Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS 2014 fantasy liga

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

aj na Redliksy pozor :!: :evil: ja som sa uz na nich dnes popalil
Deduško zatial vedie ligu, za celkovým lídrom je len o necelých 30 bodov, vzhladom nato kolko hlúpych chýb robíme tak ten foun by mohol byt aj reálny. :?

Zajtra chytá slovákom Laco?
Vraj ano. Mna by zaujimalo kto bude chytat za Svajciarov
áno, Laco je potvrdený :thumbsup:
Ohlund píše:Deduško zatial vedie ligu, za celkovým lídrom je len o necelých 30 bodov, vzhladom nato kolko hlúpych chýb robíme tak ten foun by mohol byt aj reálny. :?

Zajtra chytá slovákom Laco?
Kdyz si vemu, ze jsem do prvniho zapasu Svedu daval Mollera (jen proto, ze v poslednim zapase co jsem nasel daval 2 goly) a dneska jsem ho nedal. Vubec nemluvim o nechytajicim golmanovi a Kapitanovi za 0 bodu, tak jsem celkem prekvapenej, ze to vedeni drzim. Mohl jsem mit realne o nejakejch 20b vic.
Ale kdyby sou chyby..

No este se budou dopocitavat Rusi, takze uvidime.
Piraňky se prokousaly na první místa :ciga:
Dnes som dal ako jediného slováka zrovna Nagy-a a za švajčiarov kosatku Webera , zatial spokojnosť :good: . V bráne som sa dlho rozhodoval medzi Vasilevskym ktorý bol aj dosť lacný a podla mňa USA sú overrated a vychytá ich, alebo Scrivensom ktorý hrá naopak proti dobre hrajúcim čechom, dal som nakoniec Bena :nervozny:
Nagy :clap:
Preco vzdy vyberiem za kapitana nejaku cucku...
Slováci by si měli naliskat.. Vyjma Nagyho.. :slap:

Teď už mě může spasit leda Ovečkin. Marinčin -2 :eek2:
Já moula jsem si myslel že dneska se Tatar konečně chytí a na poslední chvíli jsem změnil uplně nesmyslně C z Grabovskeho na Tatara :scare:
chudák Jarda..aspoň, ten Nagy mu vyšiel :-D
Ohlund píše:V bráne som sa dlho rozhodoval medzi Vasilevskym ktorý bol aj dosť lacný a podla mňa USA sú overrated a vychytá ich, alebo Scrivensom ktorý hrá naopak proti dobre hrajúcim čechom, dal som nakoniec Bena :nervozny:
Vasilevskij bol najlacnejší a najlepší brankár dňa, Scrivens ani nechytal :hroza: , prečo ja? :buch:
Katastrofa, tusim som ziskal najmenej bodov. Druhy den po sebe kapitan 0 bodov. Rusi dajú 6 gólov a Zaripov ani 1A. :thumbsdown: Dnes musim zabrat, inak obhajoba nebude. :scare:
Lukas33 píše: tusim som ziskal najmenej bodov
Ano, o tu cest jsme se podelili. Z toho jasne vyplyva co za haluz to vcera byla.
Ví se, kdo dnes bude chytat v brance Švédska? Nechci tam zas hodit čučku, co bude sedět na střídačce..
Guddy.44 píše:Ví se, kdo dnes bude chytat v brance Švédska? Nechci tam zas hodit čučku, co bude sedět na střídačce..
Urcite Ullmark :jn:
Guddy.44 píše:Ví se, kdo dnes bude chytat v brance Švédska? Nechci tam zas hodit čučku, co bude sedět na střídačce..
Nilsson je potvredený a je aj u mňa v kase.
Ohlund píše:
Nilsson je potvredený a je aj u mňa v kase.
Díky. :klobuk: Jináč, kde zjišťujete info o nasazených brankářích? Přesněji, kde jsi třeba ty našel toho dnes potvrzeného Nilssona?
Na HFboards je GDT ku každému zápasu, sú tam predpokladané zostavy a popri nich aj to či sú brankári potvrdený alebo nie, prípadne neaký user tam postne kto bude chytať.
http://hfboards.hockeysfuture.com/showt ... ?t=1669259" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu je pri švédskej zostave G confirmed.
Neni nejaka soutez, kdo ma nejvic vyloucenych? :hroza:
ta ja som toto musel skrecnut, technika zlyhala, zjavne notas zahorel. a na mobile sa toto neda
Ja som to vedel. :rofl: Mam 2/3 SWE utocnikov, takze nedaju ani gol.
Moje trpělivost s Nyquvistem vypršela.. :slap:
ty vole ti svedi :slap: Backlund ako kapitan sa mi fakt "oplatil"..ani tah s Masalskisom mi prilis nevysiel. Aspon ze potesili Kulda, Redlihs a Boedker. V konecnom dosledku sa v tabulke asi vytiahnem.
258 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES