od zmazany_uzivatel » pon 25. led 2010 22:19
Ohlund píše:Tak to ma neteší, že ty to vidíš takto. Ale ked sa nato pozrieš z druhej strany, tak sú to práve hráči hawks, ktorí ťažko znášajú prehry a potom vyvolávajú bitky. Spomínate tu súboje Keslera a Burrowsa, momentálne patria k najlepším hráčom v tíme, čo ma teší ale nemusia byť aj neaký dobrí bitkári. A ked sa tie vaše opice Eager, Ladd.. púštajú práve do nich tak asi zbabelci sú. Keby niekto nakope riť 20-centovi, tiež by sa ti to nepáčilo.
Ohlund,ty mas u mna OBROVSKY respekt,ako si sa zachoval po vyradeni s PO v poslednej sezone.Neznasat prehry a bit sa,to robi kazde muzstvo,ktore ma "vajca" "balls" "cojones",je to jedine co porazenemu timu ostava,je to odkaz druhemu timu a vo Western Conference je to normalne,ved pozri na nase zapasy zo STL!!!!,ale plakat do eteru?????,pocul si niekoho od hocijakeho hraca v NHL,takto nadavt do zbabelcov???,proco to neurobil Gaborik????,ked sa do neho pustil Carcillo? a ak si dobre pozries video bitky,sam sa chcel bit,nikto ho do toho netahal,sam si chcel vyrovnat ucty a ani Ladd neni bitkar,isteze je Kesler velmi sikovny hrac,sikovnejsi ako Ladd,ale druhy krat nech nezacina zhadzovat rukavice a potom plakat pred mediami ako sralo!,takto este nikto neplakal zo ziadnych timov v NHL,ako on,to je moj point!
A pri vsetkej ucte porovnavat 20 centa a Keslera,je predsa len trosku odvazne
Dalsia vec,ked vas Mitchell po navrate z trestnej lavice surovo narazil nasho kapitana Toewsa do hlavy,po ktorom bol na IR,ktore ho vyradilo na dlhsiu dobu,nikto ani nestekol,bol to cisty hit,ktory mohol skoncit aj vyradenim Toewsa na celu sezonu,ale to patri k hokeju,ale nadavat do zbabelcov?,mal sancu to ukazat na lade a este bude mat,dufam,ze dostane poriadne po ustach este raz,chod si precitat na TSN co si o tom jeho prehlaseni myslia vsetci fans a nie len Hawks,ale z celej severnej ameriky.