Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ak bude posledny zapas 1 tak sme v :censored: a to knights tipovali len v trojici ale zas jeden tiper exceluje a nam to nemusi stacit :slap:
tak a zas sme to pokaslali :scare:
konecne vitazstvo i ked len o bodik snad sme tu snuru konecne pretrhli a teraz by to chcelo par vitazstiev :box:
:pray: aleluuuja, bolo na case. paradna trefa janik :thumbsup: skoda ze ta nevieme dostatocne podporit aby z toho bolo vyhier viac... snad sme dnes nastartovali nejaky solidny winning streak :pray:
petrik píše:snad sme dnes nastartovali nejaky solidny winning streak :pray:
pozri na rozpis ! :nono2:
ved ako vravi, snad sme zacali winning streak :D neboj aj v odvete potom dostanete my uz do konca kola neprehrame :jn:
janik, teba sa to netyka (tebe este neberiem ako tradicneho vtaka :D )

tu ide o to pokorit petrika :petrik:

edit: no ale vzhladom na tvoju fire BIRDS minulost by som mohol aspon o tomu uvazovat :hmm:
kajo, dufam, ze sme vas poriadne vyburcovali a v noci si vybijete zlost na vrabciakoch :cookies:
tak ziadna winning streak sa nekona :-( pipo a mini, skoro rovnake tipy a tak to aj dopadlo :slap:

no nic, odvetnu cast musime zvladnut lepsie :!:
:cookies:

petrik :hehe: :jn:
nj, ked je niekto predposledny v konferencii, tesi sa z kazdeho maleho uspechu... :moj:
arek píše:kajo, dufam, ze sme vas poriadne vyburcovali a v noci si vybijete zlost na vrabciakoch :cookies:
stacilo takto? :neviem:

petrik: mame rovnako bodov ako vy, nemozme za to, ze ty si si vybavil sranda konferenciu :hroza: :petrik:
kajo píše:
arek píše:kajo, dufam, ze sme vas poriadne vyburcovali a v noci si vybijete zlost na vrabciakoch :cookies:
stacilo takto? :neviem:

petrik: mame rovnako bodov ako vy, nemozme za to, ze ty si si vybavil sranda konferenciu :hroza: :petrik:
prave preto ze hrate proti nasej sranda konferencii by ste tych bodov mali mat ovela viac... my hrame proti vasej super-mega-bomba-spica-ultra nadupanej konferencii, takze kazdy nas bod by sa mal ratat minimalne za tri :giggle:
jasne, lenze v nasej konferencii nechcu tie timy vobec prehravat...nejake body musite mat aj vy, tak sme sa rozdavania ujali my :fucker2:

a vobec, nasu ulohu sme splnili...ziadny trash talk nepotrebujeme :noway:
menej reci a viac cinov, oba timy maju co dobiehat, uvidime kto bude na konci kola spokojnejsi
ja som vcera vecer urobil nieco co takmer nikdy nerobim - zmenil som povodny tip na jeden zapas.
minnesotu z 0 na 1 :hroza:
aspon som si pripomenul preco to takmer nikdy nerobim :giggle: nastastie by nam to aj tak nebolo pomohlo, inak by ma drblo :slap:
inak tych nasich 13 bodov by nam proti 8 superom z derrylovej konferencie bolo stacilo na vyhru, proti dvom na remizu a proti jedinemu moznemu superovi ktory nas dnes mohol obrat o vsetky body sme hrali... :slap:
ktory kkt robil ten rozpis zapasov? :nervy2: toto nie je prvy krat co sa nam to stalo, ten ked sa mi dostane do ruk tak ho... oh, wait... :oops:
:slap:
My sme to mali presne tak isto vcera proti BA..a stazoval som sa? :rev:

no je pravda, ze rozpis sa nevydaril. tak ked stretnes toho, co to robil, aspon ho pekne kopni do :butt:
:petrik:
myslim ze arek nadseny nebude ked ho nakopete ale zas im to sedi ako mozme vidiet :sarcasm:
Mate to hrat jak my, plantaznici.. Rozpis vam pak muze byt u prdele..
janik píše:myslim ze arek nadseny nebude ked ho nakopete ale zas im to sedi ako mozme vidiet :sarcasm:
ved ja som ten rozpis nerobil :D
Len tak z prce som spocital ako by vyzerala tabulka ak by toto kolo bolo tabulkove (chyby v poctoch nie su vylucene :D ) :

1. red devils – 169b (aktualne 9. miesto !!! )
2. steelers – 167b (1.)
3. falcons – 165b (7. !!!)
3. hrosici – 165b (6. !!!)
5. army men - 162b (3.)
5. blue angels – 162b (2.)
7. killer hornets – 154b (4.)
8. master gremlins – 153b (4.)
9. ice cats – 146b (10.)
10. cruel prisoners – 140b (7.)
11. spiders – 139b (10.)

Takze 3 zo 4 najlepsie tipujucich timov su v tabulke v spodnej polovici... :thumbsdown:

Neznasam zapasove kola... :nervy2: :hroza:
vidis sme aj dvaja v komisii a aj tak sme ich nezrusili :D
Minnesota1 ...podavame podnet na dopingovu kontrolu :dup: :ciga:
parada dve vitazstva za sebou, asi stacilo aby som prestal zbierat body ja a hned vam to ide :cool: dnes jednicku konferencie sme dali dole tak sa mi to paci :yes:

co tak vyhrat celu odvetnu cast kazdy zapas :jn:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES