dnes opät vysoko kvalitny vykon
samozrejme leci gratulacia k momentalnemu 1. miestu

leci, nie ze Ti stupne momentalne
do hlavy
pohodicka, cim dlhsie tam pobudnes tym lepsie pre Teba a pre tim dvojnasobne..
tak ako som si zelal rozbehnut to so svoju GM karou po polke, tak zda sa, ze ta zabrala, aj ked opät to ale, na poslednu chvilu som Tampu z X supol na 1X..a ked ma uz medvede sklamali, aj bodovo, aj vykonnostne, pan boh zaplat za tu 7,5
milos -) klidek, biele uteraky v KTL ringu bude hadzat niekto iny, nie ty
bojovat sa musi do posledneho kola
tak ako v samotnom zapase NHL, musis makat 60 min. (cisteho casu), akekolvek zavahanie sa Ti kruto vypomsti a naopak, bojovnostou, nepoddajnostou az do sameho konca sa castokrat zvrati uz vopred strateny vysledok, zapas, Tvoj zapas este nie je u konca..
no a s avizovanym prichodom? Forsberga sa vsetko obrati o 180*C aj u Teba aj u rangers, to vsak musi byt Foppa zdravotne 100%ne fit a to je ?
tak ci tak, bodove rozdiely su minimalne aj v KTL, ajv NHL..
sefik -)
timovo -)
ziskali sme dalsi bodik na FB, ale bacha na DD ty sa nenapadne priblizuju, no som presvedceny ze minimalne 3 flek udrzime az do sameho konca a to bude v premierovej sezone urcite uspech s velkym U!; no a potom je mozne vsetko..
good luck
samozrejme leci gratulacia k momentalnemu 1. miestu
leci, nie ze Ti stupne momentalne
do hlavy pohodicka, cim dlhsie tam pobudnes tym lepsie pre Teba a pre tim dvojnasobne..
tak ako som si zelal rozbehnut to so svoju GM karou po polke, tak zda sa, ze ta zabrala, aj ked opät to ale, na poslednu chvilu som Tampu z X supol na 1X..a ked ma uz medvede sklamali, aj bodovo, aj vykonnostne, pan boh zaplat za tu 7,5
milos -) klidek, biele uteraky v KTL ringu bude hadzat niekto iny, nie ty
bojovat sa musi do posledneho kola
no a s avizovanym prichodom? Forsberga sa vsetko obrati o 180*C aj u Teba aj u rangers, to vsak musi byt Foppa zdravotne 100%ne fit a to je ?
tak ci tak, bodove rozdiely su minimalne aj v KTL, ajv NHL..
sefik -)
timovo -)
good luck
Fire Birds - 150,5 bodov
Drexel Dragons - 150 bodov
a spol.