Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

3. kolo: DALLAS STARS - EDMONTON OILERS

Záverečné boje sezóny 2024/2025.

vlani 4:2, kolko to bude tento rok?
Stars 4:2
co to :censored: bylo? Dve tretiny dominancia, vedenie 3:1, niekolko tyciek, jasny zapas. V 3. tretine ale 3 presilovky Dallasu, 3 goly :cepi: Skinnera by som z toho moc nevinil, ale je pravda, ze nechytil nic naviac.

Ekholm uz zacal trenovat. Dufam ze to znamena, ze sa coskoro vrati.
Zbytočne sa chlapci dostali pod tlak. Ten prvý match mali vyhrať... Áno, viem, ak je nejaký tím, čo dokáže otáčať zápasy a série, tak sú to práve Oilers (akurát, že tú najdôležitejšiu otočku vlani nezvládli), ale prehrávať po 2 zápasoch 0:2 proti tímu takých kvalít ako Stars, už sranda ozaj nebude, takže dnes v noci musia zapnúť. Florida vyzerá, že finále uhrá na pol plynu a nikomu zo západu neprospeje ísť do finále na oddýchnutých Panthers :?
Dallas moze byt rad za stav serie 2:1, pretoze za celu seriu mal jednu vydarenu tretinu a vdaka nej uhral ten 1 win.

:plus: RNH ma 7 bodov v tejto serii :good:
:plus: Skinner chytil formu a je vzadu istotou
:plus: Connor je uz na cele bodovania Playoffs
:minus: Connor Brown nedohral zapas po tvrdom hite

Uz sa mozno vidime vo finale s Floridou, ale potrebujeme k tomu este 2 vyhry, tak dufam, ze nepolavime.
inak ak postupime do finale a tam nas bude cakat Florida, tak nasi PO superi z tohto roku budu takmer rovnaki ako ti vlanajsi. Len Vancouver sa vymenil za Vegas.
2024: LAK -> VAN -> DAL -> FLA
2025: LAK -> VGK -> DAL -> FLA
arek píše:
pon 26. kvě 2025 10:00
Dallas moze byt rad za stav serie 2:1, pretoze za celu seriu mal jednu vydarenu tretinu a vdaka nej uhral ten 1 win.
Pozor na to, proti nam mel za tu sedmi zapasovou serii vydarene 2-3 tretiny a stacilo to.
Hyman bol na operacii ramena a toto playoff si uz nezahra. Po Brownovi dalsi hrac, ktoreho nam Stars zlikvidovali. Nastastie mame dobry depth a moze do akcie po Arvidssonovi naskocit i Jeff Skinner.
Do akcie sa coskoro vrati Ekholm a som zvedavy ci niekto z obrany vypadne alebo budeme hrat na 7 obrancov, pretoze Troy Stecher sa chytil sance a hra slusne.

Nugent ma uz 9 bodov v serii, toto je jeho playoff :good:

Skoda, ze to Carolina nezvladla, radsej by som mal repete finale roku 2006 nez repete vlanajsieho.
je to tam, back to back finále SC :clap:

Dnes sme mali skvelý začiatok, Oetinger dostal 2 góly z 2 striel a DeBoer ho stiahol (a už nevrátil), aby tímu dodal nejakú vzpruhu. DeSmithovi sme ale hneď šupli 3. gól (Jeff Skinner, druhý PO zápas v kariére, prvý gól).
Stars sa do zápasu napokon dokázali 2x vrátiť, ale my sme im dokázali hneď zase odskočiť, takže sa nekonala žiadna veľká dráma a v pohode sme to ukontrolovali. Rantanen bol celú sériu vymazaný, Granlundovi dnes odskakoval puk, Benn je dobrý už len na hitovanie, Duchene bol v hre 5na5 nulový, Seguin ten vobec hral? No nebyť Robertsona, ktorý sa v posledných zápasoch rozbehol, tak by Dallas dopadol horšie.

Stuart Skinner dnes dostal jeden soft gól ale okrem toho podržal.
Ekholm pri návrate IT 15:52, 0+1, +2 :thumbsup:

Na rozdiel od vlaňajška sme sa dotkli trofeje za výhru v konferencii.
V tomto playoff máme zatiaľ len 4 prehry. Vegas i Stars sme sfúkli 4:1, najviac problémov nám narobili Kings (majú smolu že na nás zase narazili už 1. kole, inak mohli urobiť deep run).
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE