interest and support for the Coyotes. I know you are all concerned about our pending UFA players. Rest assured, I am doing everything in my power to keep our players and, if not, we will not take a backward step. We will fill our holes, bring in some new players and continue to improve. Thanks again.
Don Maloney
Patrick O'Sullivan do Phoenixu za Jimma Vandermeera. :yahoo: :yahoo:
Center hodný do druhej lajny. Treba podpísať Stempniaka a Wolskiho. Treba, treba, treba!
yzy19 píše:Patrick O'Sullivan do Phoenixu za Jimma Vandermeera. :yahoo: :yahoo:
Center hodný do druhej lajny. Treba podpísať Stempniaka a Wolskiho. Treba, treba, treba!
Patricka sledujem dlho,ten by nam pasoval :-( ..dobra volba ...
Nemyslim si, že O'Sullivan zasáhne do naší sestavy.... mám pocit, že ho čeklá stejný osud, jako by čekla Vandermeera... smlouvy mají stejné... takže ho asi vyplatíme.... nebral bych tenhle trejd moc vážně... pro nás se podle mě nebude znamenat vůbec nic....
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA