Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Selly8 píše:hlavne ne nejaka stupidita v podobe vymena nektereho z nasich top hracu
A tim by nepochybne vymena Ryana byla. Tak kvalitni hrac jeste v mladem veku na lterem musime do budoucna stavet. Bohuzel nejsem GM a tohle neovlivnim. No a kdyz jsem v puberte prezil vymenu Selanneho do nenavideneho San Jose tak bych se s tim po demizonu slivovice taky smiril. Ze se ale mluvi o Torontu a Montrealu to mi hlava nebere, co by nam ty 2 tymy mohly nabidnout to fakt nevim. Urcite nejsme v nejakem stadiu prestavby abysme se zbavovali nasich nejlepsich hracu za pochybne drafty, ale tak treba za Gomese a Spacka by to myslim slo :lol: :giggle:
Getzo nevim jestli jsi to myslel vseobecne jak to pochopil mirak anebo primo hracu Devils. Vase zapasy vubec nesleduju a letmym pohledem na soupisku me napada tak parise, ale tomu tusim konci smlouva. 100milionovou matriosku ani za pytel puku, v obrane a brane zadnou protihodnotu nevidim :ja_neviem: Ale jak rikam NJD sleduju asi jak zbylych 28 tymu s tim rozdilem ze zapad mam preci jen vic pod nosem :)
Ja si naopak myslim ze beka zas tolik nepotrebujem, dostavame sice hodne golu, ale to je stylem hry a vubec i hrou utocniku. Kdyz se do toho prida ne zrovna idealni forma Hillera tak jsme tam kde jsme. Nekdo sikovny do 3.lajny by se nam hodil to bez debat, ale v nejakem baliku za Ryana, ne diky :nono:
Myslel som všeobecne. Aj Devils, ale to len ako "bokovku" :giggle: Inak ty si dobrý no. V podstate si vylúčil všetko a dá sa to chápať kedže ty ho meniť nechceš a ja to beriem. Ale vážne, čo by vám skutočne pomohlo? Možno by sa našla nejaká vhodná protihodnota. Bude žiadaný hádam všade, pokiaľ sú fámy pravda, takže o záujemcov núdza nebude...
jj ja bych opravdu bobbyho menit nechtel. Ale ty spekulace se daji pochopit, nam se nedari, navic spekulace okolo B.Ryana byly uz i v minulosti, ale ja doufam ze zustane jen u nich, pochybuju ze by pro nas pripadna vymena byl vyhrou :jn: A co by nam pomohlo? To aby zacli vsichni poradne makat a hrat to na co maji, ne tuhle nehoraznou hruzu :hroza: Vim ze mas na mysli trejd, ale ja se o tehle vecech nerad bavim, navic kdyz se jedna o all-time Ducks hrace :wink2:
Selly8 píše:jj ja bych opravdu bobbyho menit nechtel. Ale ty spekulace se daji pochopit, nam se nedari, navic spekulace okolo B.Ryana byly uz i v minulosti, ale ja doufam ze zustane jen u nich, pochybuju ze by pro nas pripadna vymena byl vyhrou :jn: A co by nam pomohlo? To aby zacli vsichni poradne makat a hrat to na co maji, ne tuhle nehoraznou hruzu :hroza: Vim ze mas na mysli trejd, ale ja se o tehle vecech nerad bavim, navic kdyz se jedna o all-time Ducks hrace :wink2:
Každou hodinou to je reálnejšie, len ti hovorím. :wink2:
Ja to beru a pokud k tomu dojde nezbyde mi nic jinehi nez navstivit fucking thread tam si beztrestne zanadavat bez toho aniz bych dostal BAN :D
mirak2 píše:1st line defender + 3rd/4th line forward alebo 2nd line defender + vysoky draft/2nd/3rd line forward
Carle+Schenn/Couturier? :jn:

Selly: ako sa dohodneme, kto bude pozerat v sobotu rano? :D Ale ak chces mozes ty, ja omrknem zaznam...
kajo píše:
mirak2 píše:1st line defender + 3rd/4th line forward alebo 2nd line defender + vysoky draft/2nd/3rd line forward
Carle+Schenn/Couturier? :jn:

Selly: ako sa dohodneme, kto bude pozerat v sobotu rano? :D Ale ak chces mozes ty, ja omrknem zaznam...
Carle :lol: nevite jak by jste se ho zbavili co :lol2:

Preci ja kdyz hrajem doma :dup: Ted vazne... Pokud budu v patek doma tak bych se podival live, ale pokud nekam vyrazim na jedno tak bych zkouknul rano zaznam. Kazdopadne bych ti dal v patek vecer vedet pmkou. Muzeme se takhle domluvit? :)
Tak ked kolega chcel "2nd line defender + vysoky draft/2nd/3rd line forward" ...u nas hra Carle dokonca v 1st s Prongerom, cize overpayment z nasej strany :sarcasm: :P
Ale vazne, Ryana by som chcel velmi a on by sa urcite nebranil prestupu k nam (flyers boli jeho oblubeny tim od malicka), ale samozrejme len za rozumnu cenu. Nase priority su aj tak niekde inde momentalne, ako winger (aj ked Ryanovho formatu)
No jak pise Kajo nas tlaci bota spis v obrane zraneny Pronger zmateny Carle a nakonec ne pri plne forme hrajici Meszaros nam radost nedelaji.

Osobne ani nevim za koho bych ho chtel vymenit mozna tak.Bobrovski a Carle.Ale porad si myslim ze by jsme si Bobra meli nechat az do posledniho roku jeho smlouvy.

Ale mokrej sen dobrej :)))
to co som napisal berte len tak, ze co by som ja chcel za neho, keby som bol GM Ducks...nastastie nie som a nemusim tieto veci riesit. iba ked si zapnem eastside hockey manager :D
Precetl jsem si clanek, ktery tu hodil Rev a porovnal ho s tim co vysel na nhlpro... Tam se mi zadna varianta nelibi, ale v tom prvne zminovanem ta varianta s Torontem vypada zajimave. Akorat nevim k cemu by nam byl dalsi bek, 3 mladasi v tymu uz by bylo asi moc. Visna(Foster)-Schenn, Lydman-Fowler, Beauchemin-Sbisa... Grabovskimu konci smlouva a kdo vi jak by si sedl s partaky v 1.lajne. Bozak, co s nim? Mame Getzlafa, Koiva, Cogliana :scare: Co se tyce bodu a hodnoty hracu tak bychom na tom jeste i snad vydelali, ale jak by pak vypadala sestava, tomuhle proste neverim :frajer2: nejlepsi bude kdyz se Bobby zbrcha a vymene se udela paaapaaa :!:
Selly8 píše:Precetl jsem si clanek, ktery tu hodil Rev a porovnal ho s tim co vysel na nhlpro... Tam se mi zadna varianta nelibi, ale v tom prvne zminovanem ta varianta s Torontem vypada zajimave. Akorat nevim k cemu by nam byl dalsi bek, 3 mladasi v tymu uz by bylo asi moc. Visna(Foster)-Schenn, Lydman-Fowler, Beauchemin-Sbisa... Grabovskimu konci smlouva a kdo vi jak by si sedl s partaky v 1.lajne. Bozak, co s nim? Mame Getzlafa, Koiva, Cogliana :scare: Co se tyce bodu a hodnoty hracu tak bychom na tom jeste i snad vydelali, ale jak by pak vypadala sestava, tomuhle proste neverim :frajer2: nejlepsi bude kdyz se Bobby zbrcha a vymene se udela paaapaaa :!:
Obrázek

Obrázek

Chce preč, je to jasné. :giggle:
Skoda nevyuzitych presiloviek ale inac 4:1 :klobuk_dole:
Bruce Boudreau nový tréner Ducks, už bolo na čase Carlyle :kop: , ale že ho nahradí Bruce :hmm: .
No, neviem, ci to bol spravny tah zo strany BM :eek2: . Za 6 rokov posobenia Carlyeho, kt nas priviedol raz k SC a celkova vizitka 5 x v PO zo 6 sezon, celkom slusne..

Boudreau hmm, momentalne ako som to rano cital, tak som z toho nemal moc dobry pocit, ale nie som BM, takze snad vie co robi. Nejaku zmenu si to uz pytalo, ale ci akurat na poste trenera, to uvidime.
toto mi spravilo den..podla mna budete prijemne prekvapeni.
Odteraz si vas budem vsimat castejsie hosi..tak nech to jede p.co :wink:
Carlyle :a_von: Colorado :modlenie:
Ale Wahsington strašne suckoval ked tam prišiel a nakoniec z toho bola famozna jazda a PO, Ducks tiež suckujú prichádza Bruce a skončí to ..... ?
A teraz je výmena Ryana do Washingtonu reálnejšia, Bruce možno bude chcieť v tíme neakého oblúbenca.
oblubenec, ktory ho bude volat fat fuck? :D
Randy :bye2: nezbyva mi nez ti podekovat ze jsi jako prvni kouc v historii Ducks dotlacil SC do Anaheimu a celkove sis na sve kalifornske sestilete staci vedl vetsinou vyborne. Uz zrejme nastal cas na zmenui tak mi nezbyva nez ti poprat hodne stesti a uspechu do budoucna a myslim ze dlouho bez trenovani nezustanes :)
Welcome Bruce, jsem zvedav co za zmenu prijde s novym koucem. Co pamatuju tak u nas byla vetsinou trenerska zidle celkem pevna ( Wilson, Babcock, Carlyle ) tak treba si povedes dobre i bez Ovecky :lol2:
Ohlund píše:Ale Wahsington strašne suckoval ked tam prišiel a nakoniec z toho bola famozna jazda a PO, Ducks tiež suckujú prichádza Bruce a skončí to ..... ?
A teraz je výmena Ryana do Washingtonu reálnejšia, Bruce možno bude chcieť v tíme neakého oblúbenca.
Kezby :modlenie: na premysleni jak vysoko budeme tahat na draftu seru, ja chci vyhravat :jn:
Ryan - Semin :yahoo:
Selly8 píše: Ryan - Semin :yahoo:
okej Selly, mas moje pozehnanie :lol2:
Selly to fakt myslíš vážně??
neis píše:Selly to fakt myslíš vážně??
Človek, ktorý navrhne výmenu Semin - Ryan, nemôže byť pri zmysloch...Selly, ty by si to ako GM Ducks prijal ? :shock:
neis píše:Selly to fakt myslíš vážně??
Tiež som zostal zarazený. :ja_neviem:

Obrázek

Neviem či je to náhoda, ale jeden český fanúšik Ducks, ktorého som poznal, tiež vždy spieval o Seminovi. :D
sjomina tu nechcem ani zadarmo.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES