[quote="montreal"]19:27 - Obránce Kevin Bieksa bude v dalšà sezĂłnÄ› brát ve Vancouveru sice jen 550 tisĂc dolarĹŻ, ale v následujĂcĂch tĹ™ech letech si po pondÄ›lnĂm podpisu dodatku ke stávajĂcĂ smlouvÄ› vydÄ›lá celkem 11,25 mil. dolarĹŻ. PĹ™ekoná tak doposud nejlĂ©pe placenĂ©ho beka Canucks Samiho Sala. Kosatky draftovaly rodáka z Grimsby v roce 2001 v pátĂ©m kole, ale šanci mu daly aĹľ loni.
Jen aby potvrdil svoje schopnosti.Zaznamenal jsem ho vPO,ale jinak ho moc neznám.Ĺ
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER CANUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
UĹľ som myslel Ĺľe ty kaĹľdĂ©ho len zhadzuješ ale uĹľ si druhĂ˝ ÄŤo prĂchod Millera chváli,ja som ho v LA hraĹĄ nevidel a neviem ÄŤi nebude u nás hraĹĄ aĹľ v tretej obrane s KrajĂÄŤkom,blbĂ© je to Ĺľe naše najväčšie talenty sĂş obrancovia Bourdon a Edler a ani tento rok nedostanĂş moc šancĂ ked sa tá šestica bude vyhĂ˝baĹĄ zraneniamchorche píše:Miller je dobry ulovok.
No uĹľ som si aj popozeral ten rozpis zápasov,na zaÄŤiatku to bude stále doma-vonku ale hustĂ© to bude nakonci sezony poslednĂ˝ch 9 zápasov hráme proti vlastnej divĂzii,a z toho poslednĂ© 4 doma,ked bude zasa divĂzia vyrovnaná tak to bude zaujĂmavĂ˝ boj Canucks o play off,dĂşfam Ĺľe budeme maĹĄ postup istĂ˝ ešte predtĂ˝m lebo inak to nevidĂm pekne
Centra?ved majĂş H.Sedina ktorĂ˝ bol 4 v asistenciách minulĂ˝ rok,Morrison vynikajĂşci na oslabenia a nazbieral 51 bodov z 2Ăştoku v defenzĂvnom tĂ˝me,a ešte tu je stále Kesler,ktorĂ˝ toho moc neukázal lebo bol dlhodobo zranenĂ˝,prišiel novĂ˝ center Ritchie a aj Cooke a Linden(ked neukonÄŤĂ) mĂ´Ĺľu hraĹĄ centra tieĹľ,mne vo Vancouver teraz chĂ˝ba len jedno pravĂ© krĂdlo aspoĹchorche píše:Co kde aka panika, Nucks sa konecne aspon trochu vyvazili, hoci dalsich 5 hjracov by im bolo este treba! Treba si uvedomit v prvom rade to, ze Nucks nemaju poriadneho centra. S kridlami to mozno vykryju, obrana sa spevnuje.
Vancouver nema ziadneho 1. centra! A Linden je an trhu s volnymi hracmi, ale vzhladom k veku by som ho neprecenoval, nieco ako Lang, pravdepodobne ale trochu slabsie. Center je najslabsie miesto Nuck, Morisson hral pocas celej sezony dost slabo, navyse zaspaval aj naslund, utok drzali dvaja hraci. Dvojcata.
Teraz tu Ohlund pĂsal o Sedinovi..on je dosĹĄ dobrĂ˝...vynikajuci a staÄŤĂ ima do prveho utoku a budem rad ked formacia Näslund,Sedin,Sedin aj nadallej ostane za par rokov taka suhra tam bude..budu nebezpeÄŤnĂ˝ uĹľ toto play off ÄŤo som kukal niektore ich zapasy som videl hlavne ten prvĂ˝ proti Dallasu a tam takĂ˝ perfektnĂ˝ gol v OT dal...myslĂm Sedin....len a len sa hodĂ Sedin na post prveho centra niÄŤ inaho si tym neviem ani ja a moĹľno dalšĂcvh niekolko tisĂc fandov Canucksu predstaviĹĄ...
LenĹľe Linden je aj nieÄŤo podobnĂ© ako Selänne,to myslĂm tak Ĺľe v jeho veku bud ostane v klube v ktorom vyrastal a stal sa jeho historiou alebo ukonÄŤĂ kariĂ©ru,nedokážem si predstaviĹĄ a ani s tĂ˝m nepoÄŤĂtam Ĺľe by hral niekde inde ako u Canucks a myslĂm Ĺľe aj on by tu kariĂ©ru ukonÄŤil velmi rád,no a potom sa budem musieĹĄ rozlúčiĹĄ :coucou:chorche píše:A Linden je an trhu s volnymi hracmi, ale vzhladom k veku by som ho neprecenoval, nieco ako Lang, pravdepodobne ale trochu slabsie.
No to je škoda Ĺľe si videl len prvĂ˝ zápas,pretoĹľe Sedinovci zvyÄŤajne s Näslundom nehrajĂş,hrávajĂş s Pyattom,a tá spolupráca za niekolko rokov?ved Näslund bude maĹĄ za 2 týždne(30.7.) uĹľ 34rokovHannu píše:Teraz tu Ohlund pĂsal o Sedinovi..on je dosĹĄ dobrĂ˝...vynikajuci a staÄŤĂ ima do prveho utoku a budem rad ked formacia Näslund,Sedin,Sedin aj nadallej ostane za par rokov taka suhra tam bude..budu nebezpeÄŤnĂ˝ uĹľ toto play off ÄŤo som kukal niektore ich zapasy som videl hlavne ten prvĂ˝ proti Dallasu a tam takĂ˝ perfektnĂ˝ gol v OT dal...myslĂm Sedin....len a len sa hodĂ Sedin na post prveho centra niÄŤ inaho si tym neviem ani ja a moĹľno dalšĂcvh niekolko tisĂc fandov Canucksu predstaviĹĄ...
Teraz som našiel stránku kde sĂş zoradenĂ© tĂ˝my podla vĂ˝dajov (lĂstky,pivo,parkovanie...) a zarazilo ma Ĺľe Vancouver bol v prvej 5ke a má dokonca najdrahšie vstupenky
,ale aj napriek tomu tĂ fanúšikovia to tam furrt vypredajĂş,pretoĹľe Vancouver je Hockey Town,a nechcel by som byĹĄ fanúšik Montrealu,ten si musĂ siahnuĹĄ trocha hlbšie do penaĹľenky ked chce ĂsĹĄ na zápas...Ceny
No Hannu ked chceš tak si mĹľme Generalsa zahraĹĄ cez net proti sebe ale tá hala sa tak nevolá. General Motors Place neni Generals Motors PlaceHannu píše:Sa aj mne strašne lubi ta hala ...Generals motors place...a ete Saddledome v Calgary..
Ale s tĂ˝m Ĺľe to je jedna z naj. hál sĂşhlasĂm
No Vancouver podpĂsal zmluvu so Slovákom Jozefom Balejom,neviem ÄŤo si mám o tom myslieĹĄ,lebo ja som po tom zranenĂ a roku v Europe s jeho návratom vĂ´bec nepoÄŤĂtal...Ale uvidĂme ÄŤo dokáže na farme a moĹľno pri marodke v 1.tĂme alebo jeho skvelej forme dostane dalšiu šancu aj v prvom tĂme
Podpis s Balejem nechápa asi nikdo...Ohlund píše:No Vancouver podpĂsal zmluvu so Slovákom Jozefom Balejom,neviem ÄŤo si mám o tom myslieĹĄ,lebo ja som po tom zranenĂ a roku v Europe s jeho návratom vĂ´bec nepoÄŤĂtal...Ale uvidĂme ÄŤo dokáže na farme a moĹľno pri marodke v 1.tĂme alebo jeho skvelej forme dostane dalšiu šancu aj v prvom tĂme
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé