A tim by nepochybne vymena Ryana byla. Tak kvalitni hrac jeste v mladem veku na lterem musime do budoucna stavet. Bohuzel nejsem GM a tohle neovlivnim. No a kdyz jsem v puberte prezil vymenu Selanneho do nenavideneho San Jose tak bych se s tim po demizonu slivovice taky smiril. Ze se ale mluvi o Torontu a Montrealu to mi hlava nebere, co by nam ty 2 tymy mohly nabidnout to fakt nevim. Urcite nejsme v nejakem stadiu prestavby abysme se zbavovali nasich nejlepsich hracu za pochybne drafty, ale tak treba za Gomese a Spacka by to myslim sloSelly8 píše:hlavne ne nejaka stupidita v podobe vymena nektereho z nasich top hracu
Getzo nevim jestli jsi to myslel vseobecne jak to pochopil mirak anebo primo hracu Devils. Vase zapasy vubec nesleduju a letmym pohledem na soupisku me napada tak parise, ale tomu tusim konci smlouva. 100milionovou matriosku ani za pytel puku, v obrane a brane zadnou protihodnotu nevidim :ja_neviem: Ale jak rikam NJD sleduju asi jak zbylych 28 tymu s tim rozdilem ze zapad mam preci jen vic pod nosem
Ja si naopak myslim ze beka zas tolik nepotrebujem, dostavame sice hodne golu, ale to je stylem hry a vubec i hrou utocniku. Kdyz se do toho prida ne zrovna idealni forma Hillera tak jsme tam kde jsme. Nekdo sikovny do 3.lajny by se nam hodil to bez debat, ale v nejakem baliku za Ryana, ne diky