Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dnesne zlozenie:

Schaefer-Savard-Murray
Sturm-Bergeron-Kobasew
Axelsson-Krejci-Kessel
Reich-Metropolit-Thornton
Stuart-Ward
Alberts-Ference
Hunwick-Allen

V brane je Fernandez... Ako som uz spominal okrem Zdena a Widemana zostava v plnom zlozeni.
cepi- rád bych, abys měl pravdu, ale stále mám velké výhrady k doplnění týmu a i když nerad to říkám, na postup určitě nemáme. Tvůj oblíbenec Bochenski na farmu, to je překvapení....SopCast zase nic nedává, snad brzo rozchodím NASN. Prvních pět zápasů venku, snad čtyři body dovezeme!!! Proti NYI vedem 1-0.
Takze oproti avizovanemu zlozeniu v prvom utoku hral Sturm a v druhom Schaefer.

Moje dojmy zo zapasu su maximalne rozpacite: prijemne ma prekvapil Krejci- naozaj ho bolo vidiet na lade a ma dobry prehlad v hre. Trener ho nasadzoval aj na oslabenie a presilovku takze si ho dobre otestoval. Myslim ze miesto v time ma zarucene. Savard a Murray podali svoj standardne kvalitny vykon.

Negativne stranky by som zhrnul tak ze vykon bol kolisavy, boli dobre minuty, najma uvod zapasu a potom prisli hluche chvile. Presilovky sme hrali OTRASNE!!!

Co sa tyka jednotlivcov, Bergeron nezahral nic a nie je nahodou ze mal -3 body- najviac z celeho timu. Celkovo utok Schaefer-Bergeron-Kobasew neukazal takmer nic... stale som cakal na tie skvele ziskane puky pri mantinely v podani Schaefera ale akosi som sa ich nedockal...snad si to nechaval na sezonu. Kobasew isto nepatri do druheho utoku... ale snad sa nejak rozstriela alebo Bochenski chyti formu z konca minulej sezony lebo bez zakoncovatela v druhom utoku boj o Play Off mozme rovno vzdat teraz. Obrana tiez neoslnila a Fernandez mohol aspon ten posledny gol chytit.

Dufam, ze v piatok zapas zhodnotim uplne opacne ale po dnesku nemam velke vyhliadky...
Este jedna novinka z tabora. Dnes GM podpisal zmluvu s 18-rocnym brankarom Adam Courchaine.

A doplnam vyjadrenie trenera Julien-a po zapase ze vysledky sa zacinaju ratat az buduci tyzden. "Mozete sa na to pozerat z akejkolvek strany chcete, ale stale zaciname s cistym stitom v piatok."

Dufam, ze po piatku sa nejake bodiky co najskor nazbieraju :!:
:thumbsup: dik kowi za po zapasove preview..:evil: tak to som zostal rano nemilo prekvapeny, ked som sa mrkol na posledny pripravny vysledok..do postele som sa kotulal za stavu 2:1 v nas prospech a rano som som len pokrutil hlavou..s ostrovanmi by sa nemalo prehravat ani v priprave :!:

pripravne zapasy, ma teda vonkoncom nenaladili na optimisticku notu, ale nech to uz vyznie tak, ci onak, slova GM Chiu su na mieste..pokial si dobre spominam, v minulom rocniku, sme v priprave dosiahli sympatickejsie (vitazne) vysledky, no ten ostry strat dopadol tak, asi ako cela sezona, takze dufam, verim v zlepsenie :!:

Bochenski, wau, tak to som zostal zaskoceny, snad sa dostane cim skôr do minulo sezonnej formy, Kobasew v 2 lajne, to mi nejak extra nesedi a rozhodne by som nerozdeloval 2jicu Sturm - Bergeron

strasi ma mizerna efektivita timu, presilovky prichodom Charu nadobudnu inu poziciu a samotny Zee prinesie do muzstva to, co nam v pripravnych zapasoch chyba(lo)..vyzera to tak, ze do 1 ostreho startu proti hviezdam z Dallasu by mal byt fit, inak by som nebol 2x prijemne naladeny na 5 zapasovu jazdu po Zapade...uvod bude sakramentsky dôlezity.. zisk 5 bodov, taka to je moja predstava :!:

po zapasove fotky zo zaverecneho pripr. zapasu, supneme do Galerky dodatocne

:thumbsup2: vcerajsim dnom, sme v topicu Boston Bruins prekrocili 1000 hranicu prispevkov..touto cestou chcem podakovat sympatickemu medvediemu zoskupeniu v zlozeni: kower, Jundrovak, Los, skorpion..dufam chalani, ze v sezone 07/08 sa môzem (aspon z casu na cas) tesit na Vase prispevky..s mojimi môzete pocitat na beton :frajer2: ..brum, brum :)
Takze posledne zmeny v kadri su na svete:

Bruins zacnu v tomto zlozeni:
Manny Fernandez, Tim Thomas

Obrana (7): Bobby Allen, Andrew Alberts, Zdeno Chara, Andrew Ference, Mark Stuart, Aaron Ward, Dennis Wideman

Utok (14): P.J. Axelsson, Patrice Bergeron, Brandon Bochenski, Phil Kessel, Chuck Kobasew, David Krejci, Milan Lucic, Glen Metropolit, Glen Murray, Jeremy Reich, Marc Savard, Peter Schaefer, Marco Sturm, Shawn Thornton

Poznamka: Metropolit nema este podpisany kontrakt ale pevne verim ze sa v najblizsej dobe dohodne na podmienkach.

Matt Hunwick, Petteri Nokelainen a Nate Thompson boli poslany na farmu do Providence a Jeff Hoggan je na waiver listine- pokial si ho nezoberie ziaden tim tak tiez poputuje na farmu.
V mediach sa objavili dohady ze Lucic po zapasoch vonku poputuje do juniorskeho timu, aby si ho Bruins udrzali aj pre buduci rok. Ide o pravidlo ze ak hrac nehra viac ako 9 zapasov v sezone tak sa mu tato sezona nebude ratat do profesionalnej kariery.... uvidime ako sa nakoniec rozdhodnu. Ak si spominate minuly rok mali podobnu dilemu Penguins s mladym Staal-om a im sa oplatilo nechat si ho celu sezonu.
Minuly rok vyhralo Chicago vsetky zapasy v priprave a jak dopadly v sezone :thumbsdown: . Skutocny potencial ukaze az ostra sezona.
definitivna zostava bez nejakeho prekvapka..zabudnime na pripravu, teraz mame dostatok casu na zladenie, doladenie, kedze ostry start nas caka az 5.10..

Metropolit by sa nam bodil, je to skuseny borec, takze zrejme medzi nim a vedenim. ide len o dohodu na kolko a za co :)

medvedia horucka zacina kulminovat :smile03:
Jsem spíše pesimista, ale vždy je lepší překvapit než zklamat. Toto pravidlo neznám, ale Lucice by mě bylo líto, myslím, že brzo bude ještě lepší než Kessel.
Ja to nevidim zle. Klucovym faktorom budu vykony isteho slovenskeho obrancu. Dokonca jeho vykony budu tak klucove ze mozu rozhodnut o tom ci bude alebo nebude playoff.
Jundrovák píše:Toto pravidlo neznám, ale Lucice by mě bylo líto, myslím, že brzo bude ještě lepší než Kessel.
Ide o pravidlo, ze pokial draftovany mlady hrac nastupi na viac ako 9 zapasov, tak sa mu tato sezona odrata z jeho profesionalneho kontraktu a tym ze Lucic ma len 19 rokov nemoze este hrat ani v AHL. GM sa tiez vyjadril viac-menej v tom zmysle, ze planuje vyuzit niekolko z povolenych startov v tejto sezone NHL, a potom sa rozhodne. Ja osobne cakam, ze ho pocas tripu na zapade rovno poslu do juniorskeho timu vo Vancouver - aspon to nebude mat az tak daleko ako z Bostonu.
debil píše:Ja to nevidim zle. Klucovym faktorom budu vykony isteho slovenskeho obrancu. Dokonca jeho vykony budu tak klucove ze mozu rozhodnut o tom ci bude alebo nebude playoff.
suhlasim debil..mne stacilo, ako si Bruins pocinali v priprave bez isteho slovenskeho obrancu..v zostave s nim a s hrou, ktoru od neho vsetci ocakavame by to mohlo (malo) vyzerat rozhodne nadejnejsie..
Na utorkovom treningu boli tieto formacie:

Schaefer-Savard-Murray
Sturm-Bergeron-Kobasew
Axelsson-Krejci-Kessel
Lucic-Metropolit-Thornton

Reich a Bochenski trenovali striedavo s Lucicom a Thorntonom

Wideman-Chara
Alberts-Ference
Stuart, Ward a Allen hrali v roznom zlozeni.

Dufam, ze sa do piatku dobre zohraju a vstupia tym spravnym krokom do sezony!

Julien sa o brankarovi rozhodne az vecer pred zapasom alebo az v den zapasu.
Kower píše:Na utorkovom treningu boli tieto formacie:

Schaefer-Savard-Murray
Sturm-Bergeron-Kobasew
Axelsson-Krejci-Kessel

Reich a Bochenski trenovali striedavo s Lucicom a Thorntonom

Wideman-Chara
Alberts-Ference
Stuart, Ward a Allen hrali v roznom zlozeni..
toto boli tipy znameno pana Allena:

U:
1. Sturm-Bergeron-Murray
2. Schaefer-Savard-Bochenski
3. Axelsson-Kessel-Thornton
4. Reich-Krejci-Kobasew

O:
1. Chara-Ward
2. Alberts-Ference
3. Stuart-Wideman

a toto boli tipy cepiho:

1. Schaefer-Savard-Murray
2. Sturm-Bergeron-Bochenski
3. Axelsson-Kessel-Kobasew
4. Reich-Mowers-Thornton

1. Chara-Alberts
2. Ference-Ward
3. Stuart-Lashoff

ja som tuto svoju zostavu riesil presne 9.9 (viem podla NHLpro), ked sa neriesili ani len pripravne zapasy (vid. Krejci, Mowers..)..som zvedavy najmä na (ne)zaradenie Bochenskeho..kowi, ak budes vediet presne zlozenie formacii pri zapase s Dallasom cekni ich sem pls..zial, ja tento match na zivo nezhliadnem, vychadza mi to az na domaci suboj s Tampou..snad pak nejaky TV net nesklame..
Metropolit podpisal. Detaily neboli zverejnene.
Metroppolit zrejme podpisal rocnu zmluvu na hranici mininalnej mzdy, cize cca $500,000.

Dnes v obrane trenoval Zdeno s Wardom, Alberts-Ference opat spolu a zvysni traja sa stredali medzi sebou. Utok bol v rovnakom zlozeni.

Uz nech tu je piatok!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Obrázek Obrázek Obrázek

- a je to tu! mackovia sa dockali a dlhoocakavanu sezonu 07/08 nastartuju na lade favorizonaych hviezd z Dallasu
- z tohto suboja beriem aj bodik, ktory bude nesmierne dôlezity, po nasej narocnej ceste napriec Zapadom, kde sa predstavime v 5 po sebe iducich zapasoch! ba co viac, mimo kojotov (nech prepacia) nas cakaju superi viac zvucneho kalibru -) po DAL a PHO, sa predstavime u hydinky z ANA, nasledne u kralov z LA a tuto zapadnu epizodku ukoncime v tlame zralokov zo SJS na cele s nezabudnutlenym ex_mackom Joe Thorntonom..
- svätynu Bruins bude hajit s najväcsou pravdepodobnostou Manny Fernandez
- nech uz uvodny zapas dopadne akokolvek medvedie srdce sa po letnom spanku, rozbusi opät na plne obratky :!: :yahoo:

- ak budem pocas niektorych zapasoch online, budem z nich prinasat tzv. "txt live" znamy z predoslej sezony..najblizsie mi to vychadza na 1! domace stretnutie s Tampou! :twisted:
- pozapasove fotky z väcsiny zapasov Bruins budu samozrejmostou

GO!!! BRUINS GOOO!!!
No cakanie sa konci... Uz mi bezi v telke predsezonna a predzapasova show takze budem strucny...

Dnesny zapas bude dolezity a velmi narocny najme kvoli tomu ze Dallas prvy zapas prehral a je to ich prvy zapas pred vlastnymi divakmi takze sa budu isto chciet ukazat v lepsom svetle ako predviedli v stredu. Dallas ma slaby utok takze vela golov by nam nemalo hrozit ale o to tazsie bude prekonat ich skvelu obranu na cele s Turcom.

Ja nasim verim. LET"S GO!!!!
Tak vstup do sezony nebol idealny, ale netreba skladat zbrane.

Pozitva:
Axelsson-Krejci-Kessel hrali velmi dobre
Bruins boli fyzicky aktivni; oba :box: suboje boli dobre a priniesli energiu
Savard- Schaefer sa na lade videli

Negativa:
Fernandez minimalne posledne 2 goly mohol chytit; verim ze sa rychlo udomacni a bude oporov
Savard- Schaefer nedokazali dostatocne servirovat Murray-a s dobrymi prihravkami, co priznal aj Savard po zapase
Presilovky (okrem tej z ktorej padol gol) boli este dost rozpacite.

Na prvy zapas v sezone, proti kvalitnemu superovi (3.najlepsi minulu zakladnu cast NHL) ktory svoj prvy zapas prehral, to nebol zly zapas. Verim ze uz zajtra proti Phoenix sa podari negativa minimalizovat a ze v brane bude skutocna opora tiez: trener ma tazke rozhodnutie ci to opat skusi s Fernandezom aby mu vyjadril podporu alebo skusi Thomasa... ja by som dal opat Mannyho aby sa dostal do zapasoveho tempa co najskor (dnesny zapas bol od januara jeho prvy uplny zapas v zapase NHL)
Ach jaj, no vysledok ma nepotesil. V dalsom zapase to musi byt lepsie!
4:1...prekvapenie sa nekonalo, aj ked pri skore som malicko pokrutil hlavou..vezmuc vsak do uvahy statistiky, nebolo to najhorsie...zaujal ma v prvom rade celkovy pocet striel: na Turca sme vyslali 25 medvedich projektilov, zatial co na novica Mannyho slo smiesnych 18...!!!

v II sme si to pokaslali..tak pocas nej vypalime 12 krat, strelime 1 gol zasluhou Bergerona (po A Savvy + Shaef), zatial co hviezdy vyslali chabe 4 pokusy, za ktore inkasovali 2 golove kusky... :evil:

highlighty som nezhliadol (snad vecer s foteckami) no neviem, Manny zrejme potrebuje cas na aklimatizavciu, zzitie sa s kolektivom, v dalsich zapasoch to bude snad lepsie ..no jo, dilema ako hrom..Manny? / Timmy?..suhlasim kowi, bolo by fajn rozchytat Mannyho, ale ten Timmy mi neda...

Zdeno Chara stravil na lade 26:55 s 1 – a cesky borec Krejci 17:21 s 2 –

:!: do zapasu zasiahol draftovy novacik Milan Lucic (06:53)

next: Phoenix Coyotes vs. Boston Bruins

- nech to vyznie akokolvek trufale, v tomto zapase beriem jedine vitazstvo :!: ci uz po pp/sn z hladiska toho, akych superov mame pak..
Vcerajsia zostava bola takato:

Schaefer-Savard-Murray
Sturm-Bergeron-Kobasew
Axelsson-Krejci-Kessel

Chara-Ward
Alberts-Ference
Stuart-Allen

Za povsimnutie stoji presunutie Zdena na lavu stranu. Posobil tam vcera sebaisto a aj Ward podal dobry vykon, mal dokonca aj ofenzivne snahy ktore sa zatial neskoncili golom- verim ze to pride dnes.
Na Dallas rychle zapomenout. Manny by se měl, jak tomu říká cepy aklimatizovat(prachy za to bere velké....) a Thornton by měl bitky vyhrávat(poslední rána a šel do kolen...). Normálně stačí pět zápasů a víme na čem jsme, ale v našem případě to bude deset. Dnes večer snad živě a dva body.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS