Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dnes opät vysoko kvalitny vykon :thumbsup:

samozrejme leci gratulacia k momentalnemu 1. miestu :!: :cool:
Obrázek leci, nie ze Ti stupne momentalne Obrázek do hlavy :)
pohodicka, cim dlhsie tam pobudnes tym lepsie pre Teba a pre tim dvojnasobne..

tak ako som si zelal rozbehnut to so svoju GM karou po polke, tak zda sa, ze ta zabrala, aj ked opät to ale, na poslednu chvilu som Tampu z X supol na 1X..a ked ma uz medvede sklamali, aj bodovo, aj vykonnostne, pan boh zaplat za tu 7,5 :)

milos -) klidek, biele uteraky v KTL ringu bude hadzat niekto iny, nie ty
bojovat sa musi do posledneho kola :!: tak ako v samotnom zapase NHL, musis makat 60 min. (cisteho casu), akekolvek zavahanie sa Ti kruto vypomsti a naopak, bojovnostou, nepoddajnostou az do sameho konca sa castokrat zvrati uz vopred strateny vysledok, zapas, Tvoj zapas este nie je u konca..
no a s avizovanym prichodom? Forsberga sa vsetko obrati o 180*C aj u Teba aj u rangers, to vsak musi byt Foppa zdravotne 100%ne fit a to je ?
tak ci tak, bodove rozdiely su minimalne aj v KTL, ajv NHL..

sefik -) 8)

timovo -) :thumbsup: ziskali sme dalsi bodik na FB, ale bacha na DD ty sa nenapadne priblizuju, no som presvedceny ze minimalne 3 flek udrzime az do sameho konca a to bude v premierovej sezone urcite uspech s velkym U!; no a potom je mozne vsetko.. :wink:

good luck Obrázek

díky, věřím že mi nestoupne, ještě jsem to nevyhrál, takže musím dále bodovat :) Jinak já jsem měl u Tampy x jsem tak nějak tušil že by mohla remíza být :)
:!: HLASOVANIE O ZOSTAVU ALL STAR GAME BY MALO BYT POVINNOSTOU KAZDEHO TIPERA V KTL TAK PROSIM GM SVOJICH TIMOV ABY NA TUTO SKUTOCNOST VO SVOJOM TIME UPOZORNILI :!:
GM upozornuje :wink:

blizsie info zde :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?t=1420
Obrázek RD summary Obrázek

18.kolo (26.1.´07)

STL - DET 2:1 (PP)
ATL - NYI 5:4 (PP)
CLB - BUF 3:2
TAM - NJD 0:2
COL - PHO 4:5 (SN)
CAR - WAS 6:2
VAN - LOS 2:3 (PP)
DAL - PIT 3:4 (SN)
CHI - NAS 1:3
MIN - CGY 2:1 (SN)
EDM - SAN 1:5

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 3,5b (38,5)
milos76 -) 3b (31)
BigChief -) 6b (25)
Lecavalier#4 -) 5,5b (43,5)

Bodovy zisk pre tim

9 bodov

Timova tabulka Vychodnej konf.

Obrázek Red Devils - 152 bodov
Obrázek Fire Birds - 150,5 bodov
Obrázek Drexel Dragons - 150 bodov

Individualna tabulka

1. Lecavalier#4 (72b)
24. BigChief (56b)
24. cepi (56b)
30. milos76 (55b)

leci hodne stesticka dnes v noci a uplne postaci, ak budes reprezentovat nas mancaft a vlastne cely vychod ako to robis indvidualne... 8)
spolocne s nasim oblubenym GM east kajom a jeho dalsimi vychodnymi oveckami Vam drzim palec :thumbsup:
darmo, vychod je vychod a preto som presvedceny, ze vychodne srdiecko zabusi na tu vitaznu strunu :wink:

tak bohuzel to nevyslo :(

19.kolo (27.1.´07)

CHI vs. CGY 4 : 3 (pp)
ANA vs. DAL 4 : 1
ATL vs. PHI 1 : 2
DET vs. COL 3 : 1
VAN vs. SJS 3 : 1

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 1,5b (38,5)
milos76 -) 2b (33)
BigChief -) 1b (25)
Lecavalier#4 -) 2b (45,5)

Bodovy zisk pre tim

4 body

Obrázek Drexel Dragons - 157 bodov

Obrázek Fire Birds - 156,5 bodov

Obrázek Red Devils - 156 bodov

Individualna tabulka

1. Lecavalier#4 (74b)
29. cepi (57,5b)
31. BigChief (57b)
31. milos76 (57b)

prisli sme o 1 flek, ale pohodicka rozdiely minimalne

good luck Obrázek

No konečne sme trochu potiahli náš tím, aj ja s BigChiefom.Bolo už načase. :wink: Dostali sme sa na 2 miesto a na 1 priečku, máme stále stratu iba 1 bodu. :cool:

nas utok nebol v poslednom case moc produktivny...dufam,ze sa to dnes vecer zmeni... 8)

BigChief píše:nas utok nebol v poslednom case moc produktivny...dufam,ze sa to dnes vecer zmeni... 8)
No máš pravdu BigChief.Nášmu útoku, to moc nešlo.Snád sa pomaly zobúdzame zo zimného spánku,( tak ako aj Prúcha) a začne sa nám dariť viac a budeme zbierať body častejšie, ako doteraz. :wink:

Hodne bzch vam to pral, cim vic bodu date tim vic bodu pro tym :cool: Takye jen tak dal :)

20.kolo (28.1.´07)

BOS vs. BUF 1:6
MON vs. OTT 3:1

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 0b (38,5)
milos76 -) 2b (35)
BigChief -) 1b (26)
Lecavalier#4 -) 0b (45,5)

Bodovy zisk pre tim

3 body

Obrázek Drexel Dragons - 160 bodov

Obrázek Red Devils - 159 bodov

Obrázek Fire Birds - 158,5 bodov

Individualna tabulka

1. Lecavalier#4 (74b)
25. milos76 (59b)
29. BigChief (58b)
31. cepi (57,5b)

tak, tak chalani, bodovo ste to tentokrat potiahli vy 8)
ja som sklamany, aj z predvedenj hry medvedov a taky bol tym padom aj mĂ´j "vykon"..neslo vsak o nejaku extra zapasovu davku, takze slapem(e) dalej
je vyborne, ze sme to opät potiahli na 2 miesto a 1 nas opät vita otvorenou narucou..zajtra rano sa môzme prebudit po dlhsom case opät do vitazneho ranka
:wink:

tak good luck

neska rakenrooool...este,ze som tie typy zmenil... 8)

21.kolo (29.1.´07)

BUF vs. BOS 7 : 1 :thumbsdown:
CAR vs. TOR 1 : 4
PHI vs. TBL 3 : 4
ATL vs. NJD 5 : 4
OTT vs. WSH 3 : 2
PIT vs. FLA 3 : 0
NYI vs. DET 3 : 4
COL vs. NSH 4 : 3
STL vs. MIN 2 : 5
CGY vs. LAK 4 : 1
VAN vs. CBJ 2 : 3
SJS vs. DAL 2 : 3

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 7,5b (45,5)
milos76 -) 6b (35)
BigChief -) 7b (33)
Lecavalier#4 -) 5,5b (45,5)

Bodovy zisk pre tim

14,5 bodov

Obrázek Drexel Dragons – 173,5 bodov

Obrázek Red Devils - 173,5 bodov ( “2“ len preto, ze D je v abecefe pred K :)

Obrázek Fire Birds – 172,5,5 bodov

Individualna tabulka

1. Lecavalier#4 (79,5b)
26. milos76 (65b)
26. BigChief (65b)
26. cepi (65b)

...rano sa môzme prebudit po dlhsom case opät do vitazneho ranka.. citat z 30.1.´07..

tak moje vcerajsie zelanicko bolo naplnene a tim Red Devil sa opät prepracoval na celo KTL ligy! plece pri pleci s DD; na 3 v poradi FB sme urobili sice minimalny, ale predsa = 1 bodik
uz teraz je viac menej jasne, ze tato 3jka si to rozda o prve 3 miesta v konferencii a tak ako som bol byval spominal, nech to uz dopadne akokolvek, novacik sutaze urcite prijemne prekvapil a mĂ´zem ho s kludom oznacit za cierneho konika sutaze..
:thumbsup:
samozrejme, ak sa uz naskytla sanca pobit sa o 1 miesto, nie je co riesit
najblizsie kolecko sice nejako extremne nezamiesa s poradim, no to dalsie, opät nieco napovie..

ak by som sa mal vratit este k terajsiemu kolecku, ako tim fajn robotka,
u GM skoda, tej X2 Nyi-Det, pĂ´vodbe tam mala byt X..skoda, na 9,5b by sa pozeralo urcite krajsie,ale aj tych 7,5 da sa
druhym v poradim ktory prispel pre tim bol sefik so 7 b., urcite musi byt maximalne spokojny, po tej 3b oprave 8)
milos aj ked pre tim nebodoval, podla mna mohol byt so svojimi 6b spokojny
leci zda sa, ze este all starovo oddychuje, ale tak ani 5,5b nie je na zahodenie, i ked v porovnani s Joe 13!b.. :) mimochodom leci, bacha na Thrasera, nejako sa k Tebe priblizuje; staci ak zabodujes ako dnes Tampa vo Philke a :P

:!: tak neviem, ci toto historia KTL pamäta, ale veelmi zaujimava situacia sa naskytla v individualnej tabulke-) timova trojica RD cepi, milos, sefikmaju zhodne po 65. b a tak tronia vsetci pekne zhodne na 26 priecke :roll:

good luck Obrázek

Hlavně ať se týmovo dostaneme na první místo a pak teprve se budu snažit udělat si co největší náskok od Thrasera. I když je pravda že čím víc se mi bude dařit, tím to bude lepší pro tým. Jinak gratuluji sefikovi :cool: že se mu podařilo dobře přepsat tipy 8)

no ja dufam,ze sa mi zacne znova darit ako na zacitaku... :x

a je to tam... 8)

výborná práce, jsme první :cool:

21.kolo (29.1.´07)

NYR vs. TOR 1 : 2
ANA vs. PHO: 2 : 1
EDM vs. CLB 5 : 2

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 2b (45,5)
milos76 -) 2b (35)
BigChief -) 3b (36)
Lecavalier#4 -) 1b (45,5)

Bodovy zisk pre tim

5 bodov

Obrázek Red Devils - 178,5 bodov

Obrázek Drexel Dragons – 177,5 bodov

Obrázek Fire Birds – 176,5 bodov

Individualna tabulka

1. Lecavalier#4 (80,5b)
18. BigChief (68b)
25. milos76 (67b)
25. cepi (67b)

sefiku, tak dnes si to odpalil svojsky, rakenroolovo :cool: ech, sorrac 8) no a vdaka Tvojmu jednemu bodiku navyse, sme o malicek odskocili od dotieravcov typu DD + FB

po dnesnej bohatej noci sa urcite vela zmeni, ja si len prajem, aby sa aj zajtra rano zopakovala situacia aku sme mali v timovej tabulke dnes.. :wink:

good luck Obrázek

dufam,ze po dnesnej noci zostaneme stale prvi... 8)

o tom nepochybujem(e) sefik Obrázek a spol. Obrázek
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE