Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

Come on ENGLAND píše:Božínku, to mi to 2. kolečko ale pěkně začalo - 8 b ze 3 záp., trefené obě plichty i Dallásek :yahoo: :wink: .
P. S. Jak to Míšo vypadá s tím 4-tým do party ??
No tak porozpravam sa snim a uvidime co z toho bude alepripadny zaujemca do nasho tymu sa moze kludne ozvat.
co tak oslovit niekoho z volnych tiperov?

je tam viacero kvalitnych borcov co tipuju pravidelne - dejf, freddie, komisarmuln, atd...
Tak chlopy dnes nas caka zapas proti SB-slabym beckam :lol2: musime vyhrat a este sme pozbudeny z vitaztva nad SteelersA a Come on England ma super fazonu co musime vyuzit a vyhrat zapas
Ale sme dobry zatial slapeme bez prehry a dufam ze to tak ostane co najdlhsie a dnes super vykon hossa81 ale chvalim vas vsetkych aj za ostatne dni sme tym a nie jednotlivci takze kazdy ma svoj den niekedy inokedy a u nas je to dobre v tom ze sa forma strieda medzi styrmi tipermi takze bodujeme :cinka: :clap: :biglol: :yahoo:
Dnes se svým parťákům omlouvám, zatím můj jednoznačně nejhorší výkon, ze všech dnešních zápasů jsem uhádl 1 jediný a získal tak jen slaboučké 2 bodíky :thumbsdown: :thumbsdown: :verysad: !!!!
fuuu, tie srsne su riadne pichlave :hmm:
vsak pockaj ked budu hrat v nasej konferencii :cinka: ukazeme im, ako sa hra na zapade :hit:
arek píše:vsak pockaj ked budu hrat v nasej konferencii :cinka: ukazeme im, ako sa hra na zapade :hit:
ach jaj no uz sa tesime arek bude to tam divoke moozno aj nejaky ten fight bude mame v tyme tvrdych borcov
:stop: :stop: :ferovka: :penalty:
:o 5 vyhra v rade :roll: zapas s DD vsak bude viac ako zaujimavy a dalsi den na to, na Vas caka este zaujimavejsi duel :frajer2:
NO fajne sa sršne rozbehli. :thumbsup: Som zvedaví do, kedy im to vydrží. :?: Uf ani nechcem na to pomyslieť, že im táto forma vydrží do zápasu s nami, ak to tak bude tak sa máme čoho obávať. :eek2:
veru veru, srsnom vysiel uvod tohto kola nad ocakavanie (teda aspon moje :D )
ale kolo je dlhe a dolezita bude tabulka na konci kola, takze uvidime ako sa im podari udrzat nasadene tempo :-P
v kazdom pripade klobuk dole pred doterajsimi vykonmi v tomto kole :thumbsup:
No chalani paradicka parada stale bez prehry myslim ze sme vyborny Come on England sa nam ukazal ako ho pozname super ide Sopko co je velmi dobre a Hossa81 podava taktiez dobre a pomaha svojimi dolezitymi bodami a ja skoro podobne ako Hossa81 dufam ze to budeme drzat co najdlhsie tento start vitazny a ze ho este vylepsime co sa tyka dnesneho supera si myslim ze ich dnes mozeme natriet z nasov formov tak do toho chalani a nech to zvladneme a udrzime co najdlhsie som na vas hrdy :)
nemohla vam skapat forma o den skor :?: :?
Chalani co je to snami dva posledne zapasy a toto dve prehry ale je pravda ze nam neni sudene ukazat ze mi sme najlepsi v celej KTL ale to nevadi mi to o sebe vieme :wink: takze budeme stake tvrdo makat na sebe takze ideme :clap:
A co vam brani, aby ste ukazali ze ste najlepsi?
Ivan píše:A co vam brani, aby ste ukazali ze ste najlepsi?
nic len ta smola mi sme uz najlepsi
Kto a preco mi zmazal prispevok? sak som tam nic zle ani vulgarne nenapisal.tento prispevok mozte zmaazt lebo nema nic spolocne s temou KH ale cakam na odpoved.

neries to, zase to niekam smerovalo..sustred sa radsej na zapas s SC..uz si mal byt na rozkorculovani :-P
Srsniky dnes super s ktorym sa da uhrat jednoznacne vitaztvo takze musime dnes zabrat dnes mi vyslo vsetko na remizi neviem preco ale mam tusaka ze to buddu aspon 2 remizi.Takze pome Hornets vitaztva volaju dost bolo lenosenia. :wink:
Dnes zazijete sklamanie srsniky, lebo prehrate s teraz slabim tymov.Ale neboj te sa,mozno dnes nenatipujem,lebo uz potrebujem prestavku,ale aj tak zvysny nasi tiperi by mali stacit nato, aby vas porazili.
duel s PRIEVIDZA TURTLES to bude jednoznacne pre nas tento zapas sa da prirovnat ako zapas DETROIT-SLOVENSKO 20
sopko píše:duel s PRIEVIDZA TURTLES to bude jednoznacne pre nas tento zapas sa da prirovnat ako zapas DETROIT-SLOVENSKO 20
Skoda, ze sa tu niekto nezaobera aj písaním kurzov na jednotlive duely, po tom ako PT maju slabsi rozbeh a pobabrali dost zapsov po sebe, tipujem, ze zvitazia a stavkove sa nabalia :lol: :!:
Tak srsne dnes budeme hrat bez Sopka ktoreho chcem vyhodit z dovodu neustaleho buzerovania nas tiperov a jeho namyslenost nebudem pocuvat a mozno aj bez zomna este uvidim ci podam alebo nie dam vediet ukoncim aspon toto trapenie vsak aj tak tento tym len podava ani nic nenapise raz za mesiac nieco napisu tak potom sa necuduj wildcelt ze ti neodpisujem hodnotenie kola a tak a co mam ohodnotit ked o svojom tyme nic neviem.Come on England prevezmes kapitanske C po mne.Caute Srsne a drzte sa. :thumbsup:
Michal trocha si to nedomyslel,lebo ak odides s tymy a GM sa stane come on england tak on si sopka moze nechat.A neavizuj stale ze chces odist a uz to konecne vykonaj lebo stale len hovoris ze odchadzas a stale nic.Tak sa uz konecne rozhodni.A necuduj sa ze ti nikto nepise kedze Hoosa81 je tvoj kamos a nema internet.
Ivan píše:Michal trocha si to nedomyslel,lebo ak odides s tymy a GM sa stane come on england tak on si sopka moze nechat.A neavizuj stale ze chces odist a uz to konecne vykonaj lebo stale len hovoris ze odchadzas a stale nic.Tak sa uz konecne rozhodni.A necuduj sa ze ti nikto nepise kedze Hoosa81 je tvoj kamos a nema internet.
Jo to je jeden a Come on England by si ho mal nehat co na neho vravy no to keby vedel tak ho posle do pi.....
Ako poznam teba a sopka tak za chvilu z vas budu zase najlepsi bratranci.Len niekedy nastane u vas mierny skrat ale potom sa to zase vsetko vyjasni.
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS