Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH Penguins vs. NEW YORK Rangers

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

PENS
52%
14
RANGERS[/b]
48%
13

Atlantik píše:No ne, ja ti rikal ze Maatta ma daleko od "božího hráče" v PO. Pro me byl prumernej, narocnost sezony se na nem projevuje, 95 zapasu na takovem levelu pro 19-letyho kluka je brutus.
Já mluvil o božím páru, né Maattovi. :-P :-D Reakce přímo na benchnutí Maatty to nebyla, to by se dalo chápat, zas si nehodlám nic nalhávat. Spíš mě samozřejmě dostalo to, že tam jde zpátky Engelland, zatímco Scuderi dál hraje(a Bylsma tušim přesně říkal, že hraje svůj top PO hokej nebo co :lol: ), ignoraci Desprese ani nemá cenu zmiňovat. Vlastně to byla jen bezprostřední reakce ode mě. Ono na tom vlastně ani nic překvapivýho není, když už je po celý sezoně jasný, že pro Bylsmu platí: Engelland >>>>>>>>>>> Despres/kdokoli mimo základ(díky bohu, že se před něj dostal alespoň Bortuzzo). Když bude mimo Maatta a Orpik, tak se ani jiná možnost, než nasazení Engellanda, od Bylsmy čekat nedala. :bee:
Teamy co ve 2.kole PO daly prvni gol maj bilanci 18-0. Asi neni potreba nic dodavat.. Rangers opet pujdou do zapasu s hrou na city a budou se snazit vyuzit tragedii MSL na zisk uvodniho tlaku a momentum (priznal to i Vigneault). Dnes jim ten uvod nesmime pustit.
Atlantik píše:
A ono je to asi jedno co je s Rangers. Faktem proste je, ze i kdyby byli 100%-ni, tak na nas proste neumej a nemaj.. Je to jen a jen o nas a funguje to jako masina. Nebyt 1.tretiny game 1, kde jsme byli vytuhli po delsi pauze a kdyby ten zapas hral Gibbons misto Glasse, resp. Crosby v nem nebyl tak marnej a hral alespon z poloviny jako ted, tak je to sweep jak vysitej.
No po 2 tretinách vedieme 3:1 ,vyhráno ješte není nic,máte tam obrovské šance najmä pri našich presilovkách v 2 tretine to už smrdelo golmi, ked chalani obrovskými hrubicami nechali ujst vašich hráčov ale Henk nás zatial drží nad vodou. :)

Ale každopádne nech už to dopadne akokolvek,mám z chalanov obrovskú radosť ako sa dokázali zvednout,zabojovať když už je skoro všichni vodepdsali a ako si písal minule potvrdili,že to nie sú žiadny nazdárci vedia zahrát,jen škoda,že až když už jim teče do bot ,potom je to stojí vela sil naprávať,čo predtým po...
Atlantik píše:Teamy co ve 2.kole PO daly prvni gol maj bilanci 18-0. Asi neni potreba nic dodavat.. Rangers opet pujdou do zapasu s hrou na city a budou se snazit vyuzit tragedii MSL na zisk uvodniho tlaku a momentum (priznal to i Vigneault). Dnes jim ten uvod nesmime pustit.
no tak to vám moc nevyšlo,dali tam jazdci 2 goly,potom znížil vlastnákom Klein a odvtedy je to parádny hokej nahoru dolu a rozhodne žiadna nuda a diváci si prídu na svoje i tý nezaujatý :)
Uvod, uvod, uvod :slap: Jake to prekvapeni ze? Smrt stare zeny zmobilizuje a nabudi Rangers a my nejsme schopni reagovat, i kdyz i blb musi vedet co nas ceka :evil: . A ten blb jsem i ja, kdyz celou sezonu vidim a tvrdim jak na to letos nemame a pak na 2 dny naivne uverim, ze je to mozna jinak. Byly to pekny dva dny, kdyz uz nic :?

Tak nebo tak, v game7 jsou favoritem NYR a ja uz z toho ani vedu delat neminim. Chce to urcite do budoucna zmeny, protoze takhle to dal nejde. Kdyz prohrajeme, tak budou muset prijit a Bylsma je prvni na odstrel.. A kdyz nahodou (nevim si to moc predstavit, ta hra doma pod tlakem je totiz strasna) ukazeme psychickou silu, tak je to jen oddaleni konce. Ukazuje se v plny mire to, co bylo vicemene jasny celou sezonu a tedy ze na Boston stejne nemame. Je mi to skoro jedno, zvlastni pocit a sam jsem prekvapenej, ale je to tak. Kdyz hvezdy na to kaslou, tak proc bych to mel brat vazne ja :neviem:

V satne prej po zapase zustali Crosby a Lemieux sami dva.. Nevim o co slo, ale nechtel bych byt v tu dobu v kuzi Crosbyho. Asi ho ceka i dost hnusny leto, kdyz bude ze vsech stran poslouchat jakej je PO choker. A dost mozna i opravnene. Bad times, ale konec-koncu i kdyz vsechno krachne, tak furt ma doma supermodelku, ta jedina asi pri nem zustane.. Pro me bude game 7 kritickej zapas na to, aby se Crosby rehabilitoval za posledni 2 playoffs, tady se ukaze co je zac. Dalsi fail a muj respekt asi definitivne ztrati.
Obrázek

presne toto sa dalo po Thorntonovej detinskosti očakávať. Tak a teraz sa všetci ostriekavajme vodou, prípadne Gatorade-om. :hroza: Bravó, NHL.
Rono píše::ninja: Pokusím se. :giggle:

Je fakt, že prohrát se na tom nedá.
no neviem,ak si vsadil aj dnes tak už sa ti to 2 x za sebou nevyplatilo :wink: Tak dúfam,že dáš aj hattrick tuším nám prinášaš šťastie :-D
Chris píše: no neviem,ak si vsadil aj dnes tak už sa ti to 2 x za sebou nevyplatilo :wink: Tak dúfam,že dáš aj hattrick tuším nám prinášaš šťastie :-D
Nic proti, ale reknu ti jak to je (ted nepises v zasade nic spatnyho, ale jde o princip). Celou serii si tu nebyl a kdyby dnes nevyhrajete, tak se tu ani neukazes, ze jo. Bez si tedy na NYR forum kopirovat do diskuzi co kdo zde napsal do chatu, to bude efektivnejsi a jses v tom dost zkusenej.

EDIT: Tak sorry, byl jsi tu po game1. Prekvapive :giggle:
Getzo5 píše:Obrázek

presne toto sa dalo po Thorntonovej detinskosti očakávať. Tak a teraz sa všetci ostriekavajme vodou, prípadne Gatorade-om. :hroza: Bravó, NHL.
Obrázek
Atlantik píše:
Chris píše: no neviem,ak si vsadil aj dnes tak už sa ti to 2 x za sebou nevyplatilo :wink: Tak dúfam,že dáš aj hattrick tuším nám prinášaš šťastie :-D
Nic proti, ale reknu ti jak to je (ted nepises v zasade nic spatnyho, ale jde o princip). Celou serii si tu nebyl a kdyby dnes nevyhrajete, tak se tu ani neukazes, ze jo. Bez si tedy na NYR forum kopirovat do diskuzi co kdo zde napsal do chatu, to bude efektivnejsi a jses v tom dost zkusenej.

EDIT: Tak sorry, byl jsi tu po game1. Prekvapive :giggle:
Ja som tu bol aj po tom 1 dueli a sledujem každý duel až do konca,aj ked prehrávame,hladal som ta aj dnes v chate,keby si tu bol,tak sme mohli pokecat :wink: Keby to bolo ako píšeš ty,tak by som tu bol asi skôr po tom minulom dueli,kde sme vám naložili 5:1 ale nebol som,chcel som s tebou nadviazať kontakt a pokecat trochu,preto som sa ozval už po 2 tretine,síce sme viedli ale nebolo isté nič, len sa mi ten hokej velmi lúbil z obidvoch strán .ja si nemyslím,že je tak isté,že ten posledný duel zvládnu chalani,ale som na nich hrdý ako sa dokázali pozbierat a vrátiť do serie a to všetko okolo MSL i ako aj napriek tomu dokáže hrat a dat gol tak pred tým :klobuk:

A kopírovať,robia to aj další chalani vrátane cepiho sem tam opačne a prečo som to robil?Lebo na rozdiel od webu Philly kde sa to vulgaritami len hemží a chalani sledovali len to,kým tu chalani píšu vecne a väčšinou i bez napadaní a toto som chcel chalanom ukázať,len to by niekto si musel dať tu námahu aj nad tým popremýšlať.Ako,pýtal si sa,prečo som nebol v chate ked bol duel s Phillkou.Došiel som ,že budeme tam písať a prvá veta bola od Andyho:Chci videt tu švédskou devku lízat mi boty či čižmy neco v tom smeru,tak na to som nemienil reagovat nedopadlo by to dobre,s tebou by som tu diskutoval v pohode,ale teba nebolo v chate tak asi tolko k tomu.
Chris píše:no neviem,ak si vsadil aj dnes tak už sa ti to 2 x za sebou nevyplatilo :wink: Tak dúfam,že dáš aj hattrick tuším nám prinášaš šťastie :-D
:yes: :ninja:
Go Rangers !!! Go !!! Dokonejme obrat :wave:
No super, takže z týhle série uděláme dojemnej příběh Martyho St.Louise o tom, jak tragédie v rodině pomohla k obratu už téměř ztracené série. :slap:

Neskutečný co tenhle tým předvádí a je úplně jedno, jak to v úterý dopadne. Kterýkoli menší tragédi, než jsou Rangers a Jackets by nás už dávno hnali. Za 12 zápasů v PO kolik výkonů, na který by ty primadony mohly bejt pyšný? Tři?
Atlantik píše: Chce to urcite do budoucna zmeny, protoze takhle to dal nejde. Kdyz prohrajeme, tak budou muset prijit a Bylsma je prvni na odstrel.. A kdyz nahodou (nevim si to moc predstavit, ta hra doma pod tlakem je totiz strasna) ukazeme psychickou silu, tak je to jen oddaleni konce. .
abyste nedopadli jako Vancouver. Ten taky patřil k nejlepším v základní části atd. Jenže ta změna vyvolala to že se nedostali ani do playoff. Ukázalo se že problém nebyl v trenérovi.
Celej vtip je v tom, že na playoff musí bejt kvalitní celej tým.

v současnosti nastupuje jako třetí útok za Rangers Carl Hagelin - Brad Richards - Martin St. Louis ,ve třetí lajně Pens jsou Vitale a Bennet, to jsou hráči co by se nedostali ani do čtvrtý lajny Rangers. Tady vidim jasně největší rozdíl(kromě Kinga samozřejmě). Škoda, že jsme toho nevyužili v 2,3,4. Ale v těch kritickejch zápasech jde právě o to aby udeřil někdo mimo tvrdě hlídaný lajny.

i u Pens by to měli vědět, když je k poslenímu poháru dotáhly dva vítězný góly Kennedyho a Talbota.
v zápasech 5,6,7 proti Detroitu tenkrát ve finále, se neprosadil ani Crosby ani Malkin. Prosadili se jenom hráči co už u Pens teď nejsou.
Chris píše:prvá veta bola od Andyho:Chci videt tu švédskou devku lízat mi boty
Promin, jestli jsem se dotkl tveho jemnocitu. :neviem: :oops:
Chris píše:Obrázek
To by som frustraciou nenazval. Som posledny, kto by sa mal zastavat niekoho od pens, ale co si cakal ked nejaky no namer Moore takto dva krat zozadu oseka superstar nielen pittsburghu ale celej ligy? To sa mal Kunitz prizerat? Ak by bol na mieste Crosbyho Giroux, som si isty, ze podobne by reagoval Hartnell prip. Voracek a ja by som s tym problem nemal.

K serii: je mi uz asi aj jedno, kto postupi. Bruins budu asi konecna pre oba timy.
:giggle: Tohle je opravdu komedie. To co se celou sezónu stávalo Rangers osudným, tedy první desetiminutovka je teď jejich největší zbraň. Velmi ale velmi povedený zápas. I když nemohu si pomoci, druhý gól, co Flower dostal mi přišel hodně zbytečný. Jinak, Márty se trefil, palec hore a doufám, že té dojemné aféry je konec. Lundqvist se konečně rozchytal na tu úroveň, co bylo třeba a 3. lajna se konečně chytla a dává tučňákům do kulí. Ale co je hlavní.. Celej tým Rangers tam jezdí po prdeli a bojují. To je oproti celé!!! první sérii a prvních 2 zápasů této série obrovský rozdíl. Ten konec byl famózní. Já už zvedal ruce po té tyči 7 minut před koncem. Na druhé straně, u brejku Goce už jsem naopak padal hlavou o stůl. Konečně má ta série náboj. To mi strašně chybělo!

Tučňáci jsou teď na lopatě. Game 7 by si Rangers měli pohlídat. STATISTIKY mluví jasně. :nono: Ale jak už všichní víme, v PO neznamenají nic. Jestli dostal Crosby po kulách, tak to není dobré. On když sepne pedál na podlahu, málokdo mu stačí (možná Hagelin? :jn: )..Každopádně. Chci vidět tu kanadskou děvku lízat mi boty!
kajo píše:Som posledny, kto by sa mal zastavat niekoho od pens, ale co si cakal ked nejaky no namer Moore takto dva krat zozadu oseka superstar nielen pittsburghu ale celej ligy?
Ono je to slozitejsi. Cele je to v zamori podany tak, ze uplne na zacatku tam ma Crosby hokejku mezi jeho nohama, kterou on mu navic pridrzuje rukou. Ale v te posledni fazi, kdy ji vytrhava, tak ho dloubne zespoda do, no jak to nazvat, do suspenzoru :jn:
Pak teprve prisly ty korsceky.
Ja bych z toho vedu nedelal.
To je PO. Kazdej zkousi vsechno.
Delat z toho nejaky rozsahly zavery, to bych nedelal..
AndyF píše: Ono je to slozitejsi. Cele je to v zamori podany tak, ze uplne na zacatku tam ma Crosby hokejku mezi jeho nohama, kterou on mu navic pridrzuje rukou. Ale v te posledni fazi, kdy ji vytrhava, tak ho dloubne zespoda do, no jak to nazvat, do suspenzoru :jn:
Pak teprve prisly ty korsceky.
Ja bych z toho vedu nedelal.
To je PO. Kazdej zkousi vsechno.
Delat z toho nejaky rozsahly zavery, to bych nedelal..
:shock: co si to jako dovolujou? Dloubani do rozkroku je přece naše (Lucicova) doména :jn:
Guddy.44 píše: Game 7 by si Rangers měli pohlídat. STATISTIKY mluví jasně. !
jj, statistiky mluví jasně, vždycky když byli Rangers velkým favoritem, tak to podělali.
Crosby je osekavan cely PO a zatim na to nereagoval. Co je ale horsi, nereagoval na to ani nikdo jinej (samozrejme ani sudi). Nebyl tam nikdo, kdo by se ho od nas zastal. Takze tohle co udelal Kunitz bylo uplne na miste, ja se spise ptam ze kde to bylo doposud. Crosby uz byl taky frustrovan, predpokladam ze i o tom byla debata s Lemieuxem. Je to neco, co si v game 7 nemuze dovolit.

Ad Chris)
Ke tve ucasti.. Rekl jsem, ze kdyby jste prohrali resp. prohravali behem zapasu tak nelezes ani do tohodle topicu a ani do chatu. To je myslim uplne jasny. Kde si byl po game 2,3,4 ? Ted mas kridla ze se vam zadarilo, tak se jdes delit se svyma nazorama. Ja ti na ne kaslu.

Dalsi vec. Cepi sem-tam neco zkopiruje do chatu, nerikam ze je to uplne koser, je tam ale jeden zasadni rozdil. Cepi neni registrovan na NYR foru a netvari se jaky je s vama kamarad, aby pak pri dalsi prilezitosti vynasel nakopirovany texty na jina mista. Rozumime si v cem ten rozdil je? A ty pohadky o tom, jak si to vlastne myslel dobre, to vis komu vypravej.. :lol2:

Jinak k Rangers. To co ted hrajou je dost impresivni. Nasazeni jake v 1.kole predvedli snad ve 2.tretine game7 je tam ted mnohem casteji. Lundqvist dnes opet neskutecnej, to jak vychytal Goce v oslabeni byl asi klic. Byt to gol, je to podpasovka v SH na 2:2 a mame skvelou sanci. Hned na to dalsi najezd Gibbonse a bylo tam toho mnohem vic, jedinej gol byl vlastnak, takze normalnim zpusobem byl skoro neprekonatelnej. To Fleury je jen prumer. Tohle byly vykony ktere stacily na dorovnani Bobrovskeho, ted se to ale projevuje.

Je ale dost trapny, ze na to aby takhle zacli hrat potrebovali takovou tragedii a probudil je az prichod St.Louise na zapas primo z domu. Nebyt toho, tak ten game5 by asi zabalili a odbruslili. Ted to doma opet otocili ve svuj prospech, jeste navic byl v den zapasu i Den matek, jak poetické.. No v game7 uz by to nemelo hrat takovou vyraznou roli. Je to PO a otazka vetsi motivace by se resit nemela, nicmene stalo se. Chyba je i na nasi strane, meli jsme s tim pocitat a bez ohledu na to co se stalo v teamu NYR musime jit i my na 100%. Jsme ku*va doma, tak to obratme i my jednou ve svuj prospech. Bud tu prokletou domaci arenu aspon jednou k necemu vyuzijeme, nebo ji fakt rovnou podpalte.. (1-7 v clinching domacich zapasech je fakt ostuda, ted je sance na 1-8).

PS: Zatim uplne stejny vyvoj serie nez s Tampou. Taky bylo doma 1:1, pak jsme vyhrali dva venku, pak prisel totalni domaci kolaps, bojovnej zapas venku a pak nas v game7 vychytal Roloson na nulu. It´s coming.
lets go Rangers píše: v současnosti nastupuje jako třetí útok za Rangers Carl Hagelin - Brad Richards - Martin St. Louis ,ve třetí lajně Pens jsou Vitale a Bennet, to jsou hráči co by se nedostali ani do čtvrtý lajny Rangers. Tady vidim jasně největší rozdíl(kromě Kinga samozřejmě). Škoda, že jsme toho nevyužili v 2,3,4. Ale v těch kritickejch zápasech jde právě o to aby udeřil někdo mimo tvrdě hlídaný lajny.

i u Pens by to měli vědět, když je k poslenímu poháru dotáhly dva vítězný góly Kennedyho a Talbota.
v zápasech 5,6,7 proti Detroitu tenkrát ve finále, se neprosadil ani Crosby ani Malkin. Prosadili se jenom hráči co už u Pens teď nejsou.
Ja nevim, Bennett sel sice dolu, ale nebyt jeho prispevku v 1.kole, tak mozna koncime uz tam. Vitale ma nejmene IT z teamu, je to 4th liner (dle meho nazoru dobrej 4th liner). Bottom6 neni problem, Sutter je vlastne 3rd liner (ted hraje v roli neco mezi 2nd a 3rd) a je to jeden z nasich nejlepsich hracu v PO.. Dnes jeden z nejlepsich od nas Gibbons, aktivni byl Goc.. Nehrali spatne, ale Lund to vyborne vychytal.

Staci se podivat na Kunitze (co nam uz zblokoval 2 goly v serii) a trapnyho Neala co hrajou oni.. Kde je jejich prispevek? Crosby to ma tezky, furt je na nem nekdo, ale kdyby hru alespon zjednodusil a vychazel z defenzivy a cekal na svou sanci, byl by mnohem vetsim prinosem. Tohle je strasne malo. A pak tu mame nejvetsi fail, nasi presilovku. V serii 1 for 19, ostuda.

Takze je to jasny, s normalni presilovkou a alespon prumernou produktivitou od hracu co dostavaj nejvetsi prostor by jsme ted nebyli v game7, ale cekali by jsme na soupere v ECF. Bottom6 by mohla byt lepsi, ale po tom cim jsme si v sezone prosli jsem rad i za tohle. Zapasy nam neprohravaj, na PK delaj velmi dobrej job a maj i sance. Nejaky goly tam uz taky meli.
Atlantik píše: aby pak pri dalsi prilezitosti vynasel nakopirovany texty na jina mista.
Mne to prijde uplne OK. :hiding:
Zvlast kdyz texty chatu uz nejsou pristupny jen pro registrovany.
Ani to nebyl on, kdo to psal.

To nemeni nicmena nic na tom, ze se opravdu s oblibou objevuje predevsim pri vitezstvich. :giggle:
AndyF píše: Mne to prijde uplne OK. :hiding:
Zvlast kdyz texty chatu uz nejsou pristupny jen pro registrovany.
Ani to nebyl on, kdo to psal.

To nemeni nicmena nic na tom, ze se opravdu s oblibou objevuje predevsim pri vitezstvich. :giggle:
Mne to tedy OK neprijde, ale cert to vem.

"Ani to nebyl on, kdo to psal" -- Tomu nerozumim :?: Slo o afternoon zapas s vama, kde byla diskuze na chatu, Chris(Dean) se tu lognul a driv nez neco napsal se objevily nakopirovany texty na NYR foru. Pak kdyz Rangers vedli (samozrejme vedli! jinak by tu ani nebyl..) zacal velmi prijemne diskutovat v chatu, ale myslim ze mu na to ani nikdo nejak nereagoval.
Tak mas pravdu, byl to on, ale mne to proste nevadi. Nechtej diskutovat tady, ja to repsektuju. Ja zase kopiroval texty od nich sem. :neviem:
206 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES