Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Máte sice Bouwmeestera, ale podle mého názoru se s ním na nové smlouvě nedohodnete....Jay si bude chtít vyzkoušet trh s volnými hráči, ale třeba to nakonec bude jinak. Určitě by mě alespoň potěšilo to snažení Darryla Suttera.
Dobre rano s Jayom Bouwemeesterom v kadri nasledujucich 5 sezon.
debil píše:Dobre rano s Jayom Bouwemeesterom v kadri nasledujucich 5 sezon.
Nebodaj sa tešíš?
debil píše:Sami Salo je mozno lepsi obranca ako vsetci tebou menovani dokopy (Souray, Višňa, Regher, Phaneuf, možno Bouwee...).
Človek by povedal, že by ti to malo prísť skôr ľúto. Veď je to len mediálny hype okolo Bouweeho. Alebo odrazu keď začne hrať na západe stúpne jeho hra o 2 levely vyššie?
Nevím proč, ale me Jay do CGY moc nepasuje. Calgary hraje defenzivní hodně tvrdý hokej a Jay je typově jiný. Jsem na něj hodně zvědavý jak zapadne...
neis píše:Nevím proč, ale me Jay do CGY moc nepasuje. Calgary hraje defenzivní hodně tvrdý hokej a Jay je typově jiný. Jsem na něj hodně zvědavý jak zapadne...
´
to su tie stereotypy. flames hrali poslednu sezonu vyslovene ofenzivny hokej. Treti najvecsi pocet strelenych golov na zapade. a takisto vela golov dostavali. defenzivny hokej je minulost. snaha o boumeestera je prave snahou o posilnenie defenzivy a aj do buducna sa bude klast doraz na zanedbavanu defenzivu.
Tak to jsem asi viděl špatné zápasy. Jinak mi CGY přišlo, že hraje takový prasostyl jako Anaheim. Ale zase třeba zápasy s Lavinami byly super ;)
Je to tak, to co říká Neis tak Flames ještě nedávno hráli, ale právě ta loňská sezóna byla úplně jiná, přesně jak říká Debil, tvrdě hrají Flames stále, ale loni to byla v jejich podání nevídaná ofenzivní partie. Já osobně se domnívám že Jay Bou do týmu zapadne náramně, no horší to bude s tím jeho platem ve smyslu platového stropu, jak psal Debil výše, tak v tomto týmu je to rozdělení většiny peněz na pár hráčů opravdu extrémní !!!!
dalsi rodak z Edmontonu v Calgary :)
V oblubenej mitchovej statistike +/- skoncil Jay v poslednych 2 sezonach v minuse, ale no, ide o Panthers :D
arek píše:dalsi rodak z Edmontonu v Calgary :)
V oblubenej mitchovej statistike +/- skoncil Jay v poslednych 2 sezonach v minuse, ale no, ide o Panthers :D
to je dobra poznamka a vobec sa mi to nepaci. a calgary je proste super, to ako ked sa z dediny z trnavy stahuju ludia do velkomesta do nitry. :lol2:
jak vidite ,,vymenu'' jaye za cammyho?je sice pravda ze obrana ted bude hodne silna ale utok hodne slabej a misto pod stropem maj flames uz minimalni....
Kolko je este miesta?
Recchi na jeden rok? Stale dal 20 golov a urobil 60 bodov. A drahy nebude.
No ten útok je papírově slabší, to jo, ale zase na druhou stranu s Kipperem v bráně a s tou obranou před ním jsou Flames schopni hrát a vyhrávat zápasy na 2:1/3:2. Pokud to bude fungovat, tak i 2-3 goly bude na výhru stačit, a to by ten útok mohl zvládnout. Navíc v PP to bude slušná síla, jestli bude J-Bo a Phaneuff na modré.
begbeee píše:Kolko je este miesta?
Recchi na jeden rok? Stale dal 20 golov a urobil 60 bodov. A drahy nebude.
2 mega ale je tam zapocitany vandermeer ktery uz odesel takze skoro 4,5....ono to mozna nebude tak hrozny ale cammyho nekym nahradit bude fuska :yes:
v com spociva ten udajne slaby utok neviem, ja tam vidim akurat odideneho cammalleriho a prichod jokinena, ktory jeho body minimalne scasti nahradi. pomaly bertuzzi co sa nestiha vracat ma moc netrapi. navyse ak nejaky hrac odide iny hraci dostanu jeho icetime a zvysia svoje body. beztak ten cammalleri ziskal tolko bodov aj kvoli spoluhracom, ktory mu nahravali a takisto jeho obranna hra bola slabsia. keby aj nijaky utocnik neprisiel je to v uplnom poriadku. Dalsie body prinesie Michael Backlund, draftova jednicka 07, ktory je prave zrely na a-tim a jeho ofenziva je vyborna. No a konecne Jay Bouwemeester bude znamenat jednoznacne golovy a bodovy prinos z modrej. Len aby ste neboli prekvapeni keby treti najproduktivnejsi utok zapadu bol este lepsi.

Flames este podpisali Fredrika Sjostroma, dalsieho sveda do 3/4 utoku.
mountain píše:No ten útok je papírově slabší, to jo, ale zase na druhou stranu s Kipperem v bráně a s tou obranou před ním jsou Flames schopni hrát a vyhrávat zápasy na 2:1/3:2. Pokud to bude fungovat, tak i 2-3 goly bude na výhru stačit, a to by ten útok mohl zvládnout. Navíc v PP to bude slušná síla, jestli bude J-Bo a Phaneuff na modré.
myslis ze budou kopirovat strategii kosatek?co nejmin dostat a o neco vic dat....calgary se snazi spis soupere prestrilet....
debil píše:v com spociva ten udajne slaby utok neviem, ja tam vidim akurat odideneho cammalleriho a prichod jokinena, ktory jeho body minimalne scasti nahradi. pomaly bertuzzi co sa nestiha vracat ma moc netrapi. navyse ak nejaky hrac odide iny hraci dostanu jeho icetime a zvysia svoje body. beztak ten cammalleri ziskal tolko bodov aj kvoli spoluhracom, ktory mu nahravali a takisto jeho obranna hra bola slabsia. keby aj nijaky utocnik neprisiel je to v uplnom poriadku. Dalsie body prinesie Michael Backlund, draftova jednicka 07, ktory je prave zrely na a-tim a jeho ofenziva je vyborna. No a konecne Jay Bouwemeester bude znamenat jednoznacne golovy a bodovy prinos z modrej. Len aby ste neboli prekvapeni keby treti najproduktivnejsi utok zapadu bol este lepsi.

Flames este podpisali Fredrika Sjostroma, dalsieho sveda do 3/4 utoku.
40 golu je velka ztrata a taky na kolik jich nahral....jak vidis 1. utok? ?-Jokinen-Iginla
Jokinen nahradi vecsiu cast cammalleriho golov. nezabudajme ze jokinen prisiel az na konci sezony takze sa do minulorocnych cisel ratat moc nemoze. takze cammalleri -39, jokinen +30 a dalsi hraci si to este podelia.

Bourque - Langkow/Jokinen - Iginla
leo píše:
mountain píše:No ten útok je papírově slabší, to jo, ale zase na druhou stranu s Kipperem v bráně a s tou obranou před ním jsou Flames schopni hrát a vyhrávat zápasy na 2:1/3:2. Pokud to bude fungovat, tak i 2-3 goly bude na výhru stačit, a to by ten útok mohl zvládnout. Navíc v PP to bude slušná síla, jestli bude J-Bo a Phaneuff na modré.
myslis ze budou kopirovat strategii kosatek?co nejmin dostat a o neco vic dat....calgary se snazi spis soupere prestrilet....
Nevím co plánujou, jen říkám, že kdyby to tak dopadlo, tak by se s nikdo nemohl divit. Pokud mám takového golmana a takovou obranu před sebou, tak proč z toho nevycházet. A Jokinen s Iginlou pár gólů dají, to bych se nebál, ale je jestli na to nebudou sami (prakticky).
debil píše:Jokinen nahradi vecsiu cast cammalleriho golov. nezabudajme ze jokinen prisiel az na konci sezony takze sa do minulorocnych cisel ratat moc nemoze. takze cammalleri -39, jokinen +30 a dalsi hraci si to este podelia.

Bourque - Langkow/Jokinen - Iginla
Langkow asi ne ten je trosku slaby na 1. centra....Bourque se mi libi ten by tam mohl zapadnout :thumbsup:
Mitchi, jak to u Vás vidíš s Timem Erixonem? Asi mu bude chvilku trvat než se podívá do NHL, ale mě by hlavně zajímalo, jakej je tvůj názor na něj a kdy (případně jestli) se prosadí do slušně nadupaný obrany Flames?
Tim Erixon vypada dobre. Vo veku osemnast rokov odohral sezonu vo svedskej seniorskej lige to je znamka velkeho talentu. O dva-tri roky ak nezastavi vo vyvoji moze byt v a-time flames. Toto obdobie od talentu k hracovi byva ale zradne a vela talentov sa nevyvynie v to co sa predpokladalo a naopak vyskoci zopar hracov, ktori neboli povazovani za talent. Erixon to ma momentalne urcite dobre rozbehnute.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
dalsi ,,edmontonska" hvezda u flames to je k smichu :D
leo píše:dalsi ,,edmontonska" hvezda u flames to je k smichu :D
Zato Danny do edmontonu nechce ist.
Danny Heatley je rozmaznané decko, ktoremu klesol kredit. :beee:
Brian Burke sa raz trefne vyjadril, ze akonahle sa hrac spyta na to ake su moznosti trejdu, automaticky v jeho teame skoncil a bude co najskor vymeneny.
GM v Ottawe sa nemohol sustredit na nic ine iba na vymenu Heatleyho, ku ktorej ked sa dostali tak rozmaznané deculo ju odmietlo. Pritom v Sens ma vsetko, dobre muzstvo ktoremu akurat nevysla jedna sezona, pekne mesto a hokej tam ludia miluju.
Ked si spomeniem este na to ako zabil Snydera, zacina mi byt riadne nesympaticky, dufam, ze Koci alebo Chara mu nalozia. :eek2:
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES