co ty tu narazas na tiperku sa uvedom ja ju poznam a viem ze tipuje dobre a co je na tom zahadne a co sme pporusi pravidlo alebo co? nechapem ja si vsimam moj tim a viem koho mam v time tak neviem co mas za problem a ze akoze tiperka a co si myslim kto je to ?ivan23 píše:pozri sa sopko, ja tebe určite nemám čo závidieť. To čo som si teraz všimol ja, si už zrejme mali možnosť v poslednom všimnúť aj ostatní. Nie je to náhoda, o tom som presvedčený a troška si ten tvoj team začnem všímať to mi ver, lebo niečo mi na vás nesedí, hlavne tá akože tipérka.
Vieš čo sú to výrazové prostriedky..? Asi veľmi nie, ale je viac ako zaujímavé, že tie tvoje aj jej sú neuveriteľne podobné...
To že ste dnes takto natipovali je určite dôsledok skvelej komunikácie medzi vami a o tipérskych schopnostiach (zvlášť u slečny záhadnej) ani nehovoriac...
Takže gratulujem, ale...![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WHITE CASPERS
sa uvedom, akoze nemozeme sa vyjadrit? tak naco tu potom ta diskusia je a navyse kazdy si sleduje ako su na tom timy z tej istej konferencie, kedze ide o body do PO....sopko píše: zrazu ste vsetci aky aktivny tu co mate proti mne ? jej dobre stastie sme mali a co to stale rozoberate zrazu tu chcete chvalit a ked sa nam darilo ovela viac ako teraz tak ste boli ticho
fajn, potom ti nemôže robiť žiaden problém, aby sme si tu s vami oboma niekdy naraz v jednom čase pokecali, čo ty na to..?sopko píše:co ty tu narazas na tiperku sa uvedom ja ju poznam a viem ze tipuje dobre a co je na tom zahadne a co sme pporusi pravidlo alebo co? nechapem ja si vsimam moj tim a viem koho mam v time tak neviem co mas za problem a ze akoze tiperka a co si myslim kto je to ?ivan23 píše:pozri sa sopko, ja tebe určite nemám čo závidieť. To čo som si teraz všimol ja, si už zrejme mali možnosť v poslednom všimnúť aj ostatní. Nie je to náhoda, o tom som presvedčený a troška si ten tvoj team začnem všímať to mi ver, lebo niečo mi na vás nesedí, hlavne tá akože tipérka.
Vieš čo sú to výrazové prostriedky..? Asi veľmi nie, ale je viac ako zaujímavé, že tie tvoje aj jej sú neuveriteľne podobné...
To že ste dnes takto natipovali je určite dôsledok skvelej komunikácie medzi vami a o tipérskych schopnostiach (zvlášť u slečny záhadnej) ani nehovoriac...
mozme a kde som na polici ze ja si prave s tebou musim kecat ,mne to nerobi problem ale predsa co tu chces teraz robit neviem nejako sa tu vyhrazat ze s obama alebo co ja neporusujem pravidla ohladom ktl tak problem neni tak co vlastne ta trapi sak povedzivan23 píše:fajn, potom ti nemôže robiť žiaden problém, aby sme si tu s vami oboma niekdy naraz v jednom čase pokecali, čo ty na to..?sopko píše:co ty tu narazas na tiperku sa uvedom ja ju poznam a viem ze tipuje dobre a co je na tom zahadne a co sme pporusi pravidlo alebo co? nechapem ja si vsimam moj tim a viem koho mam v time tak neviem co mas za problem a ze akoze tiperka a co si myslim kto je to ?ivan23 píše:pozri sa sopko, ja tebe určite nemám čo závidieť. To čo som si teraz všimol ja, si už zrejme mali možnosť v poslednom všimnúť aj ostatní. Nie je to náhoda, o tom som presvedčený a troška si ten tvoj team začnem všímať to mi ver, lebo niečo mi na vás nesedí, hlavne tá akože tipérka.
no teraz pozeram ako to vyzera s tym play off no znacne tie prve dve kola nam chybali ta strata sa tazko dobieha ak to skonci tak ze v 5 kole sa umiestnime na 2 mieste budeme stracat cca. 7 bodov co je dost vela to by sme museli v 6 kole skoncit jedna a tie 4 timy pred nami na poslednych miestach cize
ale ak este skusime dnes zabojovat o prve miesto by sme stracali 4 body a vtedy to vidim este realne teraz to vidim dost
bojujeme sme 5 potrebujeme 2 miesto ako sol a dva timy aby skoncili 11 a 12 zatial su dobre na tom len mi sme 3 miesta za nasim cielomTiperka píše:Chlapci bojujeme eštemožno sa to nakoniec podarí, a za tie kolá čo sme nehrali by nám mohli dať nejaký bonus, že nám to celkom ide
proste sme len nestihli začiatok...
no vedenie timu doslo k rozhodnutiu:tim bude pokracovat aj na buducu sezonu caka ho rekonstrukcia zo vsetkych moznych smerov proste tento tim bude najlepsi v celej ktl nove hviezdy pridu priam za velke peniaze

najdrahsia a najvacsia hviezda ktl :Maro bude nova posila na dalsiu sezonu
chcem ho privitat v time a tesime sa na novu spolupracu
najdrahsia a najvacsia hviezda ktl :Maro bude nova posila na dalsiu sezonu
chcem ho privitat v time a tesime sa na novu spolupracu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé