Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FAMIGLIA CORLEONE

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

myslel som FC :lol2:
Joe S. píše:myslel som FC :lol2:
Mi to bylo jasne ale musel jsem te chytit za slovo :D
Dneska musíme zničit soupeře rozdílem třídy!!!!!
Aby to neudělal on s náma... :lol2: :lol2: :lol2:
The Thrasher píše:Dneska musíme zničit soupeře rozdílem třídy!!!!!
Aby to neudělal on s náma... :lol2: :lol2: :lol2:
:frajer2:
Jak by řekl Straka, tam chybělo jenom to štěstíčko, byli jsme lepší, ale chybělo tam to štěstíčko, kvalita byla na naší straně, ale když tam není to štěstíčko, tak to nejde že jo... :lol3: :lol3: :lol3:

cepi: Gratuluju, ale bylo to těsný :)
No co se da delat, snad nam dnes Franta Straka nejake to stesticko proti Srsanum prinese :D Uz by to chtelo vyhrat, ale kdyz ja se furt nejak nemuzu chytit :bitka3:
Tak jestli jsem si dobra vsimnul tak jsme dnes natipovali jen 2 :? Takze nase sance proti rozjetym srsanum jsou asi zadna cela nula nula nic :thumbsdown:
Kurna Laviny zaberte :groupwave: mame tam s Thrasherem 0, jestli vyhrajou Zraloci tak je to v knedli...
Selly8 píše:Tak jestli jsem si dobra vsimnul tak jsme dnes natipovali jen 2 :?
byt GM FC (len to nie :lol2: :wink: uz davno nie su ti 2ja v time :beee: skoda ze na to doplaca tim, GM a ty Selly, ktory to docela zeries :D dnes ste ale pekne zabojovali :thumbsup:
cepi píše:
Selly8 píše:Tak jestli jsem si dobra vsimnul tak jsme dnes natipovali jen 2 :?
byt GM FC (len to nie :lol2: :wink: uz davno nie su ti 2ja v time :beee: skoda ze na to doplaca tim, GM a ty Selly, ktory to docela zeries :D dnes ste ale pekne zabojovali :thumbsup:
Ne ze bych to nejak extra zral, ale kdyz uz jsem se na to dal tak se holt snazim :D Vcera se mi po dlouhe dobe konecne zadarilo, bohuzel to nebylo nic platne :? Dnes nas ceka zapas s Blue FLyers, chtel bych rict Baffy dostanate vylagos, ale jsem realista :(
Sorry hoši, u Dawyda to nechápu, a Kindy, škoda mluvit. S Dawydem si to vyřídím osobně, a u Kindyho, s tím se počítá že občas zapomene........ale tohle je i na mě moc. Jestli se do neděle jednou stane, že budeme tipovat ve dvou, nebo ještě míň, tak minimálně Kindy končí. Myslím že nás letos ztráta šesti bodů stejně nijak nerozhodí :-D :-D :-D
Selly8 píše: Dnes nas ceka zapas s Blue FLyers, chtel bych rict Baffy dostanate vylagos, ale jsem realista :(
No,tak nezbývá než. :poklona2: Je to neuvěřitelné,ale prakticky jsi nás porazil Selly sám. :verysad: :?
Diky Baffy, co jsem se dival o prestavce na vysledky a zjistil jsem ze mi 2 vysly a treti je 2-1 pro Chicago, tak jsem zacal doufat aspon v bodik. Nevedel jsem totiz jak jste tipovali ve vasem tymu. Ale jse rad ze to konecne vyslo a jako posledni tym jsme se zbavili te hnusne nuly :yahoo:
Super, Selly super :)
utocnik Selly sa zdravo na*ral na svojich netipujucich spoluhracov a dokazal, ze by mal byt tym skutocnym tahunom mafianov..ak sa GM podari angazovat disciplinovanych borcov mafiani môzu zamiesat este KTL kavu :D
Dikes panove za povzbudiva slova snad to nebyl jen vykrik do tmy a bude se darit i dal, hlavne aby jsme se uz ale chytli jako TEAM vzdyt o tom hlavne KTL je :yes:
Tak žhavé novinky: Dawyd nemá čas. Nezabili byste ho???? Kua nechápu, jak může nestihnout natipovat...to máš na minutu i s obědem twe :beee:
The Thrasher píše:Tak žhavé novinky: Dawyd nemá čas. Nezabili byste ho???? Kua nechápu, jak může nestihnout natipovat...to máš na minutu i s obědem twe :beee:
To taky nechapu :sad2: Dawyde, prosim Te sedni k tomu aspon 1x za cas a naflakej to treba na tyden do predu, lepsi neco nez nic...
No a dneska, skoda mluvit :? Intuice mi rikala ( ta, ktera me konecne v poslednich 2 dnech prinesla konecne dobre vysledky ) dej 0 na ducks, ale ja blbec tam dal 2 z principu. Co jsem to tak narychlo probehl, tak jsme prave o ty bodiky prohrali :cry: Bych si nejraci nakopal do prdele :bitka3:
Selly8 píše: Co jsem to tak narychlo probehl, tak jsme prave o ty bodiky prohrali :cry: Bych si nejraci nakopal do prdele :bitka3:
Myslím,že i tak to nebylo špatné,na nás by to i tak stačilo.My sice hrajeme a makáme poctivě všichni,ale zabředli jsme do těžké krize.Vypadá to,že si to spolu rozdáme o chvost tabulky.
Momentálně,s těmi našimi výkony,by jsme to měli uhrát. :lol2: :eek2: :(
trasheri ..co to sa tam u vas deje?
tolko mrtvool naraz... :o
Eh? :-D
Pánové, jestli dobře počítám, tak jsme dneska vyhráli :oslava:
The Thrasher píše:Pánové, jestli dobře počítám, tak jsme dneska vyhráli :oslava:
Tak to by bylo super :cool: O to vic me mrzi ten vcerejsek,mohli jsme mit 3 vyhry v rade, ale co uz. Hlavne jsem si ale vsiml ze jsme natipovali ve 4 a hned je to znat :good: Jen tak dal panove, snad jeste o nejaky ten bodik zabojujem :cinka:
A je to táám, další bodíky za výhru :)
Musíme v tom pokračovat, tipovat všichni... :yahoo:
Supeeeer panove , dalsi vyhra, proti Falcons 30-28 :clap: :yahoo: Dnes zatahl hlavne NY Kindy s Dawydem, jen tak dal chlapi :good: Ja jsem to S Thrasherem jistil zezadu, holt me dny kdy se hraje hodne zapasu vubec nejdou :thumbsdown: , ale snad to co nejdriv prolomim. Dnes mame tusim volno, coz je skoda kdyz jsme tak pekne rozjeti :D
298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES