McKeeho som pôvodne nechcel, lebo za tie peniaze čo bral predtým. Radšej by som bol za Boyntona. No teraz sa to vidí ako super obchod. Uvidíme po sezóne. Tých ofenzívnych bekov typu G, G a L nie je dosť, ale sú iba traja. Ešte jedného by som zobral a dúfam, že sa do obrany dostane častejšie aj Lovejoy.
No hej..niektori inteligentnejsi hraci si uvedomili, ze s tou podporou rozhodcov budu mat najvacsie sance vyhrat SC v Pit a preto zlavili z poziadaviek..ak to bude ako tento rok, nepochybujem, ze Pit si opat zahra finale SC...lets go justiceAtlantik píše:Jay McKee za 0,8 miliona... No paani! Je to solidni obrance, vyborne blokuje strely a je spolehlivy. Minulou sezonu mel za St.Louis 10 plusovych bodu... Presne takoveho chlapika potrebujeme, ofenzivnich beku typu Goligoski, Gonchar a Letang mame dost. Je videt, ze kouzelnik Shero a moznost hrat za Penguins delaji hodne a hraci ochotne jdou se smlouvami dolu v zajmu kvality tymu.
Guerin za 2 mil., Fedotenko 1,8 mil, Mike Rupp 0,8 mil, McKee 0,8 mil, Adams 0,55 mil...no proste diky tomu vubec nas kadr neoslabi a muzeme opet legitimne pomyslet na SC. Myslel jsem, ze to s nami bude vypadat hur, ale poresili jsme to slusne.
Scuderi at si bere 3,5 mega v L.A. a Gill 2,25 v MTL![]()
, to jsou ale rozdily, ze?. jeste to chce pojistit nejakou brankarskou dvojku, protoze pokud by se nam zranil Fleury byl by konec...
A jeste jedna vec me tesi, z Pittsburghu se stava skutecny kanadsko-americky tym. Stavime hodne na Kanadanech a Americanech a to se mi libi, tomu odpovida i nas styl. Z Evropanu za nas budou hrat asi jen Malkin, Gonchar a Fedotenko, sanci mozna dostane na zacatku sezony na 1 mesic jeste Pesonen kvuli operaci Talbota.