Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

cepi píše:chcelo by to 4 vitazstvo v rade co poviete..? :frajer2:
to uz mame a mame uz aj 5 :cinka: tak ako valia mackovia, tak valime aj my..o vsetkom rozhodli prave medvede..vyhra v riadnom hracom case nam zabezpecovala vitazstvo, remizka prehru..vravim si, nemôze sa zopakovat situacia s jazdcami, ked sme inkasovali gol v samom zavere, aj tetkom to bola riadna drama, ale podarilo sa :thumbsup: tak podme do 6tice teda :cool:

neoficlane 13:9 (Mitch 7. leci + kopi-6, cepi dovolenka :D
super momentálně šlapeme na jedničku...cepi ty si nenatipoval :?:
leci píše:cepi ty si nenatipoval :?:
ee, nastupil som len na zaverenych 10 minut preto tie pouhe 2 goliky :D

pred bodovanou ciarou mame naskok 7 bodov, cize si môzeme dovolit 2x zakopnut a sme stale tam a aj v pripade dalsej porazky mame vsetko vo svojich rukach, kedze aj ostatne timy nasej konf. sa budu medzi sebou "vybijat"..mame to preto viac ako slusne rozohrate, preto bolo skodou ak by sme v samom zavere stratili dych..dnes na nas cakaju nebezpecni, aj ked v poslednej dobe tak trosku "polamani" sokolici..v pripade nasho dnesneho vitazstva by sme si pred nimi vytvorili uz solidny naskok, tak skusme zabojovat o 6V v rade :roll: berieme aj bodik :)
noo skustee
a budete v klube 6 vitazstvovyyyvych......
juuuuu
aj tak to nevyhrateee :D
mate ho mat...

philipo ktovie preco dnes nenatipoval (dnes by mozno jeho "haluzne" tipy slavili uspech kua :P), ja som sa s remizami tiez moc netrafil a Ohlund s minnesotom su z formy, takze pohodlne vitazstvo pre vas. gratz
idem nam to super aj ja som sa uz dostal na prvu priecku UMELCOV :x moc mi nevychadza tato sezona slabo skorujem ako AVS :wink:
maro píše:noo skustee
a budete v klube 6 vitazstvovyyyvych.....
:frajer2: 7 by bola zrejme rekordna, ze ano..?.. :cinka:

petrik - vdaka :smile03:

tak supr chalani :thumbsup: ehm, len kopimu zrejme do oci aj dnes zasvietilo slnecko tak ta roletka bola zrejme nevyhnutna :D
nas naskok co sa tyka posl. bodovaneho miesta sme zvysili na 11 bodov, cize ked som si to tak omrkol, do konca mame 8 kôl (1x budeme pauzovat) a na to, aby sme si s urcitostou pripisali prepotrebne bodiky nam staci zvitazit z tych 9, resp. 8Z 4x...samozrejme, ak je sanca a forma, preco nezabojovat aj o flek najvyssi :cinka:

dnes mafiozo :box: :?: noci..padne 7.. :idea: .. :roll:
malo zpasov ja to tipujem na remizku dnes timovu a mohli by byt same dvojky :D v zapasoch NHL
my sme mali 7 :frajer2: v uvode kola po prvej prehre, tak sa posnazte, aby ste nas vyrovnali :cinka:
WildCelt píše:my sme mali 7 :frajer2: v uvode kola po prvej prehre, tak sa posnazte, aby ste nas vyrovnali :cinka:
hmm, pekne, tak to aby sme pak riesili 8 :cool: ale dnes malo, malo zapasov :hmm:
CH 8 - FC 4

:good:
Tak zase jste nas porazili vsivaci :bitka3: :lol2: Jsem to ale pekne podelal, nemel jsem cas tak jsem to natipoval vcuku letu a jeste k tomu jsem vubec nevedel na koho mam dat tak jsem tam supnul 3 plichty a roletka je tu :lol2: Rano jsem si vsiml ze Thrasher tipoval stejne tak uz jsem vedel ze nam dneska psenka nepokvete :D Na dnesni noc radsi natipuju uz ted a trosku u toho popemyslim :yes: Kazdopadne panove gratulce k zaslouzene vyhre :pivo3:
Selly -) dakujeme a samozrejme ja Tebe dakujem za stiahnutu roletku :cool: vedel som, ze ma mackovia opät nesklamu :yes:
cepi píše:ak nepadnu v noci remizky, budem(e) spokojni :)
:)
debil píše:CH 8 - FC 4

:good:
:good: :good: :good: fuuu 7 vyhra v rade :respect: :respect: :respect: cicinky sme vyrovnali a uz len 1 vitazstvo nas deli od zapisu do analov :D KTL :roll: kazdopadne Wildo, medzi udalostami 2.kola by sa bez debatky mala objavit 7 zapasova vitazna snurka timov IC + CH :yes: samozrejme, ak nam padne 8 IC skrtaj :lol2:

tak chlapiii :cinka: :cinka: :cinka:
tak chorchikovia, podla mojich prepoctov :2+2: by sme uz mohli pripijat na zisk dalsich bodikov do konecnej tabulky :oslava: nas naskok pred poslednym bodovanym miestom totiz cini 12 bodov a do konca riesime uz len 4 matche..samozrejme, pokial to nemame ako sa vravi definitivne v kapse nekricime hop, ale uz len neuveritelne_neskutocna zhoda nahod by nas mohla pripravit o celkove bodiky..ciel je jasny, pokusit sa zosadit v tomto kole famozne srsne, resp. udrzat si 2 miesto..3 miesto by bolo pre mna podla priebehu tohto kola sklamanim..

[li]20.11 - BB vs CH (ak zvitazime, je to jasne a nielen, ze by sme to mali definivivne v kapse, ale piseme rekord.. :roll:[/li]
[li]21.11 - CH - DD (oslabenych drakov by sa patrilo zdolat, aj ked tym to slape aj v 3jici, no pred 2 dnovou pauzou by sa patrilo oddychovat na vitaznej vlnke :yes:[/li]
[li]22.11 - oddychujeme :frajer2:[/li]
[li]23.11 - volny den KTL :ciga:[/li]
[li]24.11 - KH - CH (fuu, tak toto bude zrejme ine vyvrcholenie 2.kola Eagles konferencie..ak budeme v hre o 1 flek, prave tento suboj zrejme rozhodne :respect:[/li]
[li]25.11 - CH - BF (idealne zakoncenie 2 kola :good: baffyk nam pride podpisat svoj dres, o ktory prisiel v :box: suboji s cepim :razzi: a zveladi nim utroby nasho soc. zariadenia :biglol:[/li]
jinak všimli jste si toho velkého rozdílu mezi naši Vegovou divizi a andyho divizí :?: ¨Ve Vegové divizi jsou poslední Blue Flyers, kteří by v andyho divizi byli druzí o bod za DD.

Dneska věřím v číslo 8 :good:
mame zujimave rozhlosovanie tak by sa hodilo zopar bodikov pridat a to najlepsie uz dnes :)
cepi píše: [li]20.11 - BB vs CH (ak zvitazime, je to jasne a nielen, ze by sme to mali definivivne v kapse, ale piseme rekord.. :roll:[/li]
:fucker: na vyhru zabudni a preto :fucker: po druhykrat
Joe S. píše:po druhykrat
sa historia nezvykne opakovat :frajer2: netvrdim, ze mam z dnesnych zapasov 2x dobry pocit..ale tak uvidime rano
:yahoo: :yahoo: :yahoo:

rekoooooord, neuveritelne, neskutocne, famozne, bulvarne 8 vitazstiev v rade sa po dnesnej noci stava skutocnostou :clap: :clap: :clap:

nespocital som celkove skore, jedno je iste leci + kopi :poklona2: :poklona2:
fuuuuuuha, no teda sirak dole pred takym luckom :D :D :D

ale seriozne - gratz, toto kolo vam ide... :thumbsup:
ked som to tipoval som myslel ze budem mat roletku :D ale 12 bodikov je parada a ktomu 8 vyhra v rade :cool:
dneska oddech, ale co takhle to zítra protáhnout na číslo 9 :?: :cool:
Jaký oddech leci :o Dnes k vám přijíždí hvězdný tým DD
8 výher v jednom tahu to je tedy úspěch pánové :good: ovšem nic netrvá věčně... :yes:
Cepi doufám,že jsi vybral pro dnešek ty nejlepší fotografy a nejlepší TV štáby :D musí to být exkluzivní fotky :arrow: :ble:
cepi píše:rekoooooord, neuveritelne, neskutocne, famozne, bulvarne 8 vitazstiev v rade sa po dnesnej noci stava skutocnostou :clap: :clap:
:respect: :poklona2: Výborná práce hošani,jedete teď parádně,ale v závěru 2.kola,s Vámi bude zle. :cinka: :lol2: :frajer2:
leci píše:co takhle to zítra protáhnout na číslo 9 :?: :cool:
:lol3: :lol3: co dodat...hra sa nam sice este 1 match bluesmani vs. hydinka, ale to uz môzeme mat na haciku, podobne ako vysledky nasich superov z DD, pretoze

leci - 10
kopi - 10
cepi - 8
Mitch - 4

+ 1 zapas k dobru...pani smekam Obrázek
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG