Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ivan23 píše:je cítiť, že ich máš v láske... :D
Mam ich v laske po tom,co tahali Keitha za vlasy,to som este v zivote nevidel v hokeji,co sledujem naozaj dlho a teraz toto nadavanie do zbabelcov,v NHL je 30 timov,ale toto je to najvacsie bahno,ake som kedy zazil,ja respektujem kazdy team,existuju spinave hity atd,ale nazyvat niekoho zbabelcom po prehratej bitke,odchadzat z ladu skrvaveny,co svedci o tom ,ze prehral a potom este robit zapasnicky chmat,aby sa vyhol dalsiemu pastnemu suboju,to je zbabelost a ak som si dobre vsimol,ani jeden nemal prilbu,takze pri tom jeho zbabelo zapasnickom hmate si mohol Ladd rozbit hlavu,nie?,naco bolo potom potrebne si davat dole prilby?,ked sa bal pastneho suboja?..som z toho trosku vedla.
Tak to ma neteší, že ty to vidíš takto. Ale ked sa nato pozrieš z druhej strany, tak sú to práve hráči hawks, ktorí ťažko znášajú prehry a potom vyvolávajú bitky. Spomínate tu súboje Keslera a Burrowsa, momentálne patria k najlepším hráčom v tíme, čo ma teší ale nemusia byť aj neaký dobrí bitkári. A ked sa tie vaše opice Eager, Ladd.. púštajú práve do nich tak asi zbabelci sú. Keby niekto nakope riť 20-centovi, tiež by sa ti to nepáčilo.
Ohlund píše:Tak to ma neteší, že ty to vidíš takto. Ale ked sa nato pozrieš z druhej strany, tak sú to práve hráči hawks, ktorí ťažko znášajú prehry a potom vyvolávajú bitky. Spomínate tu súboje Keslera a Burrowsa, momentálne patria k najlepším hráčom v tíme, čo ma teší ale nemusia byť aj neaký dobrí bitkári. A ked sa tie vaše opice Eager, Ladd.. púštajú práve do nich tak asi zbabelci sú. Keby niekto nakope riť 20-centovi, tiež by sa ti to nepáčilo.
Ohlund,ty mas u mna OBROVSKY respekt,ako si sa zachoval po vyradeni s PO v poslednej sezone.Neznasat prehry a bit sa,to robi kazde muzstvo,ktore ma "vajca" "balls" "cojones",je to jedine co porazenemu timu ostava,je to odkaz druhemu timu a vo Western Conference je to normalne,ved pozri na nase zapasy zo STL!!!!,ale plakat do eteru?????,pocul si niekoho od hocijakeho hraca v NHL,takto nadavt do zbabelcov???,proco to neurobil Gaborik????,ked sa do neho pustil Carcillo? a ak si dobre pozries video bitky,sam sa chcel bit,nikto ho do toho netahal,sam si chcel vyrovnat ucty a ani Ladd neni bitkar,isteze je Kesler velmi sikovny hrac,sikovnejsi ako Ladd,ale druhy krat nech nezacina zhadzovat rukavice a potom plakat pred mediami ako sralo!,takto este nikto neplakal zo ziadnych timov v NHL,ako on,to je moj point!

A pri vsetkej ucte porovnavat 20 centa a Keslera,je predsa len trosku odvazne :wink:

Dalsia vec,ked vas Mitchell po navrate z trestnej lavice surovo narazil nasho kapitana Toewsa do hlavy,po ktorom bol na IR,ktore ho vyradilo na dlhsiu dobu,nikto ani nestekol,bol to cisty hit,ktory mohol skoncit aj vyradenim Toewsa na celu sezonu,ale to patri k hokeju,ale nadavat do zbabelcov?,mal sancu to ukazat na lade a este bude mat,dufam,ze dostane poriadne po ustach este raz,chod si precitat na TSN co si o tom jeho prehlaseni myslia vsetci fans a nie len Hawks,ale z celej severnej ameriky.
A mozem uviest este jeden priklad,ktory sa tyka nasich najtvrdisch superov STL BLUES!,bitky su medzi nami v kazdom zapase,tvrde hity,odkazy po prehratych zapasoch,ci z jednej,alebo druhej strany,nase zapasy su OLD HOCKEY STYLE,ci to je STL,alebo Hawks,intenzita je na najvyssom stupni,ked puk trafil Tkachuka do tvare a Huet to videl,trapil sa viac o zdravie Keitha,ako to,ze dostal gol,resp ho pustil,okamzite volal po doktorov,to je respect!!!!!!!!,mozme sa nenavidiet,bit sa,ale vzdy jeden druheho respektuje,co sa neda povedat o hracoch od vas,tolko dramy tu uz dlho nebolo..
V týchto posledných príspevkovh si to už vysvetlil lepšie. Mňa len zaskočilo ako si tu vybehol na Canucks a prirovnával ich k bahnu... :-(

Kesler je ešte velmi mladý a tak by si ešte nemusel brať tie jeho výroky tak vážne.
V posledných rokoch sa z neho stáva líder tímu ,v tejto sezone je už aj asistent kapitána, a snaží sa ako líder správať aj na lade a preto občas zhodí rukavice. Tento súboj mu ale vôbec nevyšiel a sám som písal po zápase, že dostal riadnu šupu.

Písal si tu, že ho nazval zbabelcom po prehratej bitke, ale ked som si pozrel ten článok na TSN tak s tým výrokom narážal na minuloročné PO kde ho Ladd crosschekol do tváre ked sa nepozeral.
''It started last year in the playoffs,'' Kesler said. ''He hit me (and) cross-checked me in the face when I wasn't looking.''

Pred 2 týždnami sa Burrows stažoval, že rozhodca ovplyvnil zápas, teraz Kesler toto...
Aj mna tie ich výroky netešia, a určite si tak spravia vela "nepriatelov" . Alex bol aj potrestaný od vedenia ligy ale Ryan by nemal byť a snád si už budú dávať nato väčší pozor :roll: .
Ohlund píše:V týchto posledných príspevkovh si to už vysvetlil lepšie. Mňa len zaskočilo ako si tu vybehol na Canucks a prirovnával ich k bahnu... :-(

Kesler je ešte velmi mladý a tak by si ešte nemusel brať tie jeho výroky tak vážne.
V posledných rokoch sa z neho stáva líder tímu ,v tejto sezone je už aj asistent kapitána, a snaží sa ako líder správať aj na lade a preto občas zhodí rukavice. Tento súboj mu ale vôbec nevyšiel a sám som písal po zápase, že dostal riadnu šupu.

Písal si tu, že ho nazval zbabelcom po prehratej bitke, ale ked som si pozrel ten článok na TSN tak s tým výrokom narážal na minuloročné PO kde ho Ladd crosschekol do tváre ked sa nepozeral.
''It started last year in the playoffs,'' Kesler said. ''He hit me (and) cross-checked me in the face when I wasn't looking.''

Pred 2 týždnami sa Burrows stažoval, že rozhodca ovplyvnil zápas, teraz Kesler toto...
Aj mna tie ich výroky netešia, a určite si tak spravia vela "nepriatelov" . Alex bol aj potrestaný od vedenia ligy ale Ryan by nemal byť a snád si už budú dávať nato väčší pozor :roll: .
Tym bahnom som myslel reakciu Keslera na prehratu bitku a nie team Vancouvru a este Burrowsove tahanie vlasov :D
Popradcan píše:A mozem uviest este jeden priklad,ktory sa tyka nasich najtvrdisch superov STL BLUES!,bitky su medzi nami v kazdom zapase,tvrde hity,odkazy po prehratych zapasoch,ci z jednej,alebo druhej strany,nase zapasy su OLD HOCKEY STYLE,ci to je STL,alebo Hawks,intenzita je na najvyssom stupni,ked puk trafil Tkachuka do tvare a Huet to videl,trapil sa viac o zdravie Keitha,ako to,ze dostal gol,resp ho pustil,okamzite volal po doktorov,to je respect!!!!!!!!,mozme sa nenavidiet,bit sa,ale vzdy jeden druheho respektuje,co sa neda povedat o hracoch od vas,tolko dramy tu uz dlho nebolo..
toto si skvele vystihol, veľmi dobrý postreh... :good:

super videjko :)
:frajer2:
Popradcan píše:super videjko :)
:cool:
Preco sme vo Vancouvery prehrali,staci sa pozriet na fotky..Minuleho roku sme tam tiez prehrali 7-3 a bolo verejnym tajomstvom,ze tam chlapci chlastali do rana :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Kane uz ma dokonca aj rozopnute nohavice,alebo sa mi to len zda ? :lol:
Popradcan píše:Kane uz ma dokonca aj rozopnute nohavice,alebo sa mi to len zda ? :lol:
nezdá, podľa všetkého je to realita :wawe: ... v tom Vancouveri sa proste asi dobre žúruje :frajer2:
Dnes si to s Oilers vynahradili, aj keď som mal tušáka, že olejári pretrhnú dnes sériu prehier, tak to bolo celkom v pohode ... opäť výborná strela Toewsa žala úspech a krásny zákrok Hueta na konci :poklona2:
MaJes píše:
Popradcan píše:Kane uz ma dokonca aj rozopnute nohavice,alebo sa mi to len zda ? :lol:
nezdá, podľa všetkého je to realita :wawe: ... v tom Vancouveri sa proste asi dobre žúruje :frajer2:
Dnes si to s Oilers vynahradili, aj keď som mal tušáka, že olejári pretrhnú dnes sériu prehier, tak to bolo celkom v pohode ... opäť výborná strela Toewsa žala úspech a krásny zákrok Hueta na konci :poklona2:
Este tesne pred koncom sme vyhravali 4-0,potom sme uz zase dohravali a ked dali Oilers 2 goly,zacali sa mi vynarat spomienky na zapas s Minnesotou a zacal som sa trosku obavat,ale nastastie to dobre skoncilo,je mi luto Oilers,Hemsky a Khabibulin out,trapili ich zranenia a potom chripky,skoda tohto teamu ..

Este by som sa vratil k tym fotkam,najprv som si myslel,ze je to photoshop,ale pravdepodobne nie,objavila sa dalsia fotka,ktora dosvedcuje,ze su to prave fotky :?
Tu vidno aj odraz na strope,takze ziadny photoshop :!:
Obrázek
Tu je dokonca Kane uz v trenirkach,som zvedavy,ako zareaguje vedenie a este by ma zaujimalo,kde su ostatny hraci,vzdy ked hrame vo Vancouvry,ledva tahame nohy za sebou,aj posledny zapas co sme tam hrali,nas zachranil Niemi,ktory pochytal vsetky strely a vyhrali sme tusim 1-0,viem,ze Vancouver je jedno z najkrajsich miest na svete,ale ...treba hrat kua :D
No konecne nejaka ta vyhra po dlhom case :thumbsup: chcel som kukat ten zapas ale zaspal som :ja_neviem:
už mi je teraz jasné, prečo má VAN tak skvelú domácu bilanciu... :D
blackhawks88 píše:No konecne nejaka ta vyhra po dlhom case :thumbsup: chcel som kukat ten zapas ale zaspal som :ja_neviem:
To nic,bol to strasne slaby zapas,nuda ,nuda a este raz nuda,ja som tiez pri zapase zyval,ako pri tom proti Minnesote,ale tam zaspalo aj nase muzstvo a nakoniec sme prehrali v predlzeni :D a v tomto som sa tiez hned prebral,ked nam dali druhy gol,ono Huet to ma naozaj tazke,za 40 minut ide na neho 10 striel a potom chytaj taky stvrdnuty :D,len tam stal a pozeral,ako hrame v superovej tretine aj daleke strely radsej podrzal,musel sa strasne nudut..
ivan23 píše:už mi je teraz jasné, prečo má VAN tak skvelú domácu bilanciu... :D
Traja hraci su z okolia Vancouvru Seabrook,Fraser a tusim aj Ladd,vzdy tam chlastaju,prva sprava a divokom zurovani prisla minuleho roku,ked sme prehrali 7-3 a teraz ako vidno to stale pokracuje :D
Popradcan píše:
MaJes píše:
Popradcan píše:...
Tu je dokonca Kane uz v trenirkach,som zvedavy,ako zareaguje vedenie a este by ma zaujimalo,kde su ostatny hraci,vzdy ked hrame vo Vancouvry,ledva tahame nohy za sebou,aj posledny zapas co sme tam hrali,nas zachranil Niemi,ktory pochytal vsetky strely a vyhrali sme tusim 1-0,viem,ze Vancouver je jedno z najkrajsich miest na svete,ale ...treba hrat kua :D
Tak na tú reakciu vedenia som skutočne zvedavý... no po vzore z našej ligy / z KE / určite nepôjdu :oops: :)
Brouwer krasnyy gol v OT myslim si ze zasluzena vyhra v 3 tretine sme hrali ovela lepsie skoda este toho golu co sme dostali ..
blackhawks88 píše:Brouwer krasnyy gol v OT myslim si ze zasluzena vyhra v 3 tretine sme hrali ovela lepsie skoda este toho golu co sme dostali ..
Som pozeral len tretiu tretinu a musím súhlasiť, tak isto veľká škoda Hossovej tyčky! A teda, kto pozeral celý match, za tri minúty dáme 3 góly, v 9. min. 3:0 a takto si to skomplikovať, čo sa stalo? :|
tak, tak, ja som tam nakukol za stavu 1:3 a mal som pocit, že pohoda, o chvíľku bolo 3:3 a to som nechápal. :?
Ale samozrejme som rád, že Chicago vyhralo... :good:
BLACKHAWKS 4.SAN JOSE SHARKS 3
V prvej tretine som nechapal,ako rychlo sme dali 3 goly,Sharks posobili zmatenym dojmom a len sa prizerali :D ,v druhej tretine diktovali hru SJ,pritvrdili,forcekovali a vynutili si PP,ale v tretej sme zase prebrali taktovku my,aj ked sance boli na obidvoch stranach.Goly Sharks,hlavne 2 a 3 bol dost stastne,vela tecovani a gol :-( .

Som nepocital s vyhrou sa musim priznat,predsa len tahame 14 dni na ceste a o to viac som sa tesil vcera a patricne to aj oslavil s kamaradom :D ,este teraz ma boli trosku hlava,Huet tiez podal super vykon a podrzal,ked trebalo :good: ,vynikajuci vykon nasho muzstva a hlavne v tretej tretine sa hral PO hokej :wawe:
Takze na zapasy to je 3-1 pre nas :-P
Dnes zapas CHI-CAR to si nenacham ujst Canes maju super formu. :fight:
blackhawks88 píše:Dnes zapas CHI-CAR to si nenacham ujst Canes maju super formu. :fight:
No,ti poviem,ze sa moze kludne stat,ze ich podcenime a tento zapas prehrame ,treba byt pripraveny na vsetko,byt tak dlho na ceste zanecha stopy na kazdom hracovi,aj za jeden bod by som bol vdacny :wink:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS