MnÄ› z novĂ˝ch dresĹŻ,kterĂ© jsou pĹ™edstaveny nadchl tĹ™etĂ alternativnĂ dres Boston Bruins s celĂ˝m medvÄ›dem v logu a nápisem Boston Bruins v kombinaci ĹľlutĂ© a pĂskovĂ© barvy,kterĂ˝ pĹ™edstavuješ cepi s ÄŤernĂ˝m ÄŤ.19.Je to zbrusu novĂ˝ dres a na mĹŻj vkus se moc povedl.HodĂ se i k dresĹŻm z logem velkĂ©ho B do sady.PĹ™ipomĂná starĂ˝ retrodres i kdyĹľ je to zcela novĂ˝ dres.Doufám,Ĺľe Bruins je budou ÄŤasto nosit,protoĹľe jsou opravdu povedenĂ©.VylepšenĂ˝ dres z hlavou medvÄ›da,mÄ› tolik neupoutal.MÄ› se takto zhotovenĂ˝ motiv medvÄ›dĹŻ nelĂbĂ,to mám rádši starĂ© dobrĂ© legendárnĂ dresy s pĂsmenem B.Ty se mi moc lĂbĂ,dĂ˝chá z nich kus historie.
Pokud jde o vylepšenĂ© dresy Edmontonu,pouĹľitĂ oranĹľovĂ© barvy mi nevadĂ.Jsou to starĂ© dresy Oilers se zmÄ›nou V-ÄŤka na zavazovánĂ u krku,ala Rangers.S pouĹľitim mĂsto modrĂ©,oranĹľovĂ© barvy,tak aby to ladilo s kapkou oleje v logu.MÄ› se to lĂbĂ-proÄŤ Ne i kdyĹľ oranĹľovou taky moc nemusim.
To platĂ i o dresech Islanders,kde se oranĹľová pouĹľĂvá.Ale jinak dresy Islanders ze šnÄ›rovánĂm u krku udÄ›lali podle mne posun správnĂ˝m smÄ›rem,jsou urÄŤitÄ› lepšĂ.A jak Lecavalier-number4 správnÄ› podotkl,to ÄŤĂslo zepĹ™edu ala ,,házená" si mohli odpustit.
Pokud jde o dres Canucks.Jsou zatim nejlepšĂ,kterĂ© Canucks pĹ™edstavili.MÄ› se nelĂbĂ logo Canuks,s tĂm nic nenadÄ›lám a pĹ™ĂznivcĹŻm se tĂm omlouvám.PĹ™itom cepi ukázal návrh loga Canucks od nÄ›koho snad pĹ™Ămo z Kanady, s malovanou kosatkou,kterĂ˝ by byl ĂşplnÄ› bezvadnĂ˝.Canucks nemajĂ zase tak dlouhou historii,aby se to nedalo zmÄ›nit.A je to škoda,Ĺľe nad tĂm nepouvaĹľujĂ!!!Ale jinak poslednĂ modrĂ© dresy s doplĹ