Getzo5 píše:Tak hlavne dúfam, že do MS sa ten DJ zmení, na to som obzvlášť háklivý.

A čo za problémy ste mali pri vstupe

bol som tam s cepim, tak tiež zareagujem...
prišli sme v super náleda, po fajn debate v Amsterdame, prvá reakcia, prečo je tak veľa ľudí pred vchodom, tie opice (podotýkam, že naozaj tak vyzerajú, naviac väčšina s IQ 20) tam šacovali každého človeka, ako by šlo v budovu Pentagonu..! Zápas veselo začal a vonku bola ešte asi tisícka nespokojných ľudí s lístkom aj za 17 Eur (ako aj ja napr.

) Padli aj tvrdšie slová a dokonca zborový piskot viac ako stovky ľudí, ktorí to už zjavne nezvládali. Pri mne stála rodinka z MI, ktorí šli autom len na tento zápas, kvôli hraciemu času 17.00 (šialený nezmysel..! ) to ledva stíhali a pred vstupom do Steelky zažili prvé sklamanie. Druhé ich čakalo pri dverách, dve plastové fľaše s čajom pre syna, ktorý bol po chorobe, museli vyhodiť do koša, inak by ich nepustili. Tej žene bolo do plaču, chlap penil a nebyť tých detí, tak verím, že by sa otočili a šli preč. No sila, nezabrala ani prosba, že chlapec je po chorobe, tak mu predsa nebude kupovať studenú kofolu.
Samozrejme druhé zažili neskôr, až zistili, že polovica prvej treiny je odohraná a oni ešte nesedia a už sme aj prehrávali 0:2.
Čo sa týka atmosféry, cepi to vystihol, nuda jak hovado, samozrejme naši svojou hrou výrazne prispeli, ale to by až tak nevadilo, ľudia boli tak nažhavení na Švédov, že by to podľa mňa šlo, len tomu chýbalo viac gradácie, tie bubny, niečo čo by rozprúdilo atmosféru. Tá vlna bola fajn, ale to bolo tak všetko.
Nakoniec zabrdnem do cien. To by nebili Slováci, aby na niečom ako MS nezarobili. Tri párky za 2 Eurá, no nech sa páči, hnusné pivo za 1.5 Eura, tiež pekné a ostatné veci taktiež všetko drahšie. Bol som rozladený do nepríčetna. Toto je jednoducho MS na spôsob Slovenska..? Môžme sa tak akurát hanbiť a hromžiť.
Ja osobne už teraz viem, že týchto darmožráčov podporovať teda nebudem. Čo mám kúpené lístky, to si pôjdem pozrieť a zvyšok pôjdem radšej do pubu. Tento prípravák mi otvoril oči a už to nemienim znova absolvovať.