Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:
Reeper.89 píše:Pěkná prohra jak to umíme, alá ... o gól. :bitka3:

Abych to zhrnul, Gilbert dneska perla jak sviň*, pěkná ťukačka s Omarkem ale, ztratit pak puk a být z toho "brejk"? No comment...

To stejné Eberle. Je na modré, kličkuje si a je pod tlakem... myslí si, že je za ním obránce, tak to tam "posune"... nikdo tam, tedy vlastně, Nash je tam...

Abych jen nekritizoval, lajna Paajarvi - Gagner - Omark, i kdyz jsem ji ze začátku nevěřil mi dělá velkou radost. Jsem rád, že hlavně Paajarvi se střelecky probouzí. Sice jejich obrana je bída (Gagner se aspoň snaží :D ), ale aspoň na ledě působí, že jsou nebezpeční. A na závěr.. Dubnykovi se nepovede jeden zápas a už trčí na střídačce, je to normální? U nás ano. :eek2:
Skôr si myslím, źe tu hrá úlohu plat. Predsa nebude sedieť drahý Chabibulin, keď môźe lacný Dubnyk. Na fér-nefér sa v NHL nehrá. Pozri u nás, prečo hrá drevák Dorsett a nie Matt Calvert? Alebo kvalitnejší Jared Boll (kvalitnejší ako Dorsett)? A to má Arniel odvahu posadiť každého v tíme... hold, ak by bol u vás, hráte o PO.
Pak ale ať před sezónou nenakupují hráče jako Foster, Fraser apod. , když Play Off hrát nebudeme. Chabibulin už druhou sezónu v řadě ukazuje, že nezastavitelně stárne a na post jedničky ASI nemá. Takhle zbytečně zanedbáváme Dubnykův talent. Doufám, že jej(Chabibulin) letos v trade Deadline vyměníme do týmu, co bude v play off potřebovat zkušeného golmana... :ja_neviem:
Reeper.89 píše:
mt-svk píše:
Reeper.89 píše:Pěkná prohra jak to umíme, alá ... o gól. :bitka3:

Abych to zhrnul, Gilbert dneska perla jak sviň*, pěkná ťukačka s Omarkem ale, ztratit pak puk a být z toho "brejk"? No comment...

To stejné Eberle. Je na modré, kličkuje si a je pod tlakem... myslí si, že je za ním obránce, tak to tam "posune"... nikdo tam, tedy vlastně, Nash je tam...

Abych jen nekritizoval, lajna Paajarvi - Gagner - Omark, i kdyz jsem ji ze začátku nevěřil mi dělá velkou radost. Jsem rád, že hlavně Paajarvi se střelecky probouzí. Sice jejich obrana je bída (Gagner se aspoň snaží :D ), ale aspoň na ledě působí, že jsou nebezpeční. A na závěr.. Dubnykovi se nepovede jeden zápas a už trčí na střídačce, je to normální? U nás ano. :eek2:
Skôr si myslím, źe tu hrá úlohu plat. Predsa nebude sedieť drahý Chabibulin, keď môźe lacný Dubnyk. Na fér-nefér sa v NHL nehrá. Pozri u nás, prečo hrá drevák Dorsett a nie Matt Calvert? Alebo kvalitnejší Jared Boll (kvalitnejší ako Dorsett)? A to má Arniel odvahu posadiť každého v tíme... hold, ak by bol u vás, hráte o PO.
Pak ale ať před sezónou nenakupují hráče jako Foster, Fraser apod. , když Play Off hrát nebudeme. Chabibulin už druhou sezónu v řadě ukazuje, že nezastavitelně stárne a na post jedničky ASI nemá. Takhle zbytečně zanedbáváme Dubnykův talent. Doufám, že jej(Chabibulin) letos v trade Deadline vyměníme do týmu, co bude v play off potřebovat zkušeného golmana... :ja_neviem:
Chabiho ste mohli vymeniť leda ak do Isles a aj tí si už zohnali Montoyu. :D

Neviem, mne lajna Paajarvi-Gagner-Omark nereže. Do nech by to cheleo miesto Omarka dôrazné pravé krídlo, ktoré sa bude ochotné vracať.
Tak troška radosti po katastrofalnej sezone Oilers....3 vyhry v rade :clap: ...ale stale je tam vela prace,hlavne do obrany treba min..2 skusenych obrancov a taktiez brankara,lebo tomu dubnykovy velmi neverim...Som len zvedavy ci vymenia Aleša ci nie... :|
3 vyhry tesia, ale je to len mala naplast za tu slabu sezonu. Co sa tyka Hemskeho, tak podla mna je teraz uplne najlepsi cas pre jeho vymenu. Ma 7 bodov z 3 zapasov, mimoriadne sa mu dari a jeho cena na trhu je tak celkom dobra (ak GMs zazmuria oci v otazke jeho zdravia :giggle: ). Ak zostane do konca sezony zdravy, tak moze byt dobrou posilou v playoff pre nejaky tim :thumbsup:
Edmonton chce za Hemskeho Schenna, nie je to neopodstatneha poziadavka, trejd asi nenastane, aspon nie v blizkej dobe pretoze Schenn je po WJC na vrchole svojej ceny a je vseobecne vysoko ceneny, a dost pravdepodobne precenovany. Schenn este nic nedokazal okrem jedneho vydareneho turnaja (aj demitra bol najproduktivnejsi na olympiade a neznamena to ze je najlepsi v nhl).Mozno pockat kym Schennovi trochu opadne meno.
mame po TDL a z tych ocakavanych mien odisiel iba Penner. Tambellini odviedol slusnu pracu, uvolnili sme cez 4 miliony a ziskali sme 1st pick 2011, 3rd pick 2012 a nadejneho mladika do obrany Coltena Teuberta, ktory hra AHL. :clap: Ja som spokojny :yes: a Dustinovi zelam v LAK vela stastia :good:
este pred tym sme vymenili Shawna Bella do Colorada za Montgomeryho. Belle ma 26 rokov a este sa do NHL nepresadil, zatial co Montgomery je mladsi, tak snad... :) no moze byt aj tento trejd.
Teubert je :good: 2012 je deep draft (údajne 2003 na obrancov) a 1st je 1st, niekde okolo 20 miesta...dá sa nájsť dobrý hráč aj tento rok. Dobrý trejd pre vás, viac ste asi vyťažiť nemohli. Lombardi odmietol (logicky) Schenna, toto je ale veĺmi dobrá protihodnota.
Getzo5 píše:Teubert je :good: 2012 je deep draft (údajne 2003 na obrancov) a 1st je 1st, niekde okolo 20 miesta...dá sa nájsť dobrý hráč aj tento rok. Dobrý trejd pre vás, viac ste asi vyťažiť nemohli. Lombardi odmietol (logicky) Schenna, toto je ale veĺmi dobrá protihodnota.
Velký kamarád Eberleho.. Parametry výborný obránce. Produktivní. Jestli mu bude vyhovovat kluziště NHL, našli jsme skvělého OFF. obránce, co umí přitvrdit. Penner mě trošku mrzí ale.. za tohleto to Fakt stálo. Nesmírná spokojenost. Škoda, že ten Hemský nešel za Schenna... ale to by náš tým postrádal zkušenost a mladíci by tak nikdy nedospěli. Teď jen v létě podepsat nějaké zkušené harcovníky/dříče a za pár let slavíme větší úspěchy jak dno divize, respektive konference :)

K tomu picku... sem koukal namátkou na letošní draft a jsem zklamán. Pokud nedostaneme 1. kolo, což asi 2x po sobě nedostaneme, tak k mání budou 2 lehce nadprumerni centri a jeden lepsi obrance. Ten svedsky talent (bránce), co se s ním počítá jako s 1. draftu nejspíše půjde do Ottawy. Ale tak co, máme Teuberta :beee:
Už to konečně musí přijít! Letos je Edmonton pro mě zklamáním, nečekal jsem boj o PO, ale určitě jsem nepočítal s posledním místem. Přístí rok !!
Reeper.89 píše:K tomu picku... sem koukal namátkou na letošní draft a jsem zklamán. Pokud nedostaneme 1. kolo, což asi 2x po sobě nedostaneme, tak k mání budou 2 lehce nadprumerni centri a jeden lepsi obrance. Ten svedsky talent (bránce), co se s ním počítá jako s 1. draftu nejspíše půjde do Ottawy. Ale tak co, máme Teuberta :beee:
Prvnich 10 vyberu bude silnych...pak to uz bude stat za prd :thumbsdown:
Ale za prd... :hroza: Vždy a všade sa dá nájsť dobrý hráč aj v neskorší kolách a najmä...mnohí sa dajú vypracovať ako Zetterberg. Vy by ste draftovali len Crosby-ov a Weber-ov. :thumbsdown:

RE Reaper :arrow: Ottawa má obranu poriešenú, ona pôjde po útočníkovi IMO. U vás sa spomína veľký center do top6, takže logicky Couturier, ale to sa uvidí. Keby som to nebral podľa poradia ani talentu (top4 je vyrovnaná), ale potrieb, tak podľa momentálnych posavení tímov v NHL by sme my brali Larssona, vy Couturiera, Ottawa Nugent-Hopkinsa a Isles Tavaresovi na krídlo Landeskoga. Uvidíme.
Getzo5 píše:Ale za prd... :hroza: Vždy a všade sa dá nájsť dobrý hráč aj v neskorší kolách a najmä...mnohí sa dajú vypracovať ako Zetterberg. Vy by ste draftovali len Crosby-ov a Weber-ov. :thumbsdown:

RE Reaper :arrow: Ottawa má obranu poriešenú, ona pôjde po útočníkovi IMO. U vás sa spomína veľký center do top6, takže logicky Couturier, ale to sa uvidí. Keby som to nebral podľa poradia ani talentu (top4 je vyrovnaná), ale potrieb, tak podľa momentálnych posavení tímov v NHL by sme my brali Larssona, vy Couturiera, Ottawa Nugent-Hopkinsa a Isles Tavaresovi na krídlo Landeskoga. Uvidíme.

Taky si myslím, že Larsson Oilers neujde, Sens maj 2 top def. prospecty v Rundbladovi a Cowenovi. A útočníky do prvních dvou útoků nemaj skoro žádný. Ještě se do toho asi přimotaj Avs, který by mohli jít po obránci, ale při vší úctě k vám, váš první výběr asi neohrozí :)

Akorát by mě zajímalo, jestli ho (Larssona - samozřejmě pokud k vám půjde) nasadíte hned na další sezónu do prvního týmu nebo počkáte třeba jako Eberleho, kterýmu to podle mě hodně prospělo. Ikdyž Eberle nebyl tak vysokej pick, takže se to asi neočekávalo.
Getzo5 píše:Ale za prd... :hroza: Vždy a všade sa dá nájsť dobrý hráč aj v neskorší kolách a najmä...mnohí sa dajú vypracovať ako Zetterberg. Vy by ste draftovali len Crosby-ov a Weber-ov. :thumbsdown:
tak je :yes: ano, vsade sa vravi o tom, ze v tohorocny draft je slaby a je v nom pomenej talentov...ale to su stale len analyzy a predpoklady, ved ti chalani sa stale mozu vypracovat. Chce to len scouta, ktory ma dobry cuch na talenty. Kazdopadne, to ci bol draft silne zastupeny alebo nie, uvidime az o par rokov.
Reeper.89 píše:Velký kamarád Eberleho.. Parametry výborný obránce. Produktivní.
:yes: Obrázek
ale produktivny nie je, praveze je to spolahlivy, defenzivny obranca. Prirovnavaju ho k nasemu byvalemu zadakovi Matt Greene-ovi. Teraz snad pomoze baronom v play-off :)
Getzo5 píše:Keby som to nebral podľa poradia ani talentu (top4 je vyrovnaná), ale potrieb, tak podľa momentálnych posavení tímov v NHL by sme my brali Larssona, vy Couturiera, Ottawa Nugent-Hopkinsa a Isles Tavaresovi na krídlo Landeskoga. Uvidíme.
:hmm: hadam len necakas ze jersey skoncia v tabulke pod Avs? :D
larsson alebo landeskog ide k nam, o tom nediskutujem :D
Geez, to také reči budeme od Avs fans počúvať až do konca ročníka? :hroza: Každopádne ako som si kedysi povedal, "Bože len nech ho nedraftuje Florida/Isles" tak teraz so to trochu mení, ale aj tak. Radšej Colorado, ako oni.
dnes proti Preds v brane Gerber :good: podruhykrat v tejto sezone. Horcoff a Hemsky budu hrat namiesto Pennera s Paajarvim, to som zvedavy, ako mu to pojde. Ak to nebude jednozapasova zalezitost, tak by mohol ist s bodmi hore. Bude sa moct na lade sustredit len na seba, vsetku spinavu robotu bude robit Horc a Hemmer mu bude vypracovavat sance. Nedavno sme predatorom nalozili 4:0 na ich lade, dnes nam to urcite budu chciet vratit. Peckham ma nejake nasledky po bombe od Hortona :hroza: a preto sme povolali Petiota.

S Ryanom Jonesom rokujeme o novej zmluve :yes:
Drafty jsou čím dál méně jisté. Za posledních 5 let se z první desítky draftovaných více prosadí ani ne polovina a vypadá to čím dál hůře.

Sledujete juniory někdo do podrobna?? Čekají nás plodné roky?
Martin Gerber :wave: ja som vedel, ze tomu chlapikovi este mame dat sancu v NHL. Dnes nas drzal nad vodou hlavne prve dve tretiny, ked sme nic nehrali. A potom sme odohrali vybornu tretiu tretinu a v najazdoch to uz young guns rozhodli :yahoo: Gerber odohral v tejto sezone 3 zapasy a ma 3 wins a 95.8% :thumbsup: dufam, ze renney mu da este sancu, za tie vykony si ju zasluzi. Richard Petiot prvy zapas v tejto sezone a hned hit of the game a +1.
Darth Gerber a Omark :frajer2: Proste paráda, veľmi mu to prajem, vlastne obom. Gerber si šancu zaslúži. Ako to má Bullin-wall so zmluvou?
Getzo5 píše:Darth Gerber a Omark :frajer2: Proste paráda, veľmi mu to prajem, vlastne obom. Gerber si šancu zaslúži. Ako to má Bullin-wall so zmluvou?
hrozne...este dalsie dve sezony za 3,750. :hroza:
Ouch...zas na druhú stranu, kým ho udržíte streaky a Dubnykovi alebo komu dáte viac priestoru, bude to ok, vás platový strop netlačí. Uvidíme koho draftujete, každopádne ja by som už pomaly začal meniť. Tak ako som kedysi spomínal, stavať na mladíkoch a čakať, že takto dosiahnu pomocou "prirodzeného" vývoja svoj maximálny potenciál je hlúpe. Neváhal by som ísť na to agresívne, hoc aj vysoký pick vymeniť, nazbierať si 2nd/3rd roundery v 2012, ale následne ich speňažiť, aby sa do kabíny dostali aj skúsení hráči, ktorí chýbajú! Good luck.
arek píše:Martin Gerber :wave: ja som vedel, ze tomu chlapikovi este mame dat sancu v NHL. Dnes nas drzal nad vodou hlavne prve dve tretiny, ked sme nic nehrali. A potom sme odohrali vybornu tretiu tretinu a v najazdoch to uz young guns rozhodli :yahoo: Gerber odohral v tejto sezone 3 zapasy a ma 3 wins a 95.8% :thumbsup: dufam, ze renney mu da este sancu, za tie vykony si ju zasluzi. Richard Petiot prvy zapas v tejto sezone a hned hit of the game a +1.
Tak tak... Gerber by měl být v A-teamu... Dubnyk dvojka a učit se... a Nikolai? Toho nějak vytrejdovat. Třeba k Islanders, když jim nevyšel Nabokov :oslava:

Omark --> Parádičky mu jdou, ale góly nic moc.. 3 je málo.. čekám od něj v příští sezóně víc. Snad ho nepostihne Syndrom druhé sezóny :eek2:
Omark je špecifický hráč. Techniku má, ale na skórovanie ju nevyužíva tak často nakoľko k bráne sa jemu podobní hráči radšej nepribližujú...passer je ale excelentný. Ja myslím, že pokiaľ zlepší gólovú produkciu na 10-15 a asistencie na 25-30, bude to akurát. Vo vašom tíme sa beztak nedajú čakať bodové zázraky.

Btw. Kedy sa môžem tešiť na Marinčin-Teubert? :cinka:
Getzo5 píše:Omark je špecifický hráč. Techniku má, ale na skórovanie ju nevyužíva tak často nakoľko k bráne sa jemu podobní hráči radšej nepribližujú...passer je ale excelentný. Ja myslím, že pokiaľ zlepší gólovú produkciu na 10-15 a asistencie na 25-30, bude to akurát. Vo vašom tíme sa beztak nedajú čakať bodové zázraky.

Btw. Kedy sa môžem tešiť na Marinčin-Teubert? :cinka:
no Omark veru urcite nikdy nebude elitny strelec alebo nahravac, ale na bodove zisky okolo 50 bodov ma :yes: ja by som bol rad, keby sa do prveho timu presadil Anton Lander, to by sa mohla vytvorit svedska lajna Paajarvi - Lander - Omark a verim, ze by im to slapalo :wave:
Marincin je nas najvacsi talent hned po znamej trojke MP, JE a TH. Vo WHL mu to ide skutocne vyborne a v kempe by mohol prekvapit. To by bol sen :wub: Ale Teubert neviem neviem, zas az taky talent to podla analyz nie je, rozhodne tam mame sikovnejsich, ako napr. Alex Plante alebo Jeff Petry.
Ked uz sme pri talentoch tak upozornujem aj na Milana Kytnara (hra na farme AHL), v 58 zapasoch ma 7+10 a v +/- 0, pricom vela hracov je v minuse. Nie je to utocny typ, skor taky miso handzus. Na to, ze hra prvu sezonu v AHL ma dobre cisla.

Dnes v brane Dubnyk, skoda ze nedostal opat sancu gerber :-(. Hemmer zase zraneny...renney sa vyjadril, ze na 2-3 tyzdne. Fuck, mali sme ho radsej vymenit :thumbsdown: Horc bude hrat s Hallom a Eberlem.
Dostane sa! Čo som ho videl v junioroch, tak chlapec má srdce a vôľu. Talentu menej, ale stále viac než dosť aby tím v budúcnosti spravil. My sme sa hotovali na Tedenby-Josefson-Bergfors, nevyšlo, ale vám by mohlo. :roll: Ja by som im to určite prial.

K tomu zvyšku len jedno - Petry :good: Videl som asi 4-5 jeho zápasov za vás a veľmi sa mi páčil.
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS