Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Hamilton Blackhawks

Útočníci
Zach Parise - Marc Savard - Patrick Kane
Kris Versteeg - Mike Ribeiro - J.P. Dumont
Andrew Ladd - Joe Pavelski - Kyle Okposo
Sergej Samsonov - Dave Bolland - Petr Sykora
(Wojtek Wolski) - (Sam Gagner) - (Tomáš Kopecký)

Obrancovia
Dan Boyle - Sheldon Souray
Mattias Ohlund - Christian Ehrhoff
Brent Seabrook - James Wisniewski
(Dan Hamhuis) - ( Matt Niskanen)

Brankári
Steve Mason
Nikolaj Khabibulin
Springfield Icetopes

Thomas Vanek - Michael Frolík - Marián Gáborik
Patrick O´Sullivan - Scott Gomez - Devin Setoguchi
Keith Tkachuck - Brooks Laich - Daniel Alfredsson
Erik Cole - Daymond Langkow - David Clarkson

Ed Jovanovski - Craig Rivet
Ron Hainsey - Michal Rozsíval
Andrew Alberts - Shane O´Brian

Evgeni Nabokov :poklona:
Chris Osgood
Winnipeg Knights

Frolov - Datsyuk - Kovalev
Bouchard - J. Thorton - Gionta
D. Sedin - H. Sedin - Horton
Stillman - Arnott - Holmstrom
(Hagman - Connolly - Cleary)

Markov - Campbell
Gonchar - Whitney
Aucoin - J. Johnson
(Letang)

Backstrom
Miller
(Quick)
Louisville Regulars

Nash "A" - Toews - Iginla "A"
Kunitz - Zajac - Doan "C"
Lucic - Kesler - Voráček
Brunette - McClement - Kobasew
(Modano, Conroy, Stempniak, Roslton)

Wideman - Doughty
Mitchell - Bieksa
Vlasic - B. Jackman
(Pietrangelo)

Chris Mason
Carey Price
Tak pani, zaciname :clap:

:bavme: :groupwave:
Skorpion píše:Tak pani, zaciname :clap:

:bavme: :groupwave:

Uz se tesim a jsem zvedav na prvni zapasy :)
Snad bude soutez klapat a zdarne ji dohrajem do konce :frajer2:

COME ON SAN FRANCISCO!!!! :D
Aj keď mam najhorší tím rozhodne sa nevzdám a dobojujem až dokonca,a snaď príde aspoň pár bodov (Gáborik,Naby,Alfredsson,Setoguchi,Vanek,....)prečo nie....
Neni tak dôležite vyhrať ale zabaviť sa :oslava: a :bavme: :taptap:
takze po prvom dni mam par otazok.

:arrow: kolko dni trva jeden zapas?
:arrow: rataju sa aj statistiky hracov ktori su na lavicke?
:arrow: preco mi v rosteri nejdu premiestnit ti hraci ktori maju pri sebe ten biely stvorcek? ti s modrym idu.
:arrow: co znamena to "% Started"?

inak wildcelt mi dal tuto noc dobry naklep - 7:0. Ale dnes u mna hraju 14 hraci a u neho len 5 :frajer2:
Takze odpoviem ti ja, na ktore budem vediet:

1.Tyzden
2.Myslim, ze nie
3.Ti s bielym asi uz hraju (cize zapas Florida-Chicago)
4. Asi je to statistika vsetkych ludi na yahoo manageri, u ktorych ten ktory hrac bol v zaklade (aspon ja som to tak pochopil)

A moja otazka:Mozem pocas sezony menit brankarov..napr. v noci by mal chytat Emery, ktoreho mam na lavicke a vymenit ho za Rinneho, ktoreho Nashville dnes nehra?
Takže.
1. Zápas trvá 1 týždeň.
2. Nie.
3. Tiež na to pozerám. Myslím, že ich zápasy sa už hrajú. Mám to pri hráčoch Chicaga a Floridy.
4. % started - myslím si, že to znamená koľko percent manažérov má daného hráča v zostave. U niektorých je to preto tak nízke, lebo sú aj ligy kde hrajú iba na 2 formácie a podobne.

:oops: Kajo ma predbehol.
Ja mam na lavicce Reddena a na dnesek jsem ho postavil pac Jezdci hrajou :) Nevim jesli je to OK ci ne, rekl jsem si ze vyzkousim a uvidi se...
Docela me prekvapilo jakym systemem se dela hodnoceni. Ale ja jsem ho vlastne ani necetl a pravidla tim tuplem takze se budu ucit v prubehu sezony :lol2:
kajo píše:
A moja otazka:Mozem pocas sezony menit brankarov..napr. v noci by mal chytat Emery, ktoreho mam na lavicke a vymenit ho za Rinneho, ktoreho Nashville dnes nehra?
Áno. Na každý deň môžeš mať inú zostavu. Musíš si to zmeniť do konca predchádzajúceho dňa.
Teda dnes dáš Emeryho keďže hrá a napr. zajtra Rinneho.
Tam hore sa dá prepínať na jednotlivé dni a na každý sa dá dopredu nastaviť zostava.
Selly8 píše:Ja mam na lavicce Reddena a na dnesek jsem ho postavil pac Jezdci hrajou :) Nevim jesli je to OK ci ne, rekl jsem si ze vyzkousim a uvidi se...
Docela me prekvapilo jakym systemem se dela hodnoceni. Ale ja jsem ho vlastne ani necetl a pravidla tim tuplem takze se budu ucit v prubehu sezony :lol2:
Taktiez staviam hracov podla toho ci hraju, alebo nie.
Ako je to s pridanim volneho hraca? V stredu som pridal Owena Nolana a napisalo mi, ze na supiske bude od piatku. A teraz pozeram, ze ho ziskali Hviezdy Severu :evil: . Widlo, uz si ma druhy raz v kratkej dobe nastval ked si mi vyfukol hraca pred nosom :nervy2: :) . Tes sa na nas zapas, dam do zostavy aspon troch bitkarov. Ani Chara ti nepomoze :)
Podla toho Waiwera kto ho ma nizsi ten toho hraca bere minuli tyzden som mal 1 čiže na každeho koho som klikol bol isto moj nikdo mi ho nemohol zobrat a tento tyzden mam waiwer 12 možno sa to každy zápas mení :) ...
hej, vcera som ho pridal, lebo Kessel je zraneny a potreboval som RW a ked som zbadal Owena, nebolo o com, ale ani som si nic take nevsimol, ze by ho niekto chcel ako ty alebo nieco podobne :ja_neviem: len dufam, ze mne ho uz nik nevyfukne :D uz ho mam v zostave pre dnesok
tebe ho už nemože nikto zobrať
a ako to teda funguje :?: on vyberie, musi cakat (ako dlho?) a ked ho zoberie niekto kto je vyssie ako on, tak uz je definitivne jeho, jeho uz nik neprebije :?:
v prvom rade sa vsetko odvija od toho aku mas poziciu na waiver list...ja som draftoval ako posledny, cize mam tetkom waiver prioritu c.1 a mam teda vysostne pravo na hraca z waiver listiny aj v tom pripade ak by ma niekto predbehol..hrac, ktory ma vyssiu waiver prioritu ma teda vyhodu..ALE..neviem, ako je u vas nastavena dlzka trvania, pokial sa vam hrac objavi na supiske, u nas to bolo minulu sezonu 3 dni, tetkom je to len 1 den a na to som kua doplatil...som isiel po Afinogenovi, 1 den som nebol na yahoo, medzitym mi ho cmajzli a ja som uz nemal sancu ho ziskat spät aj napriek tomu, ze som mal waiver prioritu 1..presvihol som moznost tzv. "prebitia"...este jedna vec, ak poriesite hraca z waiver list putujute na posledne miesto waiver listiny..teda ak ja vytiahnem tetkom hraca z waiver list putujem na samy koniec waiver listiny, t.j. 20 flek, kedze je nas 20 GM
cepi píše:v prvom rade sa vsetko odvija od toho aku mas poziciu na waiver list...ja som draftoval ako posledny, cize mam tetkom waiver prioritu c.1 a mam teda vysostne pravo na hraca z waiver listiny aj v tom pripade ak by ma niekto predbehol..hrac, ktory ma vyssiu waiver prioritu ma teda vyhodu..ALE..neviem, ako je u vas nastavena dlzka trvania, pokial sa vam hrac objavi na supiske, u nas to bolo minulu sezonu 3 dni, tetkom je to len 1 den a na to som kua doplatil...som isiel po Afinogenovi, 1 den som nebol na yahoo, medzitym mi ho cmajzli a ja som uz nemal sancu ho ziskat spät aj napriek tomu, ze som mal waiver prioritu 1..presvihol som moznost tzv. "prebitia"...este jedna vec, ak poriesite hraca z waiver list putujute na posledne miesto waiver listiny..teda ak ja vytiahnem tetkom hraca z waiver list putujem na samy koniec waiver listiny, t.j. 20 flek, kedze je nas 20 GM
Aha tak preto som posledny ... a vyssie pojdem len ked niekto zobere z waiweru?
aha, takze Nolana uz vratit nemozem, ze :D
WildCelt píše:aha, takze Nolana uz vratit nemozem, ze :D
Uz ho nechcem :beee: :)
Zranil sa mi Markov. :scare: Vyskúšam ako tá IR pozícia funguje.

Inak, ja blbec som na lavičke nechal Clearyho, Hagmana, Whitneyho a Connollyho a oni všetci dali gól. :doh:
Ech, nabudúce budem dôverovať inštinktu. Cítil som, že by Peverley mohol dnes bodova´t, ale i tak som ho nechal sedieť. No a proti Tampe bol najlepším hráčom a 2+1 :eek2:
ale dnes nastala taka paradoxna situacia, ked sa do hry zapojili vsetky timy...inak sa to da zmaknut...Markov, sa u nas uz objavil na waiver listine, 4 mesiace to je dost dlha doba...ak by bol nahodou volny o take 2-3 mesiace aj by som po nom siahol...momentalne sa chystam zamenit Kellyho za Langa a zrejme Ruutua, ci Gigiho za Bettsa..este vcera som celkovym skore prehraval 7:8, po nocnych zapasoch by sa to mohlo obratit v môj prospech
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS