Mno, tak Gormley byl tipovanej jako celková 4. draftu.... můžem bejt rádi, že na nás zbyl... myslim, že kdyby byl k dispozici ještě Fowler, šel by GMDM po něm... nicméně já jsem vcelku spokojenej...
Teď máme další 3 nadějný mladíky do obrany....
Ekman-Larsson, Goncharov a Gormley + už hrající Yandle, Lepisto
to je do budoucna pro obranu obrovská porce talentu...
Gormley příští rok odehraje celkem jistě ještě v QMJHL (Quebec major junior hockey league)....
Golmanská situace
Co se našich mladých golmanů týče (tak když nepočítam tandem Montoya - Tordjman chytající na farmě v AHL - oba 25).. tak se nám klubou Joel Gistedt (21) - jež chytá stabilně v ECHL (v Las Vegas).. dále pak Brett Benett (22), Scott Darling (21), Michael Lee (19) a teď i Mark Visentin (všichni ještě chytaj v univerzitních ligách... právě mezi těmito golmany se vybere pro Gistedta dvojka pro příští sezónu - pokud nikdo nebude splňovat požadavky, tak je samozřejmě možný, že to nakonec bude někdo úplně jinej a tihle kluci zůstanou na svých školách dokud nebudou připraveni)
Celkově vzato golmany pro A tým máme zajištěný... Bryzy u nás bude ještě dlouho doufam... dvojka je u nás Jason, pokud kvalitu mít nebude... myslim, že ho může Montoya s přehledem nahradit...
A pokud Montoya bude vytáhnutej do A týmu (někdy v budoucnu)... měli bysme mít 3 golmany, jež se poperou o post dvojky v AHL za Tordjmanam ... Gistedt, Lee a Visentin... s tím, že stále budeme mít dva mladý golmany jež budou růst v Las Vegas.... s ostatníma golmanama moc nepočítam, že by se mohli prosadit...
takže já jsem naprosto spokojenej, že se zvýšila konkurence našich mladíků na tom nejdůležitějšim postu.... a myslim, že tenhle pick tak trochu předpokládá (nebo alespoň pojišťuje), že Montoya v blízké budoucnosti ten A tým udělá....