Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
R.I.P. Pavol Demitra #38
Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.
Pavol Demitra odchádza do Jaroslavľa
Posledných šesť dní to bolo hrozné, a to nielen pre mňa, ale pre všetkých. Niekedy nám už ani tabletky na spanie nezaberali.
Vôbec nie. Budem držať palce Čechom, napokon, v tíme mám veľa kamarátov.
Prečo slovenskí hokejisti neuspeli na MS? Diskutujte
Musím sa priznať, že aj ja som pustil slzu pri Demovej rozlúčke. Dnes skončil hráč, ktorý sa už navždy zaradil medzi legendy slovenského hokeja a ktorý sa výrazne podieľal na našich úspechoch či už na medzinárodnej scéne alebo v NHL. Je to môj obľúbený hráč, vzor a vždy si ho budem vážiť za to všetko. Aj on bol jeden z dôvodov prečo som si začal všímať a neskôr fandiť St. Louis.
Nezostáva nám teda nič ine ako vzdať mu :klobuk_dole: a poďakovať za prístup a prínos pre náš hokej.
Nezabudnuteľná 38 !!!
:slovakia2:
Nezostáva nám teda nič ine ako vzdať mu :klobuk_dole: a poďakovať za prístup a prínos pre náš hokej.
Nezabudnuteľná 38 !!!
Môj najobľúbenejší slovenský hráč dnes ukončil repre kariéru. Dema som mal rád nech obliekal akýkoľvek dres, ten Dukly, Sens, Blues, Kings, Wild či Canucks, vždy som stál za ním a vždy aj budem aj keď ukončí aktívnu kariéru. Super hráč a super človek, ktorý toho urobil a ja verím, že ešte aj urobí pre slovenský hokej mnoho.
Je veľká škoda, že nakoľko KHL sledujem len minimálne a v repre už nebude, Dema prakticky takmer vôbec neuvidím. Treba si vážiť všetko čo vykonal, aj nepremenenú šancu proti Luongovi
Demo, si frajer a vždy budeš
Veľa úspechov v Rusku a ešte viac potom.
Je veľká škoda, že nakoľko KHL sledujem len minimálne a v repre už nebude, Dema prakticky takmer vôbec neuvidím. Treba si vážiť všetko čo vykonal, aj nepremenenú šancu proti Luongovi
"Chcem zostať pri hokeji. Pomáhať trenčianskej Dukle, mládeži. Osobne ma veľmi hnevá, že osemnástka vypadla z A-kategórie, že dvadsiatka sa trápi. Nemáme žiaden veľký talent, nikto nový nevyrastá. Keď mal Marián Hossa či Gáborík 16 rokov bolo jasné, že to budú veľké hviezdy a hráči s budúcnosťou v NHL. Musí sa toho veľa zmeniť. Chýbajú nám kvalitní tréneri, kvalitná práca s mladými hokejistami. Všetko je to o peniazoch, hokej je veľmi finančne náročný šport. Aj preto potrebujeme podporu "zhora", od politikov."
- som rád že to povedal, ale kedy sa to zmení..? Zatiaľ sa tí páprdovia zmohli len na to, že sa vždy znenazdajky objavia a fotia s tímom, ktorý dosiahne nejaký úspech. Fotky sú plné cudzích ksichtov v parádnych oblekoch, ktorí ale pre tento šport neurobili nič. A viac to nejdem rozoberať, zbytočne sa tu budem vybíjať
Ale podstata je v tom, že ak to ide v iných krajinách, prečo by to nešlo tu, v hokejovej krajine..?
- som rád že to povedal, ale kedy sa to zmení..? Zatiaľ sa tí páprdovia zmohli len na to, že sa vždy znenazdajky objavia a fotia s tímom, ktorý dosiahne nejaký úspech. Fotky sú plné cudzích ksichtov v parádnych oblekoch, ktorí ale pre tento šport neurobili nič. A viac to nejdem rozoberať, zbytočne sa tu budem vybíjať
Ale podstata je v tom, že ak to ide v iných krajinách, prečo by to nešlo tu, v hokejovej krajine..?
Ja dúfam, že práve táto generácia hokejistov keď skončí, má možnosť niečo zmeniť, ak bude chcieť. Viacero z nich hovorí o tom, ako chce pomôcť slovenskému hokeju, mládeži... Otázne je, aké budú mať reálne možnosti, za pomerov aké teraz panujú. Ale kto, ak nie práve táto skupina hráčov môže naozaj niečo urobiť?
Višňa tiež oznámil koniec v repre. Aj keď zadné dvierka si ešte nechal pootvorené.
Višňa tiež oznámil koniec v repre. Aj keď zadné dvierka si ešte nechal pootvorené.
úte 10. kvě 2011 11:29
Ja podám na Demitru trošku iný pohľad. Tento univerzálny hráč s vynikajúcim citom pre hru je sklamal vždy keď sa od neho čakalo niečo viac alebo mal byť lídrom. Či už hovoríme o tomto šampionáte, ZOH 2006 či trebárs v období keď Blues vyhrali Prezidenta a mysleli to s útokom na veľmi SC vážne. Vo Canucks zlyhal na celej čiare a keď sa zdalo, že bude práve ten "missing piece" sa stal akurát prebytočným. Vždy ignoroval médiá, nemal rád kapitánsku pozíciu a na pozícii, kde mu to išlo najlepšie (C) sa nikdy necítil dobre, pretože tam mal aj zodpovednosť za obranu.
Tieto moje slová potvrdzuje aj výpočet jeho úspechov, kde sa krásne vyníma bronzová medaila, ktorá bola v tej dobe a zostave, priznajme si, sklamaním. Pamätáme si ako nedal vyrovnávajúci gól s Nemeckom, keď netrafil prázdnu bránu, ako nedal vyrovnávajúci gól s Kanadou... :klobuk_dole:
Tieto moje slová potvrdzuje aj výpočet jeho úspechov, kde sa krásne vyníma bronzová medaila, ktorá bola v tej dobe a zostave, priznajme si, sklamaním. Pamätáme si ako nedal vyrovnávajúci gól s Nemeckom, keď netrafil prázdnu bránu, ako nedal vyrovnávajúci gól s Kanadou... :klobuk_dole:
úte 10. kvě 2011 21:09
Je asi 5 skupín na facebooku, môžeš plakať zakaždým keď sa do jednej z nich pridáš.Kika píše:Ja som plakala vždy,keď som to videla,takže asi 5xBude mi hrozne chýbať.Odi mňa má ešte jeden veľký
a samozrjeme
za všetko. Ďakujeme Paľko
To iba keď vidím video a nebudem si ho schválne púšťaťbegbeee píše:Je asi 5 skupín na facebooku, môžeš plakať zakaždým keď sa do jednej z nich pridáš.Kika píše:Ja som plakala vždy,keď som to videla,takže asi 5xBude mi hrozne chýbať.Odi mňa má ešte jeden veľký
a samozrjeme
za všetko. Ďakujeme Paľko
sob 10. zář 2011 22:41
Budeš nám chýbať
"mile": "Hokejovy reprezentant Pavol Demitra (†36) prestupil z timu ruskej KHL Lokomotiv Jaroslav do klubu NHL (Nebeskej hokejovej ligy) St.Heaven Blues. Tim ceskeho trenera Ivana Hlinku tak ziskal vyraznu posilu do prveho utoku, v ktorom nastupuju aj dalsi Slovaci - Dusan Pasek a Ladislav Trojak..."
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé